A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Gigi,
ok Kép
kisün

Gabi,
adószám babának mikor kell? Erről pl. semmit nem tudok...

Neet,
mél ment Kép

Kókusz,
10-e nem jó nekünk, nem leszünk itthon Kép bakker Kép
kisün

vera,
mail mentKépés köszi a megértést!de gondolom már megszoktátok tőlemKépgigiakitabuKép
Vendég

gigi,
válasz ment Kép
kisün

vera,
nem jönKépKépKépKépna jó,lehet hogy félperecenként nézemKép mert ha felállok a gép elől apa leül és én már nem kerülök ide ma............
Vendég

Neet:
egy sorban külön kiemelték a gyerekekre vonatkozó adószámot!Még fel is hívják a figyelmet,hogy az elkészülés akár 2-3 hét is lehet.
Különben belenéztem a kérvényező lapba és ott mindenkinek az adatát ki kell tölteni:férj,gyerekek stb.Jövedelem,adószám stb.

Juc:
kérlek világosíts fel,hogy működik ez!!!Kép

Kisün:
elvileg a gyerek születése után meg kéne csináltatni ezt isKép
Még az adóbevallásnál is kérnék,elvileg.
Ne kérdezd minek,nem értemén sem.
Szegény nagyszüleimet szívatták meg vele,mert a "csodálatos"panelprogramhoz/ablakcsere,fűtőteset csere/be kellett szerezniük nekik is.Csak néztek az ügyintézőre,hogy az meg mi?Kép
100 éve nyugdíjasok a drágáim,az ő idejükben hol volt még ez az okosság?!

Indi:
én is nagyon drukkolok!!!Ügyes legyél!

petergabi

Gabi,
köszi, ezt nem is tudtam, de sajnos nem lepődtem meg rajta... szegény nagyszüleid, gondolom min mentek keresztül az összes bürokráciával Kép

Gigi,
ment még1x, máshonnan, hátha onnan gyorsabb Kép
kisün

vera,
válasz ment oda ahonnan másodszor írtálKép
te vagy amúgy msn?
Vendég

le vagyok maradva mint a borravaló
Zuzi, a kaja se volt jó, de nem is reméltem. hiába Gundel, ekkora tételben főzni menzaízűKép úgyhogy nem is gáz, hogy az adagok mikroszkopikusakKép ráadásul olyan dolgok, amiket önszántadból nem ennél, pl pisztránghab kaviárjával, kacsamájterrin fügével és aszúkocsonyával, harcsa cseresznyefán füstölve körtés zellersalátával, gombás szarvasgerinc borjúkarajban zöldségpástétommal és mediterrán burgonyával, magokkal bundázott pulykamell vörösáfonyával és póréval sütve, barackos chutney-val stbstbKép

votiv 8)
votiv

most beszéltem Indivel, mindenkit csókoltat, még nem szülKép holnap lehet menni hozzá (ha még nem szülKép)
szóval, ki jön?

és Zsan, már bótolja neked a kék karszalagotKép
jó a kevde, és már szopis tanácsokat osztogat a szobatársnakKép
és mikor bement, Szánthóhoz akarták irányítani, de úgy elpityeredett, hogy végül Bálint Mihályt hívták oda hozzá. ő meg azt mondta neki, annyira rossz a vrnyomija, meg nagyon vizes is szegényke, és "rosszak az nst-i" (bár ezt Indi se tudja, mit jelent), ezért oxitocintesztet csinálnak neki ma (bár szerintem inkább holnap, ki indítana ilyenkor szülést???)

votiv 8)
votiv

Pgabi,
amit engem érint, az a "Gondtalan pihenés" és ott nem kérik az enyémen kívül senkiét. De minek is kérnék, én igénylem, én kapom a zsét, legfeljebb nagykegyesen megengedem a Zuramnak meg dedemnek, hogy elkísérjenek és állom a cehhet. Kép

