A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Róki!Kép

Tegnap Gergő felszállt a kismotorjára, és közölte, hogy megy Zsuzsához.

KuhaKép

Szeintem is kérj vérvételt, anno Gergőnek is ránézésre írta fel a doki, és felpuffadt meg szorulása lett tőle.

Ayse!Kép

Bubus is csak néha fordul meg hasról hátra, egyébként csak fekszik, és rág valamit.KépKép

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Sziasztok megint:-)

Tünde!

Csak azoknál a babáknál csinálnak vércsop. vizsgálatot akiknél terhesség alatt összeférhetetlenség volt, a "sima" gyerekek csak x időpont mulva tudják meg ha anya kérvényezi, v mütéthez kell ilyesmi...legalábbis a söfiben igy van.....

Csütörtökön én is lemegyek a gyerekdokihoz, addig gyüjtöm az infokat és 5leteket:-)

Kép
hencsi

Barbapapa!Kép
Jucc!Kép

Tündériek a gyerekek!!!Kép

Juci6!Kép

Megfogadtama tanácsodat kajcsi ügyben és tápit adtam mégis délután, be is vágtaKépKépKép
Eszik már rendes nagy adag főzit délben meg délelőtt gyümit én egyelőre meghagyom még a délutáni tápszert de csökkentem az adagját azért mert a 270 ml háromszor sok szerintem már a többi mellett.

Mindenkinek szép estét kívánok!!!

Mea
mea

Hencsi,
én véradóban dolgoztam, szóval itt ez a bevett szokás.

Kuha,
ha halovány a szemében a nyálkahártya, akkor adjad csak a vasat, de sztem is kérj vérvételt, mert ha túladagolják, akkor a májban felhalmozódik, és az sem jó! Bár sztem ennyitől nem lesz baja, ne aggódj!!!
Vendég

Kuha!Kép

Jaj annyira ne aggódj csak szerintem is menjetek Gergővel vérvételre és utána folytassátok a szedésétKép
De tuti nem lett baja ne izgulj!!!!!!!

Más:

Megcsináltam Lívinek 2 csirkelmellet úgy hogy jégkockatartóban fagyasztottam, ahogy sokan csináljátok.

Tök jó így csak belekeverem majd a napi adagot a főzikbeKép

Nem vagyok egy konyhatündér(Kuha a tanú ráKépKépKép)
De Lívinek szeretek azért pepecselni, remélem a főzéshez is megjön végre valahára a kedvem mert már rosszul vagyok a kifőzdétől!!!!
Pfúúúúúúúj, ráadásul zsírral főz a nyanyaKép
BRRRRRRRRRRRRRRRRR
Ma is zsírral volt készítve a borsóleves, nálunk meg ez nem volt szokás úgy hogy nem is ettem meg inkább.

Mondjuk valami azzal finom.

Roki4Kép

Örülök, hogy Zsuzsa baba is jobban vanKép

Mea
mea

Heni!

A záró jelentéseden nincs rajta Ajsa vércsoportja? Meg adnak egy Összefoglaló az újszülöttről című papírt is, azon is rajta van a baba vércsoportja. Nekem mindháromszor rajta volt a zárómon az éppen aktuális újszülöttem vércsoportja. A másodikként említett papírt csak Rékánál kaptam. De mindegyiknek be volt vezetve a kiskönyvébe is a vércsoportja. Azt tudom, hogy az ultrahangokat már csak indokolt esetben csinálják meg újszülöttként, de már a vércsoportot sem határozzák meg? (A többieknek: Én is a Schöpf-Méreiben szültem.)

