A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sildi!
KösziKép
Hát igen, elfogyni egyelőre nem fog, olyan 8600-8700 gr között vanKép
Akkor holnap próbálom a főzit többször is.

Manka!
Csak még annyit, hogy nem akarok okoskodni, meg beleszólni semmibe, csak olyan nehéz írásban küldeni egy kis bíztatástKép Nagyon sajnállak az éjszakák miatt, én el se tudom képzelni, hogy hogyan bírod.
Baromi szar vagyok fogalmazásban (már 4. osztályban se ment....Kép).
Szóval csak kitartást kívánok!
Pusz még 1x.

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Manka!

Ezt csak neked, mert Jack láttam kicsapongó tipusKép

Kép

Kép

Kép

Kép
hencsi

hello lányok,megint jól lemaradtam!Kép
HavtundeKép
Az új talis képen jól meg lett örökítve Kisnyúl nyűgjeKép!
Cleo,várjuk a találkozót,kis Maja meseszép a képen,nem ér ilyet csinálni,mert álandóan újra és újra megnézemKép!remélem sokkal jobban van és sokat mosolyog az anyukájára!alma evés nálunk is így kezdődött,de a végén az utólsó kanalat már ő tuszkolta a saját szájábaKép!
Máté gyerek nyégykézlábas képei eszméletlenekKép!
Roki,Zsuzska lánynak is jobbulást és sok mosolyt!
AyseKépKépKépnagyon-nagyon köszönöm!
Barbi,remélem rendbe jön a kiscsávó és az étvágya is visszajön,hogy ne idegeskedj!képek szuperek!hamarosan találkozunk..Kép
MankaKépveled is!
Jucc73képekKép,nagyon szép a hóvirágos is!
többi kép is szupi!

örülök,hogy sokaknak bejött a hidegebb víz az esti fürdetésnél!remélem nem bosszulják meg a babák,hogy össznépileg lefagyasztjuk őket!Kép!

uszoda:jó lesz,ha ismerősökre bukanunk!Kép
nagyon kedves a házaspár,aki vezeti a helyet és tényleg nyugis,családias a légkör,nem tudom mit írhatnék még róla:
pénz!azt most hirtelen nem is tudom mennyi volt,de teljesen rendben van az ára,majd eszembejuttatom....
Nemesek,küldöm a mailt!

meglátogatott minket hosszúcombú Fanni és mamája,nagyon helyesek voltak és Fanni nagyon pici,nagyon csajszis,nagyon bújós és nagyon hasonalvós baba!és a combja is hosszúKépmost nem sikerült lekapni,de küldök régebbi képet és persze azért pár mostanit is!

Kisnyúl nagyon neki iramodott,már alíg bírom elkapni a lábát úgy teper a földön,asztalon,ágyon....
na csók mindenkinek!
Nyúlné és Kisnyúl

Emese és MarciKépKép
nyúlné

/Users/Shared/iPhoto Library/Originals/2006/Roll 93/DSCF0006.JPG

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

AVENT ÜVEGMELEGÍTÕ!

Aki itthagyta az Avent üvegmelegítőt még mindig nem jelentkezett. Borzasztó praktikus, szívesen megtartjuk, de gondolom nem ajándékba hozta az illető. Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Hóvirág, de szép kép róla! Idén nem is láttam. Igaz, már csak fotózni szabadKép

Barbi, Leon milyen helyes, komoly nagyfiú a képeken! Olyan ügyesen öltözteted a fiúkatKép
Szerintem se aggódj az evés miatt, amig ilyen jó húsban van. Lehet, hogy a foga jön.

Andi, ezt a szemészeti vizsgálatot kérted a dokitól?

Viki, remélem sikerül a lakáscsere.

