Dettus, csíkok ellen nincs ötletem, de ha de kiderítesz vmit, feltétlen szólj,mert a serdülőkori combcsíkjaimat szívesen eltűntetném.(Anno kérdeztem a bőrgyógyászat gyakvezetőnket is,sőt amikor a sebészeten voltam, a plasztikai sebészt is, de teljesen eltűntetni sajna nem lehet

)
Syg,nincs bedugulva Hanna orra amúgy.
Mrege,most akkor hova mentek?Mi a Bterv?
Én már kertészkedtem egyet,mostmár vhogy kinéz a ház eleje, jó lenne,ha vagy 2 hónappal több lenne, mert akkor már tele lenne csodaszép virágokkal

!És persze meleg is lenne!
Nana, tényleg,amikor hazajöttünk a kórházból,hideg volt(május 19

), akkor hosszúujjú plüss rugdalózóban volt Hanna.De pl 3 hetesen egyszál rövidujjú bodyban. Ahogy nézem a képeket, olyan is volt, h hosszúujjú body + hálózsákban aludt a teraszon a babakocsiban

. De a lényeg: 56-s ujjatlan rugink 1 volt, 62-s meg 4.
Sapi meg nagyon kevésszer volt rajta, tényleg a kórházból hazafelé,meg az első 1-2 sétán.Illetve még emlékszem az elsőre,fogalmam sem volt meddig tart, ezért itthoni ruhában, papucsban nekivágtam, Hannának még a sapit is elfelejtettem, úgy tettem rá a plédet a fejére

!
Cukker, ne izgulj a hasonfekvésen, vesz levegőt Adri

,Hanna még akkor is úgy "utazott",amikor a sportkocsit kezdtük használni,hasalt, könyökölt, gondolhatod,mindenki rajtunk röhögött

!
Lili, nem zavartál ám, csak alig hallottalak, mert a szomszéd betonkeverője ment,és a telefonom meg folyton pittyegett,h lemerül

! Sikerült megtalálni a dokinőt?