Üdv:

Zita
pzita

TündeKép,
a próféta beszéljen belőled (tavasszal kapcsolatbanKép)
Vendég

Vércsoport:
nálunk sem automatikus, sajna... mert ezért nem fogom elvinni egyiket sem külön, az biztos (Bajcsy kórház)!
Vendég

ZitaKép

Most megint megnéztem kiskönyvet és zárót is, egyiken sincs rajta, a kiskönyvben egyébként a vércsop mellé zárójelben oda is van irva előrenyomtatottan, hogy csak pathologiás ujszülötteknél kötelező a megállapítása....még a ctg-k alkalmával Krisztit is megkérdeztem, Õ is azt mondta csak ha az anya negativ vércsop akkor nézik megKép

A gyerekzároján a vizsgálati eredményeknél kéne lennie, ott csak az enyém van, oda is az van irva h kiskönyv alapján, ott van még a hallásvizsgálat, illetve h a PKU és társait levették....ja meg kapott bcg, semmi egyébKép

UH szempontjábol annyi amit én tudok h ha van a gyerekre idejük megcsinálják a benntartozkodás alatt ha nem (mint nekünk is), ráirják a zárora, h hol lehet bejelentkezni, illetve mikor van ott rendelés, mi nov 28-án, majd 1 hosan voltunk UH-n(akkorra volt időpontjuk), a radiologus ismerős mondta h felesleges volt mert ha volt is vmi eltérés addigra felszivódott...(ált a koponyában szokott lenni bevérzés ill a mellékvesékben? tágulat az Õ tapasztalata szerint)

Bocs az offértKép

Kép
hencsi

Sziasztok!

Nagyon sz@rakodott ma a babanetKép

PZita
Akkor megnézem a zárónkat(én is a
Schöfiben szültem). De én úgy emlékszem, hogy nincsen rajta. Meg megkérdeztem külön a kórházban, hogy - és a vércsoport?- és azt mondták, hogy csak indokolt esetben állapítják megKép

Kuha
Nekem is belecsücsült a bogár a fülembe a vassal kapcsolatban. Csak én még annyival kiegészítem, hogy aggódok is, de azt sem akarom hogy szúrkálják Marcit. Na így mit csináljak? Én naponta 8 cseppet adok neki (a dokinéni 10-et mondott) de szintén ránézésre mondta, hogy szedje a vasatKép

Barbi
Nem látom a problémát Leon lábán. Amúgy tündéri az a kis mellény rajtaKépMeg persze ő is.

Mea
Én sem vagyok egy konyhatündérKép Egyszerűen unok főzni. Pedig, ha csinálok vmit az általában jól sikerül. Mielőtt beletetted mennyi mellett turmixoltál össze? És hány kocka lett belőle?
És konzervhez adod hozzá?

Duda
És ezt a szemvizsgálatot hol csinálják? Beutaló kell hozzá?

Cleo
Maja nagyon bájosan néz a képenKép

Viki
Peti annyira nagyfiús. Olyan igazi kis pasi arca vanKép Drukkolok,hogy tudjatok költözni. HitelKép

Rokica
Szegény cicád. Bizti tök megzavarodott az utóbbi idők történése miatt. Szerintem a cicák is az emberhez ragaszkodnak amúgy, de a Te macsekodnak még a lakás is változás volt. Meg a barátját is elveszítette meg a gazdáját is. Sokkk.

Juci

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Győrben meg a baba nem kap zárót, csak a kiskönyvet. Ezt nem is nagyon értettem, mert Zita kékfény alatt is volt. Ráadásul rám akarták kenni, hogy terhességi diabetesem volt, ezt igazán nem tudom, honnan szedték...
Vendég

Juci!Kép

2 mellből csináltam és egy máanyag jégkockatartó lett tele.Nem tudom mennyi pontosan majd megnézemKép
De nem si eltt olyan sok ahhoz képest h 2 mellKép
Hát én meg bénázok is néha főzésselKépKépKép
Meg az a baj h nem, szeretek és így már nem is jó az egészKépKépKép
Most csináltam egy csontlevest a mellcsontbólKép
Tök fincsi lettKépKépKép

Ja és csináltam brokkoli.répa-krumplipürét ahhoz keverek 1 kocka husit, ezt kapja holnapKép

Mea
mea

Sziasztok lányok,
kicsit el vagyok havazva a napokban, de most már alszik Tüncsi, így picit írok az bedőlök én is az ágyba!

Nemesek, én is a fogra gyanakszom...

Holnap is csak este tudok jönni...

jó éjt mindenkinek!

Pr.

Pzita, nekem sem csináltak vércsoportot...Istvánban szültem.

