A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

SziaszokKép

Hát én se azok közé tartozok, akikről szoptatás alatt olvadnak le a kilók!Kép
De én sem foglalkozol a súlyommal, míg szoptatok!Kép

ZsuzsiKép
Olajoztam neki én is többször, volt hogy használt, de napok óta nem...Kép
Most megmostam este a fejét is fürdetőkrémmel, meg be is kentem utána vele - még nem tudom, hogy mennyit ért, mert még alszika Drága.Kép

BibiKép
Én is pár napja vettem észre, hogy hullik a hajam!Kép Még nem vészes, remélem nem durvul be...nem akarom levágatni.Kép

MelindaKép
Nagyon szépek a lányok!Kép
Azok a hurkák!!KépKép

Pusz!

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!
Türelmetlen mama. Nincs kire rábízd a lányzót? Igazából öthetesen nem feltétlen kellene zárt helyre tömegbe vinni, habár van aki ennél korábban is megteszi, ha csak a tömegközlekedésre gondolunk.
(És főleg én beszélek, aki július közepén már viszi a kb. június elején születendő gyerekét Skoda-talira Kép )
Igazából, ha nagyon muszáj, ártani nem fogsz vele, csak az a gáz, hogy most, hogy most ebben az enyhe időben sokkal többen betegek, de ahogy írtam, hogy vmi baja legyen a kislánynak még vinni sem kell.
Egy szó, mint száz: ha nagyon fontos a nagybevásárlás, én nincs kire hagyni, akkor szerintem menjetek, csak célirányosan vásárolj!

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Jól eltüntem, elnézést, csak olvasó üzemmódban vagyok, mert napközben dolgozom, este pedig már nincs erőm írni, örülök, hogy eldőlhetek.

A babák-gyerekek nagyon szépek, jó nézni őket!

TimikaKép
én még nem gratuláltam Kristófhoz, most pótolom, szóval: kivánom, hogy teljen nagyon sok örömötök egymásban! Jövő héttől egyre többet leszek szabin, majd írok mélt.

ZsuzsófiKép
neked is gratula Katicához! Nagyon ügyi, hogy már emelgeti a buksiját!

ZituskaKép
koszmóhoz: Juci lányomnak is előjön néha még a koszmó a buksiján, és nekem a Nivea samponja jött be, a "különösen érzékeny szemekre" jelölésű, az nagyon szépen eltünteti, egy mosással is. Érdemes még előtte az olajos kencézést is megcsinálni, én úgy szoktam, hogy rajta hagyom pár percig, utána fésüvel óvatosan fellazitom, ez elég hatásos szokott lenni.
HajhullásKép: ismerős, amig én szoptattam, nekem is rendesen hullott, hiába szedtem vitamint. Kilókkal viszont szerencsém volt, 2-3 hónap alatt a régi súlyomnál voltam.

Velünk minden OK, Pocaklakónk már 31 hetes lesz holnap, múlt pénteken 1600 g-nak becsülték. Voltunk 4D-s UH-n, jó volt látni az állandó mocorgását - na nem mintha amúgy nem érezném Kép. Pocakom sokkal nagyobb, mint lánykámmal volt, de szerencsére azért nem híztam sokat, most +9 kg-nál tartok. Babó neve még mindig kérdéses, de párom megígérte, hogy ezen a héten eldöntjük - kiváncsi leszek ráKép.
Teszek fel egy képet Prücsökről.

Kép

Mindenkit üdvözlök, és elnézést azoktól, akikhez most nem tudtam szólni, de nincs túl sok időm (már nem sokáig akarok dolgozni, és van még pár dolog).

KnéRita
knérita

Sziasztok!

Melinda: Annyira gyönyörűségesek a lányok, hogyaz valami csuda Kép

Bibi: Az én hajam is nagyon hullott. De egy ideje már nem. Most ugye 10 hós Gréti, de pár hónapja nem hullik (a hajam). És semmit nem tudtam vele kezdeni amikor hullott.

