A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Szmagdi,
talán kalciummal az erős ...ért? Fogak, csontok? Az előző nem azt jelenti, hogy kristálycukormentes? Mert akkor lehet, h porcukorral van... Kép Kép Kép
Valami gyümölcsös izére mi is benevezünk, ha még lesz, Eszter imádja a körtét. Kép

Blaye,
Vince sztem jobban fogja bírni, mint te, minden stewardess őt fogja kényeztetni. Kép kortárssal vonattal először a Balcsin voltunk, 5 hósan, és aki utazott már Pestről 160 km-t MÁVval, az tudja, h egyszerűbb, gyorsabb, tisztább eljutni a németekig bármivel, mint ide és ezzel. Kép

Ma Camponáztunk egy sort, mondhatni bemelegítettünk holnapra. Kép
neet
neet

most akkor ki küldjön?
mert feleselegesen nem küldenék meghivót! igy jártam a tesómmal is...Kép de ő egy dög...Kép
Indi,
te hányadik hétben is vagy????Kép

ja, és kemény hidegfront közeledik, Igi már másodszorra alszik ma, és már több,mint egy órája...KépKép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Mása,
hogyaszongya: "gabonapelyhekkel", meg "kristálycukormentes" meg calciummal, az erős csontokért" de ha nem pontos, igaziccsatok ki Kép

És köszönöm Kép
macskanyu

ZsanciKép Akkor küldök én meghívót Másának, mert nemigen szoktam felhasználni a meghívóimat, jó?Kép Már nem tudom, hányadik hét is, annyira összevissza számolunk mindenhol, menzesz szerint a 35. még csak... UH szerint meg 36. és 37.hét között, úgyhogy én már nem is számolgatomKép

Szerintem cukros dolog azt jelenti, hogy hozzáadott cukor nélkül... a flocken=pehely (hogy milyen, azt nem tudom), knochen = csont

indianyo

Den., Beet: köszi a levélkét. Én is vettem az adást. igyekszem ügyesen beszerzeni mindent.

Mása: az ohne kristalzuccker kifejezéstől én a falra tudok mászni, mert az csak annyit tesz, hogy külön már nem lapátoltak a cucchoz kristálycukrot... más egyéb cukor simán lehet benne. szal ezekkel vigyázni kell néha. De egyébként elvileg azt jelentené, hogy sima egyszerű fehér cukrot nem tartalmaz. A kálciumos kifejezés az pedig: azt mondja, hogy kálcium az erős csontokért. Másik pedig teljesértékű gabonával talán... Den bocsi, hogy lefordítgattam... Remélem nem haragszol meg.

Neet: tök jó, hogy jössz Te is. Ezer éve nem láttam, sőt te még Fannit nem is láttad élőben. Na nem is fogod, mert Õ nem jön. Gonosz anyaként egyedül megyek a talira....... :-)

Soosocsalád, Emma: gyógyuljatok meg hamar....

Fic: engem nagyon érdekel a tanfolyam, irhatnál róla.

Jaj miket akartam még.....Mi sem megyünk étterembe, a kocsi javítás jól betett a családi költségvetésnek. brühühűűűűűűűűűű

Johi

Kép
Kép
johanna1975

MACSKép hehe, hogy milyen nyelvtudósok vannak itten össeztömörülveKépKépKép Én csak kiszótáraztamKép
Ja, az az autós dolog engem is nagyon érdekel,

Egyébként pedig azért nem engedélyezik Magyarországon, mert a levegőre nem tudnak jövedéki adót kivetni, ami az állam egyik fő bevétele... ezért tilos pl, az étolajjal működő autó is... Kép

indianyo

Indi,
hejjj, akkor már a végetek járjátok igy 2in1???KépKépKép
utána meg már tudtok mozogni!! már lehet, h Bogárka parkba is tudtok jönni!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ZsanciKép Igen, ugyan nagyon élvezem a végét, úgyhogy nem sietünk sehová, de az jó lesz, hogy tudok majd cipőfűzőre masnit kötni, és csak mondjuk 10-szer menni pisilni a mostani 25-30 helyett, meg közlekedni mindenfeléKép És akkor már lehet baba-mama talit is látogatni, csudajó leszKép Szerintem májusban más simán jövünk-megyünk majd - és meglátogatunk benneteket a Bogárka-parkban, igen!!!! )

