A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Ne haragudjatok, nagyon felületesen írok, iszonyat beteg vagyokKép Most látom csak, milyen erős az immunrendszer a pocakosság ideje alatt, most meg a szopi alatt eléggé le lehet gyengülve.
A lényeg,hogy Botinak eddig kutya baja, remélem, így is marad. Bár este egy kicsit nyügi volt, de csak mert egész délután nem aludt. Amúgy egy tündér, 3 napja csak 1x kel éjszaka. Mondjuk nem célom,hogy ne ébredjen enni, csak legalább mindig aludna vissza (vagy legalább ne nyügösködjön)Kép

Annácska, Vikó: Nagyon drukkolok Nektek, ügyesek legyetek!!!Kép

Barti: Fel a fejjel! Biztos nehéz lehet így Nektek, hogy látjátok a baba-képeket, de hamarosan már a topic összes mamijának meglesz a babója, és megint közel egy lesz az érdeklődési kör (mert azért lesznek hónapbeli eltérések)! Drukk Nektek is!

Babetta: Nagyon királyságos a képKép Én még sosem láttam lepényt, így nagyon kösziKépKépKép

Tünde: Óriási csaj BettinaKép Fodrász elmaradt???KépKép Nemcsak husi, nagyon hosszú bébi!

Nici: Jó,hogy jöttél! Sajnálom, amiken átmentetek!Kép Remélem, most már minden a legnagyobb rendben lesz. Nagyon szép SzintikeKép

Csema: Szófi is nagyon szép!Kép

Ivildi: Nekem a 17.héttől volt 2000, 35.-től 2100, szülés előtt 2 nappal:2110!

Annácska, BartI, Livi: Pocik gyönyörűek, jól megnőttekKép

Livi: vizsga sikerült? Bocsi, ha már írtad!

Mamacka:csodálatos az Áron-birodalom, nagyon ügyesek vagytokKép Irigykedem ámKép Óriási a pocid!

Vikó: apa izgul a távolban? Mikor tudtok taláűlkozni, tudjátok már?

Angi: Gyönyörűség volt a kiscsajod tegnap! Igazi vagány csajsziKép Doki mit mondott? Mennyi idő múlva jöhet kistesó? Ilyenkor megnézik a méh sebét is? Mi holnap este megyünk kontrollra!

Ildi: Köszi a sztorit! Hát, ez csak veled történhetett megKépKépKép Gratula, nagyon ügyes voltál! És Levi is egy hős! Beszélgettél már azóta vele róla?

Lingelera, Olgo: gratula a gyerekekhez!Kép

Aki szülni megy: ügyeseN!!! Drukkolunk! Adjatok hírt magatokról!

Megyek,mert "hótton" vagyokKép Nem tudom, hogy lesz kész a dolgozat szombatra...

Mariann: én nem is tudom, hogy bírod így, h még előadást is tartasz:Elismerésem! Örülök, h jobban van Istvánka.

Nyugis estét a babás-mamáknak, izgiset a kismamiknakKép

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Livi: akkor megy a drukk Nektek is!Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita: szedsz valami vitamint? Én most is szedem az elevitet, és egyelőre talpon vagyok Kép Jobbulást!!!

Lizáról egy mai kép:
Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Anita!
Szerintem a vizsga sikerült, csak még a jegyet nem látom az iskola honlapján. Egyébként köszi a drukkot!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

<font color="aa00aa">AnitaKép MesiKép Köszi, rajtam már nem múlik semmi, tökéletes felkészültségi állapot vanKép Apja már két hete noszogatja a fiát - de eddig nem hagytam neki azért nagyon, most már szabadKép És AnitaKép tessék szépen gyorsan Oscillococcinumot vagy Echinaceát homeobogyóban elkezdeni szedni, az hihetetlenül gyorsan rendezi az immunrendszert - és valóban, terhesség alatt annyira védettek vagyunk a ferőzésekkel szemben...

