A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Syg,
igen, ez tényleg így van, minden anya-baba egyedi páros, az igények is egyediek. Nekem pl. nem megerőltető sokszor kelni, szoptatni éjszaka, viszont ha hajnalban nem alszik vissza, attól készen vagyok.
A félelmekkel szerintem nem tudsz mit kezdeni, majd lassan megbékél vele. Kamilla "csak" a turmixtól félt, most már egyedül elindítja, és nézi, ahogy forog. Próbálj ilyenkor "jó" képet vágni, mosolyogni, miközben csinálod, elmondani Neki, hogy nem bánt, nem kell félni, ha látja, hogy Te sem stresszeled magad rajta, talán feloldódik a félelem.
Éljen a fog! Emese másodikja is előbújt, mókásan néz ki, a kető közötti lukkal. Kis csorbacsík!
A rota nagyon rossz, jó lenne elkerülni...

Kép

Kép
kobudo

Syg,
Rege is nagyon félt minden hangtól.Félt az orrfújástól,köhögéstől,a WC lehúzás hangjától,cipzártól..ilyesmi.Azt csináltam(pl.mikor meg voltam fázva muszáj volt)hogy mosolyogtam folyamatosan,h.megerősítsem,h.nincs baj.Meg nyitott ajtónál húztam le a WC-t és akkor is így csináltam.A Porszívóra meg terítettünk paplant,és fokozatosan húztuk le róla,h.ne hirtelen legyen a nagy hang.És mindezt úgy,h.mindent lásson.A porszívózás még nem teljesen nyugis,de a többitől már nem ijed meg,csak ha esetleg nagyon fáradt,vagy alapon nyűgös.
mrege

Mrege,
igen, kettőt kaptunk, és a Sabin cseppet. És ugyanez lesz jövő hónapban. Igazából az volt a baj, hogy alapból fáradt volt, azért is sírt nagyon. A három hónaposnál szinte nem is sírt. Most viszont kilenc óta alszik, immáron négy órája. A combjára tettem kötést. Majd csak túllesz rajta. Szerencsére Milán is elaludt fél egykor. Most csak 37,1 volt, nem kapott semmit.

Syg,
nálunk a porszívó hangjától nem fél, sőt olyan jól be tud bambulni tőle, biztos a folyamatos, monoton zúgástól. Viszont a hirtelen zajoktól, pl. tüsszentés, nagyon megijed és akkor üvölt. Sokkal érzékenyebb, mint a fiúk, dehát milyen is legyen. Szerintem is próbáld meg, amit Kob mond, majd később porszívózhat ő is egyedül, talán akkor majd nem fél tőle. Legfeljebb addig őt használjátok portörlőnek Kép.

Syg, Kob fogakhoz gratula!
balim

Hát, Lányok, én is ezt csinálom. Mindig mondom, neki, h mit csinálok, h nem bánt és mosolygok. De nem segít. A porszívóhoz kikapcsolva is odavittük már, hogy ismerkedjen vele, de attól már hang nélkül is fél (amióta leszívtam egyszer az orrát, azóta fél, de miért is voltam ilyen hülye!). A mosógéptől, turmixtól viszont most kezdett félni és nem tudom, miért. Azt eddig csinálhattam, nem volt gond.

Mrege,
Leona is megijedt a köhögéstől, tüsszentéstől, de azokról már leszokott. Én mindig mondtam előre, h hapci, így megtanulta, h ezután jön vmi hangos, na meg azt hitte, h játszunk és nevetett rajta. WC-n meg ott van velem, mert jön utánam, be se csukhatom az ajtót, mert akkor nem enged ki.

Dettus,
mail menni fog. De jó, h oké a cukorKép

Egyébként már nem engedi magát pelenkázni, öltöztetni, orrot, fület tisztítani, körmöt vágni...Már mindenért meg kell küzdeni vele és üvölt és nagyon erős, néha csak nézek, h miket mozdít meg. Pl. a moziban azokat a nagy állóplakátokat, vagy miket. Simán odébbhúzta. Oké, kartonból van, de akkor is. Lefogni is alig tudom, azt meg különösen nem élvezem, amikor kakis popsival elmenekül. Bár néha már csak röhögni tudok rajta.

