A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Bepa, Lili
Biztatásul csak annyit, hogy az első 2 fogacska a legrosszabb. Legalábbis nálunk így volt, aztán a többi egyre kevésbé viselte meg Danit. Kép

Bepa,
Köszi kérdésed, eddig nagy okés volt minden. Mindent ugyanugy csináltam, nem is éreztem hogy pocakom van. A férjem mindig le is szidott hogy kicsit kevésbé nyüzsögjek.

Aztán szerdán babaruhát válogattam a földön törökülésben ülve és amikor felálltam...HÚÚ nagyon rossz volt. Vmi furcsa erős, fájdalmas nyomást éreztem ott lent, lépni sem bírtam. Na akkor NAGYON megijedtem, Danival nem éreztem ilyet soha. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana, vásáoltatok Botondnak múltkor a H&M-ban? Jó rucik vannak? Miket vettél neki?
birolili

Lili,
Nem sajnos nem vettem neki semmit. Kép Egyrészt inkább tavaszi rucik vannak még, másrészt kisfiúknak sokkal kisebb a választék, harmadrészt 1-2 hónapos babának kicsit túl trendik, szerintem nem kényelmesek egy olyan pici babónak, inkább majd olyan 4-5 hó után.
A barátnőm (aki most mindenórás kismama) kislányának viszont olyan édes ruhácskákat vettem (nem drágán) hogy JAJ!!! KépKép

Botondnak még mindig nincs ruhája, de a jövőhét végén babaruhabörze Pesten, arra megyünk, majd ott. Kép

Doki mikor megy?

KépKép
KépKép
nana09

Jövöhét végén hol lesz babaruhabörze? Nem ápr. 22-én lesz Pesten az A pavilonban? Vagy ez másik? Ez nem a Kismama magazin által szervezett?
Én is úgy imádok Zsófinak csini ruhát venni....Kép Imádom öltöztetni. Most a lagziba is vettem neki egy kis koszorús ruhát. Kép
Dokihoz mi megyünk. Délelőtt nem ért rá, délután pedig tanácsadása lesz. Arra beviszem. Sztem is a foga, csak aggódom érte nagyon.
birolili

Még azt akartam már régóta írni, hogy nekünk az ápr. 7-8 nem jó. Lagzi lesz ápr. 8-án, arra megyünk Soltra.
birolili

Sziasztok!

Lili, mi a helyzet, doki volt már? Ne izgulj azért, ha semmi más nincs, lehet a foga, de az is lehet,h küzd a szervezete valami vírus ellen, lázcsillapítás( de nem lázmentesség) és sok cici a terápiája.De a doki biztosan okosabbakat mond!

Nana, sztem nyárra pár bodyt vegyél csak Botondnak,na meg hálózsákot. Aztán ha kibújt,és kiderül mekkora,akkor szép lassan meglesz mindene,az elején úgyis ruhákat és játékokat kaptok minden látogatótólKép!

Syg,nekem mindkét mail megjött, válaszoltam is, Te vsz már hazafelé tartasz a fogorvosunktólKép.

Cukker, igen, bár nem az elején(ill. első itthoni héten 70g, a másodikon 280g, aztán szép lassan egyik héten 100-120, a másikon 160-180g-k), aztán 3 hósan 4 hét teljes stopp, aztán szép lassan visszaállt a két hét alatt 260-280g, majd persze féléves kor után ez lecsökkent. Most sem egy óriás, sőt icipici, de teljesen formás, arányos, nem sovány Hanna.De sztem a kevéssé hízó babákat épphogy minél gyakrabban kéne mellre tenni, nem 3óránként,és akkor a tej is több lenne. Mellesleg, azt hiszem,h Hanna 3 hónaposan is csak napi 1x evett 100g-t, vagy kicsit többet(amúgy meg minden evésnél egyre kevesebbet,és nem azért mert kevesebb volt a tej, hanem mert ennyit kért,még utána fejtem), pontosan nem emlékszem,mert egy hétig sem mértem akkor sem. Pótlást meg nem fogadott el, és tej meg volt. Különben én is mindig paráztam, parázom,és azt csak mondani könnyű,h ha jól fejlődik, alszik, elég a kakis-pisis pelenkák száma akkor minden rendben, mert az emberben ott motoszkál...Kép De nem akartam Beléd is belédültetni a bogarat! KépNyugodj meg, minden oké Adrival!Kép

Bepa, ha nem a tüdejében van a "cucc", márpedig ezt a doki mondta volna, akkor nem nagyon tudsz mit csinálni, tudom, h szörnyű DartVeder-es hangja lehet, de ez van, fentebb van,majd kiköhögi,és elmúlik.Amúgy szívod az orrát?

