Sziasztok!
Bibi: Válaszoltam
Én is a Varga cseppeket használom (Bea hajra kell kenni

) és tényleg nagyon jóóóóóó!!!!!!!
Zita: 1 szülinapra valami gyümölcsös, vagy gesztenyés.......abból ehetnek a csimoták is

!
TFIldi: Én is nagyon örülök, hogy meglátogattatok. A csajod tündéri

Köszi igyekszem

Bár már azót vétkeztem

, nem tudtam ellenálni este egy melegszenyónak

Már 3 napja nem ettem kenyeret
Era: Nekem is hamar elkezdett nőni a pocakom! A Corába is érdemes szétnézni a kismamaruházatnál, mostanában egész jó, divatos cuccokat lehet kapni!
Norus: Nagyon helyes a csajod
Enyim lányom sem forgott még 7 hósan és kihívtam egy Dévényes gyógytornászt, megnézte majd megállapította, hogy hipotón! Ez pl a gyerekorvosunknak nem tűnt fel

Kb 8-10 alkalommal volt kezelésen, -tornán- (ő jön ki házhoz), és figyelemre méltó volt a fellendülés, mind mozgásilag mint értelmileg! Hihetetlenül beindult! És mostanra utólérte magát, éppen csak nem jár még (13 hós), de az a súlya miatt is lehet, mivel elég vaskos a drágám

(11,5 kg) Nehezen emeli meg a kuffert

Meg a hipotón babák később is kezdenek el járni, de a "normális" 15-18 hós kor előtt sztem menni fog Violámnak!

Ha gondolod elküldöm a számát a gyógytornásznak! Írj mélt ha érdekel!
Nelli: Én se parázom semmin, az elsőnél sem paráztam

Egyetértek Melindával
Rika: Igen hazaért Bogi pestről, és tele van élményekkel

Nagyon kis drága imádom amikor mesél!
Nem valószínű, hogy kipróbálunk másik kajaszállító céget, mert a párom és a gyerekek nagyon igénylik a házi kosztot, úgyhogy valszeg ez a hét lepereg így aztán újra én főzök minden nap! A párom kajája szörnyű! De tényleg!

Ma pl a Gundel palacsintáján rumon kívül már íz nem érződött, vagyis rum aromán kívül....
Rita: Tényleg nagyon jó ez a 4D kép! Hol voltatok UH-án? és tudjátok már, hogy pöcse lesz-e a menyasszonynak?

Ha igen és már írtad bocs lemaradtam egy körrel
Zsuzsi: Dénesed??? Infóóóóóóóóók?
Dancsi: Nagyon helyes kissrác Boldi!

Jozsó egész nagyfiú már! Olyan édes, imádom a füleit

Jóéjt
Enikő