Maja de édes a képen. Vidám, nyugodt kis tündér. békebeli időkKép

Mea, és minden gyakorlott hozzátápláló! Hamarosan elárasztalak benneteket a kérdéseimmel.
Julcsi még csak céklát és almát kóstolt (az eredményt láttátokKép), egyelőre nem tudom, hogy legyen a folytatás. Az biztos, hogy nem a sajtos-epres bébiételt kapja elsőre. Még jó, hogy csigásat nem kaptunkKép

Tünde, remélem a tavasz-érzésed már ma valóra válik egy kicsit!
Nekem ez az év egyik legjobb napja, találkozom a volt kollégista társaimmal, van egy kis megemlékezés a Várhegyen, aztán meg terefere, evés, borozás a kollégiumban. Kifulladásig. Igaz, nekem az ütemet most Julcsi diktálja, meg a borozásból is kimaradok, nem maradunk sokáig. Ja, és sok gyeerek van mindig, együtt játszanak, a nagyobbak már szintén várják ezt az évente ismétlődő eseményt.

Benianyu, örülök, hogy Dani jól vanKép

Ayse, szerintem se aggódj fordulás ügyben, minden baba másképp csinálja. Aggódó anyukáknak ilyen szempontból nem túl jó ez a babanetKép

Manka, nálunk folyik az alvástanitás. Igaz, mióta apa itthon van, nehezebb, mert ő arra buzdit az éjszaka közepén, hogy etessem meg Julcsit. De én inkább felkelek, megsimogatom. Sir egy kicsit, tényleg nem sokat, azt ki sem birnám. Hamar visszaalszik. Kiváncsi vagyok, rájön-e, hogy igy nem érdemes felkelni.

Sildike, csodálkoztam is a Capellán, de ezek szerint tudtátok, hova mentekKép

Julcsi annyira tündéri ma reggel. nyomogatja a gombokat a röfögő, nyávogó, zenélő kütyüjén, nagyon élvezi. És igy az apját is hagyja aludni. Olyan jó volt, tegnap apa volt vele reggel, végre aludhattam fél 9-ig. Minden másnap reggel megkapja a lányát. Délben is olyan sokat hancúroztak, egészen kipihentem magamKép

Zsuzsa és Julcsi

KépKép

KépKép
majola

A kis huncut:
KépKép

KépKép

KépKép
majola

Rokica!

Azt hiszem, mintha olvastam volna, hogy valaki jelentkezett az Avent melegítőért, néhány nappal ezelőtt. Szerintem olvass vissza. Mintha azt is írta volna, hogy majd felugrik érte.
Talán Sildike volt, de erre nem emléxem pontosan, lehet, hogy nem ő volt.

Kép
kuha

Sziasztok!

Hát lányok, szörnyű éjszakám voltKép
Erhard fél óránként felkelt, nyűgízett, cicizett.
Rángatta a cicimet, büfiztettem, pukiztattamKép, de ugyanúgy szenvedettKép
Lehet nála is a fog?

Visszaolvastam nagyjából, de már ennek 1 órája és nem emlékszemKép

Rokica!
Zsuzsababa, hogy van?
Sajnálom a cicust!
Tuti a másik hamar visszaszokik.
Én emlékszem valakire, hogy írta az Avent melegítőt.

Vércsoport ügyileg én nagyon sajnálom, hogy nem tujuk Erhard vércsoportjátKép
Õ is elég "sápadt", vagy fehér bőrű?

Most megfogtatok ezzel a kancsalsággalKép
Kell beutaló a szemészhez?

Hol csinálnak ilyen frankó vizsgálatot?
Nekünk nem volt se hallás, se látás vizsgálat.
Egy csomó szűrésből kimaradtunk. Sőt! Nekünk a védőnő sem ajánlott semmit, se a doktornőKép

Ti mikor láttátok utoljára a védőnőt?
Mi december elején, akkor jött ki utoljára.
Egy kicsit sokan voltunk itthon, páromnál 2 kollegája is itt volt.
Gondolom, pénzt várt, de a nagy felfordulásban csak később jutott eszünkbe.
A másik, hogy nem is tudnánk neki adni, mert nincs miből.
Neki ez a hivatása.
NA mind1.

Ma kipróbálom ezt a hidegvizes fürdőzéstKép

MEgyek, mert nagyon sok a dolgomKép
Itthon nincs ünnepnap.

Senkinek nem kell a sudocrem?
Akkor felteszem a babaszobára.