Kép
sygnum

Kob,
az nekem is a halálom, amikor korán ébred. Szerencsére nagyon ritkán fordul elő. Akkor már inkább kelek hozzá éjjel, csak 7 előtt ne keljen fel végleg.

Kép
sygnum

Sziasztok!Elég ritkán tudok gép közelébe kerülni,így az idő nagy részét azzal töltöm,hogy vissza olvasgatok.De ez is hasznos.Sok okos dolgot tudok meg ami még vár rám.Most vagyok 26 hetes.Nem tudom hogy ti mennyire voltatok stresszes kismamák,de én elég nyugis vagyok.Néha el is felejtem hogy terhes vagyok,aztán a picura intenzív rugdosásokkal jelez hogy ő is itt van.Ez normális??már mint hogy nem minden gondolatom a pocim körül forog.ne értsetek félre,nagyon várom hogy a karomba foghassam,csak valószínüleg azért mert az első terhességem és nem igazán tudom még felfogni hogy mi vár rám.Bocsi ha untatok.Érdekel hogy ti hogy éltétek meg az elsőt.
moncsivagyok

Syg,
akkor nincs több ötletem, minthogy türelem Kép Kamilla egyébként egy idő után (nem emlékszem, hogy mikorra) imádta a kijövő levegő elé rakni az arcát Kép Bár Õ kisebb korában is elaludt a porszívózásra.
Az öltöztetés jó sokáig ilyen ámokfutás lesz, erre sincs semmi jó praktika, lefoglalni játékkal, ilyesmi, de szerintem ezt is próbáltad. Már Emese is rögtön fordul, ahogy pelenkázáshoz készülünk, pedig hol van még a mászástól! Kép

Moncsi,
nincs ebben semmi rendkívüli, ahogy közeledik a vége, egyre inkább rádtör a fészekrakási ösztön, akkor majd gondolsz a babádra eleget! Egyébként dolgozol még?

Balim,
jobbulást Milánnak is! A lányok majd egy hétig benne voltak...

Már túl vagyunk a szánkózáson is... Emese annyira elájult, hogy mozdulatlanul alszik azóta Kép Kép
Kép

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Szia Moncsi!
Mi egyidős kismamák vagyunk, én csütörtökön kezdem a 28. hetet. Kép
Mikorra vagy kiirva? Ki az orvosod? Jó lenne ha gyakrabban jönnél, mert már egyedül maradtam pocakos. Kép

Nálam az első terhességnél minden gondolatom a baba körül forgott, pedig a 7. hónapig dolgoztam, de mégis.
Most a második terhességemnél már nem vagyok annyira stresszes, ill. periodikusan, de a babával való találkozást ismét nagyon és türelmetlenül várom. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Júni 22-re vagyok kiírva,de szerintem hamarabb meglesz mert korán észleltem olyan dolgokat aminek még nem volt itt az ideje.Nagy Judit a dokim.Nem sok infóm van róla,ami van az sem túl jó.Egyébbként nem dolgozom.Felszolgáló voltam,és nem voltak toleránsak,azóta meg nem találtam újjat.De legalább pihenek amíg még tudok.Tanulok levelezőn.

Nana09
te hogy állsz a magzatvédő vitaminokkal?én beszedtem egy doboznyit,de nem szeretném folytatni.ez rossz?
moncsivagyok

Én június 8.-ra vagyok kiirva. Én szedek Elevitet ill. mivel tervezett baba, már a fogamzás előtt is szedtem.

A magzatvédő vitaminoknak a fogamzást megelöző 2-3 hónapban ill. az első 12 hétben van döntő jelentőségük, bár azt mondják tavaszig mindenféleképpen érdemes vitaminokat szedni, hisz természetes formában nehéz bevinni.