HAJRÁ INDI!!! Kép HAJRÁ DOMINO! Kép
Most már valaki árulja el, miért dominó?

neet
neet

votiv,
mond meg indinek hogy csináljon már egy képet dr SZ-rőlKépés küldje majd el mailbe ha üzemképesKép
és nagyon drukkolunk nekik meg szorítunk meg szép szüléstKép
Vendég

Neet, DominikKép

votiv 8)
votiv

gigi nem róla van szó akire rákérdeztél nekem is megírhatnád kinél szültél ! hope04@vipmail.hu
hope04

Ügyeletes sztori: volt (van) egy megbízható dokim, akihez évek óta járok, a melóhelyemhez roppant közel, és a régi kecóhoz is. Vele csináltam végig a terhességet, de ő Péterffy-s, az meg nekem innen messze is van, meg nem is tetszik (voltam már bent...), meg a Szt Imréről jókat hallottam, körzetileg odatartozom, stb, szóval emiatt bementem ide szülni, csak úgy, "bátran". Volt döbbenet, de aztán teljesen rendesen elláttak, neveket nem sorolok, mert éjfél 1től du 4ig volt ott sokmindenki, a szülésznő nagyjából végig ugyanaz volt: Fantha Zsuzsa, nagyon kedves, rendes, stb. Az biztos, hogy nem állt ott senki a fejemet simogatva, kivéve a férjemet, akit végül szintén kiküldtem volna, ha nem akart volna magától is távozni... Kép Szóval jól "elszenvedtünk" nagyjából egyedül, néha be-benéztek ránk, és ennyi. De ez nekem abszolút pozitív volt, csak akkor ijedtem meg, amikor jött a székelési inger, de nem volt ott senki szakember, és vártam azt a jelenetet, ami a filmekben van, hogy asszonyom, még ne nyomjon, ezért kiabáltam, h jöjjön valaki, mert jajj, és bejöttek, és mondták, hogy hát akkor nyomjak, mér ne nyomnék?. Ja, mondom, ezt csak így lehet? És nyomtam, és végül itt ez a csodalány. Kép

Csecsemősökkel sem volt gondom, de még a mogorva takarítónénit is megmosolyogtattam, ami sztem a legnagyobb szám volt. Kép
neet
neet

Votiv,
köszi Kép Akkor hajrá Dominik!
neet
neet

hope,

akkor te is megírod nekem azt a bizonyos 2 nevetKépKépKépKép
mail ment amúgyKép
Vendég

Hope, csak nem a prof volt a dokid?;) róla hallottam sok ilyen "közönyös" sztorit

dokit keresők, ha a Balogh meg a Bálintok nem vállalnak újakat (sem Urbán Márta sem Kocsis Éva), akkor ott van még Bardóczy és a kisBarna, mint állócsillagok topikunk egénKépKép

szülésznők közül én Fantha Zsuzsát és Nyulas Jolánt ajánlom jó szívvel, ők nagyon értenek az illóolajokhoz, homeopátiához, aromaterápiához stb. egyébként az összes szülésznő profi, alapból csinálják a gátvédelmet, de ők kicsit alternatívabbak, és nagyon szimpatikusak, kedvesek, lelkiismeretesekKép

votiv 8)
votiv

ja lányok még annyit amiért lehet hogy hülyének néztek de azért adtam mégis hála pénzt és azért nem kiáltom világgá a nevüket mert hozzájárultak egy kicsit a kislányom születéséhez amiért nagyon hálás vagyok és boldog !
hope04

ja és minál hamarabb fel kell őket kérni, mert nagyon sokan szeretnének velük szülni!Kép