BartikaKép Kár lenne az utolsó napokat/heteket elrontani ezzel, miért is vagy szomorú? Olyan sok időd van még és hát a babócád nincs még kész az útra... itt valóban a már megszületertt babákról van most inkább szó, de ez nem szabad, hogy megzavarja ezt a gyönyörű várakozást! Remélem, meg tudod szép részét is élni azért (a pocsékról én is tudnék könybet írniKép)</font>

indianyo

MesiKép Én nem szedek magzatvédő vitamint... csak a kötelező vasat és magnézium+b6-ot és máégsincs semmi bajom egy egyszeri kis kétnapos ramatyabb állapoton kívül, pedig itt azért körülöttem jöttek-mentek a vírusos betegségek napi váltásban. Úgy érzem, hgoy inkább a szoptatás alatt kell/ene a plusvitamin, mert ott máér a babóca van biztonságban és akkor nekünk kell erősíteni.

indianyo

Jó reggelt Kép
Túl vagyok a ctg-n Kép Jobb lett mint a tenapi, így még szabadlábon védekezhetek Kép
Holnap reggel újra mennem kell és utána megbeszéljük mi legyen a hétvégén.
Bár én nagyon remélem, hogy addig megszülök Kép

Vikó Kép
Nem én aggódtam, hanem a dokim, mert nem mozog a ctg alatt és a szívhangja is csak 120 körül van.

Szelivi Kép
Sajnos nem szokták mozgatni nekem kell őt noszogatni. Amikor a szülőszobán csinálták a ctg-t ott a szülésznő jól felkeltett és szépet is produkált a fiam Kép

Barti Kép
Nagyon csini a pocakod Kép
Hidd el teljesen át tudom érezni a türelmetlenségedet Kép Már én is alig várom, hogy végre a kezemben tarthassam a fiam Kép

Annácska 39+3

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Jó reggelt mindenkinek!

Az éjszaka nem fájt a pocim, kifejezetten jól aludtam.

Mesi!
Én szedek elevitet, vas+folsavat meg a vérnyomáscsökkentőt, csak az esti adagot el szoktam felejteni. Meg két napja újra magnéziumot, mert begörcsölt a lábam.

Itt egyébként nagyon szépen süt a nap. Remélem mire elindulok a ctg-re, addig ilyen is marad.

Kép
szelivi

AnnácskaKép
TE még itt? hiába a hideg és a szél?
AnitaKép
gyógymanók eltévedtek?
ujjak mennek!! Kép tényleg jobbulást!
CoryKép
még mindíg gyönyörű Alíz! Kép
TündiKép
Tényleg husi lett Bettina is! látszik a lányzókon, hogy nem sajnáljuk tőlük az anyatejcsit! Kép Kép
lassan cofit csinálhatsz a lánykának!
pocsék éjszaka volt ill már tegnap este kezdődött!
sírás egyvégtében még a szájában a cicivel is! most alszik, de hogy meddig....
OlgoKép
Köszönöm!
BartikaKép
KITARTÁS!!!!!!
MesiKép
én szedtem terhesség alatt is és most is az Elevitet, a doktornénim mondta hogy szedjem!

KépKép
csema

Csema Kép
Nekem már a meleg front is megteszi, csak legyen már valami Kép
A ctg-s néni mondta, hogy az éjjel sok szülés volt Kép

Annácska 39+3

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Köszönöm a jókívánságokat, gyógymanókat (Csema, úgy tűnik, lassan célba érnekKép)Kép

Vikó: Tegnap a patikában Coryzalia nevű homeos készítményt és Euphorbium homeos orrcseppet kaptam! Sztem hatnakKép Illetve csak vettünk porszívós orrszívót a gyereknek, mert sokat szörcsög, és én teszteltem, milyen érzés neki! Ne nevessetek: azóta én használom az egyik fejetKép, de tényleg nagyon jól kipucolKép

Annácska: Örülök,hogy jó lett a mai CTG, de kár,hogy még nem érkezett meg Petike. Drukk továbbra is!

Cory: Gyönyörű csajszi LiziKép Még mindig szedem az Elevitet (igaz, csak kb. 3 naponta) + a Malto Fer-t is!