Nagy Juditot én nem ismerem.Kép

KépKép
KépKép
nana09

Syg,
Zajos világban élünk.Mi már hozzászoktunk,de az apróságoknak nem lehet könnyű elviselni az ő kis érzékeny idegrendszerükkel.Amikor mi születtünk nem volt még ennyi ricsajozó gép.Kép
Kob,
nagyon édesek a csajok!Milyen édes kerek pofija van Emesének.Rege is olyan aranyos,amikor a sapka kicsit összenyomja az arcát.

Pongival beszéltem a nyugtatóteázásról!Végre!Azt mondta minden további nélkül alkalmazzam,ha bevált.Nem árt a babucinak.Kép
mrege

Nem tudom kinél lenne jó szülni mert nem ismerek senkit.Az anyósom szabadszáláson szült(4 éve),agyon dicsérte,de az már megszünt.Kecson csak az Irinyi útiban lehet szülni?1 éve élek itt,azért vagyok ilyen fogalmatlanKép
moncsivagyok

MRege,
mi az, hogy nyugtatóteázás? Cumisüvegből adsz Neki teát? Miért volt aggályod?

Kép

Kép
kobudo

NaNa
olvastam hogy használtatok légzésfigyelőt.engem is érdekel.Hol lehet beszerezni és mennyiért?
moncsivagyok

Erszényes,
most tudtam csak megnézni a fényképalbumodat, nagyon édes Janika! A szopi megy?

Syg,
próbáltad már az elöl-oldalt ülő kötést Leonával? Most próbáltam ki Mesivel, annyira élvezte, hogy engem is lát, meg előre is mindent Kép Tök jó volt!

Kép

Kép
kobudo

Nana engem se hagyj kiKép,igaz én a 34. hétben járok egy picivel előttetek.

Moncsi a dokidat én sem ismerem.Vitamint először Elevitet szedtem,aztán a dokim a Maternát javasolta,mert abban van jód is,de csak két-három naponta szedem.Itt az Izsáki úti kórházban van a szülészet,én már láttam is,szerintem nincs vele gond,én legalább is megnyugodtam miután megmutatták a felkészítőn.
Nekem a terhesség alatt voltak nehezebb időszakok,de ez inkább amiatt,hogy nem dolgozhattam a munkám jellege miatt és nehéz volt az itthon ülés.A babát végig nagyon vártuk,így a végefelé meg pláne alig bírok már magammalKép
Anyósod ilyen fiatal vagy hogyhogy csak 4 éve szült??

Kép Kép

Kép
dettus

Moncsi,
http://www.angelcare.hu/
http://babycontrol.hu/

Én most, azt hiszem, Angelcare-t fogok venni. kb. 21.000 Ft.

KépKép
KépKép
nana09

Dettus
Én is maternát szedtem.Mikor lesz felkészítő,és mindenkinek van vagy jeletkezni kell?Az anyósom 38 évesen szülte a harmadikat.bátor asszonyKép
moncsivagyok

Dettus, Moncsi,
van egy táblázatunk a tagokkal. Ha megírjátok, hogy mikorra és milyen nemű/nevű babát vártok, akkor beraklak Benneteket is, és felrakok ide egy frisset, hogy tudjátok Rólunk is a legfontosabbakat, jó?
Ouill,
Te is megírnád? Vagy már megírtad, de átfutottam rajta? Bocs, egy kicsit sűrűek a napok mostanában.

Volt szó a Kebatról! Engem, minket is érdekelne, de szerintem egy kicsit járványmentesebb időszakra rakjuk, mondjuk márc. vége, ápr. eleje, jó?