hűha, annyit írtatok a hasbakönyöklésről, hogy szegény Luc azt hiszi, itt ez a természetes...
én szerettem volna természetesen, háborítatlanul szülni, még egy héttel előtte is Leboyerről beszélgettünk a dokimmalKép aztán jó kis "műszülés" lett belőle, bár minden keretet kifeszegettekKép szinte végig kettesben vajúdtam a párommal, "szabadon" mozoghattam (ugyan az ágy körül, mert a karomban oxitocin, a hasamon meg nst volt), a szülésznő (Nyulas Joli) hozott vajúdóolajat, elmagyarázta a páromnak, hol vannak az akupunktúrás pontok a derékban - amiket fájás közben maszizni kell veleKép hozott labdát is, szóval végig ott volt, de úgy, mintha ott sem lett volna, és ez nekem így nagyon tetszettKép mindenki halk volt, szinte lábujjhegyen jártak. bíztattak, hogy igyak, egyek szőlőcukrot vagy csokit, hogy erőre kapjak. előtte egyébként nem is borotváltak, mert néhány héttel azelőtt megcsináltam magamnak otthon, az meg már nem zavarta őket, hogy nem "kopasz", csak az kell, hogy ne dzsumbujban matassanak, de ez is dokifüggő, ezt is meg lehet beszélni, hogyha nem szeretné az ember. a beöntést is, bár ezt is praktikus szempontok indokolják, 1. erősíti a fájásokat, természetesen gyorsítja a szülést, 2. ha netán kijönne vmi nyomáskor, az ember iszonyú zavarba tud jönni, sokaknak ez elrontja a szülésélményét. lehet erre mondani, hogy XXI. századi luxus, de hát mi is XXI. századi nők vagyunk, néha jól jön az a fájdalomcsillapító is... én - a természetes szülésre vágyó kis naíva - hősiesen bevallom, hogy kértem. olyan erős fájdalmaim voltak már több órája, hogy teljesen kimerültem, a tágulás alig haladt, a gyerek 38-as, jól kicsontosodott koponyája csúszott lefelé bennem, szétnyomva magának az utat, és egy-egy fájásnál úgy éreztem, elájulok, szóval tényleg a határra értem, ezért kértem inkább, hogy végig tudjam csinálniKép aztán persze alig hatott, és a kitolásra még az a kevéske is elmúlt, de jól jött. és a gátvédelmet is megpróbálták, csak a gyerek nagy fején múlott, hogy picit mégis vágni kellett, de a köv. fájásnál már repedtem volna, így inkább orvosi tanácsra a vágást választottam.
a lényeg, hogy jó orvost kell találni, akiben megbízol, aki hajlandó téged megismerni legalább annyira, hogy megbeszéld vele, hogy szeretnél szülni, és a lehetőségekhez képest még tartsa is magát ehhez. az én dokim (meg Denizsáé és MásáéKép) azt szokta mondani, nála akár fejenállva is lehet szülni, ős csak akkor avatkozik be, ha a baba érdeke kívánja. és szültek is nála mindenféleképp, szülőszékben, bordásfalon, talán még kádban is. mikor bementünk a szülőszobák folyosójára, én is az Ikea szoba (a kádasKép) felé vettem az irányt, aztán szépen lebeszélt, hogy 42. héten alig-fájásokkal, minimális tágulással nem az az ideális hely számomra és a baba számára...

votiv 8)
votiv

Sziasztok Lányok!

Az elveszett bárány is jelentkezik.

Ne haragudjatok, sajnos nem tudok lépést tartani ezzel az irammalKép
Sajnos sem lelkileg sem testileg nem vagyok jól, még mindigKép Vagyis az utóbbiból adódik az első. Még mindig nem vagyunk túl a sorozatos betegséghullámon. Szinte hihetetlen, hogy úgy élek már itthon, mint valami börtönben.Kép Vagy én vagyok beteg, vagy Zsombi, vagy mindketten, most éppen ez utóbbi. Már elkezdtem a kivizsgálásokat a rendszerinti hasmenések, hányingerek miatt. Voltam UH-n, ott nem találtak semmit, jövő héten megyek végbéltükrözésreKép az aranyeremet is műteni kell, illetve valamikor májusban lesz egy gyomortükrözésem is. Most hasnyálmirigy-gyulladásra vagy gyomorfekélyre gyanakodnak. Semmi gyógyszert nem szedhetek a szoptatás miatt, így marad a szenvedés.
Szal ez van velem nagyvonalakban.
No, de azért vannak jó pillanatok isKép Szabi már 2,5 hónapos és 7100 gr, igazi elefántbébi, már megduplázta a születési súlyát is és mindezt a tejcsimmelKép Nagyon kedves kisfiú, nem egy ideges típus, rengeteget vigyorog, gőgicsél és születése óta átalussza az éjszakákat 2 szopival. Ennyi jár nekem is, ha már ilyen szerencsétlen vagyok Kép

