Elvis-séró

2006.02.25 22:09
)2006.02.25 22:27
Először kicsit megijedt, aztán barátkozott lelkesen, mindenkit elcsábitott. De csak héttől fél tizig maradtunk, nehogy halláskárosodás érje szegényt.
Szóval máig sem tudom, tényleg nem jött-e rá menet közben, hogy hülyeséget szólt.
Egy barátunk szerint gyengébb idegzetűeket reggelizik. Amúgy arany szive van

2006.02.25 23:36
2006.02.25 23:40
Én eleve úgy tervezem, hogy Balázs is velünk fürdene, szerencsére nem kicsi a kád, elférünk
Tuti, hogy jönni akarna, mert amióta Gergő megszületett, még csak egyszer fürödtem vele, pedig azelőtt felváltva tettük ezt apával. Ma sajna nem jött össze, de majd holnap
/ Jót beszélgettünk, nagyon kell ez is, néha tényleg jó lenne, ha nem lenne tévé...
És úton a baba is, július végére várják
Nagyon örültünk a jó hírnek. A srácról ezer éve tudjuk, hogy nagyon bírja a gyerekeket, és ért a nyelvükön, ezt most bizonyította is: Balázs nagyon nem áll szóba idegenekkel, és őket kábé egy évesen látta utoljára. Mondta is, hogy nem akarja, hogy jöjjenek. Egy perc alatt feloldódott, és egész este együtt tomboltak, játszottak, nem ismertünk rá. És beszélgetett velük, ez a legnagyobb szó. A végén pedig megkérdezte, hogy mikor jönnek legközelebb
Meg is hívtak bennünket egy szárazabb délutánra a kertes házukba
Örülök, hogy néha teljesen normálisan tud viselkedni a fiam
tesód még Nálatok van? Van valami történés a sulijával kapcsolatban? Irigykedem a cincogásért, kisebbik húgommal nekünk is nagyon megy a dolog, illetve az utóbbi időben csak menne. Mióta neki három, nekem két gyerkőcöm van, sokkal ritkábban találkozunk, és ha együtt vagyunk is, a gyerekek nem sok teret hagynak nekünk. Karácsonykor egyik este leültünk kártyázni, villany elment /a hatalmas hó miatt /, rengeteg gyertyát gyújtottunk, és iszonyt sokat nevettünk. Asszem, leginkább emiatt szeretünk mi annyira kártyázni
De közben hol az egyikünk kölke ébredt föl, hol a másikunké. Persze a röhögést ilyenkor sem tudtuk abbahagyni a kicsik meg csak lestek, hogy mért pisili össze mindjárt az anyja magát... 2006.02.25 23:43

A rácsodálkozós, a vigyori és a megrémült képen is nagyon édes!

2006.02.25 23:49
Meztelenkedés: mi nagy naturisták vagyunk, ha csak tehetjük, nem megyünk "textiles" strandra. Így nekünk ez természetes. De az egyértelmű, hogy ha bárkinek a családban ez kényelmetlen, és nehézséget okoz, akkor nem erőltetjük, az bizotsan ártalmas lenne. De amíg ez mindenkinek természetes, addig nem lehet gond. Azt nem biztos, hogy lehet előre szabályozni, milyen érzései lesznek kamasz korában, de azt látom, hogy a naturista strandokon a tinik, kamaszok is teljesen normálisan viselkednek, ők ebben nőttek föl, semmi fura nincs nekik abban, hogy meztelenül játszanak, szaladgálnak, vagy hogy meztelen felnőtteket látnak. Anyukám nagyon aggódik, milyen hatással van/lesz ez a gyerekekre, de szerintem no para. Neki ez egy nem normális dolog. / remélem, nem ábrándul ki most belőlem mindenki!/ 2006.02.26 08:00
A jelenben mi is mindketten sokat vagyunk meztelenül Zsuzsával. David kifejezetten szeret au naturel mászkálni, én meg sokszor úgy találom magam, és nem zavar.
Mi együtt is fürdünk Zsuzsával, hol az apja, hol én.
Ti hova mentetek Sacival wellness-ezni meg fürdeni? A múltkor írtad, hogy vittétek be a medencébe valahol, az hol volt? Mi is szeretnénk menni, de olyan helyre, ami lehetőleg bababarát, tehát nekik van kitalálva a víz és be is engedik a picit a vízbe.2006.02.26 08:23
2006.02.26 11:08

) Komolyra fordítva a szót, ha teljesen természetes, hogy a gyerek tudja, hogy a lányoknak nunijuk van, a fiúknak meg kukijuk, akkor apa meg anya miért bújkál? Õk ufók, vagy mi?? 
Na ez jó komoly lett... Biztos érted
Lájtos buliba már én is mennék, de Mátét nem vinném dohányos helyre, az tuti.
Múltkor feldobtam a témát, amit valamelyikőtök említett, hogy amíg az ember szoptatja a babáját, addig egy kis sejtecskén kívül belőle van. Anyám erre azt mondja Máténak: -Hát igen, Apád csak egy kis pöcs! - nézek, hogy mi baja van, aztán sikítva röhögés után kiderült, hogy -Apád csak egy kis csöpp 

2006.02.26 12:33
én utálom.1-2 műsort megnézek,aztán kész.
)
) 2006.02.26 12:58
2006.02.26 14:44
2006.02.26 15:25

2006.02.26 16:04
2006.02.26 16:17
addig is róla álmodozunk.....