Türelmetlen mami: Gréti május 20-án született, és még 3 hetes sem volt mikor vittük útlevelet csináltatni. Aztán 3 hetes és 1 napos volt mikor mentünk vele a Corába. Mi sem tudtuk kire bízni. Na, azt a bevásárlást végig idegeskedtem. De szerencsére az ég világon semmi baja nem lett a Grétinek. Mi mindig vittük/visszük magunkkal mindenhová.
Viszont ilyen időben nem szívesen tömegközlekedek vele, még most sem. De bevásárolni járunk.
Bízd magad az anyai ösztöneidre, ha azt mondják lehet vásárolni, menjetek. Én annyira ideges voltam amikor először mentünk, hogy hozzám se lehetett szólni Kép Aztán napokig féltem nem kapott e el valamit....
Még másodszor is féltem...harmadik nagybevásárlásnál már nem Kép
Jó a felirat a képen Kép))))

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bibi: én 15 hónapja szoptatok, és csak nemrégiben állt le a hajhullásom. Ilyenkor nagyon jó vlmilyen vas és cink tartalmú készítmény. Nekem pl. a Plussz vas pezsgőtablettája segített (csak gyógyszertárban lehet megvenni)
kissvirag

Enikő!
Ha kipróbálod ezt a webed-et, ird meg a tapasztalatot Kép Én félek ugy rendelni, hogy nem látom Kép. Haza jött már a Bogi Bp-ről?

Jégvirág irigyellek, a tanárszak miatt, de leginkább a matematika tanárszak miatt: Én most akarom majd v.mikor elkezdeni és te már tul vagy rajta Kép Csak ez a bolonyai program ne lenne! Hol végeztél? Megnéztem a képeket, nagyon jok, nagyon tetszik a referencia baba Kép. Én is fogok ilyen képet csinálni Zsófiról, már ha nem haragszol meg az ötletlopás miatt Kép Ja és tényleg van hasonlóság a két csaj között a képeken, de feltételezzük, hogy semmi közük nincs egymáshoz Kép

Exdeus and Jégvirág!
Hát ma nagyon ramaty az idő , mondjuk hétfő ha jó az idő, ?

Dancsi!
Akkor 600g-mal vezettekKép Hozzátok házhoz megy a doki? Mikor Zsófi megfázott és 2,5 hetes volt akkor sem jött ki a doki hozzánk. Majd ird meg a tapasztalatot a ezzel az ujfajta szurival kapcsolatban, Zsófi marc.29. kapja meg.

Zituska
Én is a Nivea sampont használom. Két fajta van belőle egyik kifejezetten koszmó ellen javasolt. Nekünk bevált eddig.

Melinda!
Szépek a lányok, látom Lindának is tetszik már a fürdésKép Zsófi az első 4-5 hétben végig üvöltötte, most már csak a törölközést utálja, de azt nagyon.

KépKép

KépKép
rika07

Sziasztok!

Nagyon szépek ezek a babák.

Bibi!

Én a Varga hajcseppeket használom a hajhullásra.Nagyon bevált,rengeteg lett a hajam.

Bea!

Boldog névnapot kívánok neked!
Mi is az ÉT-rendtől rendelünk,és meg vagyok vele elégedve.

Enikő!

Jó volt egy kicsit beszélgetni.Kitartás a fogyókúrához!!!(Tudom,hogy nem könnyű.)

Ildi
tfildiko

Jégvirág!

Köszi a hozzászólást!!Kép

Néh aolyan bizonytalan vagyok, hogy mi árt és mi nem a babácskának, pedig második gyermekem... DE az első 6 éve született és akkor sokkla lazábban vettem a dolgokat. Most minden szörnyűséget hall és lát az ember. és nehéz elhatárolódni tőle...

Ti hogy vagytok ezzel?

KépKép
türelmetlen_mama

Nelli! Én pont fordítva vagyok.Kép Nem parázom semmin, lazább vagyok sokkal, ezáltal nyugodtabb is.
Szörnyűségek voltak, vannak, lesznek, tőlünk teljesen függetlenül is.
Vásárlások: Lotti nyári baba volt, vele egész korán mentünk, most viszont annyira változékony, szar az idő, hogy bár nekünk is időszerű egy nagybevásárlás, azt hiszem nagyszülői felügyeletet fogok kérni.

Zituska! Olajozd be jól Boti fejét, utána dörzsöld meg jó erősen -persze csak érzéssel-, a Rita által javasolt fésűs módszer is jó.