indianyo

Manóka: mi volt a dokinál? Fanni szerencsére mindenevő. Úgyogy Õ a pépet eszi, vagy édesen, vagy naturan vagy zöldséggel. Neki mindegy csak kaja legyen. Amúgy nem ette a pépeket amiket beruháztál nálam? :-(

Mása: ezek szerinte teljeskiörlésű vagy teljes értékű pelyhet jelent. Most költöztök? nagyon jó nektek. biztos szép lesz.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Köszi a biztatást, én is remélem, hogy nagyon fogja Vince élvezni...
Den,
férjemnek Párizsban lesz a munkahelyi program, de én V-vel el szeretnék menni BLAYE-ba Kép Kép Kép, ami egy kisváros a Gironde partján (ha a borvidékeket tekintjük, akkor a Bordeaux-ihoz tartozik Kép ) ahol egy kedves család lakik, akik már nagyon szeretnék V-t látni, de ők még nem tudnak róla, hogy tervezzük ezt az utat. Ha P-ban maradnánk, persze ott is el tudnánk tölteni egy hetet Kép

És még egy SÜRGÕS kérdés:
milyen esernyőkocsit vegyünk, és hol, mennyi kb az ára???? A Kismamában láttam, hogy egy Top Rider nevűt 8 ezerért hirdetnek, ez jó vagy gagyi?

És én pedig lenni irigy a Savoyás talira, mert mi nem lehetünk ott, és biztos nagyon jó lesz!!!

Blaye Kép
blaye

Mása!
vollwert=teljesértékű, Flocken = pehely,
ohne Kristallzuckerzusatz= kritálycukor hozzáadása nélkül,
mit C für starke Knochen=kálciummal az erős csontokért
De látom, hogy a lányok már tök jól összerakták a megfejtést Kép

Kép
Kép
denizsa

BÁBAKOKTÉL? Csak a páleszre és a gyümilére emlékszem. Mi volt még benne??
neet
neet

NeetKép ricinus Kép

indianyo

Johi!
A dán ilyen közel áll a némethez? Németben is nagyon profi vagy!
Hogy-hogy nem jön holnap Fanni???????

Kép
Kép
denizsa

Nem tudtam mindent olvasni, majd igyekszem potolni. Ha Bogarka-parti lesz, irjatok melt, vagy sms-t nekem!! mert mostanaban este mindig bealszom a csajommal, nappal meg azt a ket orat nem mindig sikerul a gep elott toltenem, amig durmol.

Manokanak utolag is nagggyon boldogot! Kép micsoda kulonleges szuletesnapod van! de ugye meg sosem volt ebbol gond, hogy nem minden evben van ilyen nap? azert ajandekot minden evben kapsz, ugye?

Zs, ha meg kell neked proktologus, ma voltam egy nagyontokjonal (Dr. Csatar Eva, II. Margit krt. 5/b) es kiderult, hogy nekem 3 db kozti csomom van, ami egyaltalan nem veszelyes dolog es nem is kell vele semmit csinalni, de ha engem nagyon zavar, hogy idonkent dudor lesz, aztan gyorsan eltunik, akkor majd egyszer, ha mar nem szoptatok szepen eltavolitjak oket. Egy hetig lesz kellemetlen, de allitolag nem annyira, mint a gatseb. Ugyhogy majd egy ev mulva intezem.

Bogarka, Ada, Recca, ha jol emlekszem, ti irkaltatok a Graco Citysport babakocsirol? Milyen? Bevalt? Mert rajottem, hogy az en csirke ernyokocsim nem jo es ha ez igen, akkor gyorsan beszerzem, mert most marciusban raadasul kuponakcios a brendonban (20e).