Kép

Kép
prüntyi

Hello! Kép

Gyors bekukk!Kép Kép Ma nem voltam a gépnél egyáltalán. Kép

Délelőtt voltunk Danival pulmanológusnál kontrollon még a múltkor betegségeg miatt, szerencsére az állapota jó, nincsenek zörejei, nincs semmi teendő, csak reménykedni, hogy így is marad a helyzet. Kép
Délután pedig Beni ovistársánál voltunk játszani, persze Danit is vittük. A kislány nagyon aranyos, helyesek voltak együtt. Vittünk neki virágot, nem lehet elég korán elkezdeni az udvarlást. Kép

Nemesek,
Üdv újra a fedélzeten! Kép Remélem, Kornél hamar jobban lesz! Kép

And,
Utólag is, örülök én is, hogy lekerült Eszti lábáról a spanyol cipő! Kép A tornával kitartást, mindig gondolj Aysera!

Jucc,
Ha még benézel! Érezzétel nagyon jól magatokat Debrecenben! Kép Gergő aranyosan alszik Balázs ülésében a napon, a hóvirág pedig gyönyörű!

Majola!
Apa sajtos bébiétele Kép Kép Kép

Ayse!
Andrisnak gyógyulást kívánunk!
Dani is legalább két hétig nem forgott, miután először bemutatta. Most egy hete újra nagyon mozgékony, most már kúszni próbál, meg a tengelye körül forog. Rá kell pihenniük a babáknak! Ne aggódj Andrisnak is menni fog!

Duda,
Én is jobban szeretem, ha Daninak elöl van az ülése. Ha ketten megyünk mindig magam mellé teszem, ha hárman Benivel, akkor Beni ül hátul és Dani elől. De ha mind a négyen megyünk Apával, akkor hátul van a két gyerkőc, mi pedig elől és egész úton Benit kérdezgetem, hogy Dani elaludt-e már. Múltkor Beni aludt el előbb. Kép
Igen, Peti aranyos csíkosban, sőt még Leon csíkos zokniját is kiszúrtam. Kép

Kuha,
Ez a gyerekorvos szörnyű! Kép Mi az, hogy nem jön házhoz?

Barbi,
Helyes Leon a képeken! Kép És nagyon elegáns is Kép

Viki,
Drukk az új lakáshoz! Kép Peti nagyon helyes!

Cleo,
Maja annnnnnyira ééééééédes! Gratula a második fogacskához! Kép

Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

sziasztok!

nagy a nyüzsi körülöttünk, látom hellyel-közzel mindenki jól van. Betegeknek jobbulást!!

Heni!

Hogy felesleges lenne az uh szűróvizsgálat? Hát már elnézést, de az egy marhaság, hogy ilyet állít! Szerencsére (rosszban a jó), hogy jópáran fennakadnak ilyen szűrésen (akárhány hósan), ás nem évekkel később történik tragédia esetleg.
Vércsoportot Uzsokiban automatikusan csinálnak, és van záró is a babának.

Lányok!
Itt mindenkinek ébred a babája éjszaka????? Kezdem magam ufonak érezni.. Kép

Dóri&Viki ma 5 hós
Vendég

Sziasztok,

Sis, hogy viselte Máté az oltást? Jacknek meg se kottyant, nem is sírt, eltereltem a figyelmét, puszilgattam a nyakát. Ja, és a legjobb, hogy 3 patikában voltam, sehol nem volt Infanrix, majd a negyedikben azt monták, hogy nem adják ki, mert IPV van ráírva a receptre, hozzak újat. Erre felhívtam a védőnőt, aki tök rendes volt, azt mondta, hogy csak vigyem be Jacket, majd ő szerez neki, és nem is kellett kifizetnemKép.

Barbi, az újat kapta. Én sem igazán látok semmi rendellenes dolgot Leonka lábfején, a babák általában alapban kifelé fordítják, amikor ülnek nem? Az ing+mellény variáció még mindig csúcsKép.

And, Jack általában 2 óráként ébred éjszaka, de már kezdem megszokni, múlt héten volt egy holtpont, amikor szörnyen kimerültnek éreztem magam, de most már megtanultam félálomban szoptatni, reggel nem is emlékszem pontosan, hogy mikor és hányszor kelt.