Mindenkinek Szép Napot!
Teszek fel 1-2 képetKép

Sziasztok!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Angelani! Kép

Ha vitamin van, akkor abból kérek szépen. Kép
védőnő: én leviszem hozzá méretni,. amikor időm/kedvem van. (ált. havonta az oltással egybekötve mérünk). 1x volt itt és lóvét sem kapott, ennek ellenére normális, segítőkész. Mondjuk nincs miben segítsen.. Kép
köszi

Dóri
Vendég

Sziasztok!

Én is megnéztem a papírjainkat (én is a Schöfiben szültem) és nekünk sem nézték Nati vércsoportját.Kép

Juci6!Kép
A szemvizsgálatot a lakóhely szerinti illetékes kórházban végzik. Hogy beutaló kell-e, ezt szerintem ott érdemes megkérdezni. Nekünk a Madarászba kellett menni, a dr. nénink szerint nem kell beutaló, de én a biztonság kedvéért kértem és a kh.- ban el is vették.

Barbi!
Leon nagyon édes a mellényében!Kép

Tünde!
Ez érdekes, hogy nem adnak zárót.
A szemészeten tőlünk kérték, sőt, külön rákérdeztek a gyerek születésének a körülményeire.
A záróból azért elég sok minden kiderül, amit esetleg nem kötnek az Anyuka orrára.Kép
Nati is néha bandzsít, de a dr. nő szerint ennyi belefér!Kép
Zita nagyon édes a képen!KépKép

Benianyu!
Örülök, hogy Danival minden rendben!Kép
VirágKépKépKép
A mi autónkban az anyósülésnél is van légzsák,(nem lehet kikapcsolni) így oda nem tudom bekötni a gyerekülést.
Na, majd ha már ügyesen ül és a nagyobb ülést használhatjuk, visszatérek Apa mellé!KépKép

And!
Gratulálok Eszti cipőnélküliségéhez!Kép

Ayse!
Andrisnak gyors gyógyulást kívánunk!Kép
TakarításKépKépÜgyi vagy!KépKép
Igen, állami gondoskodás keretében intézik!KépKép

Manka!
Köszi!Kép
Jack milyen kis hős!KépKép
A védőnő meg tök rendes!Kép

Zsuzsa!
A szemészeti vizsgálatot a dr. nénink ajánlja minden fél év körüli babának!Kép
Jó mulatást mára!KépKép
Julcsika tényleg kis huncut!Kép
Alvás tanítás nálunk is zajlik, az eredményekről beszámolok majd!KépKép

Angelani!
Hozzánk minden hónapban jön a védőnő!

Szép napot mindenkinek!KépKép
Végre süt a nap!!!!!KépKépKépKépKépKép

Andi&Nati 31+3

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Dóri!
Actival Max-om van.
111db-os 2000Ft. A boltokban 3300Ft körül van.
Meg sudocrem 1000Ft-ért.

Nekünk eleinte még kijárt a védőnő.
Nekem lett volnsa miben segíteni.
Például amikor egy kicsit apadt a tejem.
Én segítséget próbáltam kérni tőle, de nem kaptam.
CSak annyit mondott, hogy ne apasszak. Hát KösziKép
De nem mondta volna, hogy mit tegyek, mit ne tegyek.
Most megint kevesebb a tejemKép
De majd visszatornázzukKép

Jaj, képet akartam feltenni a tegnapi kajálásrólKép

Puszi!
Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Angelani! Kép
írtam mailt.

Megyünk ma orchidea kiállításra, plusz összekötjük egy babakocsizással a ligetben, tök jó idő van innen a 4.ről, ahová besüt a nap. Kép

Dóri
Vendég

Sziasztok!
Hát nekünk is q... szar éjszakánk voltKép. Egyik kortársamnak sem kívánnám. Réka 1/2 9kor elaludt és 1/4 11kor felébredt, aztán kb. 3/4 óránként folyamatosan.
A tegnapi napunk egy kicsit hosszúra sikerült.
Először is 1/2 éves kontrollra mentünk a MÁV-Kórházba. Mikor odaértünk kiderült, hogy nincs ott a dokinénik, mert beteg. Még az asszisztensnek állt feljebb, hogy miért mentünk egyből, miért nem kérdeztük meg előtte telefonon, hogy mehetünk-e. Hát könyörgöm, ha nekem van egy korábban megadott időpontom, akkor én minek telefonálgassak? Na mindegy, azért felküldtek minket az osztályos orvoshoz, s a lényeg az, hogy Rékával minden rendben van, s szomatikusan a korához képest kitűnő a fejlődése.

