A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sis,
Elvis-séró Kép Kép Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Benianyu,
végre valaki!

Egész megkönnyebbültem!

Már azt hittem, kiszívta az agyatokat a paraszbutító doboz KépKépKépKép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis:

Nálunk még van TV ugyan, de elég ritkán van bekapcsolva. Leginkább DVD-ket nézünk rajta, bár én Zsuzsának be szoktam kapcsolni a Mezzo-t, ha nyűgös, és szereti nézni a klasszikus koncerteket vagy balettet. Kép

Most megyek vissza fordítani. (Majola, gondolok rád. Apa beszólása meg tényleg nagyon jó! Bár el tudom képzelni, nektek kicsit félelmetes is. Kép )

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Háttérnek szól nálunk is, de elég gyenge. Remélem, nem ábrándulsz ki. Kép
Én a mai képeket töltögetem, nézegetem, gyönyörködöm. Kép

benianyu

Főleg a sok reklám és kötőszöveg idegesít, az éneklést meg lehet képnézegetés közben is hallgatni.

benianyu

Voltunk lagziban JulcsivalKép Először kicsit megijedt, aztán barátkozott lelkesen, mindenkit elcsábitott. De csak héttől fél tizig maradtunk, nehogy halláskárosodás érje szegényt.

Apa védelmében, mielőtt teljesen hülyének festem le: nála sosem egyértelmű, hol van a határ komolyság és vicc között, egyáltalán nem látszik rajta és nem is árulja el. Az őrületbe tud vele kergetni embereket. Engem már nemKép Szóval máig sem tudom, tényleg nem jött-e rá menet közben, hogy hülyeséget szólt.
Nem könnyű vele, de én pont ezt szeretem benne. Az biztos, hogy mellette egy percig sem unatkozomKép Egy barátunk szerint gyengébb idegzetűeket reggelizik. Amúgy arany szive vanKép

Gratulálok Daninak a forgáshoz, Esztinek meg a szendvicskészitéshezKépKép

Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

And! Eszti nagyon édes! Milyen picike volt még a Bkrisztás találkozón, most meg már kész hölgy.

Apákon jót nevettem. Az mondjuk rosszabb lett volna, ha otthagyod Julcsit, és ő meg van róla győződve, hogy magaddal vitted.

A kézilabda nekem is bejön (anyu versenyszerűen kézilabdázott), a focit meg hál'Istennek a férjem se szereti, így ez nem téma nálunk. Na meg tévénk sincs... Kép

Benianyu és többi együttfürdők! Meztelenkedésről mi a vélemény? Nekem többen mondták, hogy ellenkező nemű gyereknek nem egészséges, ha meztelenkedünk előtte - ez főleg később jelenthet gondot, de én erre azt mondtam, hogy ha ezt szokja meg itthon, akkor teljesen természetes lesz számára, nem? Róki, írd le, hogy mi erről a szakma véleménye! Mi azt beszéltük meg apával, hogy mindketten meztelenkedünk- együtt fürdünk a gyerkőcökkel, és akkor kamaszként se lesz számukra ez gond.

Sacinak már nagyon megy a hátról hasra fordulás, de utál hason lenni, ezért mindig meg kell fordítani. Persze 15 másodperc múlva újra hason van. Kép

A BCG-je viszont úgy eltűnt, mint szürke szamár a ködben. Nem akarom, hogy pluszban szurkálják!

Na, megyek, már álmos vagyok...

Bodza

Kép

Kép

Kép
bodza

Sziasztok!

Benianyu Kép Én eleve úgy tervezem, hogy Balázs is velünk fürdene, szerencsére nem kicsi a kád, elférünkKép Tuti, hogy jönni akarna, mert amióta Gergő megszületett, még csak egyszer fürödtem vele, pedig azelőtt felváltva tettük ezt apával. Ma sajna nem jött össze, de majd holnap Kép

Megasztárt én is szerettem az első két alkalommal, de most nem néztem már az elődöntőket sem, egyáltalán nem vagyok képben, elkezdtem ugyan nézni a mai adást, de mire éneklésre került volna sor, Apa már morgott, és úgy gondoltam, jobb a békesség. / "most aztán minden szombatot agyonvág a megasztár, még ha te énekelnél, akkor érdekes is lenne", stb. - Kicsit berágott rám annak idején, hogy négy évi énektanulás után abbahagytam, és senki sem lett belőlem Kép / Jót beszélgettünk, nagyon kell ez is, néha tényleg jó lenne, ha nem lenne tévé...

Vendégek egyébként elmentek időben, pedig őket kivételesen marasztaltuk is. A fürdetést még megnézték, de aztán nem akartak zavarni. Régi jó barátaink, most jelentették be, hogy esküvő lesz, május 20-án mi is lagziba megyünk Kép És úton a baba is, július végére várják Kép Nagyon örültünk a jó hírnek. A srácról ezer éve tudjuk, hogy nagyon bírja a gyerekeket, és ért a nyelvükön, ezt most bizonyította is: Balázs nagyon nem áll szóba idegenekkel, és őket kábé egy évesen látta utoljára. Mondta is, hogy nem akarja, hogy jöjjenek. Egy perc alatt feloldódott, és egész este együtt tomboltak, játszottak, nem ismertünk rá. És beszélgetett velük, ez a legnagyobb szó. A végén pedig megkérdezte, hogy mikor jönnek legközelebb Kép Meg is hívtak bennünket egy szárazabb délutánra a kertes házukbaKép Örülök, hogy néha teljesen normálisan tud viselkedni a fiam Kép

A lagziról még nem tudom, hogy csináljuk, nagyon éjszakába nyúlóan nem szeretném a srácok miatt, de állítólag lájtos lesz a buli, mert a legtöbben kisgyerekesek leszünk, és ugye a menyasszony is terhes. Apa persze már előre örül a bulilehetőségnekKép

AyseKép tesód még Nálatok van? Van valami történés a sulijával kapcsolatban? Irigykedem a cincogásért, kisebbik húgommal nekünk is nagyon megy a dolog, illetve az utóbbi időben csak menne. Mióta neki három, nekem két gyerkőcöm van, sokkal ritkábban találkozunk, és ha együtt vagyunk is, a gyerekek nem sok teret hagynak nekünk. Karácsonykor egyik este leültünk kártyázni, villany elment /a hatalmas hó miatt /, rengeteg gyertyát gyújtottunk, és iszonyt sokat nevettünk. Asszem, leginkább emiatt szeretünk mi annyira kártyázni Kép De közben hol az egyikünk kölke ébredt föl, hol a másikunké. Persze a röhögést ilyenkor sem tudtuk abbahagyni a kicsik meg csak lestek, hogy mért pisili össze mindjárt az anyja magát...