Kép

Kép
kobudo

Moncsi,

akkor én is bátor vagyok, mert én meg 36 évesen szültem a harmadikat Kép.
Ami a dokidat illeti, szerintem találnál jobbat. Szobatársaim tartoztak hozzá, láttam, amit láttam és hallottam, amit hallottam. De ez csak az én véleményem.
balim

NaNa09
köszike
moncsivagyok

Kobudo
június 22,kisfiú.Egyenlőre úgy néz ki hogy Ferenc Adrián lesz.de még változhat.ferenc az apja után

Balim
megosztod velem?nagyon érdekel!!
moncsivagyok

Képzeljétek, lánykám 4 és negyed órát aludt. Mosolyogva kelt, teljesen jól érzi magát, kipihente magát. Egyfolytában dünnyög, morog, szövegel. Remélem rendben lesz most már Kép. Mrege, ti hogy vagytok? Végül nem kértem papírt a dokitól az úszásra Kép. Elfelejtettem.
balim

Moncsi,
inkább e-mailben, de majd csak estére, mert most a gyerekek nem hagynak. De persze megírom.
balim

Kobudo köszi,az jó lenne,a dátum április 17. és a baba neve Lenke.

Moncsi ez az apás szülésre felkészítő tanfolyamon volt.Három alkalom a kórházban és a harmincadik hét után lehet menni,előtte ha odatelefonálsz megmondják pontosan mikor indul a következő.

Kép Kép

Kép
dettus

Bocsi Dettus. Kép Nem láttam hogy írtál, féltem, te is "eltüntél". Sokan "bejelentkeztek" már hozzánk aztán sajnos többet nem jöttek.Kép

KépKép
KépKép
nana09

Balim
Kiírjam az email címemet?vagy te meg adod?
moncsivagyok

Dettus
csak az apás szülésre felkészítőn lehet meg nézni?egyébként azt hittem itt nem lehet bent az apuka.Jó tudni
moncsivagyok

Mennem kell sajna!már csk holnap jövök.sziasztok
moncsivagyok

Köszi az adatokat, este felrakom a táblázatot!

Balim,
ha így haladunk, a harmadik gyerkőcöt én is "bátor" korban szülöm Kép
Csodák csodára nálunk is alszanak mindketten! Kamilla a Micimackó közben aludt el, Emese 2 órája húzza a lóbőrt! Az alvás tényleg gyógyszer! Igaz, Syg?

Kép

Kép
kobudo

Bocs hogy eltuntem, de kicsit zurosek voltak az utobbi napok.

Rege,vasarnap kimentunk balloszogre uszni. Szuper volt.

Pille.
Orsi gyonyoru! Komolyan!!

En benne vagyok a marc. vegi taliban is. de ha csak ezt a nehany embert erdekli a dolog aki visszajelzett, akkor nem is olyan nagy a jarvanyveszelyKép
mvirag

Mi lehet Rozzal????

KépKép
KépKép
nana09

Nana semmi gond,bár az igaz,hogy nem mindig tudok hozzászólni a babákkal kapcsolatos témákhoz Kép

Moncsi nem tudom,de gondolom,hogy egyesével nem annyira szívesen mutogatnának végig mindent,persze lehet,hogy meg lehet kérni egy szülésznőt vagy legkésőbb a végén élesben láthatodKépMert nem terveztek apás szülést?

Kép Kép

Kép
dettus

Ja, és Sam, Patriot is régen jelentkezett már, ugye, Nana?

Virág,
a márc. vége szerintem is ok, nem emlékszem, hogy lett volna konkrét időpont javaslat! Meglátod, a végére szépen összegyűlünk! A legutolsón voltunk vagy 20-an gyerekekkel!

Kép

Kép
kobudo

Kecsone? Látlak az msn-en, de itt már régen (na jó, itt egy nap-egy lap...), jól vagytok?

Kép

Kép
kobudo

Bepa,
a Ti albumotokat is most tudtam megnézni, édes Beni nagyon, ezek a szemek! Kép

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Dettus, Moncsi,
én mikor szültem, akkor jött egy pár megnézni a szülészetet, és az orvosuk vezette őkete körbe. Szerintem ha megkéritek az orvost, akkor ő megmutat mindent. A szülésre felkészítő tanfolyam nagyon jó volt, csak nagyon sokan voltak.