Holnap megyek UH es nagyon kivancsi vagyok, mekkora mar a kisebbik nagylanyom, mert mar olyan eroseket rug vagy ut, vagy mit csinal, hogy megorulok Kép

Ja es kaptam pluss Kisvakondot 3500ert a Mammutban (mikor itt mifelenk 4500, de szerencsere elfogyott) es oktogonnal 820ert vilagitos kozlekedesi lampat (mikor itt mifelenk 1150), szoval belsobb keruletek nem is dragabbak, erdekes. Es Nyuszi teljesen odavan a vakondert, osszevissza puszilgatta meg olelgette meg mutogatta minden reszet, alig birtam harom korul elaltatni Kép
moose

Mása!

Én lakni most még fehérvári úthoz közel,és egy hét múlva a H-hoz közelKépSZóval látod,hogy mindenhez közel?Kép

WIW-s mwghívót megkaptam INDIANYÓ,denekem azóta sem lett új!Pedig nagyon sok ismerősőm van,ez piszokság.

Neet!

Pálesz,ez jellemző!Kép

Juc
20170114224602

Sziasztok!

Fic, 9 felé, ha az jó nektek, szerintem DM körül, vagy a ház előtt megállok.

Mása, gyorsan letámadlak egy emillel.Kép

Neet, annyira már ismerünk, hogy ilyen kis turpissággal nem versz át minket.Kép
zanza

Indi,
mijér pont engem pécéztél ki,mint nyelvtudor? Kép szinte mindenki nekiállt fordítani? Kép

Neet,
koktél: deci gyümölcslé, plusz deci pálinka, plusz deci ricínusolaj = szülés Kép Kép én csak tudom Kép Kép
macskanyu

Moose!

Lécci,lécci írd le akár privát is,hogy hogyan történt vizsgálat.
Sógoromnak lézerrel csinálták meg aranyerét,és egy hétig tényleg nem tudott ülni csak feküdni vagy állniKép
20170114224602

Blaye!
Kár, h nem jössz holnap! Kép Párizs nagyon tuti Kép már voltam egyszer, a Gironde vidékét sajna nem ismerem. Esernyős kocsi-ügyben nem tudok segíteni, nekünk még nem aktuális, majd nem sokára...

Kép
Kép
denizsa

Blaye,
Verus Vincéje 2004. november 28-án született, vagyis 15 honapos. Miért, ismered öket?KépKépKép

Sztem se izgulj elöre, mondom én, aki szintén be van tojvaKép, mert elöször fog Bálint repülni a nyáron, ö is kb másfél éves lesz. De abban bizom, hogy élvezni fogja, és 2 orat kibirunk valahogyKép
10%-a a jegynek? ugy tudtam, 2 éves kor alatt ingyenes, csak a reptéri illetéket kell perkálni (ami néha több mint a repjegy fapados járatoknálKép)

Indi,
és hogy ülhetne az ölemben a repülön, ha be kell csatolnom magam fel-és leszálláskor??

Mása,
tényleg szépek vagytok a képen, holnap talán élöben is meglátlak?Kép

Johi,
ne keseredj az étterem miatt, baratnöm mondta, hogy mar delelött nem tudtak helyet foglalni, mert tele voltak...

Manoka,
gyors gyogyulast Nektek is!

Mi is most jöttünk a dokitol, és jol felhuzott a bunko stilusavalKép Hogy miérttetsziklehuzniaharisnyáját,amikorcsakapopsijátnézemmeg??????? Juuuj... szoval a lényeg, hogy kaptunk rá kenöcsöt, vmi fertözéstöl lett pöttyös.