Kuha!
Drukkolok Nektek, hogy Gergővel a végére tudjatok járni ennek a "vas" dolognak. Sajna abban nekem is volt már tapasztalatom, hogy a doki csak ránézésre mond v.mit, vagy írogat fel gyógyszert, ne adj Isten küld be a kórházba.
Többek között mi is ezért váltottunk gyerekorvost, mert már én is ki voltam készülve a miénktől. S amióta az új dr.nénihez járunk meglepő módon semmi "baja" Rékának, s én sem vagyok idegbeteg.

Ayse!
Andris biztosan nem felejtette el a forgást, ha már 1x produkálta, csak tudod, kell Nekik egy pár nap pihiKép. U.úgy, mint majd a beszédnél is.
A Gyermeklélektan ismerős ugyeKép?
Jó szereplést Lilinek az ünnepségen!

Angelani!
Küldtem 2 képet, ahol ErhardKép is rajta van.
A védőnő hozzánk kb. havonta 1x jön, de nekem nem sokat segít, mondjuk nem is árt. Gondolom, ezzel kipipálja, hogy járt nálunk, és kész.

Barbi!
LeonKép annyira édes a mellényes cuccban, mintha direkt egy babadivatlapba készültek volna a fotók. A kajálása miatt szerintem se aggódj, adj Neki azt, amit szívesen megeszik.

Viki!
Peti még mindig szívdöglesztő KispasiKép!
Szurkolok az új lakásotokhoz!!!

Cleo!
De jó, hogy Maja már meggyógyultKép! Nagyon édes azon a mosolygós képenKép!

Rókica!
Hát ez is nagyon jó, hogy Zsuzsa is jobban van márKép Én is úgy emléxem, hogy Sildike jelentkezett már 1x az üvegmelegítőért.

Tünde!
A kép alapján szerintem nem vészes ZitaKép szeme, de ha nyugodtabb vagy, akkor inkább nézesd meg!

Nemesek!
Remélem a mai éjszakátok már jobb volt mint a tegnapi, s KornélKép is nyugodtabb volt!
A fagyasztott tejcsiből én is mindig farigcsálni szoktam, de ezt már előttem mondták a lányok.

Na, most egyelőre ennyire futotta, pakolnom kell, mert megyünk Anyukámhoz regenerálódni, s majd csak vasárnap este jövünk vissza.

Mindenkinek kellemes nyűgösmentes (már amennyire lehet) hetet kívánok.
C. + a 1/2 éves Réka

KépKép
cinka

Jaj, csak kimaradtKép, pedig az előbb ez még az eszemben volt!
Benianyu!
Nagyon örülök, hogy DaninakKép jó lett az eredménye, s reménykedniKép, hogy ez így is marad, sokkal kellemesebb, mint aggódni, hogy mikor múlik el.

Zsuzsa!
Julcsi tényleg nagy huncut lehetKép
Jó szórakozást Neked!

C.

KépKép
cinka

Sziasztok!

Hééé, Hencsi!!! Kép
El a kezekkel Jack-ről!!!
Kép

Rokica, Kép
Sildi írta, hogy az övé, és majd beugrik érte.

Majolaaa! Kép
Csak nem olvasás közben írtál? Kép
Julcsi tényleg nagyon huncutul néz!

Angelani, Kép
én se adok a védőnőnek lóvét, sztem nem is várja el!

Andi, Kép
elővettem a zárómat. Ezen is és a kiskönyvben is bent van a Zita csopija, és még a súlya, ennyi az info az újszülöttről. Kép

Tünde & Zita 25+1
Vendég

Sziasztok!

Tünde!

Manka még hirét sem hallotta ennek a topicnak, mikor összeboronáltuk a gyerekeketKép, de átengedjük Jacket, mert nem szeretjük a hűtlen tipusokatKép

Kép
hencsi

Hencsi, előzményekről nem tudtam!
Erről hallgatott Jack is, és Manka is! Kép
Vendég

Sziasztok!