Hencsi, hogy van Ajsa? Biztosan nagyot nőtt, nem raknál fel egy-két képet?

Andi, örülök, hogy minden rendben Nati szemével.

Manka

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
manka7

Dóri!
nekem nemKép
Legalábbis egyelőre Leonka alszik rendesen, ma 1/4 9-kor kelt először.........

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Juci, Manka!
Akkor jó, ha nem olyan feltűnőKép
A doki az ortopédián rögtön kiszúrta....szóval akkor kicsit kifelé áll, de tényleg nem vészes!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi!
Na jól van, már azt hittem.. Kép Viki pár napja átállt a délutáni nem alvásra , korábbi fekvésre és későbbi reggeli ébredésre. Kép 1/4 9 szintén. Kép

D.
Vendég

Dóri!Kép

Jelentem mi is tudunk alukálni éjjelenteKépKépKép

Mea
mea

Dóri, Kép
nálunk is megy a 11-12 óra alvás egyhuzamban!!! Kép
Vendég

Szerintetek ennyi bandzsítás még élettani, vagy vigyem szemészetre?
Többgyermekes anyukák???
1-2 hete rágódom ezen a kérdésen.
Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Hencsi
Az UH szerintem is nagyon fontos dolog. Egyébként nekünk nem csak kopony és vese UH-t csinálnak, hanem már a csípőszűrés is azzal volt mindkét fiúnál + csináltak még hasi ultrahangot (úgy emlékszem a reflux miatt, meg hogy rendesen zárt-e a hasfal) és szív ultrahangot.
Vércsoport meghatározást is csináltak Bazsinak az Istvánban Lacinak pedig az intenzíven.

Dóri
Ne izgulj, nem vagy csodabogár nekem mindkét fiam 2 hónapos kora óta alszik. Egyébként szerintem ekkora gyerekeknél már inkább ez a normális.

Benianyu, Duda
Én is előre szerettem volna ültetni Bazsit, de a férjem nem engedte és csak annyit kérdezett, hogy szerintem miért anyósülésnek hívják. Gyorsan eszembe jutott az anyósom, meg hogy mi minden történhetne vele ottKép és inkább hátraültettem a gyerekeket. Egyébként lehet kapni gyerektükröt, amit azt hiszem a hétsó szélvédőre kell felrakni és akkor a háttal lévő gyereket is lehet látni, hogy mit csinál. Én is csak most tudtam meg, pedig mi aztán minden szart megvettünk Bazsika születése előtt.Kép A Brendonban is van és a Megatoysban is 3990 Ft.

Kép
Kép Kép
sildike

Barbi, Dóri, Mea, Tünde,
Én már annak is örülnék, ha Jack fele annyit aludna, mint a ti gyerkőceitek.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
manka7

Tünde
Mi nem voltunk és nem kancsi a Bazsi. De küldök egy képet és utána döntsd el TeKép

Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike,
itt még tök pici Bazsi, és ez biztos élettani. Zitánál nem olyan régen vettem észre, és kisbabaként (hehehehe, még mindig kisbaba Kép)
nem csinálta.
Oltásnál megemlítem a dokibácsinak, de azért kiváncsi vagyok a véleményekre, tapasztalatokra.
Vendég

Barbi Kép!
Nagyon csini-bini Leonka! Olyan, mint aki egy angol suliba készül.

Cleo Kép!
Maja gyönyörű!

MeaKép, GöndörzsófKép, Benianyu Kép!
Köszi a megnyugtató szavakat fordulás-ügyben, egy kicsit idegesít, hogy mi van már, főleg, hogy olyan kitűnő produkciókat láthattunk másoktól. De akkor még nem képezünk kivételt ezek szerint.

BenianyuKép!
Virág Beni barátnőjének Kép
Ha négyen ülünk az autóban, ugyanígy Lilit kérdezgetjük, hogy elaludt-e már. Még előre nem mertem bekötni Andrist, valahogy elrettent az anyósülés, amit nem véletlenül hívnak így.

DÓri Kép!
Andris is alszik kb. egy hete (csak el ne kiabáljam)!