!
!Dani már nagyon ügyes,hurkák ide vagy oda!
!
!Fiaid imádnivalók!

,te babád is hogy megnőtt!
,édik a fiúk! 

!
! 2006.02.26 16:49
Lehet vele bajt okozni, túladagolható?? sztem majd 3× annyit csepegtettem, mint amennyi az előírás. Viszont a nozija megindult tőle
2006.02.26 16:50
! Kisnyúl foga újra előtűnt?
!
!
.
! 2006.02.26 17:04
!
!
!
!
! 

2006.02.26 17:24

2006.02.26 17:28

2006.02.26 17:45
2006.02.26 17:55
) ajánlott, használt is. Napi 9 bogyót kellett adnom neki.
2006.02.26 19:37
2006.02.26 20:04
. 

.
! 2006.02.26 20:30
Te zeneiskolába, konziba vagy a Zeneakadémiára jártál?
2006.02.26 21:04
Soha többet nem vállalok munkát!!! 2006.02.26 21:12
Soha többet nem vállalok munkát!!! 2006.02.26 21:15
Soha többet nem vállalok munkát!!! 2006.02.26 21:18
Soha többet nem vállalok munkát!!! 2006.02.26 21:57
Nálunk apával a számítógép miatt voltak gondok, hazaért munkából, egyből ült le játszani, ott kajált a gép előtt, és mire jött volna ágyba, én rég kidőltem. Mára ez megváltozott, másfél éve majdnem szakítottunk ez miatt, aztán én lementem egy hétre szüleimhez, másnap már mentem is vissza, és két hónap múlva megfogant Máté
A kis kópé, tudta, hogy szabad a terep, most már jöhet ő is

Ne aggódj, nem lesz semmi baja, hihetetlen sokat kibírnak a gyerekek, és nem is rendes gyerek, akin nincs egyszerre legalább kettő horzsolás
Na jó, ez majd a későbbiekre lesz igaz.
Lehet, hogy inkább apának szólok, bent a tkmesek gyártsanak már egyet
A sárkányt honnan szereztétek? Eszméletlen jópofa!
Jó megfogalmazás, a veterán zongoristával egyetemben

2006.02.26 22:13
2006.02.26 22:32
/, máskor fél nyolckor szoktunk, de gondoltam, jó korán aludjanak a srácok. El is aludt egy pillanat alatt, föl se bírtam ébreszetni. Aztán épp hogy bekaptam pár falat vacsit, már ordított is. Böfi, még evés, de aludni nem akart. Letettem a nappaliban, vigyorgott. Aztán amikor Balázst is aludni akartam vinni, letettem, de annyira üvöltött, hogy apja foglalkozott vele, de ezalatt is csak sírt. Aztán kézbevettem a dolgot-meg a gyereket
- rájöttem, hogy a hasa lehet a ludas, fölhúzott lábakkal pillanatok alatt el is aludt. Remélem, nem kezdi mindjárt előről...
BOLDOG NÉVNAPOT!!!!
Nyilván nem sokat tehetek, ha újra akarják oltani...
Nati szempillái tényleg ámulatba ejtőek
Lehet Tőled valamiféle sorselemzést kérni Balázs részére? Vagy ez pofátlanság lenne?...
Hű, Peti is milyen ügyes!!!
Egy tanévet Szombathelyre jártam a Főiskolára mint magántanuló egy énektanárhoz még a gimi alatt, aztán Pesten egy zenesuliban tanultam két évig, innen felvételi a konziba, ott is két év. Húsz évesen kezdtem a szolfézst, zeneelméletet, zongorát, nem sok esélyem volt arra, hogy bárhol továbbtanuljak, de nem is akartam. Eredetileg nem is terveztem, hogy komolyzenét tanuljak, musical-énekes akartam lenni, de meggyőztek, hogy ez az alapja mindennek...
:
2006.02.26 22:46
Tünemény ez a kicsilány!

2006.02.26 22:55

Ugye jöttök Rókicához? Mert akkor személyesen is tudunk találkozni!!!!
, de milyen allergiát kapott, hogy el kellett tiltani a versenysporttól???
.

.
Nem lehet, hogy együtt gyakoroltak Zsuzsa Julcsijával????

.

, tegyél már fel egy képet róla!

2006.02.26 23:11
Szivesen összeborzolnám a "sörényét".
Igazán megható, hogy még a csodaszép Rebekának sem sikerült elcsavarnia a fejét (pedig ő már ülni is tud
). Hát igen, a hűség a legfőbb erény.

Viszont az összes műanyag játéka tele van apró pici karcolásokkal és lehet hallani a koccanást is mikor valamelyikre ráharap. Annyira édes...
Eddig mindig, olyan komoly volt a képeken.
Mikor lesz már nyáááár???
2006.02.26 23:35
2006.02.26 23:37
Máshol kb 6000-ért láttam ugyanezt a csomagot, amit ő 800-ért árul. Remélem van neki elég!! Juj de jó hogy itt megkérdeztem. 
2006.02.27 08:55

Pedig neki csak leszedni kellett.

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|