Rika! Linda is 29-én kapja az oltásait.Nálunk Lotti volt a sírós fürdésnél, Lindi imádja.Kép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Rika: Jót mosolyogtam ezen: "tényleg van hasonlóság a két csaj között a képeken, de feltételezzük, hogy semmi közük nincs egymáshozKép" KépKépKép Volt Hajni Dorkájának is egy képe ahol meg rá hasonlított Gréti. KépKépKépKép De szerintem ilyen picin még sokszor annyira egyformák, meg amilyenek fejeket tudnak vágni, az is mind hasonló Kép
A matek szak elég kemény volt. 120-an kezdtük, és kb. 10-en kaptunk diplomát úgymond "időben" 5 év múlva. Itt végeztem Szegeden a SZTE-en. Infón meg ha minden igaz idén államvizsgázok. Ez csúszott kicsit, egyrész 1 évvel később kezdtem mint a matekot, másrészt dolgoztam, szültem közben meg hasonlók Kép
Bolognairól nem sokat tudok. De amit igen, az elég rosszul hangzik Kép
Egyébként a referencia baba neve Zsófi. Kép Kb. 20 éve neveztem el így Kép
Hétfő nekem jó, 3-ig ráérünk.

Ildi: Köszi, aranyos vagy Kép
Varga cseppeket a hajadra kened vagy megiszod? Bocsi...most biztos butaságot kérdeztem....de tényleg....

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok! 32 éves vagyok, Marietta lányom 2005. aug. 7-én született Orosházán. Akkor 51 cm és 3350 g volt, most 70 cm és 8220 g (ma voltunk mázsálni, ezért tudom ilyen pontosanKép ). 5 és fél hónapso koráig csak anyatejen éldegélt, most is szopizik még. Egyáltalán nem forog, ami kicsit aggaszt, mert már 2 hét múlva 8 hónapos. Kép

Zsuzsófi: a kupon ügyében írtam neked e-mail-t, hívj fel, hogy hol adhatom oda, mert már csak holnap érvényes.

Ceniko: az nlc-n Tamara88 vagyok.

Bibi: Nekem is hullik a hajam, mintha kezdene mérséklődni, kopp-kopp. Akkor kezdte, amikor 4 hónapos volt Marcsibaba. A vasat szokták mondani, meg hogy ki kell hullani annak, ami terhesség alatt nem hullott ki Kép (nekem tényleg sokkal kevésbé hullott a terhesség alatt, mint alapállapotban).

Türelmetlen_mama: Mi vittük a Picúrt már 2-3 hetesen Tecsóba. Ilyenkor nem olyan szerencsés a sok nyavalya miatt, nyáron meg a hűtőpultok közelébe nem szabad vinni, nehogy megfázzon a lenge öltözékben.

A babák gyönyörűek!!! KépKép

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!
Jégvirág, akkor mikor és hol???? Igazából nekem nem is kellene max. 10 db, úgyhogy osztozhatunk. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Bibi,
nekem Jozsóval sem hullott, se most, haj terén szerencsés vagyok. Kép

Türemletlen mami,
én vittem Boldit Tescoba kb. 3 hetesen, pedig nem kellett volna, ha teheted, ne vidd sztem még pár hétig.

Zitus,
makacs koszmóra kérj a dokitól szaliciles olajat, nálunk bevált, Jozsó pár hónapja koszmósodott le, véresre vakarta a fejét, de ezzel elmúlt pár nap alatt.

Rika,
Igen, kijár a doki, de persze fizetek neki, nekem így jobb. A dokinkkal nagyon meg vagyok elégedve, irtó jó választás volt (nem a körzetis), de asszem nem nagyon vállal már maszek betegeket, mert fullon van.
Direkt olyan dokit akartam, aki kijár, ha szeretném, meg fiatalat, aki nem megy pár éven belül nyugdíjba. Meg a magánrendelése is közel van hozzánk, meg teljesen egy hullámhosszon is vagyunk, mindent meg lehet vele beszélni.

Nórus,
nagyon helyes a szép nevű kislányod. Ha aggaszt a mozgása, lehet nem árt megmutatni egy szakembernek, csak hogy te megnyugodjál, mert biztos minden rendben van vele.
Vendég

Nem tudjátok hogyan lehet eladni a tb-n keresztül a tejet? Mert mivel a kis makikmajmom sztárjkol az egyik mellemmel továbbra is, kénytelen vagyok fejni azt és így napi 500 ml van pluszban kb. Ennyit nem akarok fagyasztgatni, már így is majdnem teli vannak a mélyhűtő dobozai.
Vendég

Dancsi én tudom hogyan lehet, és vevő is lennék rá. A szűrővizsgálataid megvannak? Azt kéri a tb...

Du 2 óta folyamatosan cicizünk, kicsit már kivannak a melleim....no meg én is az unalomtól. Mostmár jobb kicsit, mert felfedeztem hogy tudok szopi közben netezniKép

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Knérita! Ez a kép tüneményes. Nagyon jó felvétel! Hol csináltattátok a 4D-t? A képet látva gondolom meg voltatok vele elégedve. Mi meg csak 13+6 osak vagyunk.