Mesi:Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Bartika,
kitartás!! Kép Nekem ugyan van még 3 hetem, de én is várom már, hogy mi lesz és főleg azt, hogy mikor! Kép

Szelivi,
nahááát! Párod ott akar marasztalni a kórházban...? Kép Az izgi apuka! Kép

Cory,
elsőosztályú kép, könyvbe, mesébe, filmbe illő, hogy milyen jól érzi magát Liza! Kép Beájult rendesen... Kép

Trose,
én csak FerroFolgammát szedek. Vérképző. Azt hiszem... Kép Semmi egyebet.

Annácska,
hűű, akkor még mindig megy a drukk, de akkor most már hétvégére... Kép

Nadine és Dorka 37+0 Kép

nadine81

Trose:
én elevitet szedek 1-2 naponta, meg heti 2-3 vasat, ha eszembe jut.

Cory:
nagyon édes Liza Kép

Annácska:
örülök, hogy a mai ctg-d végre jó lett Kép

Anita:
jobbulást!

Van valami ötletetek köröm töredezés ellen? Kép Egy hete vettem észre, hogy nagyon sérülékeny lett.

titati
titati

Nadine!
Igen marasztalni akar, mert attól tart, hogy majd nem vesszük észre ha jön a baba, vagy olyan gyorsan kibújik, hogy nem ér be velem a kórházba. (20 perc az út)

Kép
szelivi

Na és végre teszek fel magamról, meg a baba ágyikójáról képet, már sokszor ígértem, csak hát a lustaság az nagy úr!

Poci:

Kép

Kép

Kiságy:

Kép

Kép

Kép
szelivi

Ja, a vakut nem tudtam kikapcsolni! Kép nehogy azt higgyétek, hogy fényt kapott a fejem!

Kép
szelivi

Titati: a fiúknak körömtöredezés ellen kubut szoktam adni, mert abban van kvázi sok A-vitamin.

Köszi a dícséretet Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory:
ezek szerint A vitamin...köszi Kép Kubu van is itthon Kép
titati

Sziasztok!

Betti
Én elolvastam... eddig sem vártam semmi különösebb csodát a ctg-től de az az igazság, hogy ezt a nagy ellenbeszédet ugyanúgy nem értem... szerintem ez csak egy eszköz a sok közül ami információt adhat... semmi több... de hogy káros lenne azt azért túlzásnak tartom.

Annácska
Örülök, hogy a mai jól sikerült!
...nemsokára kint lesz a fiad!
Nagyon szép kis kerek a pocakod...

Bartika
Ne szomorkodj... elöbb itt lesz mint hinnéd! Kép
Ilyeneken én is gondolkodtam, hogy nehogy az legyen majd a baj, hogy nem tudom elengedni... ezért szoktam vele beszélgetni, hogy milyen szép idekint és apa mennyire várja... milyen szépen süt a napocska..., hogy lássa érdemes azért kibújni is bár nagyon jó így együtt. Kép

Tünde
Nagyon aranyos Bettina! Kép

Én szedem a vitamint... részemről nagyon Elevit párti vagyok... én biztos lebetegedtem volna ha nem szedem... a szülés után még fontosabb hiszen akkor negyon legyengül az immunrendszer.

Cory
Olyan szép Liza
Hasonlít a fiúkra... Kép

Mi tegnap este voltunk ctg-n tök üres volt a szülészet (egy kismama volt rajtam kívül kérdeztem, hogy ő már szülni jött?... olyan kicsi a pocija... azt mondta a szülésznő, hogy igen csak végigdohányozta a kilenc hónapot! Kép az én pocim kb 5 hónaposan volt akkora) pedig azt hittem a nagy szélvihar miatt tele lesz, de úgylátszik ez nem kismamafront volt.
Végre láttam az alternatív szobát is... én szeretnék ott szülni... remélem amikor mi megyünk akkor is ilyen nagy lesz a választék szobák terén.
Áron nálunk is bealudt de akkor rázogattuk, meg szegényt egyszer egy dudával is felriasztotta a szülésznő... úgy összerezzent a drága... kicsit aggódtam, hogy nehogy ezek után elmenjen a kedve a fejvégűségtől.
Fájástevékenység nálunk semmi csak a rugásokat érzékeli a gép... de nem is baj mert a jövő héten semmiképpen nem szabadna szülni.

Mai friss kép! ...olyan szépen besütött a napocska...
Feltettem a képeket is a falra...
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Livi
Nagyon szép a kiságy!
Milyen fából van?