Most azon aggódom, hogy tök ki van pirulva az arca. Nem lázas, és tekintettel a betegségre, ma ki se vittem. Gyümit nem kapott, nem tudom, mi a fene lehet ez.
(Mint az állatorvosi ló: Doktor Úr! Teljesen jól érzem magam, vajon mi bajom lehet? KépKépKép)

Takarítással nagyjából végeztem. Legalábbis ebben a menetben nem csinálok többet.

Ayse

ayse

AyseKép,
jól emlékszel.. nálunk is Kornél nagyon sokára kezdett forogni. Már majdnem fél éves volt, mikor nagy nehezen megemelte a kis farát... de akkor egy nap alatt belejött, és máris mindkét írányba oda-vissza produkálta a dolgot. Azóta meg teljesen belejött a helyváltoztatásba. Leteszem a szőnyegre (máshol már nem merem otthagyni) kimegyek a szobából, és fél perc múlva már egész máshol, teljesen más testhelyzetben, írányban van a gyerek. Még nem mászik szabályszerűen, de valahogy addig tekereg, amíg el nem éri amit szeretneKép.
Szerintem, Nálatok sem várat már sokáig a dolog magáraKépKépKép. És egyszer kell csak belejönni, aztán ráérez az ízére, és lesz nemulass!!!
(Kornél ma elevezett a DVD-lejátszóig, amin elég nagy gombok vannak, és addig nyomkodta, amíg ki nem jött a tálca... az nagyon tetszett- persze néztük, de olyan érdekes volt, hogy nem akartam félbeszakítani- aztán lehetett látni a szemén, ahogy elcsodálkozott, hogy ez nem az utolsó alkalom lesz, amikor játszik majd veleKépKépKép)

JuccKép,
tudom ám, hogy szerencsés vagyok, amiért Kornél eddig mintabébi volt, csakhát az ember lánya olyan gyorsan ellustul. Egész hozzászoktam, hogy 6-7 órát tudok egyhuzamban aludni, és most meg nem. Pedig anno, Trisztánnál nemigen aludtunk két óránál többet, ráadásul hónapokig ez ment... hogy örültem volna akkor 6 óra alvásnakKép.
Na, jobb, ha most is megyek... csak még megnézem, hogy mióta írom az üzit mi történt még.

VikiKép,
nagyon szorítok az újlak-projekt miatt... annyira izgi. Mi a nyáron estünk át a lakáscsere + teljes eladósodás mizérián... sok erőt kívánok hozzáKép!
Vendég

Manka!
Hát tudom, hogy ez most nem vígasztal, de előbb-utóbb ez is el fog jönni!
Barinőm kisfia volt pont ilyen, mint Jack, állandóan kelt éjszaka, aztán olyan 9-10 hónapos lehetett Márk, amikor sírni hagyták, mert annyira kivoltak tőleKép
2-3 éjszaka bőgött, de utána sokat javult, most 14 hónapos és max. egyszer kel olyan 5 felé, de visszaalszik még. Napközben nem aludt szinte semmit, most meg 2-3 órákat is tud, sőt ez a rendszeres!!Kép
Szóval nálam ő volt a nem alvás minatképe és ő is megjavult(mondjuk egy kis szülői segítséggel).
Szerintem Jack is fog aludni, lehet, hogy kicsit kell "tanítani" az alvásra, mert nem minden baba tanulja meg magától, sajna. De örökre biztos nem marad így!
A fogacskák kibújása sokat javított Márk alvásán is. Bizti Jacket is a fogzás is megviseli.
Napközben egyébként alszik valamennyit?

Leon meg nem akar enni, ez se egy leányálom. Nem kell a cici, a tápszer, a pép, a gyümi.
Egyedül a főzit eszi meg, a többit kiköpi.
Igaz már csak reggel meg este szopott, de annyira elapadt a tejem, hogy mostmár lassan nem is próbálkozom vele. De a tápot se hajlandó megenni!!!
Én meg ezen görcsölök, hogy mit adjak a gyereknek!
Ma 2-kor megette a főzeléket, 5-kor szinte hányt a gyümölcstól. Erre 8-kor nem akart vacsizni. 6 óra után nem éhes! Tápott evett egy kicsit, 40 perc alatt 80 gr-t.....
Õ, aki 300-350-eket vacsorázott eddig....nem tudom mi baja lehet, dokinő se mondott semmi okosat.