Csajok! Nektek mikor kezdett el nőni a pocakotok? Én már csak 1 nadragomat bírom hordani, a tobbi hasban szorit. Pedig a merleg szerint még csak 1 kilót híztam. A nagyáruházin és az Oskola utcain kívül tudtok még kismama ruha boltot Szegeden?

Era
era101

Norus!
Hogy- hogy nem forog a kislányod? Fekszik, és nem forog át a hasára, illetve vissza? A képen nagyon édes, és ott ugy nézz ki mint aki áll.

Era!
a Mars tér sarkán, a Sarokházzal szemben van egy ruházati bolt, ott is árulnak kismamaruhákat.
Illetve a Micimackóban, és a Brendonba is lehet venni. A Lengyel utcába van egy használt babaruha bolt, és ott is lehet venni jó állapotban lévő használtakat.

Lányok!
Szerintetek az első szülinapra milyen tortát érdemes rendelni? Mert hát elvileg jó lenne, ha az ünnepelt is ehetne belőle néhány falatot.
Józsefeknek és Benedekeknek utólag is sok boldogságot!!!!!!!!
Zita
zita_29

Dancsi,szólj a védőnődnek én úgy tudom ír beutalót vér,és vizelet vételre azt tuti,az eredmény betig gyorsan megvan!!!

A Barni 2 hétig csak a bal cicimből szopizott,de utána elfogatta a másikat is vonakodva,mostmár pedig mindegy csak legyen!!!

Köszi a válaszokat a hajhullással kapcsolatban!
Mondjuk sok és dús hajam van de iszónyúúúúúúúúúúú
látni hogy mennyi kihullott!!!!

Zita,szerintem csokit(én ugyanis azt szeretem)
ez csak vicc volt!!!

Enikő,drága megkaptad a mailt!!!

Puszancs:Bibi

Kép
bibi226

Üdv!
Era, a Mikszáth K. után van az, ami régen az Oskola utcában volt (vagy ott már másik van?).
Egyébként én spec. még mindig képes vagyok hordani a terhesség előtti farmeromat (egyetlen egy darabot), de csak azért, mert nem híztam semmit.

Ági és
KépKép
exdeus

Na, ha ilyen vizsgálatok kellenek, akkor hagyom a csudába. Utzálom ha bökdösnek.

Zsu,
Szívesen adok neked fagyi tejeket ingyér, ha kell, de sztem még korai nektek! Ciciztess éjjel nappal és be fog indulni, no para!

Nekem belövellt a 3-4. napon, de kevés volt, kb. a 10. napra lett elég. Akkor Boldinak volt pár jó napja. Kép
Hülye fejjel pár alkalommal adtam Boldinak tápit, kb. 1 hetes koráig.
Majd jött a fosós betegségem, ami 1 hétig tartott, akkor elapadt szinte totál, de nem adtam akkor pótlást. Strapa volt, de visszaállt újabb jó egy hét alatt.

Majd jött a szopisztrájk, elkezdtem méricskélni, megint lecsökkent az idegeskedéstől, most már nem mérem és megint ömlik.

Tudom, könnyű mondtani, de a lényeg: NYUGI!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Bibi: VálaszoltamKép
Én is a Varga cseppeket használom (Bea hajra kell kenniKép) és tényleg nagyon jóóóóóó!!!!!!!

Zita: 1 szülinapra valami gyümölcsös, vagy gesztenyés.......abból ehetnek a csimoták isKép!

TFIldi: Én is nagyon örülök, hogy meglátogattatok. A csajod tündériKép Köszi igyekszemKép Bár már azót vétkeztemKép, nem tudtam ellenálni este egy melegszenyónakKépKép Már 3 napja nem ettem kenyeretKép

Era: Nekem is hamar elkezdett nőni a pocakom! A Corába is érdemes szétnézni a kismamaruházatnál, mostanában egész jó, divatos cuccokat lehet kapni!

Norus: Nagyon helyes a csajodKép
Enyim lányom sem forgott még 7 hósan és kihívtam egy Dévényes gyógytornászt, megnézte majd megállapította, hogy hipotón! Ez pl a gyerekorvosunknak nem tűnt felKép Kb 8-10 alkalommal volt kezelésen, -tornán- (ő jön ki házhoz), és figyelemre méltó volt a fellendülés, mind mozgásilag mint értelmileg! Hihetetlenül beindult! És mostanra utólérte magát, éppen csak nem jár még (13 hós), de az a súlya miatt is lehet, mivel elég vaskos a drágámKép (11,5 kg) Nehezen emeli meg a kuffertKép Meg a hipotón babák később is kezdenek el járni, de a "normális" 15-18 hós kor előtt sztem menni fog Violámnak!Kép Ha gondolod elküldöm a számát a gyógytornásznak! Írj mélt ha érdekel!