Kép
seriff

Lili, ez már levonás után van,igaz?

Kép
seriff

Köszi a tanácsot Seriff. Kép
A látogatoktól én Danusnál is csupa "nagyobb" rucit kaptam, ezért ilyen 56-62 szinte nem is volt, mivel nem nagyon vettem neki előre.
Nem tudom miért, de most valahogy olyan rossz érzéssel tölt el, hogy nincs neki (mármint Botond Babának) ruhája. Kép

Lili,
Igen ez egy másik börze, ezt a Babymarkt szervezi, de ez is a BNV területén lesz. Megnéztem a kiállitókat, nekem jónak tűnik. Kép

Aztán majd írd meg rögtön mit mondott a doki.

KépKép
KépKép
nana09

Nana,persze vegyél, de tényleg elég sztem 5-6 db body,meg 2-3 hosszú ujjú,hiszen úgyis rögtön kimosod,és nyáron meg is szárad hamarKép! Persze,h legyen ruhája....Kép

Kép
seriff

Egyébként rájöttem hogy fogalmam sincs, mennyire kell egy nyári újszülöttet beöltöztetni????

1-2 hetesen akármilyen meleg van elég a body? nem kell ujjatlan vékony rugi??? És mindenhol azt olvasom még a nyári "friss" kis jövevénynek is kell vékony kocsikabát. ??????????????

Danus nyáron már 6 hós volt, őt olyan könnyű volt öltöztetni.

KépKép
KépKép
nana09

ser! szívom az orrát...de nem nagyon jön belőle semmi se. Ha hallom hogy szürcsög akkor egy minimális adag jön csak ki.

ja, és nekem se jó a talira a 8-9.e

KépKép
KépKép
bepa77

Lili,
Popsiban mered a hot? Mert akkor 5 tizedet le kell vonni. Szoval meg a 38C is csak 37,5 Nekem meg erre is azt mondta a doki neni, hogy belefer. Este neha 38 is volt Beninek az utabbi heten. Egyebkent 37,4-5 korul van, de maskor meg teljesen normalis.
En meg varok a dokineneivel, mert meg a magenrendelesen is annnyian vannak hogy ihajj... Allando telefonkapcsolatban allunkKép
Ti mikor setaltok? Mi alt fel 10 és 12 kozott szoktunk lemenni, mert mostanaban ebed utan alszanak. Aztan ha ugy adodik, meg du 4 utan is le tudunk menni setalni.

Syg,
Bocs a kavarasert, teged akartalak irniKép
Ugyik ezek az apucik.

Cukker,
Sajna mi egykor alszunkKép Vagyis az jo hogy alszunk, de igy nem tudjuk osszehozni. Mi delelott fel 10-12 kozott tudunk lemenni, meg du 5 korul, de ez mindig idojaras es hangulat fuggoKép

Bepa,
Ilyen volt Beninek is hogy csak szorcsogott, hortyogott, aztan egyszer csek kikohogte. Majd csak rendbejon, nem nagyon tiudsz mit csinalni.
mvirag

Bepa,
Pont igy volt nalunk is, ahhoz tul hatul van hogy kiszivd, ugyhogy ne nagyon eroltesd ha nem megy. Eleg rossz hallgatni a szorcsogest...
mvirag

mindenki elveszett?

