Bab!

Majd ha végre visszaköszönnek, akkor átadom üdvözletedet!
Mint írtam, én is panelban nőttem fel, igaz, nem 10 emeletesben. Szentendrén csak 4 emeletesek vannak.
És élvezem minden előnyét a családi háznak, meg persze, amiket fentebb felsoroltam.
Ha választani kell, akkor én is a családi házat választom. Csak nem mindegy, hogy hol.
Hogy mi volt Gergő hiszijének az oka? Gőzöm sincs. Kérdeztem tőle, de csak nézett sértődött szemekkel, majd folytatta. Bezzeg, mikor elővettem a fényképezőt (az mostanában nagyon érdekli), akkor rögtön abbahagyta, és érdeklődve figyelt. Majd folytatta a hisztit.
Igaziból ha valami nem tetszik neki, akkor kezdi el.
Pl. Én még mindig a hordozóban etetem, még nem vettünk etetőszéket. Na mármost, ha épp akkor nem tetszik neki valami, amikor evés jön, és ültetném bele a hordozóba, akkor annyira befeszít, hogy egyszerűen nem bírom leültetni. Ott áll a hordozóban, és dobálja hátra a fejét, meg a kezeit.
Igen-igen, tényleg ígérte Mea az új sérós képet Líviről!!!
Mi lesz vele Mea!
Manka
Jaj, de ismerős ez a vásárlás nálunk is!!!! Dettó ugyanez, oké, ez jó lesz, csak minél hamarabb szabaduljunk! Bár, érdekes, ez eddig mindenre igaz volt, viszont azt figyeltem meg, hogy ha Gergőnek veszünk valamit, akkor nem ilyen.
Akkor tök körültekintő, még a cipőből is felpróbáltuk az ötödiket is. Akkor nem utál vásárolni. Télen kinnt volt Bécsben, hozott Gergőnek tök jó kis cuccokat. Látszott, hogy nem csak leakasztotta, és azért vette meg, hogy hozzon valamit, hanem gondosan kigondolta, meg elmondta, hogy miért ezt vette meg. És hogy miket látott még, de miért éppen nem azokat hozta.
Szóval ha a gyerekről van szó, akkor nincs gond a vásárlással.
Köszi a képet a sapiról, tényleg nagyon vagány. Viszont, ha nem csúszik le a füléről, akkor lehet, hogy én is ilyesmit fogok venni.
Sildike!
Jó, hogy újra itt vagy köztünk!
Biztos nagyon jó lehetett, várjuk a képeket.
Gratula Bazsikához, hogy szól, ha wc-re kell mennie, és Lacikához is! Nem semmi,hogy már mászik. Gergő még csak kísérletet sem tesz.
Egyetlen egyszer volt, hogy 2 másodpercre "felment kutyába", de össze is csuklott utána.
Időnként hason fekve úgy dobálja a kis csípőjét, meg a lábait, mint egy megvadult kiscsikó. Ilyenkor jókat röhögünk rajta Apával.
JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!

Benne vagyok, hogy így menjünk majd sétálni!!!
Anyám, milyen autót vettetek, hogy 2 babakocsi is belefér????
MI is nemrég cseréltük le a kocsit nagyobbra, da a mi babakocsink simán befoglalja az egész csomagtartót. Pedig az átlagnál szerintem nagyobb csomagtartónk van.