A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sziasztok.

Ayse.
Remélem kipihentétek a tegnapi balesetet.Jaj,eltudom képzelni hogy pánikpa estél.Szegény.De ez bárkivel megeshet úgyhogy nyugi.

Viki.
Peti nagyon ügyi.Nem semmi hogy már felállt.Kép

And.
Hű jól begurúlhattál párodra ami nem is csodaKép
Hugodnak megy a drukkKép

Davallia.
Gratula a fogacskához.Jól viseli Panda?
Kacsa nálunk is játszik!Kép

És minden kép csuda jó és csuda szépek a babák!!Kép

ancsi26

Ja,még tegnap kérdeztem de az is eltüntKép
Szóval ha kijönnek Melinek teljesen az első fogacskák én már szeretném tisztitani neki csak nem tudom,hogy mivel.
Ti hogy fogjátok tisztitani?

ancsi26

Ancsi!

Úgy látszik, hogy még az "eltűnés" előtt nem sikerült elolvasnod, amit írtam NEked.
Szóval, az a lényeg, hogy van egy
Nenedent-baby tanulószett nevű dolog, gyógyszertárban és drogériákban lehet kapni.

Nézd meg az áprilisi baba magazint, a 19. oldalon van a hirdetést.
Tegnap bemásoltam neked ide az egész szöveget, elre eltűnt. (LOST-ELTÛNTEK :-) :-) :-) )

Sildike!
Tegnap Meaával is dumáltam, végülis holnap elszalad értem, úgyhogy nem kell kerülnöd két gyerkőccel. Azért köszönöm a felajánlást. De vigyázz, legközelebb lehet, hogy élek vele!! Kép Kép Kép

kuha

Kép
kuha

Áááááááááááááááááááá, nemér, hogy ennyit taliztok!!!!! Kép
Vendég

Davallia,
nagyon jók a képek!
Panda is kis pitbull! Kép

Mea,
Lívike is milyen vigyorgó!
Most nem olyan piros az arca, kened neki?

Kuha,
mi van a vassal? Gergő többet eszik már Apánál?
Vendég

Ayse!
Szerintem egyikünk se gondolta volna, hogy egy babakocsit így lefújhat a szél a teraszról. Nagyon sajnállak, hogy ez történt, de még szerencse, hogy nem lett belőle nagyobb baj. Csak az ijedtség. Kép Teljesen át tudom érezni, mit érezhettél, ugyanis Bendegúz múlt héten leesett a pelenkázóról. Kép Senkinek nem kívánom azt az érzést, én is totál bepánikoltam, a gyomrom diónyi lett, magamat okoltam, hogy hogy lehettem ilyen hülye idióta, hogy egy percre is otthagytam egyedül. Este mi is bevittük az ügyeletre amikor álmában felsírt, hogy biztos valamije fáj, de csak megvizsgálták, és elengedtek haza, hogy azért figyelgessem egy-két napig. De borzasztó volt az az éjszaka, húszszor mentem oda hozzá, megnézni, hogy hogy van.

De szerencsére ilyen jól van:

Kép

Viszont soha de soha nem hagyom többet ott sehol, ahonnan leeshet, egy másodpercre sem.

Tényleg tök jó, hogy ennyit taliztok! Én nem írok túl gyakran, de folyamatosan olvasok, és gyönyörködök a gyerkőcökben Kép. Egyszer mi is olyan szívesen elmennénk Bendegúzzal, csak sajnos annyira nem vagyunk mobilok, abszolút BKVhoz vagyunk kötve. De ha egyszer mégis vesszük a bátorságot eljöhetünk mi is egy ilyen minitalira?

Márti és Bendegúz

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Hello Kép Kép Kép

Mea, Davallia
Nagyon nagyon édesek a lányok a hintában. Kép Kép Kép
Panda, a kiskacsaevő csibészlány zabálnivaló! Kép
Lívinek meg helyes lett a rövid hajával! Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Ancsi!

Nem tudom, hogy jó lenne-e neki, mert még nem tudjuk kipróbálni, majd ha lesz fogunk. Én bizti ki fogom próbálni.