KépKép
KépKép
bepa77

Mvirag, délelőtt pont akkor sétálunk, amikor ti. Kép délután 3-tól szoktunk. Adok egy e-mail címet, és tudunk beszélni a sétáról, jó? b.lili kukac citromail.hu

Ser, ez már a levont érték igen.... Kép

Voltunk doki néninél, és azt mondta, h. nem fog....hanem megint nagyon csúnya a torka. Ezért nem aludt. A múltkori betegségét is így jelezte, hogy nem tudott aludni...kapott augmentint. Hát muszály beadnom, mert magától nem fog meggyógyulni, és azt mondta, h. pont időben kaptam el....lehetett volna komolyabb baj is belőle. Ennek azért örülök, h. az elején megcsíptük.
birolili

Lili! nekünk is a torkával kezdődött....lehet csak kijön valami fogKép
Te hogy tudod beadni a gyógyit, mert Beni nem akarta kanállalKép
én fecskendővel nyomom a szájába

KépKép
KépKép
bepa77

Bepa, Zsófi cuppog az augmentinnek.... Kép Én ilyet nem láttam.
Megnézte a fogát is, de azt mondta, h. nem jön még. Én bízom ebben a dnőben.
birolili

birolili

Csajok

Amikor a baba orrán száján jön a tej az mindig a jóllakottságot jelenti? Reggel 10-kor szopizáskor is jött, de utána még elfogadta a másikat.

Seriff

Nagyon sokat kakil Adri, ezért gondolom, hiába eszik sokat, nem marad meg benne. Ha elfogadja pótlásnak a 100-at, akkor meg csak jó neki. Lehet, h most lesz ugrás.

Ma először bementünk a városba sétálni. Pláza cica volt a drágám, így neveztem viccesen. A babakocsiban is hasra kelett tenni, csak így aludt el. Nézték is. Kép Mindig az orrát figyeltem, hogyan képes levegőt venni, hisz úgy befúrta magát.
Hoztam haza egy nagy adag somlóit, pedig nem kéne már hízni.

Lili

ez fantasztikus, haláli Kép)))

Kép

Kép
cukkermáz

Bepa,
persze, írj csak nyugodtan! Tudod a címem?

Lili,
szegény kicsi ZsófiKép Gyógyuljon meg gyorsan!

Seriff,
akkor még nem tartottam hazafelé, de nem sokkal utána.

Nana,
sztem sem kell túl sok ruha. 1-1 melegebb azért biztos kell majd, ha hűvösebb lenne vagy este kell menni valahova, de arra meg már jó egy 62-es vékony pulcsi is. Azért 1-2 ujjatlan rugi sztem kelleni fog. Egyébként nem nagyon kell több ruha rá, mint rád. Hiába újszülött. Valahol azt olvastam, h 29°C-os külső hőmérsékletig fűt, onnantól fölfelé akár meztelenül is lehet.

Kép
sygnum

Ezzel nem lehet betelni, szétröhögöm az agyam

Kép

Kép
cukkermáz

Cukker,
sztem nem jelenti feltétlenül a jóllakottságot. Ha egy nagy levegőbuborék elfoglalja a gyomrát, akkor azzal együtt tejet is fog felbüfizni - a gyomrában meg ottmarad a hely.
Leona is mindig hason alszik.

Kép
sygnum

syg freemailest tudom..oda írok
lili zfinak mihamarabbi jobbulást

KépKép
KépKép
bepa77

Lili!
Ez nagyon jó!!!!!!!!!!!!!!!Kép Kép Kép

Most értünk haza hulla fáradtan, de ez teljesen felviditott. Mind a hárman itt rötyögtünk!
Jó kis életük lehet!!!Kép

KépKép
KépKép
nana09

Köszi Syg!

És kissapkával miujság? Gondolom az első napokban biztos kell, de mennyire vastag? Csak az a nagyon vékony, ugymond cérnasapka elég?

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
sztem igen. Leonán csak akkor volt sapi, amikor hazahoztuk, utána már csak vékony kis kalap, az is a nap ellen. Van is egy pici sapi, azt oda tudom adni, úgyis csak pár napig kell.

Kép
sygnum

Kata fel harom ota fent volt, nemreg total beajult, szerintem a furcsi is elmarad...

Lili, ezt a videot korabbrol ismertem mar, de csak most hallottam hanggal, hat hihetetlen szuper!KépKép
Zsofinak jobbulast kivanok!