Na, mára befejezem.
Jó éjt!

Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Mindenkinek köszönjük a bíztatást!Kép
Remélem tényleg hamarosan begyógyul Réka sebe.

Christinbaba!
Pancsis Krisztián nagyon édes!Kép

Ayse!
Köszi, értettem elsőre is!Kép

And!
Apa öltöztetésKép
Eszti baba gyönyörű!KépKépKép A rácsodálkozós, a vigyori és a megrémült képen is nagyon édes!
Ja, és a balkezes kézilabdás veszély fenn áll nálunk is. Én is kéziztem. Hát igen, azok a régi szép idők...

Zsuzsa!
Hát a Te párod tényleg el volt varázsolva egy kicsit, de tudjuk be az indiai klímának!Kép

Nemesek!
Gratula Kornél forgásához!Kép

Benianyu!
Olyan csörgős labdája Rékának is van! Itt a bizonyíték, habár ez már "elég régi" kép!
Kép

A zörgős virág nem plüssből van, azt is szereti rágni Dani? Mert Réka is mindig tömné befelé a szájába, de én ált.-ban ki szoktam venni, mert tiszta szöszös!
Danigombóc ha így forog, akkor a gombóc lassan le is maradhat!
Nagyon cuki!KépKépKép

C.

KépKép
cinka

Mégis visszajövök Kép

BodzaKép Meztelenkedés: mi nagy naturisták vagyunk, ha csak tehetjük, nem megyünk "textiles" strandra. Így nekünk ez természetes. De az egyértelmű, hogy ha bárkinek a családban ez kényelmetlen, és nehézséget okoz, akkor nem erőltetjük, az bizotsan ártalmas lenne. De amíg ez mindenkinek természetes, addig nem lehet gond. Azt nem biztos, hogy lehet előre szabályozni, milyen érzései lesznek kamasz korában, de azt látom, hogy a naturista strandokon a tinik, kamaszok is teljesen normálisan viselkednek, ők ebben nőttek föl, semmi fura nincs nekik abban, hogy meztelenül játszanak, szaladgálnak, vagy hogy meztelen felnőtteket látnak. Anyukám nagyon aggódik, milyen hatással van/lesz ez a gyerekekre, de szerintem no para. Neki ez egy nem normális dolog. / remélem, nem ábrándul ki most belőlem mindenki!/

J.

jucc73
Érd

Bodza:

Szakmai vélemény: a gyerek azt tanulja, amit a szülőtől lát. Ha azt látja tőletek, hogy a meztelenkedés egy természetes dolog, akkor ezt tanulja meg. Ha azt látja, hogy zavar és elbizonytalanít, akkor ezt fogja összekötni a meztelenkedéssel. Azt javasolnám, tedd azt, ahogy nektek természetes, mert a gyerek mindenképpen megérzi, ha erőltetsz valamit (akár a meztelenkedést, akár a takargatást).

Saját vélemény: az én családomban anyu is apu is sokat volt meztelenül, sőt, rendszeresen jártunk nudista strandra kicsi koromban. Én úgy érzem, nem lett tőle bajom. Kép A jelenben mi is mindketten sokat vagyunk meztelenül Zsuzsával. David kifejezetten szeret au naturel mászkálni, én meg sokszor úgy találom magam, és nem zavar. Kép Mi együtt is fürdünk Zsuzsával, hol az apja, hol én.

Bodza:

Más. Kép Ti hova mentetek Sacival wellness-ezni meg fürdeni? A múltkor írtad, hogy vittétek be a medencébe valahol, az hol volt? Mi is szeretnénk menni, de olyan helyre, ami lehetőleg bababarát, tehát nekik van kitalálva a víz és be is engedik a picit a vízbe.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Már ezer éve nem voltam itt, de most végignéztem a képeket. Nagyon aranyosak a babócáitok. Mi 22-én voltunk 6hónaposak és már majdnem teljesen tökéletesen mászunk és fogószkodva álldigálunk. Mivel nem olvastalak titeket már elég régóta, nem is tudom, kinek mi van a babusával, de remélem, mindenki egészséges!
Rakok fel állós-képet, meg még 1-2-t, remélem, nem haragszatok meg!

Kép
Kép

Puszilunk mindenkit:

Kata és Petra

KépKép
baby20

Jó reggelt Kép

Rókica,
Mezzo faja, én is szeretem néha. Zsuzsa babának már most jó ízlése van. Kép

Benianyu,
A tevékenység nem határozza meg a személyiséget, inkább fordítva... Nem azon múlik, hogy valaki jó/rossz ember, hogy mit csinál. A gyilkosoknak is lehet szívük KépKépKép

Majola,
Julcsinak grat az első bulizáshoz! Kép
Apa jó arc lehet, össze kéne szalajtani Mátéapával, ő kb ilyen beállítottságú, mondjuk utólag megnyugtatja az embert, hogy vicceltemám, he.. Kép

Bodza,
meztelenkedésről ugyanaz a véleményünk. Nálunk is így volt, amikor fürcsitájm volt otthon, mindenki pucéron rohangált a fürdőbe, meg a pizsijéért, azt mégsem vagyunk debilek. (Á, dehogy KépKépKép) Komolyra fordítva a szót, ha teljesen természetes, hogy a gyerek tudja, hogy a lányoknak nunijuk van, a fiúknak meg kukijuk, akkor apa meg anya miért bújkál? Õk ufók, vagy mi?? KépKép Na ez jó komoly lett... Biztos érted Kép

Saci megszokja majd a hasonlevést, Máté is bosszankodott eleinte.
BCG-nek megy a drukk!