Én nem nagyon stresszeltem magam a terhességen, terhesség alatt máson igen, de az más kérdés. Azt hiszem, most sem vagyok egy aggódós anyuka, néha azon gondolkodom, hogy nem lehet-e, hogy több dolgon kelleneKép

Syg,
Lili is elalszik a porszívóra. Legelőször aludt apa kezében, én meg kipróbáltam, hogy mi történik, ha beindítom. Semmi. Körbeporszívóztam őket, azóta ébren sem érdekli, sőt egyszer arra aludt el. A tüsszentéstől néha megijed, akkor sértődősre biggyenti a száját, de csak egyszer sírt tőle.

Ma nagyon jó kislányom van, 6-kor kelt, a 9-es kajcsinál pár perc után úgy elaludt, hogy alva felöltöztettem, elmentünk sétálni, és délben ébredt, akkor evett, aztán a gyerekülésben megvárta, amíg megfőzöm meg megeszem az én ebédemet. Utána mivel ilyen jó kislány volt, játszottunk a játszószőnyegen, meg forgolódott a földön. Kettőkor újra elaludt, négykor kelt, evett, és most hogy olvasok, meg gépelek elvan a franciaágyon, beszélget...
Az egyik hasról hátra fordulásnál szegény úgy kiegyensúlyozta magát, hogy a vállán feküdt, feje, lába a levegőben, és se oda, se vissza nem tudott fordulni.

Kob,
Kebat pl. április 1 vagy 2? Szombat és vasárnap ha jól számolom. Én továbbra is bevállalom, szerintem lehet, hogy addigra az udvar is szóba jöhet.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok

nana
aranyos vagy hiányoltál bár már tudnék jönni de valahogy mégsem
most sem tudok aludni
olvaslak néha benneteket és látom hogy kebat terveztek de egyszerűen nincs mit irnom talán annyi hogy áki már áll egyedül és határozottan tesz egy lépést drága kis manóm
én változatlanul szarul vagyok mint egézségileg mind lelkileg nagyon flekavarnak dolgok de már elhatározásra jutottam jövö héttől tanulok hátha az leköt de itt vannak ezek a "hosszú" magányos esték ezek a rosszak....

kob
ha randevú áll még élnék vele Kép bár olvasom hogy tiis beteg vagytok
amint jól lesztek küldesz egy smst köszi Kép

syg
köszi a bogyeszokat még addig sem jutotam el hogy patikába menjek saját magamak

majd megprobálok tenni fel képeket itthon voltak barátaink londoból és olyan szuper jelmezeket hotak csajoknak igazi hamupipőke és bel rucit de nagyon profi abrocsos korona nayklánc fülbevaló... mindne van hzzá niki le sem akarja venni Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

sziasztok.

Lina: nagyon szép Lilibaba és mennyit nőtt!!Kép
Az a játszószőnyeg nagyon jó, hol lehet olyat venni vagy rendelni a neten. Mennyibe kerül??

Sajnos visszaolvasni nem nagyon van időm Kép úgyhogy csak pár szót irok.

Mi jól vagyunk. Janika nem sír szinte soha. Szerintetek ez normális? Gőgicsél, nyekereg ha fent van meg nézelődik a nagy szemeivel de nem sír csak akkor ha fürcsizik meg néha tisztábatevéskor.
Ha nem kakilna le minden nap olyan vehemensen és eleve nem kakilna, pisilne olyan sokat akkor azt gondolnám hiogy nem eszik eleget. Tegnap este 9-ig evett, aztán hajnali negyed 2-ig elvolt. Gőgicsélt olyan fél 1-től de nem sírt és a szeme is csukva volt. Aztán kivettem és 3-ig volt szopi, peluscsere, büfi stb.akkor lefektettem és negyed 7-ig megint elvolt. Akkor megint én vettem fel mert hangosabb volt egy kicsit de nem sírt megint csak. Ki érti ezt?? Lehet hogy csak ilyen nyugodt természetű baba?? Kép
A gyerekorvos volt kint azt mondta jó erős baba, már emelgeti a fejét is büfi közben. Enek örülök. Kép

Tejcsi van bár mintha nőnének Janika fogyasztásai mert mostanában nem fejek csak napi 1x.

KépKép
erszényes

Szia Erszényes!

