A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Zsuzsa,
Julcsi tüneményes, nagyon szép kislány! Ügyesen mászik. Kép

Megann,
Én is 24 órás szolgálatban vagyok a két fiúra. Kép Most az a legújabb, hogy Apa az egyik kocsit raktárnak használja, a másikkal meg jár, így nem mindig tudok elmenni a két gyerekkel, mert nincs helyem Kép.
Apa nálunk sem fürdet, mert túl meleg van a fürdőszobában. Kép Kép
De én olyan jól elvagyok a két fiúval egyedül is, csak Apa extra kívánságaira nem vagyok már kíváncsi. Pl. téligumi csere az autón.

Manka,
Jack nagyon helyes a kis csíkos sapkájában. Kép

Dani közben felébredt, erős három zsiráfnyit aludt. Kép Kép Kép Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Bab!

Kép Kép Kép Majd ha végre visszaköszönnek, akkor átadom üdvözletedet! Kép

Mint írtam, én is panelban nőttem fel, igaz, nem 10 emeletesben. Szentendrén csak 4 emeletesek vannak. Kép
És élvezem minden előnyét a családi háznak, meg persze, amiket fentebb felsoroltam.
Ha választani kell, akkor én is a családi házat választom. Csak nem mindegy, hogy hol.

Hogy mi volt Gergő hiszijének az oka? Gőzöm sincs. Kérdeztem tőle, de csak nézett sértődött szemekkel, majd folytatta. Bezzeg, mikor elővettem a fényképezőt (az mostanában nagyon érdekli), akkor rögtön abbahagyta, és érdeklődve figyelt. Majd folytatta a hisztit.
Igaziból ha valami nem tetszik neki, akkor kezdi el.
Pl. Én még mindig a hordozóban etetem, még nem vettünk etetőszéket. Na mármost, ha épp akkor nem tetszik neki valami, amikor evés jön, és ültetném bele a hordozóba, akkor annyira befeszít, hogy egyszerűen nem bírom leültetni. Ott áll a hordozóban, és dobálja hátra a fejét, meg a kezeit. Kép Kép Kép

Igen-igen, tényleg ígérte Mea az új sérós képet Líviről!!!

Mi lesz vele Mea! Kép

Manka Kép Kép Kép Kép Kép
Jaj, de ismerős ez a vásárlás nálunk is!!!! Dettó ugyanez, oké, ez jó lesz, csak minél hamarabb szabaduljunk! Bár, érdekes, ez eddig mindenre igaz volt, viszont azt figyeltem meg, hogy ha Gergőnek veszünk valamit, akkor nem ilyen.
Akkor tök körültekintő, még a cipőből is felpróbáltuk az ötödiket is. Akkor nem utál vásárolni. Télen kinnt volt Bécsben, hozott Gergőnek tök jó kis cuccokat. Látszott, hogy nem csak leakasztotta, és azért vette meg, hogy hozzon valamit, hanem gondosan kigondolta, meg elmondta, hogy miért ezt vette meg. És hogy miket látott még, de miért éppen nem azokat hozta.
Szóval ha a gyerekről van szó, akkor nincs gond a vásárlással. Kép

Köszi a képet a sapiról, tényleg nagyon vagány. Viszont, ha nem csúszik le a füléről, akkor lehet, hogy én is ilyesmit fogok venni.

Sildike!

Jó, hogy újra itt vagy köztünk! Kép
Biztos nagyon jó lehetett, várjuk a képeket.
Gratula Bazsikához, hogy szól, ha wc-re kell mennie, és Lacikához is! Nem semmi,hogy már mászik. Gergő még csak kísérletet sem tesz.
Egyetlen egyszer volt, hogy 2 másodpercre "felment kutyába", de össze is csuklott utána.
Időnként hason fekve úgy dobálja a kis csípőjét, meg a lábait, mint egy megvadult kiscsikó. Ilyenkor jókat röhögünk rajta Apával. Kép

JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!! Kép Kép Kép Kép Kép Benne vagyok, hogy így menjünk majd sétálni!!!
Anyám, milyen autót vettetek, hogy 2 babakocsi is belefér????
MI is nemrég cseréltük le a kocsit nagyobbra, da a mi babakocsink simán befoglalja az egész csomagtartót. Pedig az átlagnál szerintem nagyobb csomagtartónk van. Kép

Kép
kuha

TALI, akkor Ápr.29 szombat? Vagy 28 péntek? vagy akármelyik előző hétköznap?