Seriff, ezen a szemuvegeses hozzaszolason nagyon jot nevettem!Kép

Nana, olyan jo hogy megkerdezted milyen ruhakat vegyel Botondnak, mert visszaneztem Kata par napos kepeit es teljesen elerzekenyultem! Annyira jo volt nezegetni oket!Kép
Kati nyar vegen szuletett, nem volt tul meleg, o bizony az elso hetben plussrugiban volt. Aztan kesobb hosszu ujju bodyban es pamut ujjatlan rugiban. Szeritem, ha mar egy-ket hetes elmult es nagy a meleg, akkor rovid ujju bodyban es cernazokniban tokeletes lesz Botond.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!Ne haragudjatok,h.nem jöttem,de Peti szabin voltKépKépKép,vééééégre,és vele voltam elfoglalva!Ma elment sielni,h.kicsit kikapcsolódjon,így most van egy kis időm.Persze ilyenkor mi sem maradunk program nélkül!Val.leg megyünk a szomszédainkkal a Szépműv.i múzeumba.Úgyhogy most csak azt tudtam végigolvasni,amit nekem reagáltatok:

Erszényes,
igen,minden szerdán és vasárnap van babaúszás.3 hónapos kortól mehettek orvosi igazolással.Csak a belépőt kell fizetni a felnőtteknek.Nincs külön díja.A 3 órás jegy 1500/fő.De ennél többet nem is lehet nagyon a babával ott maradni,mégha el is alszik az úszás után.Szerintem!

Kob,igen ez a ballószögi fürdő.Bent nincs gyerekmedence.KépA kinti rész még nem üzemel,így nem is ismerem.Lehet,h.kint van!Kép

Nana,igen,voltak Gabiék is,de Blanka nem aludt,csak rohangált,így korábban elmentek haza.Így nem is nagyon beszéltünk.Nagyon ügyesen kotor a Kiscsaj!Kép

Dettus,igen,a terhesség alatt én sem kockáztattam meg az uszizást!Már alig vártam,h.újra mehessek fürödni!Kép

Mvirág,én is nagyon szivesen sétálnék valakivel a városban.Egyenlőre nem tudom még,h.Rege,h.fogja szeretni a babakocsizást,mert most még csak arra használjuk,h. elalszik a kezemben és belerakom.Ébren nem marad meg sokáig.Majd meglátjuk,ha kitavaszodik mi lesz.Kép

Syg,igen,azt mondják sokat változott,de én nem látom.Anyósom hetente-2 hetente látja,és mindig elájul,h.mennyit nőtt és változott.Kép
mrege

Nem megyünk sehova!Most szóltak a szomszédék!Kép
Úgyhogy b terv!KépÍgy sem leszünk itthon sokat!Kép
mrege

Sziasztok!

Lili ez a videó nagyon aranyos!!

A többi babás témához sajnos nem tudok hozzászólniKép,de igyekszem elraktározni az infókat,bár mire én ide jutok addigra úgyis elfelejtemKép

Mostanában egy pocsék a kedvem,biztos a hülye idő miatt is meg hát rámtört a türelmetlenség,csakúgy tolnám a napokat magam előtt,pedig még akár 1 hónapig is várhatunk.Elegem van a csíkjaimból is,mert ahogy látom gyarapodnak és most a combomon,erre nincs vmi jó ötletetek?Bár tudom,hogy idővel elhalványul,csak ilyenkor nem túl szép.

További szép napot mindenkinek!

Kép Kép

Kép
dettus

Dettus, csíkok ellen nincs ötletem, de ha de kiderítesz vmit, feltétlen szólj,mert a serdülőkori combcsíkjaimat szívesen eltűntetném.(Anno kérdeztem a bőrgyógyászat gyakvezetőnket is,sőt amikor a sebészeten voltam, a plasztikai sebészt is, de teljesen eltűntetni sajna nem lehetKép)

Syg,nincs bedugulva Hanna orra amúgy.

Mrege,most akkor hova mentek?Mi a Bterv?

Én már kertészkedtem egyet,mostmár vhogy kinéz a ház eleje, jó lenne,ha vagy 2 hónappal több lenne, mert akkor már tele lenne csodaszép virágokkalKép!És persze meleg is lenne!

