Marcsi!
Örülök, hogy jobban vagy!!! Ma sokszor eszembe jutottál és aggódtam, hogy nem vagy jól. Jó, hogy már betöltöd a 36.hetet, azt hittem még fiatalabb a babád, és ezért is aggódtam, de most duplán megnyugodtam.
Eddig itt volt anyósom, most meg a férjem van itthon velem, gyerekek oviban vannak, 3kor jönnek csak haza, akkor is egyből szaladnak az udvarra és estig kint játszanak, este a férjem ellátja őket és nekem nincs gondom velük, de amúgy már jobban vagyok, ma már sétáltunk is egy kicsit a férjemmel,de azért még óvatos vagyok, mert nem szeretném, ha vissza kéne mennem a kórházba.
Vikta
Köszi a jókívánságokat!!
Doris
Örülök, hogy írtál!!! Rég hallottam felőletek. És hogy-hogy nem találsz lakást? Annyi hírdetés van mindenfelé. Nézd meg a
www.apro.lap.hu oldalon az ingatlan hírdetések között több száz eladó lakás van. Merre szeretnél és milyen lakást, azért kérdezem, ha esetleg látok valami jó hírdetést szívesen elküldöm, emailban is leírhatod, ha itt nem akarod.
Kívánom, hogy találj egy szép kis lakást és ott boldogan élj a gyerekekkel!!!
Jobbulást kívánok Gerinek!!! Most már jön a jó idő és talán elkerülnek már benneteket a bacik!!!
Nekem nem lézerrel csinálták, hanem valami elektromos késsel, de tényleg nem volt vészes, elaltattak, nem emlékszem semmire, csak arra, hogy mikor felkeltem elég dilis voltam, felhívtam anyukámat, amit öt perc múlva teljesen el is felejtettem és újból felhívtam, ő akkor közölte velem, hogy már öt perce beszéltünk és nem akartam elhinni.