Nelli: Én se parázom semmin, az elsőnél sem paráztamKép Egyetértek MelindávalKép

Rika: Igen hazaért Bogi pestről, és tele van élményekkelKép Nagyon kis drága imádom amikor mesél!
Nem valószínű, hogy kipróbálunk másik kajaszállító céget, mert a párom és a gyerekek nagyon igénylik a házi kosztot, úgyhogy valszeg ez a hét lepereg így aztán újra én főzök minden nap! A párom kajája szörnyű! De tényleg!Kép Ma pl a Gundel palacsintáján rumon kívül már íz nem érződött, vagyis rum aromán kívül....Kép

Rita: Tényleg nagyon jó ez a 4D kép! Hol voltatok UH-án? és tudjátok már, hogy pöcse lesz-e a menyasszonynak?Kép Ha igen és már írtad bocs lemaradtam egy körrelKép

Zsuzsi: Dénesed??? Infóóóóóóóóók?Kép

Dancsi: Nagyon helyes kissrác Boldi!Kép Jozsó egész nagyfiú már! Olyan édes, imádom a füleitKépKép

Jóéjt
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Képzeljétek el, Dénes tegnap megkapta az oltást, és nem sírt! Egy rövidet visított, mikor megszúrták, de ennyi volt! Egy könnycsepp se hullott Kép, 10 hetes bátor nagyfiúként viselkedett! Ami sokkal fontosabb, lázas se lett, kicsit talán nyűgösebb volt délután, mindkét cicit kiszopizta a biztonság kedvéért, de így legalább kidőlt és aludt, mint a bunda. Persze alvás tekintetében nincs rá panasz, este 8-tól 3-4ig mindig alszik, utána pedig 7 körül kel.
Már 59 cm, 5340 g, nagyon szépen gyarapszik.

Türelmetlen mami! Én 6 hetesen vittem először Dénest vásárolni a Tescoba, átaludta az egészet (azért én is idegeskedtem), azóta is voltunk párszor, nyugodtan viseli, de már inkább nézelődik!

Az én hajam is hullik, de szerencsére nem vészes.

Gyönyörűek a babák! KépKép

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok Lányok!
Tud valaki olyan helyről a neten ahol babás dolgokat meg lehet hirdetni képpel szegedieknek? Van egy pár holmim, amire már nem lesz szükségünk, ill. 2 van belőle és szívesen eladnám, de a postázás megdrágítaná.
Esetleg ha valakit érdekel itt:
Csővázas háti hordozó CAM: 3500,-
Eredeti M-es hordozókendő barna-fehér: 3500,-
Rubint Rékás kismamatorna DVD eredeti: 1.700,-
Kenguru, egyszerűbb típus kék: 1.200,-

Ha érdekel valakit, akkor majd csinálok képet, és priviben átküldöm.
pomat

Köszi a véleményeket!

Jó lenne nem idegeskedni a világ dolgain, de mintha mindig megtalálni valami idióta hír engem és akkor napokig azon legelek... főleg ,ha gyerek volt benne...

Zsuzsófi!

nekem is laig volt tejem az első 2 hétben, és írt fel a gyerekorvos tápszert "aranytartaléknak" és amióta tudtam,hogy van mit adnom a babának,mégha nem is jön tej akkor is, azóta meg lett tejcsi. na, lefagyasztani nem tudok, de a babácskának elég.

szóval tényleg bízz magadban. mintha a tej az agyban kezdődne....

KépKép
türelmetlen_mama

Sziasztok lányok!

Míg Kristóf alszik, próbálok pár képet feltenni róla. Ne haragudjatok, hogy nem írok, de egyelőre legtöbbször csak olvasgatni van időm (vagy az sincs Kép. Képzeljétek, ma másodszor aludt Kristóf 4 órát egyhuzamban - nálunk ez nagy dolog Kép

Zsu Kép Hogy van Katica?