Nagytakarítok, úgyhogy csak gyorsan:

Úgy látszik, az alváshelyzet lassan normalizálódik, most csak két óránként ébredtünk Kép
Tegnap megvolt az öthós oltás. Máté 7300g, centit nem mértek, majd én később. Olyan aranyos volt, csak egy kicsit sírt, aztán mikor felvettem, megint nézelődött ezerrel.
De mivel csak 400g-ot hízott az elmúlt hónapban, a doktor néni azt javasolta, hogy lassan kezdjük el a gyümiket. Úgyhogy tegnap megkóstoltuk életünk első almalevét! Kép Fintorgás volt, de azért ette rendületlenül, kb két teáskanálnyit Kép Érdekes módon, mikor az egész almát adtam neki, hámozva, azt nyalogatta, meg cucuzta, sőt, bele is harapott, de gyorsan kikotortam a szájából. Kép A kis mohó, nem éri be holmi lével, neki egyből kell az egész Kép

Félreértés ne essék, nem csak a dokinéniből kiindulva mertem most elkezdeni a hozzátápit. Máté az utóbbi időben kinézi a kanalat/poharat a számból, nagyon érdeklődik a kaják iránt, és ha ennyire akarja, hát legyen most. Nem hiszem, hogy ez a négy hét annyit nyomna a latban, mire normális adagot fog enni, úgyis elmúlik hat hónapos Kép
Ettől függetlenül remélem, sokáig tudom még szoptatni őt. Kép

Majd még bekukk.

Pusztok

Sisotris és Máté
22.0

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Na most már én is beleszólokKép. Valóban megtetszett nekünk a kis Ajsa (nekem még mindig tetszikKép), aztán faképnél hagyott minket, nem is hallottunk róla hónapokig (ki a hűtlenKép?) Aztán jött Zita, és neki ki tudna ellenállni???
Hencsi, azért barátok maradunkKép?

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

MankaKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Én emlékszem, írtad, hogy az írek hűségesek! Kép
Vendég

MankaKép

Ajsa nem hagyott fakénél, az anyjának volt millio dolga a 02.15-ös határidő, negyedévas áfa miatt, így Ajsa sem tudott kommunikálni Jack lovaggalKép
Minden harag sértődés nélkül áldásunkat adjuk a frigyreKép

Kép
hencsi

Róki
Én jelentkeztem már a melegítőért, csak nem válaszoltál még. Pénteken fel tudnék ugrani érte valamikor, vagy szombaton?

Kép
Kép Kép
sildike

Cleo, Maja gyönyörű a "békebeli" képenKép

Barbi, Leon és mellényei... már most kész férfi tényleg, mi lesz itt később?Kép a masszírozás biztos jót tesz a lábának, és hamar rendbe jön. Esztinek én is minden nap rendszeresen csinálom, sőt, azt is, amit a dévény annás nő mondott, amit Eszti nem szeret annyira, de kibírja.
kajaügyben drukkolunk, de gondolom a fogakkal van összefüggésben...

Viki, hajrá új lakás!Kép

Duda!!!
én pont most kérdeztem rá a dokimtól, hogy mikor lehet szemvizsgálatra vinni a lányt, mert nekem van egy apukámtól örökölt kancsalságom, amit sajnos nagyon későn vettek észre, hiába vitt az anyukám orvostól-orvosig, és jól meg is jártuk. na mindegy, mindenesetre szeretném, ha az Esztinek nem lenne baja a szemével.
a dokinéni azt mondta három éves korig javasolt. anno úgy emlékszem a dokim azt monhdta egy éves kor körül kell. asszem én is utána járok és elviszem Esztit. legfeljebb később is megyünk.

