Köszi!
2006.03.29 13:22
.
), a párom a bacis tüszös mandulagyuszijából (őt biztosan még jobban
). Most rajtam a sor, a virágzó mogyorótól tüsszögjek és taknyizzak (határozottan nem várok magyarázatot a miértre, a túlzott immunreakció elégséges indok, mint ahogy az olvasószemüvegemet sem óhajtom a meg nem valósult ovis randim rovására írni
). Mindezek mellett bőszen kertészkedünk. Pandához hasonlóan Pálma is roppant érdeklődő, bár gyakran el is alszik a nagy megfigyelésben
.
.)
. Tényleg jól ráharapott a pasira
. Pálma sem rajong sem az almáért, sem a barackért. Nagy banánrajongó (a délamerikai ddt bombával mérgezem a gyermeket, amit magam is eszek, tehát a tejcin keresztül mindenféleképpen kapna belőle), egyik este vacsi után ettem egy banánt, úgy cuppogott, hogy neki is majszoltam egy kicsit az ujjaim között. Én simán négyfelé veszem, kivágom a közepét (sok kicsi mag miatt), villával összetöröm. Általában tejpépre teszem, nálunk az nagyon bejött (dokinéni felírja, gyógyszertárban olcsó a Humana Ha). Gyümik közül afrutapure-ból az almás-körtés jött be nagyon, az édes, míg az almás-banános savanykás. Általában elég édesszájú a kiscsaj (hogy kitől örökölte?). 2006.03.29 13:51
Így, hogy lányzód ilyen találékony, jó is hogy ezt vettél, mi lett volna a sok kis apró alkatrésszel
Reggel 9 után már elkezdtem és nemrég lettem kész. Leonka szuper jól viselkedett, végig ott volt, ahol én, így eljátszott egyedül.
2006.03.29 13:51
2006.03.29 13:55
2006.03.29 14:16
2006.03.29 14:35
, sajna leírtam, hogy Olaszországban sem minden házasszony dagi, ahogy a néphit tartja (merthogy ugye ott is sokan dolgoznak gyerek mellett), ebből vonta le Tünde a következtetést. Lelke rajta. Engem nem zavar senki testalkata, súlya (főleg az enyém nem!), hite, csak ne akarja rámeröltetni.
, gondolom nem marad mindig így, van baba, aki csak 1 éves korában fogzik, persze, hogy ráérnek. És csodálkozom, hogy Angelani kisfia milyen gyorsan elindult.
, az előbb nem maradt időm, hogy reagáljak. Az iskola ügyében sok közös tapasztalatunk van
. Nálunk mondjuk körmöst nem osztogattak (talán 50 éve betiltották a testi fenyítést az iskolákban), de valóban, az aktív és intelligens lányokat nem kultiválták. Biztos ez is a sztereotípia: legyél csendes és szorgalmas.... az a "jó" kislány. Az egyik kollégámat még el is tanácsolták az általánosból, hogy vigyék a szülei kisegítő iskolába, mert kezelhetetlen, ma persze a közgazdaságtudományok doktora. A PhD védése után én is javasoltam neki, hogy keresse meg a "pedagógust" aki ilyet mondott az anyukájának, és tegye le elé csendben az oklevelet. Sajna ebben a szakmában is sok kókler van. És egyre több lesz, a tanárképzők és tanárszakok felvételi pontszámát elnézve. Éppen ezért kell a kedves és rendes tanárokat bevadászni. Sokan úgy adják oviba, suliba a gyerkőcöt, hogy megnézik, ki jön a körforgásban, ha nem jó a híre, más helyet keresnek.
, jó lett Zsuzsa sérója, amig kicsik, sokkal egyszerűbb a rövid hajat kezelni. (A párom szösszenete: "A babanetre új hír érkezett/Zsuzsa kopasz pocok lett".) 2006.03.29 14:39

2006.03.29 14:43
. Egy év alatt talán én is elérem az 500 hozzászólást. Köszönöm, hogy igazoltnak tekinted a távollétemet, igazság szerint gyakran beleolvasok (néha a párom is tart felolvasást), csak időm nem marad reagálni. Furcsa, az együtt pocakosodó csapatból olyan sokan vannak távol, Hariról is régen jött hír... 2006.03.29 14:45
2006.03.29 14:49
2006.03.29 15:18
2006.03.29 15:22

2006.03.29 15:29
A pizzatésztát inkább megsütöttem és majd így fagyasztom le, úgyhogy a következő talita vihetem, ha gondoljátok. 2006.03.29 15:35

2006.03.29 15:48

2006.03.29 15:50

2006.03.29 15:56

Pedig de jó néha megszépülni és egy kicsit kikapcsolni!!Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|