Na megyek fürdeni, aztán elteszem magam holnapra.
Jó és kevés ébredéssel járó éjszakát kívánok, pusz:
Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Ayse,
Zita is bemutatta a forgást, aztán kb 2 hétig semmi, Apa nem is hitte el. Kép/Kép

Nálunk a tejérzékenységtől és a fehérarany fülbevalótól piros a pofi. Gondolom ez utóbbi Nálatok kizárt. KépKépKép
Vendég

Tünde Kép!
Szerintem belefér, de jobb a biztonság alapon nézesd meg!
Nekem 8 éves koromban lett szemüvegem és csak 24 évesen jöttek rá, hogy rejtett kancsalságom van. Pedig nem egy szemészt megjártam!
(És Zita gyönyörű! Én nem emlékeztem a fülbevalóra, vagy új?)

Ayse

ayse

Tünde
Nem azóta vetted észre, amióta ekezdett mindent a kezébe venni és a szájába tenni? Bazsika akkor kezdte el csinálni és most a Lacinál is észreveszem. Megfog(ott) valamit jól ráfókuszál(t), azonnal keresztbe áll(tak)nak a szemei és teljes megelégedettséggel az orrába dug(t)ja pl. a cumisüveget.Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Kuha, Kép
még Neked akartam írni, hogy én tök örülök, hogy Zita sokat eszik. Mi apával mindig az ügyeletes csontkollekciók voltunk az iskolában, (más városbanKép) szóval nem árt a lánykánknak a hurkás kezdet. Minket ismerve nem marad rajta.

Ayse, Kép
nekem 10 hónaposan volt szemüvegem Kép, anyukámat meg műtötték kancsalság miatt. Kép
A fülbevalót kicseréltük arra, amit belőtek neki, ettől nincs baja. Nem is tudom, miért akartunk mi fehérarannyal flancolni. KépKépKép
Még én se tudom hordani, mert begyulladt tőle a fülem. Kép/Kép
Köszi a dicséretet, nemhiába huncutkodott Andris is Zitával. Kép

Sildi, Kép
Az a bajom, hogy nem csak közelre nézéskor bandzsít. De amúgy előadta Õ is, amit írsz! KépKépKép
Vendég

Barbi
Laci 2 napja dettó ugyanezt csinálja, mintha válogatna. Tejpépet adsz neki? Nálunk az az egyetlen ami csont nélkül lemegy, meg az univer sütőtök. Bazsi is csinálta, mielőtt a fogai jöttek. Utána meg amikor a szemfogai jöttek, akkor meg napokig csak Danoninot és Montet evett. A doktornénink azt mondta, hogy ne izguljunk a gyerekek hihetetlen étkezési szokásokat vesznek fel fogzás idején. Semmit nem szabad ilyenkor erőltetni csak amit kíván.

Kép
Kép Kép
sildike

Benianyu, AyseKép,
az autóban nálunk is hátul ülnek a fiúk, és én is folyton Trisztánt nyaggatom... csak nálunk még pluszban akkor is hátra kényszerül Kornél, ha csak hárman vagyunk, mivel nem lehet kikapcsolni az anyós oldali légzsákot (sajna a régebbi típusoknál ez még nem volt opció - 5 éves ford focusKép)

MeaKép,
én sem vagyok egy konyhatündér, bár ha belefogok, általában mindig jó sül ki belőle... csak olyan nehezen veszem rá magam, mert macera, rengeteg idő és a végén öt perc alatt elpusztítják a fiúk. Hol itt az igazság?
Mondjuk sokat tanakodtam már ezen, hogy három jól megtermett hapit hogy fogok etetni... hát össze kell kapnom magam hamarosan e térenKép.
Vendég

Tünde
Szerintem akkor vidd el egy szemészhez. Legalább megnyugszotok ha nincs semmi, ha van akkor pedig időben el tudják kezdeni kezelni. Egyébként én nem látom annyira feltűnőnek. Ha hosszú ébrenlét után fényképezted, akkor akár el is fáradhatott a szeme Zitának.
Egyébként tényleg nagyon szép kislány, de hát ezt Te az anyukája enélkül is tudod ugye?Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Tünde Kép!
Akkor irány a szemészet!