Tünde!

Kb. 2 hete nem szedjünk a vasat, saját döntés alapján. Igaz, le is telt a két hónap, amit a doki előírt. Viszont volt még egy kis vas, azt már nem adtam oda neki.
Csütörtökön voltam a dokinál, mondtam, hogy akkor most mi legyen, letelt a 2 hónap.
Megvizsgálta, nézegette Gergőt, erre: "hát igen, már nem olyan haloványka a bőre.Akkor ne szedje tovább".
Persze , hogy nem haloványka, mert megfogta a nap.
Megkérdeztem, hogy nem kéne-e egy vérképet csinálni, áááááá, nem szükséges. Anyád!!!!!

Most mi a büdös francot csináljak? Szívem szerint átmennék másik dokihoz, de itt ebben a porfészekben nincs másik doki. Max. Gödöllőre vagy Fótra tudnék menni, de ugye kocsim nincs, a közlekedést meg már részleteztem korábban. Kép Kép Kép

Ja, és a legjobb, nem is meséltem, hogy ugye tüzetesen megvizsgálta, és a kukiján a bőrt is jól hátrahúzta. Jelzem, Gergő 7 hónapos, és úgy tudom, 1 éves koráig nem nagyon kéne neki piszkálni. (Fiús anyukák, szerintetek?????)
KÖzölte, hogy egy picit le van tapadva, de óvatosan én is húzogassam néha neki hátra.
Hát én már akkor tudtam , hogy nem fogom egyenlőre, és estére ez meg is erősödött bennem.
Ugyanis estére tök piros lett szegénynek, és csak másnap reggel vettem észre, hogy 4!!!! helyen is be van neki repedve a kis fügyijén a bőr.
Gondolom, biztos nagyon jó érzés lehet így pisilni.
Felhívtam a védőnőt, hogy most mit csináljak?
El volt képedve, mondta, hogy még nem nagyon kellett volna piszkálgatni az a fütyköst, és hogy Sudocrem-mel kenjem, vagy kamillás borogatással törölgessem.
Nem gondoltam volna, de vasárnapra Sudocrem-mel szépen rendbe jött.

Prünyti!

Mit vigyünk a pián kívül? Vigyünk valami hamit is, vagy majd megint rendelünk olyan fincsa pizzát?

Mea!
Lívi csuda vagány a hintában! Úgy ül benne, mint a nagyok! Régen láttam már ilyen közelről, szerintem egy kicsit változott a pofija.
Olyan nagylányos lett, ha érted, mire gondolok, nem pedig olyan bébi pofikája van! Kép Kép Kép

Kép
kuha

Tünde!
Zita csuda vagány ebben a kalapbanKép

Viki!
Peti látom eltanulta Majától, hogy kell a habtapit magára húzniaKép

davallia!
Panda és a kacsaKép

Mea!
Lívi nagyon nagylányos már, úgy ül a hintában, mint a nagyokKép

Ayse!
Juj, szegény AndrisKép
De jó, hogy nem lett semmi komoly!

Prüntyi!
TALI-ra mi is mennénk akkor, pontos címet tudsz írni mailben?
Meg ha nem az M3-on megyünk, akkor hogy a legegyszerűbb?Kép
Ja igen és mit vigyünk????

Kuha!
Nem semmi a dokitokKép
Nolcsinak 1 éves kora után nézték meg, de akkor már nem lehetett semennyire se hátrahúzniKép
Most nyáron majd sebész is megnézni és eldönti, hogy kell-e műteni, vagy semKép

Márti!
Bendegúz nagyon édes, jópofa ez a piros cipőKép

Nyúlné!
Mikor lesz nálad jövő héten tali? Mi mennénk szívesenKép

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Kuha,
a fütyifelhúzást orvosa válogatja, van, aki még korábban felhúzza. Én mondjuk ha már 1x úgyis felhúzta, nem hagynám visszatapadni. Kép Vagy ez hülyeség? Én lányos vagyok.
Gödöllőről vagy Fótról nem megy át doki házhoz? Nem tudom, hogy vagytok anyagilag, de esetleg még ez lehetne egy megoldás. Otthoni vizit, de azt ki kell fizetni.
Vendég

Márti,
Bendegúz igazán helyes kis pasi! Kép Tényleg nagy szerencse, hogy nem történt baja!!! Ezek a picúrok gumiból vannak még! Kép
Merre laktok?