Jucc,
tévé ügyben apának igaza van. Mi is úgy vagyunk, hogy elvonja az ember figyelmét a másikról, én pl nem csípem, mikor együtt él egy család, és az étkezésekre korlátozódik a hasznos együttlétük, mert egyébként a tévé előtt ülnek, és bambulnak.
Barátaitoknak grat a babához, meg az esküvőhöz! Balázs biztos tök normális egyébként is Kép Lájtos buliba már én is mennék, de Mátét nem vinném dohányos helyre, az tuti.
Összepisilés nekem anyukámmal szokott lenni Kép Múltkor feldobtam a témát, amit valamelyikőtök említett, hogy amíg az ember szoptatja a babáját, addig egy kis sejtecskén kívül belőle van. Anyám erre azt mondja Máténak: -Hát igen, Apád csak egy kis pöcs! - nézek, hogy mi baja van, aztán sikítva röhögés után kiderült, hogy -Apád csak egy kis csöpp KépKépKép

Baby20,
Petra nagyon édes!
Gyere gyakrabban! Kép

Pusztok

Sisotris és Máté
19+4

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Cijjasztok!
Kicsit visszaolvastam...
Sajna nálunk apa nagyon nagyon tv függő.Még ha kajálunk is a tv megy....alig,hogy hazajön,már kapcsolja is be.Mindenhova tv kell.nappali,háló,konyha...ja és még a kocsiban is Kép én utálom.1-2 műsort megnézek,aztán kész.
A másik meg a számítógép,mindig azt mondja kidobja,erre hozott mégegyet,hogy ne vitázzunk a gépen.
Ha felnő kisChris,akkor meg kell egy harmadik,aztán mindenki a gép elött fog ülni?????
UTÁLOM,na mindegy,ez van.
más téma:
Chris még egyszer sem fordult hasról vissza,és utál hason lenni.nem is tud sokáig,mindig leesik a feje,aztán gyűjt egy kis erőt,s fel...szal érdekes. Kép)
Mondjuk elég dagipók,lehet azért Kép)

Nagyon édesek a képek ill. a kismanók.

puszika

KépKép
christinbaba

Sziasztok!
Bodza!
BCG-ből Réka szívesen átadja a felét Saci babának!Kép
A meztelenkedésről meg nekem is az a véleményem, amit már többen leírtak. Ha a szülőknél ez természetes, hogy fürdésnél, öltözés-vetkőzés közben nem takargatják magunkat, akkor ez a Gyermeknek is az lesz. Rékát minden fürdés előtt hagyjuk is egy kicsit pucérkodni, mert annyira szereti. Hatalmasakat sikongat, s látszik rajta, hogy tiszta boldog.
Se body, se rugi, se pelus, JAJ DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!
Kép

Baby20!
Petra nagyon kis ügyi!Kép

Kellemes du.-t Mindenkinek!
C. + Réka 23+3

KépKép
cinka

Üdvözlök mindenkit!
Most nem tudok visszaolvasni, remélem mindenki jól van. A dolgaim lassan rendeződnek. És az ügyvédem szerint nem egyedi eset az enyém. Sajnos. Majd jövök. sziasztok.
Davallia
Kép Boldog névnapot!
Vendég

Napsugár!Kép

Örülök, hogy a dolgok rendeződnek, kitartás.

Cinka!Kép

Annyira édi Réka! Bubus már nagyon várja, hogy megismerkedhessen vele!

Kata!Kép

Milyen ügyes Petra! Fél évesen mászik és áll!

Jucc!Kép

Nyáron mi is voltunk esküvőn, akkor Gergő másfél éves volt, és sokkal jobban bírta, mint gondoltuk, 11-ig voltunk. Voltak ott pici babával is, ők még tovább is maradtak.

Bubus így szeret lovagolni:
Kép
Gergő és Bubus:
Kép

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Jaj, rossz képet tettem be, Gergő és Bubus:
Kép

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Sziasztok, nem tudok valami gyakran írni mert mire elolvasom addigra 10* kell visszajönnöm mert kitesz a net és csak ideges leszek tőle.
De, vasalásnál nálam nincs gpnd, mert kicsi a lakásunk ezért mindent viszek mosni keresztenyumhoz és ő mindent ki is vasal Kép
Hűlózsák, én szerettem, de ua. mint Vikinél mióta forog azóta nem adom rá, mert éjszaka is forog és akkor felébred.
Benianyu, gyerekeid nagyon édesek együtt. Kép
De mindenki babája az!!!
Kata, nem semmi Petra, hogy már áll magától. Fel is áll?
Szóval minden baba édike.
Lehetne majd babatalit csinálni a Margit szigeten ha jó lesz az idő, nem?
Na pusza mindenkinek!
Kriszti és Roli

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok!

Hát, lányok!
Egyre jópofábbak a képekKép
Annyira látszanak a Babákon, hogy egyre okosabbak és egyre több játékot tudnak játszaniKép
Szupi képekKép
Teszek fel én is "vicces" képet.

Így utólag Boldog Névnapot Minden Kedves Zsuzsának/Zsuzsa-BabánakKép
LillácskánakKép
Peti-Babának
Na nem sorolom vissza az összes nevet a naptárból.
Már nem is tudom, hogy a nagy rengetegben kinek milye vanKép
De azt tudom, hogy ma Edina napja vanKép
Isten Éltessen Davallia!
Majd írj, hogy megkaptad-e a csomitKép

A szülinaposoknak Boldog Szülinapot!

Tök sz@r, hogy így le vagyok maradvaKép

Képzeljétek!
Tegnap Erhard leesett az ágyrólKép
Nyúlné tudom mit éreztélKép
Igaz, nekünk nem volt vérzés és csak egy kicsi sírás, de rendesen megijesztett.
Ma meg a földön játszik a szőnyegén és délelőtt úgy gurulgatott, hogy beverte a fejét az ágy lábába. Viszont nem sírt, de mozdulatlan maradt.
Azóta figyelgetem (tegnap óta), hogy jól van-e.
Remélem, megúszta mindenféle belső sérülés és agyrászkódás nélkül.
pedig nem tudom, hogyan csinálta az ágyról való leesést.
Az ágy másik felén volt (még azon gondolkoztam, hogy nehogy ott essen le). 1 pillanat volt és szinte mellettem zuhant le. Pedig szándékosan nem szoktuk már az ágyon hagyni. De legalább 3 "szaltót" kellett, hogy csináljon, mire le tudott esni a hozzám közelebb lévő oldalon. Ezt képes volt megtenni 5mp alatt?
Beíratom a rekordok könyvébeKép
De mondjuk nem vicces, mert tényleg aggódom, csak csodálkozom az ügyességén.