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Ancsi,
Meli nagyon aranyos a játszós képeken! Kép

Kuha,
Gergő még mérgesen is cuki! Kép
Olyan jó, hogy a közelben lakó lányos szerveznek veled együttsétálást! Így biztos jobb lesz a kedved!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Prüntyi,
Tündike nagyon édes! Nekem is a sapkameadzagevős tetszik nagyon! Kép

Dani nagyon hív! Mentem is.

benianyu

Prüntyi!

Jóóóó, a holnap nekem is tök jó!!! Mondjuk a babakocsink szerintem nem fér be hozzátok Kép, úgyhogy csak a hordozóban tudom vinni Gergőt.
Hétvégén, de legkésőbb jövő héten már tényleg megvesszük szerintem a kisebb babakocsit, utána már nem lesz gond.

Kép
kuha

Benianyu!

Jól látod, tényleg jobb a kedvem, és úgy örülök, hogy ilyen segítőkészek vagytok, mind egytől egyig!!! Kép Kép Kép
Ezer hála mindenkinek!

Kép
kuha

Kuha.
Hisztis képek haláliak.Kép
Hú,tényleg jó evőkéje van Gergőnek.Kép

Majola.
DisznólkodásKép

Manka.
Annnnyira cuki a sapkás képKép

Mea.
Köszi.
Olyan jó nézni őket ahogy imádják egymást apa és lánya!!Kép
Melike 11-én múlt 6hónapos.
Ne izgulj majd Livi tudja mit mikor akar csinálni.Nem vagytok lekésve semmiről.

Bab.
Én is nagyon birom hogy ilyen sokat mosolyog.Remélem azért mert jó szülei vagyunk neki.Kép

Sildike.
Jó lehetett nektek.Várjuk a képeket.
Bazsikának és Lacikának is nagy gratula.Kép

ancsi26

Sziasztok!

Ancsi Kép Aranyos vagy, tegnap este már annyira jól voltam, hogy azt hittem, el is múlt minden, és Gergő sem szörcsögött, de reggelre mindketten bedugultunk Kép De már sokkal jobb. Mindenesetre ma reggel leszereltem a kiságy egyik oldalát, és így van az ágyunkhoz tolva, remélem, így jobban alszunk majdKép
Kép

Prüntyi Kép Tüncsi képei nagyon szuperek, tényleg imádnivaló sorozatKép Május egy nekünk sem lenne jó, mi is ilyenkor tudjuk kihasználni Apa itthonlétét.

KuhaKép Gergőről is nagyon klassz sorozatot csináltál Kép Épp tegnap este mutatta be az én Gergőm is, hogy ő is tud hisztiből is sírni: együtt fürödtünk, és kiszúrta magának a zuhanycsövet, addig nem is volt gond, amíg csak nézegette, de azt nem akartam, hogy rágcsálja, így elvettem. Azt a vinnyogástKép Nagyon tud ő is, és persze egész más, mint amikor tényleg van valami baj...

Bébiszitter: eddig egyetlen nagyon szimpi volt, ő meg nem biztos, hogy minket választ, mert van egy olyan család is, ahova minden nap kéne mennie, és ez neki jobb lenne. De még nem ismeri őket, van remény. Egy el sem jött, a ma délelőtti is áttetette holnapra. Nem könnyű, múltkor sokkal jobb volt a választék. Most kifejezetten fiatal lányt kértem, mondván, hogy Balázs rájuk bukik, erre tegnap eljött egy 39 éves hölgy, de a nézetei, elvei ennél is idősebbre utaltak. Ha én jelentkeznék egy ilyen állásra, legalább az első alkalommal titkolnám, hogy nekem mások a gyerekneveléssel kapcsolatos elveim. Õ nem titkolt semmit... Amikor elment, Balázs megkérdezte: "ez még nálad is öregebb volt, anya?" No comment...

Na, most, hogy így felszabadult a délelőtt, megyünk levegőzni, amíg nem esik.

Szép napot!
Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Dóri Kép!
Viki Kép
Fejfájás Kép
Sajnos nekem mára átkúszott a másik oldalra. Azt hittem, hogy jön az eső és jobb lesz, de most azt mondja a rádió, hogy hideg közeleg, lehet, hogy ez az oka.