Anita neked jobbulást!
Orszívó-porszívó Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szelivi,
én tegnap éreztem egy kis nyomást lent a szeméremcsontomnál, és mivel eddig soha de soha nem éreztem semmit, gondoltam megemlítem Apának...
Erre ő: "Menjek ma én autóval dolgozni, hogy haza tudjak egyszerre jönni, ha kell?" (egy kollégájával együtt járnak melóba és minden második hétem esik rá a sor, hogy ő menjen kocsival, és ez most pont nem az ő hete...)
Szóval már az első nyüsszögésemre tűkön ül... Kép Kép

Mamacka,
dudáltak?! Azért ez nem szép tőlük... Kép Nekem annyit mondtak, ha nem produkálna egy ideig semmit, akkor noszogassam, bíztassam... Na de ne dudáljanak nekem bele a pocakba!
És nagyon szépek a képek is! Kép
Ma itt is kicsit jobb az idő, mint tegnap, remélem már marad is így! Kép

nadine81

Mamacka, Anna nálam is használta párszor a dudát, attól mindig felébredt Bence. Az a hihetetlen, hogy amikor mentünk szülni reggel, tök erős fájásaim voltak, és Bence akkor is aludt (a CTG szerint). Nem is gondoltam volna.
Szimpatikus volt? Remélem... Kép
Ahogy írod, hogy most te jársz oda, ahol mi is voltunk nemrég, elfogott a nosztalgia, és újra eszembe jutott a szülés.......olyan jó érzés visszagondolni rá. Kép

Anita, jobbulást! Kép Ma én is használtam az orrszívót, de csak én szívtam meg. Benyó annyira mohón evett, hogy az orrában maradt egy kis tejcsi, megszáradt, és szuszogott, szóval muszáj volt kiszippantani. Nem teccet a fiatalúrnak, dehát muszáj volt. Kép Ezen is túl vagyunk.

Annácska, drukkolok neked, és sok kitartást az utolsó órákra, napokra!

Tünde, hatalmas a kiscsajod! Kép

Én is szedem az Elevitet még most, azt mondta nekem a dokim, hogy fél évig még szedjem, mert a babának sem árt egy kis plusz vitamin az elején, hogy rólunk már ne is beszéljek.

Ha valakinél a bébinél nagyon erős tejpöttyök vannak, ismerek egy nagyon klassz homeos szert, ha kell.

Bartika, megértelek téged is, hogy már nagyon várod a végét, de hidd el, hogy tényleg hipp-hopp itt lesz már! Kép

Vikó, neked is kitartást és boldog utolsó órákat kívánok!

Puszi

Eszti
Vendég

Eszti
Olyan jó, hogy ilyen jókat írsz a szülésedről...
Kíváncsi leszek nálunk, hogy alakul... te melyik szobában voltál?
Anna aranyos volt... csak Attila azt mondta, hogy mind aranyos és szerinte felesleges választani... (persze csak azután kérdeztem meg, hogy már felkértem Annát Kép ) ezért még mindig bennem motoszkál, hogy lehet mégsem kellett volna... jövő héten ráadásul nem ér rá... sem ctg-re sem szülni! Kép

...no mindegy most már ez van....

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szia Eszti!Kép Szegény Benyó, de néha tényleg muszáj! Boti is megijedt tegnap tőle, de ma már egy hős volt, semmi pityergésKép

Barátnőmnek azt mondta a védőnő, hogy a tejkiütésket kenje be a 70%-os alkohollal (amit köldökcsonkra használtunk)! Nekik bevált!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Mamacka, azért hidd el, hogy nem véletlen, hogy Attila azért mégiscsak, ha kell, akkor őt ajánlja. Én láttam őket együtt dolgozni, és engem megnyugtatott, hogy ekkora összhangban tudnak dolgozni. Kép
Én abban a szobában voltam, ami közvetlenül a CTG-s mellett van, a pultnál.