Eddig úgy néz ki, hogy talira megyünkKép

Mennem kell, mert ezt az üzit is már 15:00-kor kezdtem írni.

Megy az álmos nyafi.

További Kellemes Hétvégét!

Puszi!
Sziasztok!
Angelani&Erhard
24+5

Kép
angelani

Majola,
Julcsi nagyon ügyi,Kisnyúl még csak felemelkedik,de nem nyújtja a lábát,viszont lelkesen gyakorol!
MAJA még nem a miénk(sajnos),csak oda vagyunk érte,ráadásul még nem is találkoztak személyesen és különben is a kisasszony dönt!Képaddig is róla álmodozunk.....KépKépKép
apa jó fej odahazaKépKépKép!

Benianyu,Kép
képek szuperek és nekünk is ugyanolyan lasztink van,úgy látszik ez a trendiKép!Dani már nagyon ügyes,hurkák ide vagy oda!

SisotrisKép
járókát a Brendonba vettük,jó drága volt(kb.30000),de a mostani kuponakciókkal sokkal olcsóbb és a belevaló betét se két fillér,de azt nem fontos megvenni!amúgy nagyon jó,mi is szeretjük!ja,és Kisnyúl isKép!

Barbi
fürdős képek tényleg jól sikerültek,volt ott pancsi rendesenKép!Fiaid imádnivalók!

Cinka,Kép
akkor ezekszerint sebbel minden oké,jó hogy végre kijött a lötyi belőle!

Christinbaba
jó a fotóKépKépKép

And képei is szuperek,kézilabdás főlegKép,te babád is hogy megnőtt!

Nemesek,Kornélnak gratula!!!!!!!

Baby20,ez igen!

Napsugár,sok sikert!

Göndörzsóf Kép,édik a fiúk!

Én is Megasztárfüggő vagyok!imádom nézni és drukkolni!

Rebeka(a kiscsaj a fotókról)tényleg nagyon jól ül már,ő valszeg nem szarakodik majd holmi kúszás-mászássalKépKépKép!
Igazából azt olvastuk,hogy majdnemhogy mindegy melyik baba milyen ütemben és sorrendben fejlődik,mégha ki is hagy egy-két dolgot,lépcsőt mászni egyszerre fognakKép!

Na mentem pihizni,puszi
Nyúlné és a mindjárt 5hónapos Kisnyúl

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Szisztok,
nagyon rég nem jártam már erre. Még nem volt időm visszaolvasgatni, de úgy tűnik, végre gépközelben leszek, és maradok is Kép
Gyors segítségkéréssel kezdeném: MI már 6 hónaposak múltunk, és megkaptuk az első náthánkat. Nagy szerencsénkre annyira időben sikerült elfogni, hogy első körben csak homeobogyókat kaptunk. NOs a kérdésem, van otthon stérimar orrspraym is, amit ma kezdtem használni, pipettával csepegtettem, és szerintem elég sokat sikerült beadni Kép Lehet vele bajt okozni, túladagolható?? sztem majd 3× annyit csepegtettem, mint amennyi az előírás. Viszont a nozija megindult tőle Kép

köszönöm előre is a segítségeteket, és remélem vki azért még emlékszik rám
szmercsa
szmercsa

Sziasztok!

Nálunk tegnap óta hull a pelyhes. Igaz, hogy folyamatoan olvad is, de így is van vagy 25 cm. Ma kiélveztük a tél örömeit, azánkózás, hógolyózás, hóemberépítés.
Andris elég nyűgös. Mindig babaszendvicsezik, de még hónapokig is eltarthat mire ebből lesz valami. Apropó, Nyúlné Kép! Kisnyúl foga újra előtűnt?

Jucc Kép!
Teljesen véletlenül olvastama tuberkolózisról kisgyermekkorban. Azt írták, hogy ekkor azért különösen veszélyes, mert az egész szervezetre kiterjedhet. Szerintem ne tiltakozz, ha újra akarják oltani Gergőt.

Cinka Kép!
Ügyike! Jó, hogy nem cak a lelki szemeinkre kell támaszkodnunk! A férjem is kézizett elég komolyan, amíg olyan allergia nem tört rá, hogy eltiltották a versenysporttól Kép.

Baby 20Kép!
Ez igen!
(Szerencse, hogy csak a gyerekek nőnek, de mi nem öregszünk).

ayse

Szmrecsa Kép!
Én belefújok a sprayjel az orrába. Előtte gyakoroltam, lehet azzal kicsit is. A dobozon van használati utasítás, de nem hiszem, hogy különösebben túl lehetne adagolni.

Göndörzsóf Kép!
Rajongásunk tárgya nagyon baba! És Gergő is nagyon aranyos. Nekem is kedvencem a hétvégi reggel az ágyikóban (ha nem tévedek, ott készültek a fotók).

Davallia Kép!
BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Napsugár Kép!
Jó, hogy haladnak a dolgok!

Jucc Kép!
Húgom sajnos hazament KépKépKép

Ayse

ayse

Szmercsa Kép

szerintem nem lehet tuladagolni, radasul utana kijott!! Kép de ez csak sos viz, nyugi!

Kép

Kép
ppanna

Sziasztok.
Hú lányok nagyon levagyok maradva.
Most is csak bekukkoltam egy kicsit.

Davallia.
Nagyon sok boldog névnapot kivánunk!!KépKép

ancsi26

Sziasztok!

Davallia!Kép
Boldog névnapot kívánunk!KépKépKép

Cinka!
Értem már, mire gondoltál!Kép
Nem haragudtam meg, nem is adtál rá okot!
Csak hirtelen nem értettem, mire gondolsz!Kép
Egyébként ez csak egy dilemmám volt, amit miután megosztottam veletek és többen ragáltak is rá, eloszlattam.
Hogy van Réka bibije? Kijött belőle minden oda nem illő?

