Most látom csak, milyen erős az immunrendszer a pocakosság ideje alatt, most meg a szopi alatt eléggé le lehet gyengülve. A lényeg,hogy Botinak eddig kutya baja, remélem, így is marad. Bár este egy kicsit nyügi volt, de csak mert egész délután nem aludt. Amúgy egy tündér, 3 napja csak 1x kel éjszaka. Mondjuk nem célom,hogy ne ébredjen enni, csak legalább mindig aludna vissza (vagy legalább ne nyügösködjön)
Annácska, Vikó: Nagyon drukkolok Nektek, ügyesek legyetek!!!
Barti: Fel a fejjel! Biztos nehéz lehet így Nektek, hogy látjátok a baba-képeket, de hamarosan már a topic összes mamijának meglesz a babója, és megint közel egy lesz az érdeklődési kör (mert azért lesznek hónapbeli eltérések)! Drukk Nektek is!
Babetta: Nagyon királyságos a kép
Én még sosem láttam lepényt, így nagyon köszi

Tünde: Óriási csaj Bettina
Fodrász elmaradt???
Nemcsak husi, nagyon hosszú bébi! Nici: Jó,hogy jöttél! Sajnálom, amiken átmentetek!
Remélem, most már minden a legnagyobb rendben lesz. Nagyon szép Szintike
Csema: Szófi is nagyon szép!
Ivildi: Nekem a 17.héttől volt 2000, 35.-től 2100, szülés előtt 2 nappal:2110!
Annácska, BartI, Livi: Pocik gyönyörűek, jól megnőttek
Livi: vizsga sikerült? Bocsi, ha már írtad!
Mamacka:csodálatos az Áron-birodalom, nagyon ügyesek vagytok
Irigykedem ám
Óriási a pocid! Vikó: apa izgul a távolban? Mikor tudtok taláűlkozni, tudjátok már?
Angi: Gyönyörűség volt a kiscsajod tegnap! Igazi vagány csajszi
Doki mit mondott? Mennyi idő múlva jöhet kistesó? Ilyenkor megnézik a méh sebét is? Mi holnap este megyünk kontrollra! Ildi: Köszi a sztorit! Hát, ez csak veled történhetett meg

Gratula, nagyon ügyes voltál! És Levi is egy hős! Beszélgettél már azóta vele róla? Lingelera, Olgo: gratula a gyerekekhez!
Aki szülni megy: ügyeseN!!! Drukkolunk! Adjatok hírt magatokról!
Megyek,mert "hótton" vagyok
Nem tudom, hogy lesz kész a dolgozat szombatra... Mariann: én nem is tudom, hogy bírod így, h még előadást is tartasz:Elismerésem! Örülök, h jobban van Istvánka.
Nyugis estét a babás-mamáknak, izgiset a kismamiknak
Anita