Jucc,
Balázs nagyon karakán kisfiú! Kép Gondolom, ha elhatározza, hogy ő nem áll szóba a lánnyal, akkor úgy is lesz! Sajnálatos, hogy a bébiszityó is abból indul ki, hogy át akarja verni egy három és fél éves gyerek. De ő meg nem meri ráhagyni, ami veszélyes, mert övé a felelőség. Ördögi kör. Reméljük belerázódik és Balázs is megszokja, te meg mehetsz kosarazni. Kép Én is mennék már teniszezni, csak kicsit bonyolult megoldani, mert Anyuval szoktunk együtt játszani, de ő a nálunk a bébiszityó. Kép

Prüntyi, Mea, Kuha
Jó minitalizást holnapra! Kép

benianyu

Kuha!

Szegény GergőKép
Én nem tudom mi a jó, mert lányos vagyok, de azért ez baromi szar lehet szegény srácoknak, sokaktól hallom hogy ilyen-olyan beavatkozásra szükség vanKép
KárKép

m.

Kép

Kép
megann

sziasztok! Kép

Kuha!
Jól tudod, 1 éves korig nem kell ráncigálni semmikép, nekünk is ezt mondták. Viszont utána, ha nem tökéletes, akkor bizony minden nap a fürdésnél. Gergőnél is határeset volt a műtét (sajnos nagyon sok kisfiúnál ez van), és azt mondta a dokinő, hogy minden nap egy kicsit jobban húzza vissza. Mai napig kell még.
Én is horror történeteket hallottam, hogy miket csinálnak. KépKép

Dóri
Vendég

Tünde!

Valszeg előbb utóbb úgyis dokiváltásra kerül a sor. Átrágjuk még Apával.
BIztos emlékeztek, nekem már akkor bajom volt vele, mikor még meg sem született Gergő.
Aztán rögtön akkor, mikor hazajöttünk a kórházból.
Úgyhogy hosszútávon úgyis biztos, hogy csak a kákán is a csomót keresném. Na, mindegy, majd meglátjuk.

Dóri!
Köszi, akkor tényleg jól sejtettem... ÉN még várok egy kicsit ezzel a húzogatással (Gergő esetében legalábbis Kép ), aztán majd meglátjuk.

Ayse!
Remélem, már sikerült egy kicsit megnyugodnod! Hallod, nem nyugtatás képpen, de nekem sem jutott volna eszembe, hogy a szél így bele is kaphat a babakocsi kupolájába.

Mondjuk alapban én is lefékezem mindig a kocsit.
Igaz, ennek más oka van Kép
Most elmesélem, ne nevessetek ki! Tavaly nyár elején, mikor még dolgoztam, bent a cégnél készültünk hazafelé, kiálltam a kocsival a parkolóból, de még meg kellett állnom a raktár előtt, a csomagtartóból ki kellett raknom valamit a raktárba.
Minden fasza, meg is álltam, kb. két méterre a cég autója előtt, ami merőlegesen parkolt nekem.
Annyira máshol járt az agyam, leállítottam a kocsit, kulcs ki, kiraktam (beraktam, kinek hogy tetszik) üresbe, kézifék óóóóne, és kiszálltam a kocsiból, hogy megyek a csomagtartóhoz.
Nyúlnék a csomagtartó felé, de azt veszem észre, hogy távolodik tőlem a kocsi. Rohantam, mint a hülye, nagy hassal, hogy majd jól behuppanok, és rálépek a fékre, de addigra nekikoccant szépen a céges autónak.
Gondolhatjátok, Apa majdnem leszedte a fejemet, aki pont ebben a másodpercben lépett ki a raktárból, és végignézte az egészet. Szerencsére semmi baja nem lett se a mi kocsinknak, sem a cégesének, pedig elég nagy hangja volt.
Na, ez annyira megmaradt bennem, hogy automatán fékezem a babakocsit a legelejétől fogva.