Zárójelentés: én azt nem értem, hogy sehol nem szerepel, hogy Eszti pl miért született 7/9-es apgarral, és hogy komplikált volt a császár... a nőgyógyászokról mindig rossz véleménnyel volt úgy általában, még, ha az enyémet kedvelem is.
a vércsoport nekünk is rajta van viszont

most apa elment esztivel sétálni, én meg nem alszomKép

jaa, hétfő este irány ausztira!! juhéjjKépKép annyira helyes a barátnőm, a férjével együtt értem jönnek, kint akarnak bérelni járókát, hogy majd abban tologathatjuk esztit, és egyébként majd én pihizzek, majd ők babusgatják, amikor nyűgiKép
férjnek csak bejelentettm, meg mondta, hogy szóljon az anyjának, hogy jöjjön még ezen a héten látogatni. nem szólt. tuti a jövő hetet fogja kiszúrni...
a fodrász ugrott, az is a jövő héten lett volna, de ez nem számít. hű de váromKép
gyorsan kikapcsolom a ghépet, mielőtt lebukomKép

KépKép
KépKép
and

azt elfelejettem, hogy Julcsiról nagyon-nagyon édesek ezek a képek!!!

KépKép
KépKép
and

BenianyuKép,
de jó, hogy Danival minden rendben! Remélem így is marad, és nem kell többet aggódnod evégettKép
Azt már akartam kérdezni, hogy Ti hogy álltok a szopival? Még mindig csak tejcsi, vagy már kap mást is?

Védőnő: hozzánk is havonta jön, illetve én viszem le mérésre, de nagyon aranyos. Igaz, az is benne van, hogy nem nagyon tud segíteni semmiben, így inkább csak dumálgatunk, hogy mit hogy merre csinálnak az ő gyerekei is, meg az én fiaim.
Még jó, hogy nem ő kér tanácsot tőlem... szívesen osztom az észt én is!Kép
Vendég

Bubus, mint márciusi ifjú, beszédet mond:

Kép

Kép

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Éjszaka: hát lányok, rémesebb volt, mint valaha. De csak azért, mert miután itt kisírtam a bánatomat elhatároztam, hogy véget vetek ennek az éjszakai életnek!
1/2 1-kor kelt először Kornél... csak simiztem egy darabig, de az nem volt elég, hát kivettem. Akkor megnyugodott, pedig nem adtam cicit neki... vissza is tettem, amikor már úgy éreztem, hogy alvás lesz... de nem lett! Üvöltött kb 10 percig, időnként megsimiztem, de nem hatott. Aztán már csak nyögött, ficánkolt, szenvedett ezerrel. Olyan hangzavar volt a kiságyban, hogy nemigazKép! Kb. 3 körül aludt el, és reggel 6-kor kelt. De az a pár óra, rémes volt! Kiváncsi vagyok, ma mi lesz! Ha nem javul a helyzet, valami mást fogok kitalálni, mert ezt nem bírom sokáig.
Egyébként Trisztánnal voltam így. Egy éjszakát üvöltött/nyögött végig, másnap már csak másfél órát, harmadnap átaludta az egész éjszakát. Csak ő előtte sosem aludt 2óránál többet, így akkor az már nagyon sok volt nekünk!
Na megyek, mert hív a kisebbik...
Kati
Vendég

NyúlnéKép,
küldtem mailt.
Tegnap egyébként felétek jártunk (a Plus-ban), gondoltam is rátokKép...
Vendég

Nemesek,
küldtem vissza!
és Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sildike!

Ezer bocs, nem láttam hogy jelentkeztél. Pénteken egyelőre nincs programunk, itthon lábadozunk Zsuzsával. Sajnos stagnál a gyógyulásban, még mindig rekedt és taknyol. Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok lányok,

Na elment a sisere-had!Kép Dédinek volt a szülinapja, azt ünnepeltük.(Tüncsi dédije, nem az enyém Kép)

Csináltam fini ebédet, volt szép torta is.Tüncsi egész nap nem aludt, csak 1 ó körül, amíg tettünk egy háztömb sétát, kb. 1/2 óra. Most elaludt, már nagyon kivolt szegénykém.

Lányok ismertek valakit, aki játszótereket épít ki kertekben?

Látom, most sokan nem alszanak az éjszaka, mi sem, továbbra sem.

Hencsi, küldtem mailt.