Dani pont ilyen volt!!! Kép Egyszer sem hallottuk sírni, csak nyöszörögni. Õ is "jól" aludt, csak 3-4 óránként evett.
Õ is már amikor hazajöttünk a korházból, hason emelgette a fejét. Kép Aztán nagyon gyorsan tartotta is magától.

SZóval teljesen normális hogy nem sir. Kép Ügyes, kiegyensulyozott baba Janika, örülj neki! Kép

Pillével mi lehet??? Ma mehetnek haza, vagy nem?

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok,

Roz,
megértelek, ha nem akarsz írni... Kamilla ma ment oviba, Emesével vissza a dokihoz. Ha túl vagyunk rajta, hívlak, hogy mi legyen, jó?

Erszényes,
lehet, hogy ilyen nyugodt babát fogtatok ki... Lehet, hogy majd változik. Mindenesetre pihenj, ha csak tudsz. A tejtermelés 2-3 hét alatt beáll, lehet, hogy utána már nem kell fejned. Éjszaka nagyon tele lett Janika pelusa? Ha nem muszáj, nincs kaka, szerintem nem kell éjszaka mindig pelust cserélni.
Nem baj, ha Te is csak olvasol Kép

Kép

Kép
kobudo

Mrege,
Javasoltad Lilinek Dr. Szepes Andreát. Nekünk is őt javasolták, hogy hozzá vigyük el Danust.

Tudsz esetleg vmi elérhetőséget, telefonszámot is megadni? Ill. hogy van-e magánrendelése?

KépKép
KépKép
nana09

Erszényes,
örülj neki, hogy ilyen kis nyugodt babuci Janika. Próbálj minél többet pihenni, mert sajnos ez a helyzet változhat (lásd Leona) és akkor szükség lesz a tartalékokra. Semmi baj nincs vele, ő ilyen kisfiú. Éjszaka csak akkor cserélj pelust, ha kakis, de ha lehet azt is csak zseblámpánál, hogy ne nagyon ébredjen fel. Ha ngyon átpisisedik, akkor lehet, hogy éjszakára célszerűbb lenne nagyobb pelust adni rá.

Moncsi,
tegnap már nem tudtam jönni, kicsit elcsúsztunk a lurkókkal. Ha megírod az e-mail címed, akkor írok.

Kob,
talán kilábaltok már ebből a betegségből. Milánnak utoljára tegnap hajnalban volt hőemelkedése, napközben semmi, még csak a hasa sem fájt. Így mam ár ment oviba, nem tudom mi volt ez? Lehet, hogy valami gyors lefolyású vírus.

Roz,
örülök, hogy jelentkeztél. Én is megértem, hogy nem nagyon akarsz írni, de hiányzol a topikból! Áki nagyon is ügyes, lassan egy éves lesz, igaz? Csajok nagyon édesek lehetnek a rucikban.
balim

Nana,
Régebben a Meditresben rendelt, de most nem találom. Ötlet: ha holnap mész a dokidhoz, akkor kérdezd meg tőle, hogy hol rendel a Szepes Andi. Biztos tudja, mert ő a felesége Kép.
balim

Kob,
39+6 napra született 3950g és 54 cm, Zsombor.

Nektek mi a véleményetek? Ha hasra fektetem a ZSombort nem támaszkodik a karjain, hanem maga mellé húzza, mint "Batman". De a fejét emeli, és csak homorít és nagyon sír...legszívesebben inkább átfordulna...
quill

Köszi Balim! tudom hogy ő a felesége. Kép Csak ma szerettem volna elintézni.

KépKép
KépKép
nana09

Kob,
dátumot elfelejtettem: 2005.12.20
quill

Jó reggelt!

Erszényes

Remélem majd mostanában tudsz jönni és elolvasod, amit írtam. Amiket leírtál sokban hasonlít Adri. Õ is, ahogy hazajöttünk a kórházból pár nap múlva hason átfordította fejét. Pár nap múlva már 6 órákat aludt éjjel és akkor sem meg azóta sem soha nem ébred fel éjjel, csak hason nyöszörög. Ekkor kiveszem enni, mert akkor már tele van a cicim és nincs kedvem fejni. Ha kiveszem, szépen szopizik is.