Nana, tényleg,amikor hazajöttünk a kórházból,hideg volt(május 19Kép), akkor hosszúujjú plüss rugdalózóban volt Hanna.De pl 3 hetesen egyszál rövidujjú bodyban. Ahogy nézem a képeket, olyan is volt, h hosszúujjú body + hálózsákban aludt a teraszon a babakocsibanKép. De a lényeg: 56-s ujjatlan rugink 1 volt, 62-s meg 4.
Sapi meg nagyon kevésszer volt rajta, tényleg a kórházból hazafelé,meg az első 1-2 sétán.Illetve még emlékszem az elsőre,fogalmam sem volt meddig tart, ezért itthoni ruhában, papucsban nekivágtam, Hannának még a sapit is elfelejtettem, úgy tettem rá a plédet a fejéreKép!

Cukker, ne izgulj a hasonfekvésen, vesz levegőt AdriKép,Hanna még akkor is úgy "utazott",amikor a sportkocsit kezdtük használni,hasalt, könyökölt, gondolhatod,mindenki rajtunk röhögöttKép!

Lili, nem zavartál ám, csak alig hallottalak, mert a szomszéd betonkeverője ment,és a telefonom meg folyton pittyegett,h lemerülKép! Sikerült megtalálni a dokinőt?

Kép
seriff

Ser, a kezdő anyuka története.... Kép nekem is vannak ehhez hasonlóak. Kép
Nem találtuk meg, azt mondta Liolga, hogy ő már látta Marcit. Most az 1.számú gyermekklinikát próbálják meg. Muszály elmenniük valahova, mert nagyon csúnya Marci szeme és már a másikra is terjed át. Kép

Mi apával raclettezünk hamarosan. Már megvannak az alapanyagok, hús bekészítve... Kép nyami, nyami...a múlt héten is kipróbáltuk, arra a döntésre jutottunk, h. a hétvégi kajákat ezen fogjuk elkészíteni. Kép Salátákkal.
birolili

Sziasztok!

Voltam ma turkálóban. Hát én nem nagyon szeretem az ilyesmit, de ... végülis vettem Botondnak 2 kis vékony gatyót. Az egyik szinte teljesen új.
Persze - itt is, mint mindenhol 90 % kislány ruha - ami viszont meglepő volt számomra hogy ahoz képest hogy használt nem volt annyira olcsó.
Na mindegy. Örülök a szerzeményeimnek. Kép Megyek máskor is. Kép

Dettus,
nem akarlak elkeseríteni de csikok ellen nincs orvosság.Kép Van aki hajlamos rá és nincs mit tenni.
Tudom, nagyon nehéz elfogadni, nekem is az volt, de meg kell tanulnod együtt élni vele.
Nekem már az első terhességemmel szétrepedt az egész hasam alja. Kép Azt hittem itt a világvége és nagyon rondának éreztem magam.
Mostmár teljesen elfogadtam, el nem fog múlni soha semmitől. Kép Hát azóta vigyázok hogy olyan fürdőbugyit vegyek ami azért nagyából eltakarja és hidd el nem számit. Kép Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana, melyikben voltál? A Centrum/Skálával szembeni az db-os, és ezért drágább, a Postával szembeni utcában lévő és az szaki térfai viszont kg-s.

Lili, és mit mondott a gyerekorvos?

Kép
seriff

orvos Lili? mibaj?

KépKép
KépKép
bepa77

Bepa, Lili Liolga kisfiának keresett szemészorvost, mert be van gyulladva Marci szeme nagyon.
Ti már jobbanvagytok? KicsiMácsó?

Kép
seriff

sziasztok

dettus
csíkokat eltüntetni nemklehet viszon megelőzni a mandula olajjal meg lehet nagyon szuper én csak ákinál nem hsználtam meg is lehet nézni a hasam Kép nagyon csíkos lett

nana
igen darabos turik drágábbak általában még dobó köruton van egy nagy jó ott ahogy csökken a napok száma ugy egy -egy százassal olcsobb kilója ruciknak 800 ról kezdődoik
de csak hétfőn érdemes menni bár rengetegen vannak
szopis melltartót még tescoban is kapsz és nem is vészes az ára

lili
zsófi jol van mi volt láz oka ? (bocsi ha már irtad )

seriff
hanci jol van már ?te,ti a ferjeddel meggyógyultatok ?