Dancsi Kép Én is boldog névnapot kívánok Jozsónak - így megkésve is...
Pussz: Timi

Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Dancsi, én nagyon reméltem hogy lesz elég tejem, de ez egyre reménytelenebbnek tűnikKép Tegnap egész nap cicin lógott, sokat, iszom a laktoherb teát, az alkoholmentes sört, pihenek, eszek rendesen, és a tejem egyre kevesebbKép ma hajnalban is csak 70-et szopizott, utána meg csak 50-et. És még csak reggel vanKép jah és fullon kiszopta a melleimet, nem maradt benne egy csepp se. De kezdek belenyugodni, bár lesz miatt még egy pár átsírt éjszakámKép

Viszont újabb bravúrt követett el a jány...mindjárt küldöm a képetKép

Zsu és Katica
2+0

www.mamami.hu
zsuzsófi

Szóval ha cicit keres a jány, akkor iiiiilyen nagyon emeli a fejétKép

(én nem tértem magamhoz egy ideigKép)

Kép

És így mosolyogKép

Kép

és így görbít....

Kép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsuzsófi! 2 hetes baba mellett semmi sem reménytelen!!
1. Te sem eszel mindig ugyanannyit!
2. Egy csecsemő "adagja" testsúlykilogrammonként 150 gr körül van (persze van aki nem eszik ennyit mégis gyarapodik). Katica 3kgX150gr=450 gr. 70+50=120 gr, és hol van még a nap vége?Kép
3. A gyakori szopitól meg csak nő a tejmennyiség!
4. Az anyatej számottevő része a szoptatás alatt termelődik!
5. Sírni aztán végképp nem kell!

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!
Köszönjük a dícséreteket! Kép

Era101: az én pocakom a 14. hét körül kezdett nőni, addig alig lehetett látni, de akkor már kényelmetlenek voltak a nemkismama gatyák, és csak gumis megoldással tudtam őket hordani, pedig kilóbeli gyrapodás még alig volt akkor.
Bolt: van egy az állomásnál is, az utolsó előtti villamosmegállóval szemben, meg Vásárhelyen is van egy elég jó bolt. Oskola utcán megvan a bolt, csak átköltözött pár házzal a Dóm felé, most a hamburgeressel szemben van. De nagyon sok ruha van eladó a babaszobán, vaterán, teszveszen...

Zita_29: nem tudom, miért nem forog Kép, egyszerűen nem, se hasáról hátára, se vissza. Én se forogtam anno, de én kövér voltam, mint egy kismalac, Marietta meg nem az. Felülni, felállni nem tud, ha felültetjük, szépen ül, sokáig, áll is, ha valaminek nekitámaszkodhat, de utóbbit nem gyakoroljuk, majd ha magától fel tud állni.

Ceniko: írok levelet, hogy elküldhesd a telefonszámot, köszönöm előre is. Már írtam a Dévény alapítványnak, válaszoltak is, megadták a szegedi gyógytornászok elérhetőségét, de te már ki is próbáltad, az a biztos. Tuti jó a módszerük, mert nagyon sok babán segítenek, de állítólag gyakorlatilag minden megvizsgált gyerekre azt mondják, hogy hipotón. Végülis tökmindegy, mit mondanak, ha a torna segít. Kép

Pomat: próbáld meg a www.babaszoba.hu -t!

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Timika, Zsu, nagyon édesek a babók!KépKép

Zsu, lesz ott tej, ne aggódj annyit, nekem is kiszívták teljesen, volt hogy napokig én is csak szoptattam, de nem adtam fel és lett is tej, ez ilyen egyszerű.
Írtak a lányok itt már sok jó ötletet(mézes sör, homeos bogyó stb) próbáld ki még azokat is, és igyál tejet is, az is növeli a tejmennyiséget.

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Sziasztok
bocsánat, hogy csak így "betörök"...
Pomat!
Engem érdekelne a háti hordozó, tudnál róla képet küldeni? Címem a profilomban.
Köszi!

Kép

Kép
kobudo

Zsu: Nagyon édes a csajodKép Megkaptátok a meghívót?

Nóra: Válaszoltam! Sztem ha nincs baj nem mondják, rá hogy vanKép Egyébként Viola tényleg hipotón volt, én egy másik gyógytornásszal is megnézettem.
De ha egészséges a baba akkor is jól jön ez a Dévény féle torna, mert az értelmi képsségeit is nagyon feltuningolja ám!

Timi: Kristóf tündéiKép Azzal a nagy cumival, fél arcát beterítiKép

Zsuzsi: nagyon jó súlyban van Déneske!Kép

Megyek babázok, hiper nyügi a törpeterroristámKép!

