Dóri, én is sokat gondoltam rátok, elmondás alapján javul a helyzet, kitartás, már kifelé lábaltok!!!
Nálunk ma is 15 p sírás volt az alvásig. ma hajnalban pedig kb 30 perc sírás volt, mert megbeszéltük apával, hogy Eszti éjfék és reggel 6 között bírja ki kaja nélkül. úgyhogy kb 2,5 hónap után újra egyben aludtam majdnem 5 órát, hurrá

azért fél egykor megszoptattam

asszem 3-kor ébredt, utána meg 6 után, jót zabált, és aludt negyed 10-ig.
kicsit embertelennek érzem magam e miatt, de valahogy muszáj átállítani szegénykmet, mert így rámegy a családi életünk. ráadásul se tát, se cumit nem fogadja el, úgyhogy nincs átmeneti megoldás.
kérdezném azoktól, akik szintén küzdöttek az alvással, hogy milyen gyorsan lett és milyen eredmény?
ma azt hittem, hogy elég lesz a simizés, de aztán elkezdett torka szakadtából ordítani
képeket felüdülés nézegetni
Léna továbbra is gyönyörű!! Megann, annyira emlékszem, amikor sóvárogtál a mosolyáért, és tessék.. nem lehet rá szavakat találni, annyira szép
Dani is írtó jó fej, nagyon aranyos, ahogyan kitekint a mózesből, és az újságolvasós is tuti
Barbapapa, nagyon helyes család vagytok

és tényleg nagyon csini vagy!
Lívi is nagyon édes

és hosszú

és nekem jobban tetszik rövid hajjal
Márk milyen úriember, hmm....

ki tudja mit mondana, ha tudna beszélni
Panda, kis mosolygós "tesónk"

Jelentem, ma Eszti 3x kacagott

kukucskálósat játszottunk. mire apa felvette volna, addigra abbahagyta. ülni még nem tudunk, de nem is nagyon forszírozom.
Bírom, ahogy Tüncsi stíröli a pap bácsit

hogy felnéz rá, nagyon aranyos
Ayse: Eszti a levet nem szerette, a pürét pedig az első 1-2 falatot leszámítva szereti. ma meg megkóstoltuk a sütőtökös almát, hát ezek a fintorok... szerintem nem történik semmi, ha kihagyod a levet, és minimális kis pürét adsz neki, nekem azért is tetszett az a hipp bio almapüré, mert az is inkább folyadék.
na húzok vasalni meg mosni, brr...
and, eszter mindjárt 6 hós, hihetetlen