nálunk ma reggel olyan éde volt áki Kép kis okoskám úúúgy imádom őket volt egy szlet almás süti az asztalon egy tányérban és mivelmár simán közlekedik székekre és onnan asztalra... felment érte látom nagy bőszen hozza be a szobába a kis s szerzeményt aztán látom nem áll meg hanem megy tovább a lányok kiskonyhájához elvett egy tálat meg egy tápszes kanalt szét nyomkodta és azzal lapátolta be sütit Kép bár minden tiszta morzs a voltde olyna büszek voltam rá lassan megprobálom neki is hogy egyedül kanalésszon (adri 14 hós volt mikor egyedül evett kanállal)

egyébként t. péntek hazajöt a meloból összecucolt egy két dolg és elment Kép azt mondta végleg ma reggel volt istt csajokat elvitte a mamához de mondt hogy már csak vasárnap jön ...
vit sok -sok csini rucit gonodlom nem otthon fog benne ücsörögni Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

ser
még mindig nyűgös de már az is maradKép
az én fejem meg szétrobban
fogak bújóbanKép
kösz az infótKép

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok!

Képzeljétek, Leona 6 órát aludt ébredés nélkül éjjelKép

Dettus,
a Milupa terh. csíkok elleni krémje elég jó és a mandula és búzacsíraolaj. De ha nagyon jönni akarnak a csíkok, akkor nem lehet mit tenni. Nekem 38 hetesen repedezett szét a hasam, majd' felrobbantam a méregtől.
Ne legyél türelmetlen, nem maradsz le semmirőlKép! Olyan jó várandósnak lenni! Élvezd inkább!

Nana,
kislány ruhában igazad van, mindenhol csak idétlen kislányruhák vannak. Keresni kell a normálisat, ezért megyek mindig a kengurugoldba.

Roz,
Áki nagyon-nagyon ügyes és okos! Látszik rajta, h anyuci foglalkozik vele, különben nem lenne ilyenKép

Bepa,
mail ment.

Kép
sygnum

Szia Syg!

HÚÚÚ! Leona nagyon ügyi volt! Nem lepődtél meg? És te végig aludtad legalább azt a 6 órát?

Tegnap a Kenguru..ban is voltam, de aranyos fiú bébi ruhát ott sem láttam. Mindegy nekem ugyis nyári kell, arra meg még ugy tünik várni kell. Kép

KépKép
KépKép
nana09

syg kösz a mailt
Képmajd kipróbálom
alváshoz gratula...bárcsak mindig így lenne

KépKép
KépKép
bepa77

Syg, nagyon örülök a jó hírnek! Kép Kép Kép Kép
birolili

Bepa fáj a fejed?
Enyém is, nagyon! Ez most vmi front lehet???
Remélem nem a náthám sulyosbodik és neked sem lesz semmi bajod!
Beni azért ugye javul?
Dani majd meg fullad annyira köhög. Kép
Már megint és megint és megint...ennek soha nem lesz vége??? Kép Kép

KépKép
KépKép
nana09

syg

ez igen nem aggodtál ? gonodlom ilyenkor meg lesed miért nem ébred Kép nálunk is most adri egy pár napja megint 4-5 óra felé ébred először de majd bekavar a kórház most bár multkor is igy volt hogy 3-4 napig jól aludt aztán meg utánna jött a horror mikor 4 óránként ujra ébredt mint egy ujszülött

nana
hogy köhög dani ? mert adriis köhög ha ugrál utánna majd meg fullad nem tudom mitől van de ugy köhög hogy néha meg is hányatja magát tul száraz lenne a lvegő ?? !! nem tudom

ma csináltam éz és láb nyomatokat vettem natur barna gyurmát megmelegitetem mikorba igy jó lágy lett belenyomtam kezeket lábakat és és után kihütöttem kiöntö9ttem gipszel és most száradnak öntök ki képkeretet ráragsztom a kéz láb nyomtokat és szerintem majd kifestem ha remélemsikerül ugy örülök hogy ez sikerül olyan régóta szertem volna ajándékba leszenk bár nem tudom megérdemlie ( apa 31.szülinapja lesz )

bepa
táncsak nem te is beteg leszel Kép sajnálom
a fejem az nekem is fáj de már nem is foglalkozom vele anniyt fáj

Kép

Kép

Kép
roz23

Jó reggelt.