KépKép
fibi

Blaye, nekem ABC Design Easy Sport Plus vagymicsodam van es most rajottem, hogy azert nem jok az ilyen nagyon light-os esernyokocsik, mert egyreszt ha a gyerkoc elalszik benne, akkor rossz nezni, ahogy lebicsaklik a feje, biztos marhara kenyelmetlen is lehet neki, es a bena ules is, nemcsak a fejbillentes, masreszt enyemnek nincs also haloja, ami azert fontos, mert a tolokarra akasztott cuccoktol instabil lesz a kocsi, szoval az nem biztonsagos megoldas, harmadreszt a tolokar is jobb, ha egyben korbe van, nem csak ket kis pocok, negyedreszt a nagyon kicsi teteje is csak nyaron jo, hogy nemileg arnyekoljon, huvosebb idoben meg egy egy nagyonn kupolas kene, ami kicsit szelfogo, meg hidegben millio ruhaban egyebkent is alig fer el azon a kis ulesen a gyerek... stb stb, szoval persze kell egy nagyon konnyu es kicsire osszecsukhato babaverda, de azert megse legyen nagyon minimal. Szerintem nezd meg ezt a Graco Citysportot, ami most 20 a brendonban, mert mintha a tobbiek mar nagyon dicsergettek volna, ugy emlekszem.
moose

Csajok, itt sztem érdemes körülnézni babakocsi-ügyileg is. Mi innen szereztünk be csaknem mindent, tök jó áron.

www.babaholmiolcson.hu
macskanyu

Johi!
Korábban már írtam, valami vírus okozta a hasmenést. Most már egyre kevésbé van, mert semmit nem eszik, így nem nagyon van ami kijöjjön belőle. A kölespépet megette (a rizst még nem bontottam ki), mert a főzelékeit néha a krumpli helyett azzal sűrítettem be. A doki által felírt milupa pépet nem ette, illetve a Hollét sem, ha gyümölcs van benne. Mostanában semmit nem eszik, ami gyümölcsös, kivétel volt kedd, akkor evett valamennyit, de azóta semKép

Moose!
Nekem is tetszik, hogy ilyen különleges szülinapom vanKép És ne aggódj, azért minden évben kapok ajándékot, de ha egyszer mégsem, akkor majd szólok neked, és jól megreklamálod, hogy kapjakKép

És küldünk mailt, ha lesz Bogárka-parti, inkább pihenj, ne a szgép előtt ücsörögj!

Kép
Kép
manoka11

BlayeKép van egy baba-öv, amit hozzácsatolnak a tiédhez, hogy ölben ülhessen a csemete.

MacsKép Úgy értettem, hogy :

hehe, hogy milyen nyelvtudósok vannak itten össeztömörülve KépKépKép Én csak kiszótáraztam Kép

MacsKépJa, az az autós dolog engem is nagyon érdekel,
Egyébként pedig azért nem engedélyezik Magyarországon, mert a levegőre nem tudnak jövedéki adót kivetni, ami az állam egyik fő bevétele... ezért tilos pl, az étolajjal működő autó is...

Szóval a nyelvtudorok mindenmkinek szólnakKép
Az autót viszont csak neked írtamKép

JucKép Akkor ahogy lesz nekem új meghívóm, küldök neked megint, hogy számos ismerősödet boldoggá tehesdKép

indianyo

Zanza!
Ancsi rózsaszín orrú Tádéját kérlek add oda holnap Beetnek, mi majd eljuttatjuk Ancsinak.

Kép
Kép
manoka11

Indi,
baba-öv, köszi, ez jol hangzikKép Bálint ugysem ülne sztem egyedül egy külön székenKép Bár az is lehet hogy körbe akarja majd szaladni a repülöt, uuuuu Kép

Fic,
irjad már az okosságokatKép Mennyit durmolsz?Kép

KépKép
fibi

Macs,
köszi. Kép
Egyébként meg nem tudnám inni a pálinkát, mielőtt rámveritek a balhét. Mondjuk ha sörrel lenne.. Kép

Zanza,
biztos? Kép
neet
neet

Manoka Kép es koszonom a partiertesitest Kép es szolj, ha reklamalni kell! Kép

Blaye, egyik rokonom evente hazarepul New Yorkbol egy honapra az ikersracaival, akik mostmar kb negyevesek, de elso uton meg csak egyevesek voltak! Es o egyedul jon veluk, mert a ferje melozik es nem tud jonni Kép semmi gondjuk nem volt, persze az egy-ket nap, amig atallnak a mi idozonankra. Szoval, ha nekik ilyen jol megy, akkor Vnek ket szulovel egy ketoras ut biztos meg sem kottyan Kép tokjo lesz, meglatod! egyebkentmeg majd jon Lindi es jolmegaszondja, mert o allandoan repteti a gyereket (Dania, Tunezia stb.)