Benianyu, And, Zsóf, Christinbaba, Cinka!
Édesek a gyerkőcök!Kép

Benianyu!Kép
Hol vettétek ezt a csíkos lasztit?

Zsuzsa!
Julcsika nagyon ügyi! Micsoda fekvőtámaszt nyom!Kép
Ügyes vagy, hogy letudtad fényképezni!Kép
Apaszáj nem semmi!KépKépKép

Jucc!KépKépKépKép

Én nem csak a tv-t utálom, hanem az autóban a rádiót is. Nem figyeltétek meg, ha szól, olyan jól elhallgatja az ember, hogy elfelejt a másikhoz szólni.Kép

Egész hétvégén tettünk-vettünk. Csinosítgattuk a lakást, majd takarítottam. Főztem és ma kivasaltam több száz méternek tűnő függönyt. Pedig csak kb. 10m volt.
Jól el is fáradtam.
És kaptam apától a fényképezőgéphez tölthető elemeket, úgy hogy jönnek a képek!KépKépKép

Andi&Nati 28+7

Andi&Nati

KépKép
duda

Ime pár kép NatirólKépKépKépKép
KépKép
KépKép

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Elkezdtem visszaolvasni, válaszolgatni, de abbahagytam, holnap estig itt ülnék, anni hozzászólás volt péntek óta!Kép

Babák mind nagyon helyesek!

Képzeljétek, Zitának kint van az alsó 2 foga! És ezt úgy vettem észre, hogy megharapta az ujjam, és jól megszúrtak a fogacskák! Nem is volt nagyon nyűgi, néha volt nagy sírás, és 1-2 hasmenés.
Anyóséknál tök aranyos volt, vigyorgott mindenkire. Napközben nem aludt, de este valósággal beájult az ágyba, és most hazafelé végigaludta a 2,5 órát. Kép

Ayse ! Kép
Attól még vmilyen bolygód állhat a skorpióban.
Jó lett a csirke? Én az afrikai harcsát szoktam sütőzacsiban sütni.

Kuha, Mea! Kép
Kopasz Gergő és punk Lívi írtó helyesek együtt!

Majola Kép
A fekvőtámaszos Julcsi Apának is nagyon tetszett!
Apa nem semmi a "gyerekvigyázással"! Kép

Benianyu! Kép
Jók a Fülesmackós képek, eszméletlen a hasonlóság!

Barbi! Kép
Szuperek a fürdős képek!

Tünde&Zita 21+2
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük a sok bókot. Magától nem áll fel a babus, erre a mutatványra -hogy áll- úgy jött rá, hogy hátrafele lemászott a lépcsőről (a szobánkban az ágyhoz 1db lépcsőfokon kell felmenni) és felnyomta magát állásba. Azóta csak állna, meg állna.. A mászás: egész nap ez a legnagyobb elfoglaltságunk. Azt nem tudom, hogy hogyan tanulta meg ilyen hamar, de a miértet sejtem: imád hason játszani és szerintem zavarta, ha valamelyik játéka túl messzire került. Ülés: mi nem ülünk szinte sosem.
Minden esetre nem szeretném, ha csodabogár lenne..

Angelani!
Szegény pici babócád!!!

Szmercsa!
A Stérimárt mi is használjuk, mi is bespriccentünk az orrocskájába, de eddig még nem panaszkodott. Mellékhatása nincs- még a gyógyszertárban kérdeztem meg, mert csak olyan orrspray-t akartam, ainek nincs káros hatása. Mi is átestünk az első náthánkon, nekünk az orvos Bella Donna nevű gyógyszert (homeopátiás, de szerintem a nevén hallatszott Kép) ajánlott, használt is. Napi 9 bogyót kellett adnom neki.

Ayse!
Szánkózni én is akarok! (illetve csak húzni a babust) De nálunk ami esett tegnap este, ma reggel el is olvadt. Kép

Olyan édesek a babusok, vagy 20x megnéztem a képeket(a régebbieket is)!!!

Puszilunk minden babust, anyucit...mindenkit!
Sziasztok!

Kata és a picilány

KépKép
baby20

Sziasztok!

Jól eltűntem, kicsit zűrös volt a hétvége, visszaolvasásról most nem is ábrándozok! Kép

Teszek fel pár képet Petiről, nehogy elfelejtsétek! Kép

Minden baba tündérien aranyos a képeken! Kép

KépKép
KépKép
KépKép

Viki+Peti 23+2

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27

Babák annyira édesek!!!!Kép

Hát Petike tényleg nagyon ügyike!!!Kép

Apa és lánya vasárnapi délutáni szundiKép

Kép

Mea
mea

Viki!

Azt a haptapit hol lehet kapni és mennyibe kerül? Nagyon jó lenne nekünk is... David nagyon bele van szerelmesedve abba az ötletbe, hogy a hallt lezárnánk Zsuzsának és nem veszünk neki járókát, hanem az egész szoba a járókája lenne. Csak parketta van, és egyszer már legurult a játszószőnyegéről és nagyot koppant a feje, szegény sírt keservesen. Gondoltam arra is hogy vennék valami olcsó padlószőnyeget, de ez jobban tetszik.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok,

Jó sokat írtatok a hétvégén, gyorsan átfutottam, nagyon ügyik a babák, és csudaszépek. Nem is emelnék ki senkit, de az Andi Natiját muszáj, mert egyrészt már olyan régen láttam róla képet, másrészt meg még mindig bele vagyok szerelmesedve a sűrű szempillás nagy szemeibe.

Köszönjük szépen a dícséreteket, nagyon jól esik ám büszke anyai szívemnekKép.

NyúlnéKépKépKép
Jól belemagyaráztam mindenfélét az írásodba, és még bánkódtam is miatta egy kicsit, olyan idétlen vagyok. Nagyon aranyos vagy, remélem jöttök talira, és személyesen is megcsodálhatjuk Kisnyulat. És akkor majd megállapítom, hogy nőtt-e a hajaKépKép.

Boldog névnapot a névnaposoknakKép!