Jöttem egy gyors bekukkra. Kép
Tegnap voltam fodrásznál majdnem 1 év után és olyan jól esett!! ApaJani meg vigyázott Minijanikára és picúrom ügyesen végigaludta azt a 2 órát. Pont jókor mentem. Kép

Azt viszont nem értem hogy miért erőlködik állandóan Janika amikor szopizott és lerakom aludni. Pedig sokáig büfiztetjük és megvárjuk amig szépen visszajön aminek jönnie kell (bár mindet nem tudjuk megvárni mert akkor is mindig jön ha lerakjuk, van hogy szopi után 2 órával is ) és csak akkor tesszük az ágyába. És kb. 5 perc csönd aztánmeg nyöszörög, erőlködik mint aki kakil szóval ritkán alszik csendben. De hát ennyit biztosan nem kakil meg pisil...Szerintetek ez miért van? Ha a mellkasomra teszem hason akkor csönd van... Az orvos viszont azt mondta hogy ne altassam az ágyában még hason...
Lehet hogy a pocakja fáj csak ő nem sír hanem nyöszizik meg erőlködik??

Lili: remélem Zsófi már jól van! Kép
A video nem semmi. Kép

Nana: jobbulást Daninak!
Én a szoptatósmelltartót egy kollégámtól kapom 1200 Ft-ért, 100 Pamut, vadi új a cimkéjén az van márkának irva hogy Lormar és a méret. Valami spanyol márka. Nekem bevált pedig jo nagy mellem van és olcsó ami nekem fontos volt mert kell vgy 3- belőle. Pénteken is kértem egyet mert előre vettem párat tőle még kismamaként de akkor még nem tudtam hogy dinnyeméretű tejcárda leszek és kicsik lettek, vagyis fejés után már jók. Kép Kép
Ha jo neked ilyen és mondod mekkora kell szivesen kérem hogy hozzon, talizunk, megnézed és ha jo akkor tőle vehetsz. Kép

Dettus: én sima babaolajjalés mandulaolajjal kentem a hasamat reggel-este és egyetlen csíkom se volt. Azonban én is osztom azt a véleményt hogy sajnos ez típusfüggő és csak kicsit számít mivel kened. Kép De mindenképp kenni kell valamivel mert még ha csikos is leszel akkor is hamarabb visszarendeződik a bőr ha nem hagyod kiszáradni. Kép

Syg: gratulálok Leona alvókájához. Kép

Pille: mi újág veletek mostanában?? Pici Orsi hogy van? Tejcsi van?
Tudom hogy irtad már, de a Kazacsay hol is rendel csütörtökönként? Rövid az agyam... Kép

Megyek haloom ébred Janika, majd még jövök. Szép napot!!

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Megint vannak kis és nagy betegek Kép Gyors gyúgyulást kívánok nekik.
Mi szerencsére jól vagyunk. Szeretném ha hétfőn már menne Flóra oviba (még ellenáll), de attól félek megint összeszed valamit a többi gyerektől.
Orsi eszik jó étvággyal, visszatértünk az egy cicis verzióra, van tej rendesen (mindenféle külső praktika nélkül). Sőt, néha annyira teleeszi magát, hogy visszajön belőle, ami nagyon ijesztő tud lenni. Remélem, hogy ez tényleg csak a mohóságától van.
Büfizés nálunk is változó. Van, hogy nem tudom kivárni,leteszem oldalra és mégis alszik nyugodtan. Vagy ébred fél óra múlva, büfi és alszik tovább.

Erszényes, nálunk is van, hogy nyöszörögve alszik, de mire odaérek, már alszik is nyugodtan. Én szoktam néha hason altatni, főleg ha nem volt büfi, vagy ha fájdogál a hasa. Doki csütörtökön elméletileg Hosszú u., de hívd fel előtte, mert változhat.

folyt....