OFF, ugorjatok!

Juc, vizsgalat nem volt veszes. Mivel ranezesre semmi nem latszik, vittem fotot, amin tokjol latszott milyen is ez az ize dudorkoraban. A doki orult neki, aszonta, hogy tokjo es mas paciensek nem szoktak ilyet hozni es hogy apa csinalta-e vagy en Kép es mar abbol is latta, hogy ez inkabb csak valami verboseg, vagy mi, nem aranyer, es alaposan kikerdezett mindenfelerol, aztan oldalt kellett fekudni es megnezte, hogy semmi nem latszik, aztan valami endoszkopszeru izevel megnezte belulrol es akkor megtalalta a harom "intermedialis csomot". De egyaltalan nem volt fajdalmas (ezt kozben kerdezgette is) meg kellemetlen es valami kepernyo volt elottem, amin talan en is lathattam volna, de nem figyeltem oda, hanem csak arra, amit magyaraz (hogy ezek nem fognak beverezni, se nem lesz beloluk semmifele daganat, tehat ha engem nem zavar nagyon, akkor ott is hagyhatjuk oket akar orokre). Szoval semmi kulonos nem volt, dehat ez csak egy vizsgalat volt, nem csinaltak ezekkel a bigyokkal semmit. Majd egyszer visszamegyek es akkor "kivagjak" oket (mert engem azert igenis zavar, mert majdnem minden zuhanyozasnal dudor lesz beloluk, bar aztan gyorsan el is tunik, nem tudom mi bajuk a zuhanyozassal, teljesen rejtelyes dolog, ja es hogy mitol lettem ilyen, az is, doki szerint akar sok uldogeles vagy genetikai baromsag is okozhatta, kitudja) es akkor majd megint megvitathatjuk. De ha ez tenyleg ilyen rossz, akkor majd ugy idozitek, hogy legyen itt meg valaki egesz heten, aki tereli a lanyokat, amig en fekszem vagy allok Kép
moose

ha szeretnétek vigyorogni Kép Éédesek Kép

http://www.vicclap.hu/movie/1674/
macskanyu

Indi,
köszönöm szépen a meghívót Kép Este rácuppanok Kép

Zanza,
VálaszoltamKép

Juc,
húúúú, Te tényleg közel vagy sok mindenhezKép Én meg közel leszek sok mindenkihezKép Ugye Gigi,IndiKép Ha meg majd járok terhesgondozásra, akkor hozzád is közel leszekKép

Johi,
én már megkóstoltam azt "Mit zukkeres" zabos babacuccot és tényleg jóKép Remélem élvezni fogom a nomád állapotokat,ha költözünkKép

Köszönöm mindenkinek a fordításokat.Csak összejött!!!Kép

Macs,
megkaptad a másik két fotóféleséget?Kép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Vedonok miota keresgelnek bacikat a harminchetes kismamapisiben? Kép Vagy mindig is csinaltak, csak mivel elso pocakkal en soha nem jartam nala, azert nem tunt fel?
moose

Fibi,
csak fényképen vagyok szép. Tudod mire képes a mai számitógéptudomány?! Kép
Azért kösziKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Es Emmanak mielobbi jobbulast! Meg Soosoo-eknak is! Csak most latom, hogy mar megint felbukkantak valami virusok Kép
moose

Den: kedvesem szülei hazajöttek és nagyon szeretnének Fannival lenni. Egyébként pedig délután is vendégségbe megyünk, úgyhogy jobb neki, ha csak a fél napja borul fel teljesen. Igy legalább tudok minden babában gyönyörködni és egyet vásárolni is.