Ja, péntektől nem vagyok vasárnap estig, megyünk megint szoboszlóra pihizni! Kép

Tüncsi ismét süni lett Kép
Nagyival(férjem nagyija)
Kép

Anyukámmal
Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok lányok,

Na elment a sisere-had!Kép Dédinek volt a szülinapja, azt ünnepeltük.(Tüncsi dédije, nem az enyém Kép)

Csináltam fini ebédet, volt szép torta is.Tüncsi egész nap nem aludt, csak 1 ó körül, amíg tettünk egy háztömb sétát, kb. 1/2 óra. Most elaludt, már nagyon kivolt szegénykém.

Lányok ismertek valakit, aki játszótereket épít ki kertekben?

Látom, most sokan nem alszanak az éjszaka, mi sem, továbbra sem.

Hencsi, küldtem mailt.

Ja, péntektől nem vagyok vasárnap estig, megyünk megint szoboszlóra pihizni! Kép

Tüncsi ismét süni lett Kép
Nagyival(férjem nagyija)

Anyukámmal

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Lányok!

S.O.S.!!!

Van köztetek - vagy a férjeitek közt - aki NAGYON-NAGYON számítógép zseni?
Kéne egy kis segítség:

az érdekelne, hogy hogyan lehet - ha be lehet egyáltalán - állítani, hogy az "Ideiglenesen letöltött fájlok" ne legyenek?
Mert ugye azt elmenti egy mappába. De mi van, ha én nem arakom, hogy ezeket egyáltalán lementse?
Be lehet ezt egyáltalán állítani?
Vagy ha olyan oldalt néztem meg, akkor törölgethetem minden alkalommal a mappa tartalmát???

Nagyon hálás lennék, ha tudnátok egy kicsit segíteni! Kép

Köszönöm szépen: kuha

Kép
kuha

Lányok!

S.O.S.!!!

Van köztetek - vagy a férjeitek közt - aki NAGYON-NAGYON számítógép zseni?
Kéne egy kis segítség:

az érdekelne, hogy hogyan lehet - ha be lehet egyáltalán - állítani, hogy az "Ideiglenesen letöltött fájlok" ne legyenek?
Mert ugye azt elmenti egy mappába. De mi van, ha én nem arakom, hogy ezeket egyáltalán lementse?
Be lehet ezt egyáltalán állítani?
Vagy ha olyan oldalt néztem meg, akkor törölgethetem minden alkalommal a mappa tartalmát???

Nagyon hálás lennék, ha tudnátok egy kicsit segíteni! Kép

Köszönöm szépen: kuha

Kép
kuha

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a drukkolást, ránk is fér, mert még semmi sincs lefixálva, csak szóbeli megálapodás, az meg kérdéses ugyeKép

A vércsoport nálunk sem szerepel sehol, pedig hazajövetel után a sárgaság miatt még 4 x voltunk kontroll vérvételen, és ezek szerint egyetlen egyszer sem nézték meg, pedig a kórházban meg naponta böködték szegénykét!!!Kép

Viki és a holnap fél éves Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Szia Kuha!

Ha barangolsz a neten vagy letöltesz onnan valamit, az ideiglenes fájlok mindíg bekerülnek a temporary internet files mappába (C:Documents and Settingsuser nameLocal Settings emporary internet files). Ha azt akarod, hogy ezeket más ne lássa, netezés után a vezérlőpilt/internetbeállítások alatt nyomd meg a fájlok törlése és az előzmények törlése gombot. Ja és ha ugyan itt rányomsz a beállítások gombra, minimálisra tudod állítani a temporary internet files méretét. (Bár 0 -ra nem tudod levenni). Én ennyit tudok róla, bár lehet, hogy van más megoldás is...

Prüntyi férj (Soma)

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok Kép

Negyed nyolckor elaludt Máté, egy órával korábbra hoztam a fürcsit ma, mert nagyon nyűgi volt szegénykém. Kíváncsi vagyok, milyen lesz így az éjszakánk.