Manka és Jack

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
manka7

Ayse!Kép

Igen, az ágyikóban készültek a képek, de már délelőtt, hancúrozás közben.Kép

Jucc!Kép

De jó, én is tanultam énekelni, de egy kockafejű szolfézstanár miatt abba kellett hagyjam, mert nem értette meg, hogy az egyetem mellett nem tudok bejárni a rém unalmas, közhelyekkel teli órájára, és nem engedte, hogy egyszerűen levizsgázzam az anyagból.Kép Te zeneiskolába, konziba vagy a Zeneakadémiára jártál?

Viki!Kép

Petike milyen erős!Kép

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Mea, nálunk is igy alszanak az azonos vezetéknevuek. (Hülye babanet, átalakitja a hosszú dupla ékezetet)Csak én nem birok általában elaludni délután, ők meg szépen szuszognak egymás mellett.

NatiKép
Húúúúúúúú, függönyvasalás, mennyire rühellem. Andi, hos vagy!

Nyúlné, nekünk is ilyen járókánk van, de barátoktól örököltük, betétestol, ezentúl másképp nézek majd rá, hogy ilyen értékesKép

Tünde, gratulálok Zita fogacskáihoz.

Peti is milyen ügyesen fekvotámaszozik, o a noi fajtát csinálja, Julcsi meg a férfitKép

Megyek dolgozniKép Soha többet nem vállalok munkát!!!

Zsuzsa, Julcsi és a veterán zongorista (bár o nem kérte, hogy irjam alá, de ez annyira tetszik)

KépKép

KépKép
majola

Mea, nálunk is igy alszanak az azonos vezetéknevuek. (Hülye babanet, átalakitja a hosszú dupla ékezetet)Csak én nem birok általában elaludni délután, ők meg szépen szuszognak egymás mellett.

NatiKép

Nyúlné, nekünk is ilyen járókánk van, de barátoktól örököltük, betétestol, ezentúl másképp nézek majd rá, hogy ilyen értékesKép

Peti is milyen ügyesen fekvotámaszozik, o a noi fajtát csinálja, Julcsi meg a férfitKép

Zsuzsa, Julcsi és a veterán zongorista (bár o nem kérte, hogy irjam alá, de ez annyira tetszik)

KépKép

KépKép
majola

NatiKép

KépKép

KépKép
majola

NatiKép

KépKép

KépKép
majola

Hú, lányok 10 percen át egyáltalán nem küldte el, most meg négyszer is. Egy időre azt hiszem visszavonulok, mert tú mács leszek.

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok!

Davallia,
Kép Kép

Christinbaba,
tévé miatt nem irigyellek Kép Nálunk apával a számítógép miatt voltak gondok, hazaért munkából, egyből ült le játszani, ott kajált a gép előtt, és mire jött volna ágyba, én rég kidőltem. Mára ez megváltozott, másfél éve majdnem szakítottunk ez miatt, aztán én lementem egy hétre szüleimhez, másnap már mentem is vissza, és két hónap múlva megfogant Máté Kép A kis kópé, tudta, hogy szabad a terep, most már jöhet ő is Kép

Cinka,
pucérkodás Máténak is nagyon bejön, szoktam is néha napközben is levetkőztetni, hadd levegőzzön a bőre. Nyáron ez kissé egyszerűbb lesz a füvön+pokrócon, most egy kicsit érdekes a négy összeszigszalagozott babylove pelenkázólap KépKép

Napsugár,
sok szerencsét.

Göndörzsóf,
Bubus és Gergő nagyon édik, apa horrorkeze meg jó helyre került Kép

Csikken,
szigeti babatali nagyon jó ötlet! Kép
Gyere gyakrabban, bár x@r nettel csak idegbajos lesz az ember... :I

Angelani,
Erhard nagyon ügyes! Kép Ne aggódj, nem lesz semmi baja, hihetetlen sokat kibírnak a gyerekek, és nem is rendes gyerek, akin nincs egyszerre legalább kettő horzsolás Kép Na jó, ez majd a későbbiekre lesz igaz. Kép

Nyúlné,
jézusúristen.... Kép Lehet, hogy inkább apának szólok, bent a tkmesek gyártsanak már egyet Kép
Fejlődésről én is azt tudom, hogy két-három éves korukra körülbelül ugyanazokat a dolgokat fogják tudni.

Szmercsa,
sziaaa! Kép
Most már aztán ne hanyagolj el minket! Rég voltál tényleg!
Stérimart pipettával? Juj, én rendesen befújok Máté orrába vele... Nem hinném egyébként, hogy a sós víztől bármi baja lehet.

Duda,
milyen anyagból van a függöny, hogy kivasaltad?
Én simán vizesen felakasztom, és a karnison kilógja magát.
Nati nagyon aranyos Kép

Havtünde,
fogakhoz gratulálunk! Nagyon ügyes volt Zita Kép

Kata,
nagyon ügyes Petra, de ne aggódj, legkésőbb húszévesen valószínűleg az átlag közelében fog járni Kép

Viki,
Peti naaagyon ügyes, rendesen mászik! Kép A sárkányt honnan szereztétek? Eszméletlen jópofa!

Mea,
kis családi idill Kép

Majola,
azonos vezetéknevűek Kép Jó megfogalmazás, a veterán zongoristával egyetemben Kép
Mind a négyszer KépKépKép

Na bújok Apa mellé, megnézzük a Beavis&Butthead Do America -t KépKépKép

Pusztok

Sisotris és Máté

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Cinka! Jöhet Réka fél BCG-je, szívesen fogadjuk, bár azért ne legyen olyan csúnya, ha lehet.

Napsugár! Jó látni, hogy nem keseredtél bele a dolgokba, és tudsz azért örülni.

Ayse! A cincogást én is irigylem, akárcsak Jucc, mi is szoktunk volt nővéremmel jó kis fürdőszobai dumapartikat rendezni.

Kata! Nem semmi, hogy Réka már áll.

Róki, Jucc, Cinka! Köszi a véleményt meztelenkedés terén, én is hasonlóan gondoltam...
Egyébként decemberben Parádfürdőn, januárban pedig Nyíregyházán voltunk élményfürdőben, de ez utóbbiban is csak épp belemártottuk Sacit a vízbe.