Remélem mindannyian jól vagytok, bevallom nem nagyon tudtam olvasni semKép

Amúgy, amikor én voltam bent két napot decemberben, én is találkoztam egy olyan szülésznővel, aki ritka bunkó volt, szinte el sem hittem, hogy Õ az, akit olyan nagyon dícsértek azok, akik vele szültek. Biztos rossz napja volt...Kép

Votiv, jövő héten nincs kedved erre kanyarodni a babakocsival és Istivel?Kép

Indianyónak sok-sok drukk!

Mindenkinek nagy ölelés!

Pirus

Ime Szabi:

Kép

Kép

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Indinek es Dominonak millio drukk!!!! Kép

Kisun, Docit irigyeltem, de most, hogy mondod, asszem mar Ocsit is Kép meg persze Marcit is! Kép

Rylie, nana, hogy soha nem fogod rajuk bizni! Ez nem kerdes! Es ki nem szarja le, hogy mit gondolnak vagy mondanak majd. A gyerek biztonsaga fontos, sertodjenek vagy mittomen, naes. Es apa meg nehogy maris arrol almodozzon, hogy dejolesz a gyerek nelkul, az eszem megall, ha enyem ilyeneket mondana, kitekernem a nyakat. Meg kell vedened a gyereket, ha kell, a nagyszuloktol is!

Fu, ma ollllyan sok ollllyan tokjo ruhat vettem a C&Aban a kisholgyeimnek! egesz jo arakon. A kedvenceim a "Daddys princess" es "Cool as Daddy" feliratu polok (elobbi lanyos, utobbi fius szinekben volt) meg egy hiperszupercsajos viragos farmer viragos kendovel ov gyanant es viragos poloval, fu, azt en is ugy felvennem Kép Kép most irigylem a lanyaimat is Kép

Pirus! Mielobbi gyogyulast meg mindenfele kedelyjavito kellemeset! Sracod tenyleg mekkora mar, orulet!
moose

Votiv:
meg tudnád adni Indi tel.számot,mondjuk e mailben?Kép
Szívesen mennék én is holnap látogatni,de elég körülményes lenne.Nagyon izgulok értük!

Neet:
akkor megnézem és is a"Gondtalan pihenés"-t!
Gavallér én is tudok lenniKép

petergabi

Hope!

Majd mélek.

Petergabi!

Ahogy Neet mondja a "Gondtalan pihenéshez"nem kell adószám a gyereknek mert ott csak a Te adataid kellenek.Én is ezt adtam be,és már nagyon nagyon régen és nem kaptam még semmit és kezdem elveszteni a reményt és mérges vagyok.KépSokan már megkapták pedig később adták be.

ÉS én sem tudok többet mint ami a honlapon van,de kérdezz nyugodtan ha konkrét kérdésed van!

Juc
20170114224602

Indi látogatást mikorra tervezitek?nekem Somát óviba kell vinnem,ez 9-ig lezajlik utána délben várom a Telefonszerelőt.SZóval én is mennék és 2 körül már egyedül is tudnék mert mami itt van és vigyáz kölkökre.DE Pannával is be tudok menni ám!