Moose: azért örülök, hogy nincs komoly baj fenéktájt... :-) Kisnyuszinak is szupertitkosleszaneve?

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Másám,
megkaptam Kép Köszi Kép Kép tök ügyi vagy Kép
macskanyu

moose,
fenékdolgot majd kitárgyaljuk ha megyünk,nekem nincs dudor hanem dr gigi diagnózisa a belső aranyérKépna jó,eü-s bném segített ezt felállítaniKépKépKép
szóval érdekel a téma nagyonKépKépKép

mása,
holnap viszem b-t a jövendő fodrászodhozKép
és nem beelőzni kettecskével mert majd jól nem járok veled kávézniKépvárjatok meg minket mert akkor járhatunk majd együtt terhesgondozásraKépKépKép
eeeeeeeeeeej de jó is lenneKép

indi,
te hun laksz harasztin?egyedül vagy szüleidnél?égő de tökre nem vagyok képbeKépés mikor mész vissza vagy jön a férjed?de a végét járjátok márKép

recca,
sztem én megismerlekKépKépKépholnap bt-s kérdést megbeszéljük amit még ezer éve írtálKép
Vendég

johi,
akkor most te fogsz b után rohangálniKép?????helycsereKép
Vendég

Hello Csajok!

Na, legyűrtem a mai termést félig alvó üzemmódban, mert a gyerekek ahelyett, hogy jól kifeküdtek volna a délelőtti játszóházalástól délután is ötezerrel pörögtek...na nem is volt gond az esti elalvással Kép

Nekem nagyon bejött ez a TEMI! Igaz pici, de talán épp ezért - is - nagyon családias hangulatú, és kifejezetten piciknek, szóval ovis kor alattiaknak való Kép Mindenhol puha padlószőnyeg, 2 puha hinta (az egyik olyan kagylószerű, amit a babák is élveznek) kis csúszdavár, főzősarok, babázóssarok, barkácssarok, egy kis bébisarok habtapival, meg egy külön kis rész labdamedencével, kissátorral....Petra nagyon élvezte, főleg a Haba-élelmiszerimitációktól volt teljesen oda (egyébként is nagy főzőcskéző Kép), és Doninak is végig fülig ért a szája, tetszett neki, hogy amerre csak mászik csupa színes játék, na meg csupa gyerek!!!
És tök jó volt, hogy ott voltak Beeték, meg hogy megismertem Zuzmoékat is Kép!!! Egyet sajnálok csak, hogy nem vittem fényképezőgépet, mert akkor illusztrálhatnám is itt a dolgokat Kép
Szóval jövőhétre tényleg mehetnénk, mondott valami olyasmit a csaj, hogy ha mint csoport előre bejelentkezünk, akkor megoldható, hogy csak mi legyünk, meg akkor nem annyit kell fizetni amennyit egyébként, hanem kitalálunk egy árat (persze ez nem tudom, hogy drágább vagy olcsóbb lenne)...Mindenesetre 1 év alatt nem kell fizetni, legalábbis nekünk Doniért nem kellett, bár nem tudom, hogy akkor mi van, ha megjelenik 10 anyuka 1 év alatti gyerekkel Kép
Szerintetek hogy legyen? Menjünk, mint csoport, vagy szépen egyesével, mintha nem is ismernénk egymást Kép??? És melyik napon??? Esetleg szerda????

Moose!
Láttam, hogy kérdeztél a babakocsiról: mi végülis nem azt vettünk, mert mikor kimentem érte beleszerettem egy másikba, úgyhogy tapasztalatom nincs, de azt tudom, hogy Adáéknak nagyon bejött Kép

Blaye!
Esernyőkocsit mi nonamet vettünk a kikában potom 4900-ért, tök jól bírta a strapát, pici, könnyű, és dönthető a támlája...

