Mkatus!
Máté 3120g/55cm-rel született.
Lencsi 3250 g/54 cm-rel született.
Máté most 6 hós, 6350. Lencsi alig 800 grammal volt nehezebb, de ő nem könnyű baba, ráadásul ti pontosan megdupláztátok a súlyotokat. Kell ennél több?
Pontosan ilyen tájt, sőt még korábban kezdődött, hogy elkezdett Lencsi nem hízni. Van, hgy 3 dekát hízik 1 héten, legutóbb 400 g volt egy havi hízás.
A legkalóriadúsabb kaja a tejed, és a legértékesebb is. Gyümölcsöt ne túl édeset adj, mert akkor esetleg majd mindig azt akar tej helyett is. Szóval banánt ritkán. Lencsi is huncut, mert még az anyatej helyett is gyümölcsöt falna! De belegondolva még a gyümölcs is jobb, mintha tápoznád. Mert minek?
Növeld a szopi számát, és végső esteben este, v éjjel adj fél almát, vagy banánt a tej után, de csak ha kiitta a tejet mindkét mellből és még hosszúi ideig lóg rajta (ergo éhes). Hányszor eszik egy nap? Lencsi ekkor 5x evett (most is) és 160 ml tejet v. tápot. Sőt visszakanyarodva az elejére. Mondtad, hogy éjjel 1x kel. Node akkor kajál, ugye? És szépen visszaalszik, nem? Ez csak annyi, hogy lehet, hogy estére nincs épp annyi tejed, mint kéne, de éjjel bepótolja. Teljesen jól gondolkodsz, dokira fütyülj!
Én is folyton féltem ám, hogy miért nem hízik, de pont ezzel nyugtattam magam, hogy legalább nem fogy.

Most már nem mérem, hogy ne idegeskedjek, csak max. 1-2 havonta.
Indi!
Domino pocak rulez.
Momos tali marha jó volt, kevesen voltunk, de boldogan!

majd felteszem a fotókat hamarosan. eddig nem volt időm, mert délután marhára el voltam foglalva, 2 órát aludtunk Lencsivel

.