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Nana, szegény Dani már hetek óta beteg Kép. Doki mit mond? Orra is folyik még, vagy "csak" a köhögés gyötri?
Nyári ruci Botondnak? Flóra július közepén született a legnagyobb kánikulában, rövid ujjú vagy ujjatlan body elég volt neki, textil pelussal takartuk be. Így voltunk otthon, így sétáltunk. Szerintem inkább ujjatlan és nem plüss rugit vegyél neki, meg néhány hosszú ujjú bodyt a hűvösebb napokra. Cérna sapka is elég lesz.
Szoptatós melltartó helyett nekem a sportmelltartó vállt be. Sokkal olcsóbb és nekem kényelmesebb is.
Turiban szoktam én is vásárolni, kevés kivételtől eltekintve. Főleg Budai u.-ban. Bébi ruhát keveset találtam, de Flórának nagyon jó rucikat, gatyókat találtam már.

Roz, még van energiád gipszkiöntéssel pepecselni? Mindig is csodáltalak, hogy tudsz ennyi féle dologgal foglalkozni a három lurkó mellett!!

Syg! Leona ismét olyan jól aludt, mint tegnap?

Dettus, csíkok ellen szerintem nincs mit tenni. Ha hajlamos vagy rá, úgyis ki fognak jönni a csodakenőcsök ellenére. Szerintem. Én semmivel nem kenegettem magam, egyik terhesség alatt sem (lusta voltam) és nincs rajtam csík.

Kob, köszi a táblázatot(tudom már régebben tetted fel, de most jutott oda az olvasásban) kijavítanád az adatinkat majd? Szülinap 03.03., 38+3 Köszi nagyon! Megkaphatnám az elérhetőséges táblázatot? Ha a többiek is beleegyeznek. Vagy ez hogyan működik? losakukacfibermailponthu vagyok

Bocsi, hogy nem reagálok minden hozzászólásra, de most még nem megy.

Ja, kölcsönkértem egy mérleget (nem bírtam ki) és 10 nap alatt 40 dkg-ot hízott Orsi. Kerekedik szépen.

Gyerkőcök szépek a képeken, tegyetek fel minél többet róluk!
Kép

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

juj, Pilla milyen szép a kicsi lányKép
Vagyis bocs:gyönyörűKépkis duxika már mostKép

nana!fejem fáj, (már nem a betegség miatt)Benedek egész nap nyüszög...csak akkor nem ha magyaráz , alszik v. eszik...vagyis a nap 90%-ban .Emiatt kicsit kivagyok, mert semmi se jó, aludni is nehezen alszik el (csak ölben és lerakni se mindig sikerül) így minden a feje tetején áll. Most elkapott egy mélypont és ez az idő se kedvez. Tegnap fejfájás ellen sétáltunk egyet (sötétedésig) legalább addig csend volt.
Nem tudom mi van a fiúval, de ha a foga viseli meg ennyire akkor szép napoknak nézek elébe.Danikádnak meg nagyon sok egészséget kívánok és mihamarabbi gyógyulást!Mindig visszaesik?

KépKép
KépKép
bepa77

Forma 1 rajongóknakKépKép

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok!

Minden betegeskedőnek jobbulást!

Bepa,
Beni nagyon szép, csak a sapi ne piros lenne. Szerencsére pirosék nem voltak ma a topon.

Pille,
szépen hízik Orsi, látszik is rajta. Ügyesek vagytok!

Erszényes,
sztem nyugodtan altathatod hason, főleg ha van légzésfigyelőtök. Ha a pocija fáj, akkor is jobb egy kicsit hason neki. Nyöszörgés lehet sztem a pocifeszüléstől.

Roz,
én biztos nem csinálnék neki ilyen meglepit! Túl jó szíved van.
Én ugyan nem figyelgettem Leonát, észre se vettem, h ennyit alszik, én is aludtamKép Meg se kottyant már a 6 óra alvás. Ugyanolyan álmos voltam utána, mint mindig.

Nana,
pont én is végig tudtam aludni azt a 6 órát. 11-5 között aludt uis.

No, a ma éjjelünk már nem volt olyan szuper, 11* felébredt, de szerencsére 11-4 között csak 1*, így akkor lehetett kicsit aludni tőle.

Kép
sygnum

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?