DudaKép!
Az állami gondoskodás keretében végzik ezt a szemvizsgálatot, vagy magánban?

Ayse

ayse

Ayse,
állami gondoskodás KépKépKép

Sildi,
naná, hogy szépnek látom, az én kölköm!!!! KépKépKép
De én biztos elfogult vagyok, így ez nem mérvadó! Kép
Vendég

Megyek Apa mellé, már pár napja "fájt a fejem", talán ma nem fog. KépKépKép

Hasonlóan kellemes és ébredésmentes éjszakát kívánok mindenkinek!

Tünde
Vendég

Még azt akartam kérdezni főzés ügyben, hogy a fagyasztott tejet hogyan lehetne úgy felengedni, hogy ne vesszen kárba a fele.
240 ml Aventes poharakban van a fagyiban (10 pohár), ami kínkeservvel jött össze. Most pl. krumplipüréhez azt szeretném adni Kornélnak, dehát ugye mennyi kellhet, talán két korty... kár lenne mindet felengedni, aztán meg mit csinálok vele?
Azt lehet szerintetek, hogy csak elkezdem és ami felolvadt leöntöm róla, a többi meg megy vissza másnapra? Vagy akkor már gázos?

Egy igazi konyhatündérKép
Vendég

Végre ababhagyták az archiválást, egész kellemes így a babanet!
Vendég

Tünde
Mi pont valamelyik nap nevettünk anyukámmal, hogy amikor Bazsi született hogy mondogattuk, hogy milyen szép baba, meg milyen formás stb. Aztán most amikor nézegetjük a képeket azon röhögünk, hogy tökre be volt dagadva a szeme, tiszta kúpfeje volt. Persze így is ő a legszebb nekem, de egy anya tényleg mennyire elfogult tud lenni.

Kép
Kép Kép
sildike

Kati,
ami nem olvadt ki, azt simán visszateheted. Vagy nem tudsz késsel vagy vmivel kibányászni a széléből egy darabot?
Vendég

A szemvizsgálat módja minket is érdekelne. Apának tompalátása van, ami örökölhető...KépKépKép
Vendég

Nemesek Kép!
Reszkessetek DVD-lejátszók Kép!
Akkor egyelőre örülök még a viszonylagos nyuginak!

Ayse

ayse

Nemesek
Szerintem ami nem olvad fel, azt nyugodtan visszateheted. Próbálj meg lepiszkálni belőle egy darabot.

Kép
Kép Kép
sildike

Tünde
Én mára kimenőt adtam apának. Elmentek a fiúkkal kocsmázni, úgyhogy ha hazajön teljesen legálisan mondhatom neki, hogy húzzon arréb, mert olyan büdös mint egy malac.Kép
Amúgy biztos, hogy időjárás változás lesz, mert nagyon sajog a gátsebem.

Kép
Kép Kép
sildike

Tünde, IldiKép,
én is erre gondoltam, csak a megerősítésre vártamKép

AyseKép
csak azt sajnálom, hogy nem örökítettük meg, amint életében először használja a DVD-t! Csakhát tátott szájjal lestük mindketten, hogy mi kerekedik ki belőle...
Vendég

Sildi!
És akkor csak pépet eszik Lacika???
Semmi tápszer?
Leon csak a főzit esz meg egyelőre, akkor adjak neki 4x főzit egy nap?
Pépet kapna, ha megennéKép De az se kell, csak szorítja össze a kis száját, vagy kiköpi.
Noel ugyanilyen rossz evő volt fogzás idején, de ő kanállal legalább valami evett. Cumisüvegből soha egy kortyot se.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi
Valamit csak kell enni neki. Szerintem ha főzit akar enni, akkor egyen főzit. Én tegnap Lacinak 4 különböző bébiételt próbáltam adni és csak a sütőtököt volt hajlandó megenni. Így hát sütőtököt evett. Ma meg csak a vaníliás tejpépet ette, meg egy kis tápszert. Szerencsére azért nálatok is meg nálunk is vannak tartalékok.Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?