Enikő

ceniko
Szeged

Timika!
Nagyon szép Kristóf! Milyen apróságKépKép Én is várom már nagyon hogy a csemetémet a karomban tarthassamKép
Jól vagytok? Szépen gyógyul a sebed? Remélem hamarosan teljesen összeszoktok Kristóffal és lazábbak lesznek a napjaidKépKép Addig is használd ki az a 4 óra alvást!!KépKép

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Bea,
utólag is boldog névnapot (már ha most tartod)!
Vendég

Sziasztok!
Rég írtam, de azért néha-néha olvaslak benneteket.
Pomat: Engem érdekelne a háti hordozó. Megköszönném, ha küldenél fotót(persze, ha megvan még). Cím: hildus73@freemail.hu
Hildus
Vendég

Timi,gyönyörű a kisfiad!!!
Úgy bírom mikor még ilyen kis törékenyek,pár hónap alatt annyit változnak!!!

Zsu,én vezettem 1 hónapig hogy mennyit evett a Barni,volt hogy 20gr,de 3 óra múlva 70-80gr!!!

Mint Nelliéknél,nálunk is van itthon a biztonság kedvéért tápi,de ki sincs bontva!

Amikor hazajöttünk írattam fel,de nem kellett,hanem megállás nélkül szoptattam!!!

Tedd minél többször cicire,mert minél többször cicin van ,annál több tejed lesz!!!

És ne idegeskedj,úgyis fog menni,csak optimistán!!!!!

A képek alapján,nem tűnik úgy mint aki éhezne!!!

Nálatok mennyit alszanak a gyerekek????

A könyv azt írja hogy a de-du alvás 4 hónapossan 4-6 óra!

A Barni reggel 1/2 6-kor kelt és eddig kétszer aludt 1/2 órát!!!

Ez a front miatt szuper hisztis!!!!

Enikő,Kata remélem azért nemsokára összejönn !!
!

Az összes névnaposnak boldog névnapot!!!

Puszancs:Bibi

Kép
bibi226

Norus: azért nem akarom oda felrakni őket, mert annyira kis értékűek, hogy többe kerülne a posta. Ezért gondoltam olyan helyre, ahol szegediek vannak. De lehet hogy megpróbálom, hátha pont a környékről keres ilyemit valaki.

Kobudo: este csinálok képet és küldöm
pomat

Bibi,
enyim gyerek alszik, mint akit fejbevertek. 9-kor kelt (volt egy nagyobb baljhé éjjel), 10-kor kiütötte magát, azóta alszik. Kép
Vendég

Bibi!

A könyvekkel ne foglalkozz,a Noémi sohasem aludt 4 órát nappal.

Timi!

Nagyon aranyos a Kristóf.

Zsófi!

Drukkolok,hogy legyen tejcid.

Ildi
tfildiko

Viola kakaós csigát reggelizettKép
Kép

ceniko
Szeged

Sziasztok!
Zsu és Timi, tündériek a gyerkőcök. Kristóf egyszerűen elveszik apuka kezében. Kép
Bibi, most mondjam azt, hogy hajítsd ki a könyvet??? Vagy még jobb: vegyél egy másikat, abban tutira más van. Kép Szvsz Barni tudja magától, hogy mi jó neki...persze általában ez gondolom gyökeresen különbözik attól, ami Neked lenne az. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Bibi!

A könyvekkel ne foglalkozz,a Noémi sohasem aludt 4 órát nappal.

Timi!

Nagyon aranyos a Kristóf.

Zsófi!

Drukkolok,hogy legyen tejcid.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Mariann vagyok. Olvasgatlak Titeket egy ideje, de egy másik tpoicba írogatok, mert nagyon kevés időm van, és itt nem nagyon bíronm követnei az eseményeket. De most már nem bírom ki.

Nekem is hullik a hajam, és eszembe se jutott, hogy a szoptatástól van, jó hogy írtátok!!!

Kissvirág! mi ismerjük egymást! Szóval már 15 hónapos a babód? az enyém 9, fiú, Csongi.

Mi Makkosházán lakunk, lakik még valaki erre?

Pankata! Látod, még se bírtam ki! De látom ebből a topicból is eltűntél! Már kolpingoztok?

Régebben vetettétek fel az allergia témát, sajna én is az vagyok. Csúcsszezonban (parlagfű) napi 2 Claritine. Tényleg olcsóbb, ha szakorvos írja fel. (Fül-orr gége, vagy tüdőgyógyász), de még olcsóbb, ha nem Claritine-t, hanem más ugyanilyen hatóanyagú gyógyszert írattok fel, én pl. mindig Flonidan-t íratok, ez ugyanaz, mint a Claritine, csak nem angolok, hanem szlovének gyártják és így feleannyiba kerül. A gyógyszertárban meg lehet kérdezni, mi van még és mennyiért ugyanolyan hatóanyaggal (a Claritiné loratadine).