Szmercsa! Isten hozott újra köztünk! A Stérimart szerintem nem lehet túladagolni, sima sós víz.
Tényleg a többi eltévedt báránykáról nem tudunk? Penna, Lucretia, Megann?

Davallia! Boldog névnapot! Mi is voltunk ma Edina barátnénk buliján, fölköszöntöttük.

Duda! Én azért szeretem egyedül autóban a rádiót/cd-t, mert ha jövünk haza este, és apa fáradt, ez nagyon jól ébren tartja, nem lankad el a figyelme. Ezért szerintem megéri. Sokáig engem is idegesített pedig.
Nati nagyon szép leányzó!

De Viki Petije is helyes!

Mea! Szépek a délutáni szundizók!

Havtünde! Csak úgy a semmiből jött a 2 fog? Semmi előzmény? Irtó jó! Én is szívesen venném, ha csak úgy hipp-hopp jönnének azok a fogak.

Rókica! Habtapit árul egy lány a babaszobán 790,-ért csomagját. Itt a link: http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=85065

Saci egy hete újra ügyesen alszik, nagyon büszke vagyok rá (meg az apjára, hogy kíbíratott- hú de hülye szó- velem egy óra sírást úgy, hogy nem veszem föl. Eddig nem hittem ebben a módszerben, de most úgy gondolom, megérte. Azóta egy mukk nélkül alszik, amint lerakjuk. (kopp-kopp-kopp)

Na, megyek én is aludni, jó éjt mindenkinek!

Néhány kép rólunk

Huncut leányzó vagány szerkóban
Kép

Együtt fürdés - és közben egy kis nassolás
Kép

Bodza és Saci

Kép

Kép

Kép
bodza

Sziasztok!

Úgy izgultam, hogy ma már nem tudok jönni...
Napközben szarakozott a netünk, aztán meg este szegény Gergővel nem tudom, mi történt, nem lehetett ráismerni. Hétkor fürödtünk/ megvolt az első együttfürdés mindannyiunk örömére Kép /, máskor fél nyolckor szoktunk, de gondoltam, jó korán aludjanak a srácok. El is aludt egy pillanat alatt, föl se bírtam ébreszetni. Aztán épp hogy bekaptam pár falat vacsit, már ordított is. Böfi, még evés, de aludni nem akart. Letettem a nappaliban, vigyorgott. Aztán amikor Balázst is aludni akartam vinni, letettem, de annyira üvöltött, hogy apja foglalkozott vele, de ezalatt is csak sírt. Aztán kézbevettem a dolgot-meg a gyereketKép - rájöttem, hogy a hasa lehet a ludas, fölhúzott lábakkal pillanatok alatt el is aludt. Remélem, nem kezdi mindjárt előről...

Előszöris: Davallia Kép BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

AyseKép Nyilván nem sokat tehetek, ha újra akarják oltani...

Duda Kép Nati szempillái tényleg ámulatba ejtőek Kép

Tünde Kép Lehet Tőled valamiféle sorselemzést kérni Balázs részére? Vagy ez pofátlanság lenne?...

Viki Kép Hű, Peti is milyen ügyes!!!
De ugye nincs gond, csak zsufi volt a hétvége?

ZsófKép Egy tanévet Szombathelyre jártam a Főiskolára mint magántanuló egy énektanárhoz még a gimi alatt, aztán Pesten egy zenesuliban tanultam két évig, innen felvételi a konziba, ott is két év. Húsz évesen kezdtem a szolfézst, zeneelméletet, zongorát, nem sok esélyem volt arra, hogy bárhol továbbtanuljak, de nem is akartam. Eredetileg nem is terveztem, hogy komolyzenét tanuljak, musical-énekes akartam lenni, de meggyőztek, hogy ez az alapja mindennek...

Most én is "árasztok" a képeimmel, de mentségemre legyen, hogy két hete nem volt digi gép itthon Kép

Talpacskák:
Kép
Balázs tegnapi tréfája: Apja elaludt, ő meg az összes párnát, meg plüss rossebet rápakolta Kép :
Kép
Kép
Gergő első találkozása a macskával:
Kép

J.

jucc73
Érd

Bodza Kép Tünemény ez a kicsilány! Kép
Penna egy-két hónapig még nincs költözés miatt, Megannról csak annyit tudunk, hogy családi gond miatt egy ideig nem jön Kép

Én is megpróbálok összehasonlító-képeket föltenni:
Ez voltam én:
Kép
Kép
Ez meg Apa:
Kép
Ez volt kicsi Balázs:
Kép

Holnap még lesz kép, most dugulok Kép

Judit+ Gergő, aki nem is lesz ebben a hónapban öt hónapos, hiszen nem lesz huszonkilencedike!!!!
+ BalázsKép

jucc73
Érd

Mindenkinek köszönjük a dicséretet!!!Kép

Napsugár!Kép
Örülök, hogy lassan rendeződnek a dolgaid! Vigyázz Magatokra!

Davallia!
Boldog névnapot! KépKépKép

Zsóf!
Köszönjük a bókot, s mi is el vagyunk ragadtatva Bubustól, na meg a Bátyó is nagyon tetszik!KépKépKép Ugye jöttök Rókicához? Mert akkor személyesen is tudunk találkozni!!!!Kép

Angelani!
Szegény Erhard!Kép
Remélem nincs semmi komolyabb baja. Már csak azért is, mert pont ma olvastam egy érdekes cikket.
Képzeljétek, a babák fejkoppanása igaz látványosabb és ijesztőbb mint a nagyobb gyermekeké, de ritkán okoz maradandó sérülést, mert koponyájuk rugalmasabb, mint az idősebbeké. Ugyanis a csecsemők kopnyavarratai még nem nőttek össze teljesen, és a koponyacsontok csontosodása sem fejeződött be, így a fejük jobban elviseli a megrázkódtatást!!!
Szerintem ez most nekünk egészen jó hír, nem?

Ayse!Kép
Szegény FérjedKép, de milyen allergiát kapott, hogy el kellett tiltani a versenysporttól???
Mondjuk én is csak 4 évig csinálhattam, mert a térdeim tropára mentekKép.