Bab Kép!
Képzeld Veletek álmodtam! Azt, hogy építettetek egy sárga házat fölöttünk a domboldalon! De nem tudtuk, hogy ilyen közel lakunk egymáshoz, csak felénk sétáltatok Tofival és így derült ki. Remélem, valóra válik! (érdekes, hogy pomt most írtál erről).

Majola Kép!
Az én férjemnek is vannak hasonló remek ötletei. Pl, hogy tartsunk tyúkokat. Szerencsére az az érv, hogy elviszi a róka, meggyőzte. (Közben ő még a virágokat sem szokta meglocsolni).

Így, hogy szó volt az Iparról, elővettem a régi rajzaimat, és újra kedvet kaptam rajzolni. Egyelőre még nem áll rá a kezem, remélem lesz kitartásom. Lilit is lerajzoltam anno babaként, most olyan jó volt visszanézegetni, kár, hogy csak egy pár van.

Sildike Kép!
Gratulálok a mászáshoz!

Ayse

ayse

Kuha, 2 babakocsink van...Kép

Kép

Kép
prüntyi

na megkapta a szurit...úúúúgy sírt Kép aztán panaszkodott kb 10 percig...Kép

Na most rohanok mert megyünk vásárolni

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

AyseKép

Már megint ez a csúnya fejfájás!Kép

Megnéztem a nagykovacsi.hu honlapot, meg kell, mondjam, nagyon szép helyen laktok!!! Ha házam lenne, mindenképp sárga lenne.Kép

Én is úgy szeretnék szépen rajzolni, de sajna nagyon nincs meg hozzá a kézügyességem! Olyannyira nincs, hogy még az írásképen is nagyon-nagyon csúnya. Rendesen megküzdöttem az elsős írásfüzet kitöltésével még fősulin. Szerintem azért, mert én balkezesnek indultam, de átszoktattak a jobbra.Kép

Kép
Bab és Tofi
bab

Prüntyi!
Május 1-je nekünk se jó, Apa végre itthon van és a fiúkkal tud játszaniKép
Nekünk a pénteki nap lenne a jó, április 28?!
Tüncsi nagyon édes, nekem főleg az alvós képen tetszikKép
Meg a képek is nagyon jók!

Dóri!
Szegény VikiKép

Mea!
Mi szívesen megyünk Hozzátok isKépKépKép
Kocsival nem gondKép

Davallia!
Leon se eszik túl jól, de ne izgulj éhen halni nem fogKép
Tegnap jó napja volt, evett rendesen, kíváncsi vagyok, ma milyen lesz. A tápit reggel megette rendesen.

Kuha!
Gergő még hisztisen is nagyon cukiKép

Zsuzsa!
Nem semmi Apa, hogy így kitalálja neked a mangalica tartástKép
Nehogy véletlenül unatkozzál, mi?Kép

Manka!
Nolcsinak is ilyen sapija van, csak neki kutyus van rajtaKép
Szereti nagyon, tegnap is ezt akarta felvenni. És tényleg nem csúszik leKép
Jack meg irtó édes a mellényében, én is szeretem a mellényeket nagyon.

Ancsi!
Milyen vagesz Meli ebben a farmerbenKép
Nagyon vidám kislány.

Sildike!
Üdv újra itthon!
Tök jó lehetett a síelésKép
Ügyi nagyon a Bazsi, meg Lacika is a kúszással.Kép
Nálunk Nolcsi szól a pisiért és a kakiért is, csak a WC-be nem akar semmit csinálniKép
Pontosabban két napja fürdés előtt belepisilt, meg tegnap előtt is ült a kádban és szólt, hogy Anya, anya, pisi, pisi. És tényleg belepisilt, úúúúgy megdicsértemKép
Mi is megyünk holnap sétálni elvileg, csak ma Leonnak kis hőemelkedése van, ha holnapra elmúlik, akkor megyünkKép

Benianyu!
5-kor kelésKép
De az állatkert az jóóóó nagyonKép

Jucc!
Ágymegoldás látom több helyen is beválik márKép
Bébiszitter keresés nem lehet könnyűKép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Megpróbálok hellyel-közzel visszaolvasni, lehet, hogy már egy kicsit megkésve érkeznek a reakcióim:

Megann!

Szerintem is korai még a tejtermék, nem most lesz baja tőle Lénának, hanem később fog kiderülni, allergiát okozott-e. Nem arról van szó, hogy most valami kapitálist kárt teszel benne a tejtermékkel, hanem hogy a tejtermékek az emberek x%-nál allergiát, érzékenységet okoznak, és ha korán kezded az adását, akkor x+valahány százalék az esélye. Magyarul csak az esélye nő, hogy később allergiás lesz.