Ét-Trend: örülök, h. Ti meg vagytok elégedve. Nekem fél fogamra se elég az adagjuk, csakúgy mint a Gastroyalé. Meg hát a szoptatós étrend elég szigorú, én a nagy kínálat ellenére is alig tudtam választani. Mondjuk engem tejtermékektől, tojástól is eltiltott a gyerekdoki. Persze most már kicsit lazább vagyok, h. 8 hónapos Csongi.
Aztán utáltam, h. mindig akkor csöngetnek, amikor éppen nem jó: szopi alatt, altatáskor, meg amikor én pihizni akartam. A Gastroyal legalább mindig ugyanabban az időben jött, az Ét-Trendnél sose tudtam meddig dekkoljak otthon. Mi a Szote menzáról hozunk inkább jól megpakolt adagokat.

Üdv.Mariann

Mariann
Kép
kmarian

Dancsi!

Remélem,hogy tudsz segíteni nekem.Mennyibe kerül kb.a taxi a Mars tértől a Fülemüle utcáig?A Noémivel át kellene ugranom holnap Újszegedre,de buszozni nem merek.És a taxisok egyáltalán átvisznek gyerekülés nélkül?

Ildi
tfildiko

Bibi: Nálunk Bogi nem, de Viola a nagykönyv szerint aludt! Sőt, volt hogy könnyebben össze tudtam számolna, amikor ébren volt, mert kevesebbet volt ébren mint aludt volnaKép. Kb 7-8 hós koráig aludt rengeteget! Bogi meg akkortól aludt többetKép Másfél évesen Bogit próbáltam a napi 2x alvásról napi 1x alvásra szoktatni! Nehezen de összejöttKép Szal a fenébe a könyvvel! Barni úgyse olvassaKépKépKép
Én is remléem, hogy hamarosan összehozzukKép

Hildus: nagyon örülök, hogy jelentkeztél! Hogy vagytok?? Hanna? Jár még hozzátok a gyógytornász??
Én ma felhívtam (Norus sugallatáraKép) és mondtam neki még nem jár a Viola, és mondta hogy kedden eljön megnézi!

A mai ebédünk nagyon finom voltKép! A páromé is és enyém is! De többet nem rendelünk!

E

ceniko
Szeged

Ildi,
Honnan gondolod, hogy tudom? Kép Hívj fel egy taxitársaságot és kérdezd meg sztem.
Vendég

Dancsi!

Nem tudom,hogy miért gondoltam.Talán azért,mert arra laksz,és te jutottál az eszembe.KépBocs!

Ildi
tfildiko

Jaj , hogy ez a Kristof gyerek milyen icike picike, pedig Zsófi is még csak 2 honapos és már Õ olyan nagynak tünik Kristof babához képest Zsófinak igy is nagyon tetszikKépés egy közös délutáni cumizásra invitálja Kristóf babátKép

Zsuzsófi!
Jol ki nyomja magát a kislány, mindent a cél érdekében Kép! Mozgalmas álma volt! Katicanak hol tették a fülbevalót be? Hol van nagy kínálat bébi fülbevalóból? Fájt szegénykémnek?

Enikő, Látom Violának is van fülbevaló, Ti hol vettétek? (Szabadkán?)

Klzsuzsi!

Remélem én lányom is ugy viseli majd az oltást mint Dénes! Bátor legény, nem is sír hát tudja, hogy ez katonadolog Kép (Mondom én, aki ugy fél a tűtőlKép)

Exdeus, Jégvirág!
Hétfő ha szép az idő és nem esik?
Hol? MIkor?

Rika

KépKép

KépKép
rika07

Sziasztok Lányok,

lenne egy kérdésem: ki milyen méretű rugdalózókat stb. vett először újszülött csimotájának? Egyesek azt mondják, hogy 50-eset érdemes, mások meg 56-osat mondanak (merthogy az 50-eset koraszülötteknek meg ikerbabáknak szokták)? A kettő között meg ugye azért van némi különbség. Kb. meddig bírják hordani a babák az első rucijaikat?

Vesm

vesm

Vesm!
Én vettem 2db 56-ost, a többi 62-es volt, nagy volt rá, mert 51cm-el született Vivi, de belenőttKép
3hónapos koráig voltak jók a 62-es rugik.
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?