Anita, Benyó is csak picit pityorgott, aztán persze megvigasztalódott tejecskével. Biztos jó az alkohol is, csak ha valaki homeozni akar, akkor arra tudok egyet. Kép

Képzeljétek, Bence most úgy szokta abbahagyni a kaját, hogy egy széles vigyorral kinyitja a száját, és elhúzza a fejét. Megzabálom Kép
Vendég

Eszti, gondolom az áldott jó Benyófiú nem is tud vigasztalhatatlanul sírniKép Így vannak a barátaink is, az ő fiúknak sincs semmi hangja! Bezzeg Botinak...Kép Néha túlpörgeti magát rendesen, dehát volt is kire ütnieKép
Akkor Benyó is megvan elégedve magával és a mamával kaja utánKép Olyan boldogság,hogy már így somolyognak, nem?Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Jajj, ne is mondd, akárhányszor elmosolyodik, nekem könny szökik a szemembe, annyira édes. Kép
MiniBenyó azért tud ám vigasztalhatatlanul sírni: ha éhes!!! Kép
Tolhatnál egy-két képet Botiról, már rég láttuk! Kép
Kontroll mikor lesz? Vagy már volt? Össze vagyok keveredve a napokkal....
Nekünk kedden.... Kép
Vendég

Me este megyünk kontrollra! Visszük Botit is, megmutatjuk, milyen tokás lettKép
Kivételesen most tudok gépezni(Boti itt szunyál mellettem az ágyon), de az apa gépén nincsenek letöltve a messenger-progikKép

Csajok: a ti babáitok is hangosan alszanak? Boti úgy tud nyekeregni. Néha a poci miatt, mert ha kijön egy-két puki, akkor megnyugszik, de van,hogy szerintem szinte ok nélkül nyöszörög, horkant...Kép
Lehet vhol kapni extra hosszú fejvédőt? Vagy csak akkor lesz,ha én készítek? Nehéz ilyet készíteni? Boti mindig keresztbe fekszik az ágyon, és kidugja kezét v lábát, pedig már körbe raktam neki törölközővel, de megtalálja a résKépKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Majd este v holnap dobok képet! De Benyót is szívesen látnánk! Imádom a nagy gombszemeitKép Haverokat szemléli vele ügyesen?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Tünde! Szintit legtöbbször oldalt altatom, de van hogy háton. Hason soha! Hason nem bír nyugton maradni és folyton felemeli a fejét! Kép Bettina pedig tényleg jól meghízott, nagyon édes!

Anna! Hatalmas a pocakod! Drukkolok hogy mihamarabb kibújjon a kismanó!

Bartikának is megy a drukk hogy babóca megérkezzen!

Cory! Édes baba Liza!

Én nem szedek Elevitet és más vitamint sem!

Szelivi! Jó nagy a pocakod! Már te is a végén vagy! És a kiságy is csudaszép!

KépKép
nicika

sziasztok!

Ma megyünk csípő UH-ra, gondolom minden rendben lesz.

Eszti: bogyó neve jöhet, bár már múlik a tejpötty

Nicika: csak azért kérdeztem, mert mondtad, hogy a büfitől majdnem megfulladt.( Én hason altatom és ha jön egy büfi, akkor legfeljebb kifolyik a száján.

Cory: gyönyörű Liza baba!!! Biztos szopi után készült a fotóKépKép

Anita: amikor hajnalban szopi után vagyunk már rég alszik, de még mindig nyöszörög-nyekereg álmában. Én azt hiszem, hogy egy bent maradt büfitől van, de nem biztos.

Nekem is szednem kellene valami vitamint, lehet hogy Elevitet fogok venni.

Pocakos kismamák: türelem!Kép Persze könnyű mondani, hiszen mi is nagyon vártuk a babáinkat!!
aztán szülés után repül ám az idő!KépKép

Én még mindig nem voltam kontrollon. Nincs rá időm!

Cory: neked milyen 3 gyerekkel? Hogy oldod meg, van segítséged?

Ildi: ugyanez a kérdés!?

Babetta: azért nem vészes ám a helyzet, mert Patrícia és Peti kiszolgálja magát, csak Dorinával és a picivel kell foglalkoznom. persze ez azt jelenti, hogy délben jutok a reggelihezKép

Csema: nálunk már több napja csak hajnalban ébred Bettina, de 11-12 körül alszik el este.

Mindenkinek szép napot!!

