Jó reggelt!
Erszényes
Remélem majd mostanában tudsz jönni és elolvasod, amit írtam. Amiket leírtál sokban hasonlít Adri. Õ is, ahogy hazajöttünk a kórházból pár nap múlva hason átfordította fejét. Pár nap múlva már 6 órákat aludt éjjel és akkor sem meg azóta sem soha nem ébred fel éjjel, csak hason nyöszörög. Ekkor kiveszem enni, mert akkor már tele van a cicim és nincs kedvem fejni. Ha kiveszem, szépen szopizik is.
Csajok: Mikortól hagyhatom átaludnia az
éjszakát? Mert most még nem merem 7 órákat hagyni evés nélkül.
Ami aggaszt, állandóan híg a széklete és múlt csüt óta napi 3 is van. Nálad hogy van? Amúgy közérzete jó. Kicsit nyákos volt a széklete, erre védőnő azt mondta, h az vmi fertőzés. Most jól leterheltelek kérdésekkel.
Amúgy Janika nagyon ügyi baba, elégedett, mert van finom tejcsi. Nyugodt baba, de majd azért ez a sírás változhat. Adri is nagyon jó baba volt az első napokban, gondolom a kórházban nem "kényeztették" el szegénykéket.
Roz
Jó, hogy látunk. Bence is nemrégiben kapott a nagynénjétől Amerikából desney-is pizsomát, zoknit és alsógatyát, persze lehet, h már meséltem. Nagyon szereti, ráadásul a kedvenc meséivel.
Nana
Ezek a férfiak.
Syg
Szóval ne aggódjak a hasamon? hát jó. De azért nem veszek másik nadrágot, tegnap már övvel felvettem az egyiket, bár a hasam ki volt. Most a héten itthon van a férjem táppénzen, mert elkapta vmi vírus, aztán örülnék, ha eljönnétek. Persze, ha nem félsz attól, h esetleg én is hordozom a betegséget. Mondjuk a fiúk már többször is betegek voltak mostanában én egyszer sem kaptam el.
Rege
Te sem bírsz otthon ülni? Nálam ez hullámzó, néha rámtör az érzés, és akkor úgy elkámpicsorodok.
Már sokkal jobb kedvem van. Talán azért is, mert már viszem ki Adrit. Babakocsiban ma először, de most már tényleg. Tegnap is mentünk anyuhoz, mondom tegyük ki egy picit a hordozóban, olyan szépen sütött a nap. Úgyis szoktatni kell őt. Õ meg, hogy nem kellene. Hát vmikor csak ki kell vinni, attól hogy mínusz van még lehet. Mi van azzal a babával, aki novemberben születik? Egész télen ne menjen ki? Na mindegy én ezt intézem, nem szólhat bele.
Még, ha beteg is, olyan jó , hogy itthon van.
Balim
Éppen a napokban tört rá, hogy olyan jó, hogy született Adri és bármilyen fárasztó, olyan imádnivaló kis csöppség és jó lenne mégegy, pedig eldöntöttem, h soha többet az életben nem szülök. Útáltam terhesnek lenni, a kórház szörnyű volt, meg a viszerek.
Lina
Nekem jó az április 1. is és a 2. is. Olyan jó úgy összebújni velük, amikor a hasunkon durmolnak.
Lili
Elküldtem a pénzt a fürdetőért, remélem meglesz hamarosan.
Kob
Jobbulást nektek.
Mino
Akkor nekem is tök nehezen ment el a szöveg, szerintem a nettel is volt vmi gubanc.
Azt szeretném kérdezni tőled, hogy nem tudsz vmi inzulin tartót? Pl télen, ha megyünk valahova, megfagy az inzulin. Nyárra van tartónk.