Juc
20170114224602

Áááááááááá, a régóta vágyott "szabadság". Holnap levisszük Esztert anyósékhoz a 7végére. Egyik szemem sír, a másik meg sír. Pedig apa az izgulósabb. És biztos élvezni fogom, de most még fura arra gondolni, hogy holnap végig kell aludnom egy éjszakát, stb. Kép Ez lenne a "Gondtalan pihenés"? vagy ez Gondos?? Kép
neet
neet

Moose,
Daddy's princess rulez! Nekünk olyan van, hogy "If you think I'm cute, you should see my mummy" from Next. És ezt az angol kedves mostohacsaládom küldte, és ugyanezt láttam sokkal nagyobb gyereken a minap. Volna itthon Next bolt, vagy neki is vannak kedves ismerősei?? Kép Kép
neet
neet

Piroska gyógyulást mihamarabb , olyan kis elégedett a kicsid , nagyon cuki Kép

lányok a Szánthó név miért ilyen ijesztő ? nem is hallottam még róla !

ja az érdekes hogy volt bent egy ügyeletes doki aki csak megvizsgált , de mivel volt választottam nem jött be hozzám többet , de a vizsgálat alatt nagyon rendes és kedves volt ( kétszer akkora volt mint az ügyeletes szülésznő és még is alig éreztem mikor megvizsgált) . Parraghnak hívták , ő jó élmény volt nekem !
hope04

Haho!

Kép
Kép

PiroskaKép
Jajaj,gyogyuljatok meg gyorsan!!
Szabi gyonyoru es hatalmas!!Kép

GigiKépHopeKép
Legyszi-legyszi kuldjetek el nekem is a titkos neveketKépKivancsi-fancsi vagyokKépKép

Pusza
Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

van egy cuki turkáló az Etele úton , ott olyan szép Angol gyerekholmik vannak hogy simán vetélkedhetnek egy márkabolttal , nagyon szép holmikat vettem eddig Annának ott !
hope04

Juc:
köszi,egyébként azt írják,hogy a megadott tel.számon/sms-ben/tudsz érdeklődni,hogy áll az elbírálásod.
Ha számlára küdik a gyedet,akkor milyen papírt kell bemutatni róla?A banki kivonatot?

Neet:
teljesen kirázott a hideg...,én belehalnék
Pont ma kaptunk össze a férjemmel,mert jövő nyáron kettesben akar menni Santorinire.Kép

petergabi

még vmi
a kzs-t hagyják kipulzálni, közben az anya hasára teszik a babát, utána az apuka kapja meg, míg az anya a méhlepényt megszüli (és ha volt gátmetszés, akkor összeöltik)
utána a boldog családot 3-asban hagyják 1-2 órára, ekkor már lehet szoptatni is akár
és a szülőszobában lehet párologtatni meg zenét hallgatni
és van tatami is, azon lehet négykézláb vajúdni, meg kötélen lógni is, szóval igazi disneylandKép

rooming-in csak azután van, hogy az anyuka "kipihente magát" (el tud menni egyet pisilni, lezuhanyozik, és mehet a babáért). van, aki szerint ez hülyeség, hogy pihenni KELL, meg vannak olyan szuper csajok is, akik saját lábon hagyják el a szülészetet, és van olyan is, aki mikor szülés után először feláll, elájul (persze ez függ attól, milyen volt a szülése előtte). szóval ezt mindenki döntse el, hogy így megfelel-e neki. és szobába, de még folyosóra sem jöhetnek be utcáról, és bár ez nagyon tuti, azért az apukák hiányoznak, kinek-kinek a magáé, perszeKép de pl. nem tudtam volna szoptatással szerencsétlenkedni, ha egy idegen faszi ült volna a szomszéd ágyon. vagy legalábbis irtó sokat kellett volna fizetnieKépKépKép

na és ha a friss anyukának másik kisgyermeke is van, akkor meg aztán főleg érthető a szívmegszakadás, hogy nem jöhet be, de ha jártatok már olyan H-ban, ahol szabad a bejárás, akkor tudjátok értékelni ezt a kis intimitást a gyermekágyonKép