Ötlet:

Mi lenne, ha a főzelékébe vagy a gyümölcsébe kevernéd a tápit? Az fedezné a kálciumszükségletét, és lehet úgy hajlandó lenne megenni.

folyt.köv.,

Csak Zsuzsa megint belázasodott. Kép És nem akarok egybe nagy irományt, mert ha felébred akkor megint ki tudja mikor tudom folytatni.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Benianyu.
Köszi.

Jucc.
Remélem bejön ez az alvásmód!Kép

Prüntyi.
SzuriKép

Barbapapa.
Köszi.Imádom az ilyen vagány cuccokat rajtaKép

Angolul tudó anyukák!!
Mit jelent ez magyarul?:My Daddy is cool.

ancsi26

Az előbb írtam és elszállt!KépKép
Hülye babanet!Kép
Én is, hogy kivételesen itt írtamKép
Nna, mindegy! Nem írom le még1x, bocsika!

Holnapi séta!
Kinek, mikor jó?
Nekünk csak délelőtt jó. 10 körül?

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Szia Sildike!!KépKép
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!KépKép
Fiúk nagyon ügyesek! De mondd meg Lacikának, ne siessen, mert Nati még csak tolatni tud!Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Duda!
Nekünk is csak a délelőtt jó, de csak akkor, ha lemegy a hőemelkedés Leonkáról.Kép
10-11 között ok.Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sildike,
Üdv újra itthon! örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Fiúk nagyon ügyesek, pisi-kaki, sielés és mászás ügyben. Kép Kép Kép

Barbi,
Leonnak jobbulást!
Noel & pisi éljen!!! Én tudom, hogy nem egyszerű dolog leszoktatni a pelusról. Beninek nem ment könnyen. Kép

Én is akartam menni a Margit szigetre veletek, de így, hogy Benit nem viszem oviba, elnapolom. Viszont remélem, hogy visszatérőek lesznek ezek a közös séták. Kép
Beni nagyon szeret az állatkertet! Biztos élvezni fogja. Kép

Prüntyi,
Szuri Kép Remélem, nem viseli meg.

Dóri,
Viki lábának jobbulást! Neked meg: fejfájás el!
Nem lett gond az almából? Nálunk minden oké, ma újra kap Dani 3-4 kiskanállal.

Jucc,
Ágy Kép Remélem, jobban fogtok így aludni és persze elfértek majd mindannyian Kép
Balázs bébiszitteres beszólása Kép Kép Kép

Bab,
Köszi Kép

Zsuzsa
Apa és a malacok Kép Vannak ötletei! Kép

Benianyu

benianyu

Ancsi,

Annyit jelent, hogy Apukám klassz, vagány, frankó.

Kép
Bab és Tofi
bab

MajolaKép

En gyömröi vagyok,nem leszel egyedulKépigaz nem ismersz ritkan fordulok elo a topikotokban de ha idekoltoztetek setalhatunk majd egyutt ha nemlaksz majd nagyon messze tolunkKép
En nagyon szeretem Gyomrot,bar en itt nottem fel.Es a kertes haz bizony sokat jelent a gyerekeknek foleg ha lesz nagy kert.a malacot meg felejtse el a ferjed:D:D budos is meg rengeteg melo van veluk.a nagymamanak voltak malacai,nekem nem kene megha ingyen adnak akkor se.
space

Lányok!Kép

Tudom ígértem képet Líviről de nem merem feltenniKépKépKép

Áááá nem ez a gond mert én imádom ezzel a tüsivel is, de múltkor újra lett instalálva a gép és nincs fent a progi amivel kicsinyítettem a képeketKép

Másképp lehet valahogy????Segítsetek!

Lányok!

Én nyáron szívesen tartanék kerti bulit ha van kedvetek, a vonatok gyorsan ideérnek szerncsére a Nyugatiból 40 perc.

És addigra kis babakocsik is már elegek lesznek babáinknak.

Persze Rocky kutyán be lesz jól zárva a műhelybeKép
Nem mintha vad lenne de úgy néz ki és amúgy sem engedném a közelükbe!!!!!!Kép

Kuha!Kép
Várom majd válaszod progi ügyben amiről beszéltünk telin.Kép

Mea
mea

SZiasztok!

