Manka!
Hát tudom, hogy ez most nem vígasztal, de előbb-utóbb ez is el fog jönni!
Barinőm kisfia volt pont ilyen, mint Jack, állandóan kelt éjszaka, aztán olyan 9-10 hónapos lehetett Márk, amikor sírni hagyták, mert annyira kivoltak tőle
2-3 éjszaka bőgött, de utána sokat javult, most 14 hónapos és max. egyszer kel olyan 5 felé, de visszaalszik még. Napközben nem aludt szinte semmit, most meg 2-3 órákat is tud, sőt ez a rendszeres!!
Szóval nálam ő volt a nem alvás minatképe és ő is megjavult(mondjuk egy kis szülői segítséggel).
Szerintem Jack is fog aludni, lehet, hogy kicsit kell "tanítani" az alvásra, mert nem minden baba tanulja meg magától, sajna. De örökre biztos nem marad így!
A fogacskák kibújása sokat javított Márk alvásán is. Bizti Jacket is a fogzás is megviseli.
Napközben egyébként alszik valamennyit?
Leon meg nem akar enni, ez se egy leányálom. Nem kell a cici, a tápszer, a pép, a gyümi.
Egyedül a főzit eszi meg, a többit kiköpi.
Igaz már csak reggel meg este szopott, de annyira elapadt a tejem, hogy mostmár lassan nem is próbálkozom vele. De a tápot se hajlandó megenni!!!
Én meg ezen görcsölök, hogy mit adjak a gyereknek!
Ma 2-kor megette a főzeléket, 5-kor szinte hányt a gyümölcstól. Erre 8-kor nem akart vacsizni. 6 óra után nem éhes! Tápott evett egy kicsit, 40 perc alatt 80 gr-t.....
Õ, aki 300-350-eket vacsorázott eddig....nem tudom mi baja lehet, dokinő se mondott semmi okosat.
Na megyek fürdeni, aztán elteszem magam holnapra.
Jó és kevés ébredéssel járó éjszakát kívánok, pusz:
Barbi