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Livi: Szép az ágyikó és a poci isKép

Tünde: Már csípőszűrés? Nekünk csak 4 hónaposan kell menni, de kb. 2 hónappal előtte időpontot kell kérniKép Írj, majd mi volt!
Mi is kitoltuk a fürcsi, vacsi időpontját, így alussza nagyjából át az éjszkát Boti (Mondjuk 11-től 5-ig), kivéve tegnap, mert estére kiütötte magát, így 9-től aludt 3-ig, de ez is nagyszerűKép
Déli reggeli...ismerősKép

Angi, Mariann, Rita ...császárosok (nem tudom, fejből, bocsi): Ti használtok terpeszbetétes pelenkát! Nekünk a kórházban mondta az egyik gyermekorvos,hogy a császáros babáknak kell hordani. Azonban, mivel az a doktornő, aki hazaengedéskor vizsgálta, mondta,hogy nem kötött a csípője, nem is mondta, hogy kell. A mi gyerekorvosunk első alkalommal mondta,hogy a császárosoknak szokott kelleni, de ő sem írta fel. Vagy hogy működik ez? Nem csak akkor kell, ha a csípőszűrésen előírják? De az még 2.5 hónap. Remélem, nem rontottam el valamit, és már rég hordani kellene. Bár hozzáteszem, olyan lazán mozog a csípője, hogy csak na.Kép Jövőhéten megkérdem a dokit, úgyis jön ki, csak gondoltam, addig is megkérdezlek benneteket!

Nici: Szinti megmarad még oldalt fekve? Összeszoktatok már? Írj már magatokról kicsit többet, ha van idődKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita, nekünk is jövő héten kell csípőszűrésre menni, 6 hetes korban.

Mi most 9-kor fekszünk, kb. 1-fél 2-kor kaja, aztán pedig reggel.

Várom a Boti képeket, addig pedig itt egy gombszemű Benyó kép a haverokkal. Kép Kép

Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Megjöttem!

Mamacka!
Fogalmam sincs milyen fa, a keresztgyerekeim apukája csinálta még a saját gyerekeinek és az egyiket "elörököltük", de le van festve valami mahagóni páccal és le van lakkozva.

Nadine!
Hát igen, az apukák már csak ilyenek, én már sokszor nem szólok, ha keményedik a pocim.

Anita!
Az ikeás falvédő körbeéri a kiságyat, van rózsaszínű meg kék, meg fehér kicsit olcsóbbért, de pontos árat nem tudok.

Na és a mai napom:
Találkoztam Bettiflame-mel a szülészeten. Illetve ő ismert meg engem, mert én aztán úgy el voltam varázsolva, hogy csak na.
A ctg-n szép szabályos 10 perces fájásaim voltak, a szülésznő rá is kérdezett, hogy érzem-e. Mondtam, hogy nem nagyon. Volt, ami 126-ra is felment. Megbeszéltük, hogy lehet, hogy bennt kéne maradni, ha a doki is úgy gondolja. Aztán megjött a dokim, megnézte a ctg-t: Na, szülünk? Mondtam, hogy per pillanat ráérek. Azt mondta, hogy jó, mert most itt van a Zsuzsa is (a szülésznő) és ő is ráér. Aztán megnézte a babát ultrahangon, a BPD 92, A combja 76. A gép szerint 3450 g! Viszont nem teljesen jól fekszik, mert a feje a méhszájat elfelé tolja a hüvelytől, ezért a méhszáj hátra van csúszva, és még mindig csak 1 cm. Legközelebb kedden kell mennem, ha addigra nyílik a méhszáj, akkor elindítja a szülést, de ha nem áll úgy, ahogy kéne, akkor várunk vele, mert nem akar "vége-hossza nincs" szülést. Ja és azt is mondta a doki, hogy ha esetleg az éjszaka nem tudnék aludni, mert erősödne a fájdalom, akkor menjek be nyugodtan a szülészetre.