de még1x hangsúlyozom, a dokit kell úgy választani, hogy lehetőség legyen minden alternatívkodást kihasználni. a legtöbb SztImrés doki egyébként ebben a szellemben dolgozik, de azért köztük is vannak különbségek, és még a legliberálisabb dokival is jó mindent előre tisztázni. aztán van, amikor a dolgok másképp alakulnak, de egy klassz doki még ekkor is mindent megtesz, és ez a főKép

na, nem floodolom le a topikotKép

votiv 8)
votiv

kriszta,
nincs felhatalmazásomKéphope ha akarja elmondja engem köt a titoktartási kötelezettségKépKépKép

hope,
már nem is tudom miértKéptényleg csajok,mi is volt dr sz-szelKép?????????????????annyi maradt meg bennem hogy soha nem akarok találkozni vele.......

neet,
ez aztán a jólétKépélvezzétek ki,nem lesz ilyen egy jó darabigKép
Vendég

Gabi, mindjárt küldömKép vki még Indinek akar smst küldeni? most szóljon!Kép
és nekem is lesz csomagom, Juc!Kép

PirusKépKépKép de örülök neked!!! hát persze, hogy arra kanyargunk, csak mondd mikor. és gyógyuljatok meg mindkettenKép Szabi cuki kis pufi csibééész superman, hát mi van a Te tejedben?Kép
és nekem is volt ilyen tapasznyalatom, hogy Újvári Boriról mindenki ódákat zeng, és velem meg tök mogorva volt. szóval itt is jáccik a kölcsönös (un?)szimpátiaKép

votiv 8)
votiv

Gigi, szerintem te nem akarsz tudni SzánthórólKépKépKép

votiv 8)
votiv

GigiKép

A Hope-et gondoltam O irja megKépKép
Te meg a TiedetKépKép

Ja,es krisztina_buriankukacyahoopontcom

K es A

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Gabi!

Igen,automata mindig azt mondja,hogy nem kaptam és ettől még idegesebb leszekKép

SZánthó dokival nekem volt randim és utáltam!

Juc
20170114224602

votiv,
miért nemKép???????????????????????remélem soha semmi közöm nem lesz hozzá csak már nem tudom miért remélemKép

juc,
segítsz az amnéziámonKép?akkor te tudszKép
Vendég

Sziasztok lányok!

Itt vagyunk az új kéróban. Tök jó, szép. Gréti már alszik is.

Viszont én már jól kibőgtem magam, mert miközben pakoltam ki a ruháinkat, észrevettem, hogy nincs egy darab ruhám sem. Pakolás közben ellopták az összeset. 16 nagy zsákba pakoltam a ruhákat, meg a ruhaneműket, és 4 db-ot elloptak, amiből kettőben az én ÖSSZES ruhám volt, egyben az ágyneműhuzatok meg a törölközők, egyben meg Peti speckó, mérgdrága varratott ingjei meg az összes polója, amit a világ minden tájáról gyüjtött össze.

Úgyhogy most nekem az összes ruhám az, ami rajtam van (melegítő),meg az, ami otthon 2 napja szennyes, úgyhogy van össz-vissz 3 váltás bugyim, zoknim.

Peti azért próbál vígasztalni, hogy legalább lesznek új ruháim, elvégre új lakáshoz, új zsekrénybe új ruhák kellenek, de azért elég szar érzésKép

Remélem mást nem loptak le az autóról, mert azért még nagyon sok doboz nincs kipakolva.

Magpróbálok vissza is olvasni.

KépKép
KépKép
lindicita

lindi,
ez nagyon durvaKép((((((((((((((((((((((((((elhiszem hogy kiborultál,én is így reagálnékKépde azért van abban vmi amit apa mond,nézd a jó oldalátKép
Vendég

Jesszus mennyit írtatok egy délután alatt!!! Nincs időm elolvasni sajna, csak átfutottam!Kép

Hope!