Márti!
Szegény Bendegúz! Kép Most aztán én is megfogadom, hogy nem hagyom Gergőt a pelenkázón. Pedig hányszor van, hogy csak ezért kiszaladok a szobából, vagy csak azért.
Soha többet. Inkább meztelenül beteszem addig a kiságyba, de nem hagyom ott, az bizti.

kuha

Kép
kuha

Barbi! Kép
Én is imádom rajta ezt a piros cipőt, annyira kis pasi benne. (mellesleg tökjó vétel is volt)

Benianyu! Kép
Köszi!
Zuglóban lakunk, nem messze az Örstől. Szóval közlekedés szempontjából tul.képp. nem is rossz helyen.

Én azért fürdésnél egy picit mocorgatom Bendegúz fütyijén a bőrt, de nem erőltetem. Remélem, nem lesz majd szükség semmilyen beavatkozásra, még belegondolni is rossz.

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Sziasztok!

Mea, Davallia!
Nagyon édesek a hintázó KiscsajszikKépKépKép!

Márti!
Még jó, hogy Bendegúzzal nem lett semmi komolyabb!
Édes ez a kép, nagyon helyes a FiacskádKép!

Kuha!
Szegény GergőKép! Szerintem mindenképp próbáljátok megoldani v.hogy az orvos váltást. Már többször írtam, hogy mi is ezt tettük, s áldom is a férjem eszét ezért. Nekem nagyon fontos, hogy olyan v.ki lássa el a gyermekemet, akiben maximálisan megbízom.

Jucc!
Remélem Balázs is mihamarabbb megkedveli a lányt, elvégre az egyik kritériumnak már megfelel, nem ??? (Õ még nem annyira idős mint TEKépKépKép, ugye??
Nálatok mikor lenne tali?

Na rohanok, mert mennünk kell mázsálásra.
Szép napot Mindenkinek!
C.

KépKép
cinka

Sziasztok!

Tünde: a bébiszittyó óránként 800 Ft-ot kér a két gyerekre, a régi 900-at kapott, és ha csak egyre vigyáz, akkor 700-at. Egész napról nem beszéltünk, mert egyelőre erre nincs szükségem.

PrüntyiKép Szintén az eltűnt levelek között írtam, hogy én a nagy talira gondoltam, hogy mennénk / 28-án nem Nálad lenne?/, amúgy nagyon messze vagytok nekem csak úgy kiugrani, és komoly szervezést is igényelne.

Fütyi: Egyik ovos ezt mondja, másik azt. A régi dokink Balázsnál azt javasolta, hogy fürdésnél minden alkalommal annyira, amennyire megy, húzzuk lazán vissza. Kicsike korától. Nem erőltettük, és gyönyörűen vissza lehet húzni. Gergőnél már azt mondja a dokinéni, hogy hagyjuk békén, én eleinte megpróbáltam, de egyáltalán nem megy hátra. Lehet, hogy neki problémás kukija lesz, de gondolom, még van egy éve legalább erre, hogy eldőljön.

BenianyuKép Az az igazság, hogy én nem is gondoltam, hogy mennyi mindent a szájába kell rágni a bébisintérnek, nekem teljesen egyértelmű, hogy Balázs nem hazudik /gondolom, ez is eljön majd/, és ráadásul nagyon megbízható, szófogadó gyerek. Soha nem volt azzal gondom, hogy kimegy a játszóról, lelép az útra, vagy nem áll meg, ha szólok. A csaj meg ezektől fél, és nyilván meg is ölném, ha baja esne Balázsnak, úgyhogy nem alaptalan a félelmeKép
Kitapasztalja, el is mondom a tudnivalókat, és nem lesz gond.
Tenisz AnyukáddalKép Ez sem könnyű eset!