Andi!
Akkor minden ok., ennek örülök!Kép
Réka sebe még elég csúnya, folyamatosan levedzik, de azért már a gyógyulás útjára lépett.
Nati nagyon nagyot nőtt, és CSODASZÉP!!!KépKépKép
Te vasalod a függönyt??? Én ezt sosem teszem, hanem a centrifugálást alacsonyabb fordulatszámra állítom be, s még nedvesen felakasztom. Olyan klasszul ki szokott simulni, szebb mintha vasalnámKép.

Tünde!
Gratula Zita fogacskáihoz!Kép

Viki!
Peti is kész kis erőművész!Kép Nem lehet, hogy együtt gyakoroltak Zsuzsa Julcsijával????KépKépKép

Mea!
Együtt szundizós kép nagyon tuti!!!Kép

Zsuzsa!
Nálunk is detto u.ez van. Az egyforma vezetéknevűek tök jót horpasztanak (Apa hívja így!) metronomként funkcionál Apa egyenletes horkolása, én meg nappal egyáltalán nem tudok szundizniKép.

Sis!
IT-guruk computer előtt kajálása nekem sem volt újdonság, de minden jó, ha a vége jó!Kép
4 db összeszigszalagozott babylove pelenkázólap??? Hát az se lehet semmi!KépKépKép
Ezt úgy megnéznémKép, tegyél már fel egy képet róla!

Bodza!
Ha szerencsénk van, azért annyira nem lesz csúnya Réka sebe. Ha meg mégis nagyon meglátszik majd, akkor, hát Istenem, majd ez lesz a szexepilje!Kép
Sacikád tényleg huncutul mosolyog és a rucija is nagyon menő!!!Kép
A fürcsis kép meg magáért beszél!KépKépKép

Jó éjszakát Mindenkinek!
C.

KépKép
cinka

Sziasztok!

And!
Eszti tüneményes, annyira kis cukorfalat. Nagyon szép.Kép Szivesen összeborzolnám a "sörényét".Kép

Majola!
Fantasztikus a kis erőművészed. Nem semmi mutatvány, nagyon ügyes. A veterán zongorista nagyon jófej lehet.Kép

Nyúlné!
Maja nagyon nagyra értékeli ezt az odaadó és kitartó udvarlást Kisnyúl részéről, egy kicsit zavarban is van, de már nagyon szeretne megismerkedni vele "közelebbről" is.Kép Igazán megható, hogy még a csodaszép Rebekának sem sikerült elcsavarnia a fejét (pedig ő már ülni is tudKép). Hát igen, a hűség a legfőbb erény.Kép

Tünde!
Fogacskák!KépKépKép
Maja változatlanul egyfogú.Kép Viszont az összes műanyag játéka tele van apró pici karcolásokkal és lehet hallani a koccanást is mikor valamelyikre ráharap. Annyira édes...Kép

Zsóf!
Bubusnak fantasztikus a mosolya.Kép Eddig mindig, olyan komoly volt a képeken.

Andi!
Nati már egy kész hölgy. Gyönyörűek azok a szempillák.Kép

Sis!
Én is alig várom, hogy nyár legyen és ki lehessen tenni Maját pucéran a kertbe (a Balcsin). Van már egy mini felfújható medencéje is, már elképzeltem, hogy ott ül benne egy barackot majszolva és tiszta maszat a pofija...Kép Mikor lesz már nyáááár???

Most néztem ki, már megint tiszta fehér minden...Kép

Jóéjt!

Cleo + Maja az egyfogú

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Vissza kellett jönnöm, mert a felét elfelejtettem, meg közben ti is irtatok. Szóval,

Davalliának boldog névnapot.Kép

Bodza!
Saci annyira édes és nagggyon huncut. A nasizós kép is nagyon tuti.Kép

Jucc!
Nagyon hasonlitanak rád mindketten. Mind nagyon szépek vagytok.Kép

Cinka!
Réka tündéri és remélem hamar begyógyul a karja.Kép

Mea!
Nagyon édesen alszanak együtt, olyan mintha minketten belefáradva a nagy babázásba elszunnyadtak volna.Kép

Cleo

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Bodza!

Köszi szépen!!! Kép Máshol kb 6000-ért láttam ugyanezt a csomagot, amit ő 800-ért árul. Remélem van neki elég!! Juj de jó hogy itt megkérdeztem. Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Lányok!Kép

KöszönjükKép

Bodza!Kép

Nagyon édes képek!!!

Jucc!Kép

Gyerekek nagyon aranyosak!Kép

Mea
mea

Sziasztok!

Manka, Zsuzsa, Jucc, Cinka, Cleo!KépKép
Köszönjük szépen!Kép

Jucc!
Nagyon helyesek a fiaid és nagyon hasonlítanak egymásra és rád. Szerintem.Kép

Tünde!
Zita fogacskáihoz gratula!Kép

Viki!
Erőművész Petike nagyon ügyes!Kép

Mea!
Helyes a kis családod!Kép

Sis, Cinka!
Voile típusú a függöny és hiába lógattam fel rögtön mosás után, esze ágában sem volt kilógni magát. Fél napig vártam, aztán kértem Apát, szedjük le és kivasalom. Hááát, nem volt boldog az ötlettől!Kép Pedig neki csak leszedni kellett.
Szerintem túl könnyű anyag, nincs súlya, ami lehúzná. Bár, lehet, hogy az anyag minőségétől is függ, mert volt már korábban voile függönyöm és az nem volt ennyire gyűrödt mosás után.

Bodza!
Saci annyira aranyos! A fürdős kép nagyon jó!Kép
Saci már a babatalin belopta magát a szívembe, ahogy mosolygott ezerrel mindenkire!KépKépKép

Hajnalban voltam kozmetikusnál!KépKépKép
Megmaszírozott, naggggyon jó volt és kiszedte a plusz egy sor szemöldökömet!KépKép

Tegnap este Apa bemutatta Natinak, hogy kellene kúszni az egyhelyben vergődés helyett. Remélem vette a gyerek az adást!KépKépKép

Andi&Nati 29+1

Andi&Nati

KépKép
duda

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?