Oké! Küldöm újra a mélt! Pár napja nagyon lassú a freemail!

Zuzmo!

Köszi az infót! Én is bejelentkeztem Tücsökzenére Timivel, de már csak a hétfői 10.15-ös időpontra volt hely, a csütörtök tele van!

Piroska!

Sajnálom, hogy nem vagy jól!Kép Remélem hamar rendbejössz! Gyógyteákkal nem próbálkoztál? Bár nem tudom azt lehet-e szopi alatt! Lehet, hogy azt sem?

ILdi
ildi76

Lindi, együttérzek, ez nagyon rohadt dolog!!! de hogy történhetett? a kocsiról lopták le? nem vigyáztak a költöztetők? nem lehet valahogy utánajárni? azért az új ruhák ruleznakKép és az életben legfontosabb dolgok (Apa, Gréti) legalább megvannakKép

votiv 8)
votiv

Gigi, én találkoztam vele, aztán saját felelősségre haza is mentem a H-ból egyből. ill. a dokimhoz, mert épp rendelt. ő megnyugtatott, hogy nincs baj, majd délután bejön, csak legyek nyugodt. de addigra sajna Sz. már megvizsgált egyszer, hát azt nem kívánom senkinek. Zanzának volt "spontán burokrepedése" tőle, én csak fájtam meg véreztem. mondjam még? de most Jucus jönKép

votiv 8)
votiv

sziasztok,

mindenki beteg, fiúk lázasak (B még nem)
nekem meg pikkelysömöröm van.
ennek ellenére, ha Igi jobban lesz, én tudok Hzni. Igi marad apával...HA nem lesz nagyon beteg...

és nekünk meg olyan pólónk van, h SCARY BUT HARMLESS by h&m, és, amikor megszületett, akkor kapott egy Mummy's new man feliratú rugit.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ildi,Zuzmó!

Akkor mi nem megyünk Tücsökzene mert ahétfő nem jó nekünk!

Lindi!

Ez nagyon gáz,sajnálom.

Gigi!

ne idegesítsél márKép

Ügyeletes volt,nagyon undorító stílussal.

ZSan!

nekem is jó volt a viszonyom a dokimmal.megbíztam benne teljes mértékig,mindig oda fiogyelt rám,törödőtt velem a terhesség alatt csak amikor kicsi probléma adodott,nem akkor indult el a gyerek amikorra megbeszéltük,na onnantól nem klappolt minden.
De úgy vettem ki mások élményeiből is ,hogy ahol anyuka nagyon ügyes,mint pl. Te is,és pikk-pakk megszül ott nincs is gond!

Ezt muszáj volt leírnom,bár már megigértem többször is itt,hogy nem fogok kirohanni...

Juc
20170114224602

VOTIIIV,
én én!!
számot kérek!!
köszi!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv!

Képzeld fabrika barátnőm gyerekeinek is valszeg ROTajuk van,Majában nem marad meg semmi,lehet,hogy ők is a Lászlóba kötnek kiKép
20170114224602

Juc,
miattam bármikor kirohanhatsz!!!Kép és én is hasonlóan gondolom...MÁZLIM VOLT!!!ezért is irtam, h nem tudom, mi lett volna HA...

most olvastam, h a drága gyógyszeremet nem tudom szedni, mert rá van irva, h átmegy az anyatejbe!!!Okos Zsanci nem szólt dokinéninek...áááááááááááááááá

Kép

ZsanciKép
zsancikant

votiv,
oké,minden eszembe jutottKépKép((((((((((stoooooooooooop,nem kérek többetKép(((((
Vendég

Juc, szegény babók, szegény Fabrika! próbálja meg a normaflore-t adni Majának, és nehogy Lászlóba menjen! ha van mód ráKép
ma éjjel is azzal álmodtamKép rémálom voltKépKép

és meséld el, mi volt Szánthóval, már nem emléxem pontosan

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?