Kép
szelivi

Ja, Anita, nekem bent a kórházban mondták, hogy én meg azért vegyek terpeszbetétet, mert laza a csípője. Megjegyzem: pár napos babánál ezt nem lehet megállapítani, ezért van 6 hetes kortól a szűrés.
Vendég

Eszti
Olyan kis aranyos! Kép

...nemsokára nekünk is kezünkben lesz a kistökösünk! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka,
ez valami rejtett/kódolt üzenet, jelent valami konkrétat, vagy csak úgy írtad? Kép Így olvasva olyan, mintha te tudnál már valamit... De lehet, hogy csak hozzágondolom... Kép

nadine81

Hű Livi ez már célegyenes!
Szép az ágyikó..

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szelivi,
ejj, ezek elég komolyan hangzanak... Kép Te szíved szerint hogyan cselekednél?

nadine81

Jaj nem nincs semmi de azért egy-két hét azért az már nemsokára! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szelivi, azért akkor megy a drukk neked! Kép
Vendég

Megzabálom ezt a gyönyűréséget,milyen édesen örül a haveroknakKép Szép nagy fiú!
A 6 hét kicsit reálisabb. Na, de ha nekünk mégis kellene, az csak 4 hónapos korában derülne ki. Érdekes,hogy ez sem egyforma,hogy hol mikor szűrik. Nektek meg azért, mert laza? Na, ezt már végképp nem vágomKép

Mamacka: pocid alapján nem is "kis"trónörökös leszKép

Livi: Hajrá!Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Mamacka,
akkor ezek szerint már én vagyok annyira rákattanva, hogy ezt gondolom... Kép
Pedig még 3 hét..
Ma vagyunk 37+0 Kép

nadine81

Mi holnap leszünk 39... Kép de lehet, hogy el van számolva... de még nem vagyok eléggé ráhangolódva! Kép

Anita
Azért remélem nem lesz óriásbébi sem! Kép
Különben én úgy tudom, hogy anagysúlyú babáknál gyakoribb a csípőficam... de ha a doki nem mondott semmit akkor ne aggódj... nemvéletlenül van akkor a kontroll amikor van...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nadine: nem is biztos az a 3 hétKép, na de inkább úgy készüljön az ember, nehogy csalódjon!

Livi: kösziKép megnéztem az ikea honlapját! 348 cm hosszú, tehát az tényleg végig ér mindkét oldalon! Pedig após tegnap volt Pesten...sebaj,mindig megy vki a családból!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok4

Csípőszűrés: a négy hónapos kor már nagyon késő!!!! És ha gáz van, netán és kengyel kell? Akkor majd 1 éves koráig hordhatja!!!

ÁLtalában 6 hetes kor körül ideális, de nekünk pl már a jövő héten menni kell (azért mert én csípőficamos voltam, kengyelt kellett hordanom)

Egyébként Anita fiúknál úgy tudom nagyon ritka a csípőficam! De azért a helyedben tuti hamarabb mennék...

Finishelőknek mennek a drukkok!!!

Azért kicsit írigy vagyokKép De csak kicsitKép

Puszka:

Zsu és KAtica
3+0

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

ráadásul férj is, én is csípőficamosak voltunk...és nagysúlyúakKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

de nem tudok mit kezdeni, ha itt ez a rendszer...

Anita
Kép
Kép
_anita_

Zsu,
azért nekünk is van ám miért irigykednünk... Kép Tippelhetsz, miért... Kép

Anita,
tudom, tudom. Amikor kérdezni szokták, hogy mennyi van vissza, a hetek mellé hozzáteszem, hogy + - amennyit a kisasszony gondol... Kép
Minden kész, cuccos becsomagolva, még a baba hazajövős ruhája is külön van készítve, ráadásul 2 garnitúra... Kép Egy hűvösebb időre és egy kellemesebbre... Kép Apának csak fel kell nyalábolnia a csomagot, én meg majd választok a kórházban, hogy na, melyiket szeressük... Kép

nadine81

<font color="119911">Egy kézzel írok, mert Lidi a kezemben alszik.
Anita,
a kontrollon nem volt semmi érdekes. Kértem rákszűrést, mer pont 1 éve volt. Azt monda a belső varratoknak 3 hónap kell, hogy teljesen begyógyuljanak. Két terhesség között minimum 1év kell, kérdeztem. De mi többet szeretnénk úgyis. Aztán beszéltünk még a védekezésről. Ennyi.
Na, leteszem aztán jövök.</font>
angi79

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?