Hencsi,
Aysa csajszit nem rejtegetni tovább! Nagyon is csinos kis hölgy! Kép

Majola,
Julcsi meg igazi erőbűvészbajnoknő Kép

Göndörzsóf,
Bubus szónokként is nagyon helyes! Kép

Prüntyi,
Képek tüneményesek! Apa is megjegyezte, hogy milyen szép kislány Tüncsi Kép

Kuha,

először a böngészőn belüli Előzmények-ből kell törölnöd, az Ideiglenesen letöltött fájlokat minden alkalommal kézzel kell törölnöd. Azt, hogy az Előzményeket a böngésző ne naplózza, be lehet állítani.
A Windows 2000, és az utána következő rendszerekben ezen fájlok fizikális elérési útja Documents and Settings/Usernév/Local Settings/Temporary Internet Files, magyarban: Dokumentumok és Beállítások/Felhaszálónév/Helyi Beállítások/Ideiglenes Internet Fájlok v. valami ilyesmi.

A böngészőt pedig, ha explorert használsz, a következőképpen tudod beállítani:
Eszközök/Internetbeállítások ablakot elindítva az Általános lapon találod az Ideiglenes internet fájlok, és az Előzmények beállításának lehetőségét. Itt tudsz törölni, illetve beállítani, hogy hány napig naplózza a látogatott oldalakat a program. Ha 0 napot állítasz be, ugye egyértelmű, hogy mi történik Kép

Pusz

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

NyúlnéKép,
köszi... tényleg lemaradtam a honlaprólKép!
Vendég

Sis,köszönjük a bókot!

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Prüntyi férj (Soma), Sistoris!

Nagyon köszönöm a segítségeteket, mindenképpen megnézem, hogy mit tehetek -illetve inkább mit tudok tenni - az "ügy" érdekében. Sajnos ezekhez elég béna vagyok.
Az ok, amiért kértem a segítséget: a bankommal internetes szolgáltatásra szerződést kötöttem, hogy itthonról is tudjam az ügyeimet intézni, ne kelljen a bankba rohangálni.
Sejthetitek, tiszta para vagyok azóta... Kép Kép Kép

Jelszó,azonosító, "anyámkínyja", mindent meg kell adni egy-egy ügylethet. És baromira nem örülök, hogy ez az "ideiglenes izé" itt tárolgatja nekem a dolgokat.
Szóval ennyi.
Ha van egyéb ötletetek, várom!
(Tudom, mondjam fel a bankkal a szerződést... Kép )

Üdv: kuha

Kép
kuha

Nagyon köszönöm a segítségeteket, mindenképpen megnézem, hogy mit tehetek -illetve inkább mit tudok tenni - az "ügy" érdekében. Sajnos ezekhez elég béna vagyok.
Az ok, amiért kértem a segítséget: a bankommal internetes szolgáltatásra szerződést kötöttem, hogy itthonról is tudjam az ügyeimet intézni, ne kelljen a bankba rohangálni.

Jelszó,azonosító, "anyámkínyja", mindent meg kell adni egy-egy ügylethet. És baromira nem örülök, hogy ez az "ideiglenes izé" itt tárolgatja nekem a dolgokat.
Szóval ennyi.

Kép
kuha

Szóval ennyi.

Kép
kuha

Kuha,
mél megy!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Kuha,
én is itthonról intézem az átutalásokat, de a bankom (Raiffeisen) progija olyan, hogy ha nemtom hány percig nem csinálok semmit, akkor kilép.
Apósod is leül a gép elé?

A jövő pc guruja:
KépKép
Vendég

Sis!

mél ment!

Kép
kuha

Havtunde!

Kép Kép Dehogy ül le a gép elé!!! Szerintem nem is tudja, hol kell bekapcsolni, nemhogy bármit is csináljon rajta! Õ már nem az a korosztály, aki ért ezekhez a kütyükhöz.

Nem is tőle féltem a pénzemet, hanem az "idegen bácsiktól", akiket hacker-eknek hívnak Kép

De látom Zita annál inkább ott ül! Kép Gergő is imád itt ülni , egyfolytában csapkodni akarja a billentyűzetet. Kép

Kép
kuha

Ma voltunk barátnőméknél vendégségben, fiúk nagyon élvezték.
Pár kép
Kép

Most a pipi a menő, a macit hanyagoljuk....
Kép

Nem csak csini mellényeink vannak, hanem halálfejes pólónk isKép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?