Mindjárt indulunk csajozni, csak annyit, hogy:

Majola,
jönne Apa is, meg unokatesóm, nem baj?
Meg így, hogy tíz körül taliznánk a szigeten, hányra menjünk hozzád? Szegénykém, nehogy már miattunk kelljen bármit kapkodnod! Mondj valamit, hogyan lenne jó!

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Mea,
Nyisd ki a képet, utána jobbegér - szerkesztés (így kinyitja paint-ben) - kép - nyújtás/döntés és ott lekicsinyited! Hajrá! Ügyesen! Kép

benianyu

Én is akarok talit tartani!
Június vége, július eleje, és kész a kert, úgyhogy lehet simán banzájkodni majd Kép

Ráckevei hévvel fél óra a Közvágóhídtól, oda meg az 1,2,24-es villamosokkal, és a 54,23,66,59,48-as buszokkal lehet kijutni.
A hévtől 10 percre lakunk.
Vahurt én is bezárom a karámba, bár szegénykém már futni is alig bír, olyan rozoga, meg ráadásul fél szemére vak, és már 16 éves Kép

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sildike!Kép

De jó lesz csomó kerti buliKép

Ja és örülök h jól sikerült a kiruccanásKép

Benianyu!Kép

KösziKép kipróbálom(szőkésenKépKépKép)

Mea
mea

Jobb egér-szerkesztés de nekm windows faxjelenítőbe jön beKép

Mea
mea

Dani így próbál mászni. Kép
KépKépKép

benianyu

Mea,
akkor a start menü->kellékek közt találod a paint-et, megnyitod, és úgy használod

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Mea,
Nem tudod egyenest paint-ből kinyitni?

benianyu

okKép

PróbaKép

Mea
mea

Siker!!Kép

Itt még hajjalKép
Ja és állandóan forog de gurul folyamatosan így halad el a szoba egyik végéből a másikba.

El kell pakolnunk sűrgősen minden dolgot!!!Kép

Mea
mea

Sis
KépKépKép
Menjetek csajozni! Kép

benianyu

Apa etetiKép

Kép

Mea
mea

Mea,
Ügyes vagy! Kép

benianyu

Dani baba nagyon ügyes legény!!!Kép

Mea
mea

Mea,
Ügyes vagy! Kép

benianyu

Kép

Mea
mea

Benianyu!Kép

Köszi kösziKépKépKép

Hamarosan folyt köv. új séróval.Kép

Mea
mea

Bocsánat kicsit nagyok lettek a képekKép

Mea
mea

Prüntyi!

Hurrá, akkor minden probléma kiküszöbölve!!! Kép Kép : )

Kép
kuha

Mea!

Jól látom, hogy a párod Nestlé-s kék kanállal eteti Gergőt? Vagy nem?
Mi kaptunk a Nestlé-től valami mintacsomagot, vagy mi a francot, és abban volt ilyen kanál.
Egyébként minden héten megtalálnak valami hülyeséggel, hol vmi pelenkás cég, hol valami tápszeres, hol valami bébikajás... Kép

Ja, és várjuk az új sérós képet!!! Kép

Kép
kuha

Úristen! MÁr tényleg begolyóztam!!! Dehogy Gergőt eteti, hanem Lívit!!! Kép Kép Kép Kép Kép

Szóval azzal eteti Lívit???

Kép
kuha

Ezt művelték velem!!!!!!!Kép

Kép

Nem baj annyira nem vészesKép

Kép

Mea
mea

Kuha
Kép Kép

Mea
Köszi Kép
Jók a képek! Kép

benianyu

És ismét alszom apa ölében:

Kép

Na jó befejeztem.
Kár volt megírnotok hogy kell feltenni mert most foglalom a sok helyetKép

Mea
mea

Még egy ucccccsssóóóKép

Kicsit kómásan pancsi közbenKép

Kép

Mea
mea

Kuha!Kép

Igen azzal etetiKép
De nem túl jóKép

Miért tűnt el a két kép???GRRRRR
Előbb még látható volt, nem???

Mea
mea

Most mérges vagyok!!!!!!!!!!!Kép

Mea
mea

Mea,
Feltennéd még egyszer? Lécci, lécci!!! Bár már a fürcis képen is látszik az új séró valamennyire, de egy közeli képen biztos még jobban megcsodálhatnánk.

Kép
Bab és Tofi
bab

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?