Sziasztok!
Hát nekünk is q... szar éjszakánk volt

. Egyik kortársamnak sem kívánnám. Réka 1/2 9kor elaludt és 1/4 11kor felébredt, aztán kb. 3/4 óránként folyamatosan.
A tegnapi napunk egy kicsit hosszúra sikerült.
Először is 1/2 éves kontrollra mentünk a MÁV-Kórházba. Mikor odaértünk kiderült, hogy nincs ott a dokinénik, mert beteg. Még az asszisztensnek állt feljebb, hogy miért mentünk egyből, miért nem kérdeztük meg előtte telefonon, hogy mehetünk-e. Hát könyörgöm, ha nekem van egy korábban megadott időpontom, akkor én minek telefonálgassak? Na mindegy, azért felküldtek minket az osztályos orvoshoz, s a lényeg az, hogy Rékával minden rendben van, s szomatikusan a korához képest kitűnő a fejlődése.
Kuha!
Drukkolok Nektek, hogy Gergővel a végére tudjatok járni ennek a "vas" dolognak. Sajna abban nekem is volt már tapasztalatom, hogy a doki csak ránézésre mond v.mit, vagy írogat fel gyógyszert, ne adj Isten küld be a kórházba.
Többek között mi is ezért váltottunk gyerekorvost, mert már én is ki voltam készülve a miénktől. S amióta az új dr.nénihez járunk meglepő módon semmi "baja" Rékának, s én sem vagyok idegbeteg.
Ayse!
Andris biztosan nem felejtette el a forgást, ha már 1x produkálta, csak tudod, kell Nekik egy pár nap pihi

. U.úgy, mint majd a beszédnél is.
A Gyermeklélektan ismerős ugye

?
Jó szereplést Lilinek az ünnepségen!
Angelani!
Küldtem 2 képet, ahol Erhard

is rajta van.
A védőnő hozzánk kb. havonta 1x jön, de nekem nem sokat segít, mondjuk nem is árt. Gondolom, ezzel kipipálja, hogy járt nálunk, és kész.
Barbi!
Leon

annyira édes a mellényes cuccban, mintha direkt egy babadivatlapba készültek volna a fotók. A kajálása miatt szerintem se aggódj, adj Neki azt, amit szívesen megeszik.
Viki!
Peti még mindig szívdöglesztő Kispasi

!
Szurkolok az új lakásotokhoz!!!
Cleo!
De jó, hogy Maja már meggyógyult

! Nagyon édes azon a mosolygós képen

!
Rókica!
Hát ez is nagyon jó, hogy Zsuzsa is jobban van már

Én is úgy emléxem, hogy Sildike jelentkezett már 1x az üvegmelegítőért.
Tünde!
A kép alapján szerintem nem vészes Zita

szeme, de ha nyugodtabb vagy, akkor inkább nézesd meg!
Nemesek!
Remélem a mai éjszakátok már jobb volt mint a tegnapi, s Kornél

is nyugodtabb volt!
A fagyasztott tejcsiből én is mindig farigcsálni szoktam, de ezt már előttem mondták a lányok.
Na, most egyelőre ennyire futotta, pakolnom kell, mert megyünk Anyukámhoz regenerálódni, s majd csak vasárnap este jövünk vissza.
Mindenkinek kellemes nyűgösmentes (már amennyire lehet) hetet kívánok.
C. + a 1/2 éves Réka