Csajok: Mikortól hagyhatom átaludnia az
éjszakát? Mert most még nem merem 7 órákat hagyni evés nélkül.
Ami aggaszt, állandóan híg a széklete és múlt csüt óta napi 3 is van. Nálad hogy van? Amúgy közérzete jó. Kicsit nyákos volt a széklete, erre védőnő azt mondta, h az vmi fertőzés. Most jól leterheltelek kérdésekkel.
Amúgy Janika nagyon ügyi baba, elégedett, mert van finom tejcsi. Nyugodt baba, de majd azért ez a sírás változhat. Adri is nagyon jó baba volt az első napokban, gondolom a kórházban nem "kényeztették" el szegénykéket.

Roz

Jó, hogy látunk. Bence is nemrégiben kapott a nagynénjétől Amerikából desney-is pizsomát, zoknit és alsógatyát, persze lehet, h már meséltem. Nagyon szereti, ráadásul a kedvenc meséivel.

Nana

Ezek a férfiak. Kép

Syg

Szóval ne aggódjak a hasamon? hát jó. De azért nem veszek másik nadrágot, tegnap már övvel felvettem az egyiket, bár a hasam ki volt. Most a héten itthon van a férjem táppénzen, mert elkapta vmi vírus, aztán örülnék, ha eljönnétek. Persze, ha nem félsz attól, h esetleg én is hordozom a betegséget. Mondjuk a fiúk már többször is betegek voltak mostanában én egyszer sem kaptam el.

Rege

Te sem bírsz otthon ülni? Nálam ez hullámzó, néha rámtör az érzés, és akkor úgy elkámpicsorodok.

Már sokkal jobb kedvem van. Talán azért is, mert már viszem ki Adrit. Babakocsiban ma először, de most már tényleg. Tegnap is mentünk anyuhoz, mondom tegyük ki egy picit a hordozóban, olyan szépen sütött a nap. Úgyis szoktatni kell őt. Õ meg, hogy nem kellene. Hát vmikor csak ki kell vinni, attól hogy mínusz van még lehet. Mi van azzal a babával, aki novemberben születik? Egész télen ne menjen ki? Na mindegy én ezt intézem, nem szólhat bele.
Még, ha beteg is, olyan jó , hogy itthon van.

Balim

Éppen a napokban tört rá, hogy olyan jó, hogy született Adri és bármilyen fárasztó, olyan imádnivaló kis csöppség és jó lenne mégegy, pedig eldöntöttem, h soha többet az életben nem szülök. Útáltam terhesnek lenni, a kórház szörnyű volt, meg a viszerek.

Lina

Nekem jó az április 1. is és a 2. is. Olyan jó úgy összebújni velük, amikor a hasunkon durmolnak.

Lili

Elküldtem a pénzt a fürdetőért, remélem meglesz hamarosan.

Kob

Jobbulást nektek.

Mino

Akkor nekem is tök nehezen ment el a szöveg, szerintem a nettel is volt vmi gubanc.
Azt szeretném kérdezni tőled, hogy nem tudsz vmi inzulin tartót? Pl télen, ha megyünk valahova, megfagy az inzulin. Nyárra van tartónk.

Kép

Kép
cukkermáz

na tessék, azt hittem, h mindent elolvastam, de volt még egy lap. Azokra azért nem reagáltam.
Még így is jó hosszú lapot lefoglaltam.

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!
Nem sokat tudtam visszaolvasni a kis Piócámtól! KépKép
Cukker
De, tudok. MAjd előkeresem a honlap címét. Vannak nagyon paraktikus pakkok, táskák az egyik cégnél. Ha megfagy az inzulin, nem szabad felhasználni már! Szerintem kérdezzétek meg az orvosotakot, de én már 22 éve így tudom!
MOst rohanás, mert van egy csomó dolog, és koradélután jön Bálcsi egyik barárnője! KépKépKép
Személyszerint: Leona! KépKépKépKép

KépKép
mino

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?