Na, lehet, hogy ma megpróbálok korán lefeküdni, hogy holnap friss és üde legyek a talin Kép (ahová már 9-kor oda fogok menni, hogy legyen helyem Kép)...lőjjetek le, ha még 11-kor is itt nyomom Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

GigiKép Szüleim lakásában van egy szobányi birodalmamKép Férj- és visszamenésügyben nem tudok sajnos választ adni. Utóbbi nyár végén tűnik esélyesnek talán. Tényleg a végét járjuk, néhány napja elkezdte a jó kis pocakfeszülős műsort a kölök, gondolom, innen már egyenes út vezet a szülőszobára - legfeljebbb sokáig tart, míg elindulunk rajtaKép

JohiKép Dán nyelv? De szépKép Nekem nagyon tetszenek az éneklős skadináv nyelvek. Hogyan és mikor és miért kerültél vele kapcsolatba?

Indiáról megy egy film a Travel Channelen, a következő gyöngyszemet jegyeztem fel:

Nemcsak az a kérdés, hogy hogyan kerültek ide, az is fontos, hogy miként Kép

indianyo

MOose,
tök jó, h elmentél. Már csak egy kérdés maradt: mennyi volt a vizsgálat?
És dr. zsanci szerint nekem külső aranyerem van, azaz haramdfokú, amit már műteni kell, úgyhogy én győztem, bebebeeeeeeeee...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Akkor kik is jönnek holnap?
Bogárka,Neet,Gigi,Beet,Fibi,Másenka,Macs,Zanza,Fic,JOhi,Den,Zsan,Ada....?
20170114224602

Kisün?
20170114224602

JA és Neet!

Én is nem tudom gyerköcök korát megjegyezni,szóval ketten leszünk bénák.
20170114224602

Moose,
bár nem nagyon értem, mire vonatkozik a védőnős kérdés, én rendesen jártam, és mindig kellett papírra pisilni, amit összevetett egy másik színes papírral, és ha stimmeltek a színek egymás mellett, akkor okés volt. (Mindig stimmeltek.Kép) Doki küldött néha vizeletre, vérre, az gondolom nem csak ilyen ránézős teszt volt, de annyira már nem mélyedtem el a részletekben.
Kisnyúl mekkora becslésileg?

Gigi,
ha Bálint ott lesz, sztem Eszter fog utána szaladgálni...
És kéretik előre szólni, kinek ne nyálazzuk össze a fejét, mert nagyon-nagyon puszis korszakát éli a csajom. Vajon kitől tanulja? Kép
Bár most így jó előre beharangozva biztos rámcáfol majd holnap. Kép

Kisün,
cukorszint?
neet
neet

Neet!

Én meg sohasem pisiltem védőnőnek,mindig azt mondtam,hogy nem tudok Kép

Juc
20170114224602

Juc,
jajj de jó! Mármint hogy te is bénázol, nemcsak én, meg szuper így összegyűjtve a névsor. Kiegészíthetnéd még (vagy aki tudja) dedek nevével, korával, jellemző motívumokkal. Pl: Bogárka, egy piciDoni, egy közepesPetra, neet, egy kicsiEszter, Gigi, egy Bálint (aki maholnap 2 éves!, na ezt pl tudom), stb.
Jesszusom, Ricsike énekel barátok közt. Kép
neet
neet

Juc,
én suliból (tanítás) hazafelé másfél óra zötykölődés után rátörtem az ajtót, h adja azt a papírt, mert ki nem várom, amíg megnézi Deutsch Anitát, annyira kellett. Kép
neet
neet

Úgy érzem magam, mint vizsgaidőszakban, memorizálom a neveket, meg a babákat. Kéretik nem valódi nevén szólítani egymást, mert végképp belezavarodok. Tehát Vera az Kisün, Judit az Jucusmamus, és így tovább. I ták dálse, hogy én is felvágjak végre 5 éves orosztanulásommal. Kép
neet
neet

Védőnőnél pisilés??? Én mindkét kőccel össz-vissz 1x vltam nála (na jó Petránál talán 2x), és akkor se kellet pisilnem...Kép ... bár, mint a múltkor írtam ő elég furán áll hozzám Kép

Tudatlankáknak pedig itten van a TÁBLA linkje Kép:

http://proone.fw.hu/szentimre.htm

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?