Most akkor véglegesen eltűntek a tegnapi hozzászólások???
Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Kuha!
Soha ne hagyd ott egy másodpercre se! Én is megfogadtam, hogy így meg úgy soha, de mégis csak otthagytam, kiszaladgáltam, és álmomban nem gondoltam, hogy egy másodperc alatt így le tudják magukat dobni. De most már, hogy a saját káromon tanultam, tényleg nem hagyom ott. Egyébként ő iszonyú fürge, forog össze-vissza, egy pillanat és már négykézláb hintázik.

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Dori!

Jól vagy már?
Tejcsi?

m

Kép

Kép
megann

CinkaKép Nem tudom pontosan, mennyi idős, de nem olyan ÖREG, mint én...

Mikor legyen tali? Asszem kedden jó nekem legközelebb.
J.

jucc73
Érd

Vagy a szombat milyen? Nekem az is jó, Apa nincs itthonKép

jucc73
Érd

Most jutott eszembe, hogy a hétvégén az én kicsim is kipróbálta a hintát:
Kép

És a tesója ennyire imádja:
Kép

jucc73
Érd

Lányok Kép!
Köszönöm, hogy együtt éreztek velünk!!! Olyan rendesek vagytok!!!KépKépKép

Andris teljesen jól van, egy pillanatig se volt rosszul, mindent ugyanúgy csinál, mint eddig. Szombaton még visszamegyünk kontrollra, akkor adják oda a végleges zátót. Az az anyuka, akivel egy szobában voltunk és már 2 hete ott volt, azt mondta, hogy mi vagyunk a 3.-ak, akik így vagy úgy leestek. Szóval nem lehet eléggé résen lenni! A kórházban iszonyú meleg volt, legalább 30 fok, rendesen megfájdult a fejem, csak ma reggelre múlt el úgy-ahogy. Andris persze folyamatosan szopott, mert szomjas volt és ettől folyamatosan kakilt. De mosolygós volt végig, nem volt semmi baj. Meg rémeseket álmodtam ma éjjel, a szerb maffiától kezdve addig, hogy két tanítványt egy időpontra szerveztem és nem találom azt, amiből tanítani akarok.

Viki Kép!
Nem hiába olyan nagyfiús Peti, gratulálok a felálláshoz!!!

Jucc Kép!
Már a babatalin is láttam, hogy iszonyú hasizma van Gergőnek, azokat a haspréseket még Norbi is megirigyelhetné.
Nekem volna kedvem egy délpesti minitalihoz, mivel a szüleim arra laknak. Mondjuk, ha pénteki napon lenne, akkor utána ott is aludnánk Anyukáméknál. Csak az a kérdés, hogy melyik pénteken, mert most jön a tavaszi szünet, Húsvét és Lilikém 5. születésnapja április 28-án. Májusban? Egyébként köszönöm a hiányolást!

Márti Kép!
Jó, hogy Bendegúznak sincs semmi baja!!! Jó volt Keszthelyen? Mi tavaly jutottunk el először oda és teljesen beleszeretünk. Idén ott szeretnénk nyaralni. Csak a Balaton-parta nem jutottunk le. Milyen a strand, kis gyerekkel használható?

Két Liliszáj:

Amíg bennt voltunk a kórházban, az én helyemen aludt a franciaágyban. Hazafelé az autóban azt mondja:
- Anyu! Én megint a Te helyeden alszom, te meg aludj az én ágyamban, jó???
(Egy kis Ödi-puszi-konflikt)

Katonásat játszunk, ő a parancsnok, én meg azt csinálom amit mond. Az egyik parancsa így szól:
- Vigyenek annyi bozótot a házba, amennyi befér!!! Anyu, mi az a bozót???
(Eszembe jutott kedvens filmem a Gyalog galopp, amiben rekettyést, meg sekrestyést kellett szerezni és egymáson átívelni.)

Ayse

ayse

Megann!

Kép köszi meggyógyultam. Gergő taknyosodott be, itthon van, hétfőn megy suliba. Kép

Tej visszatért! De estére kell Sinlac időnként, de úgyis kezdjük a hozzátápit már napokon belül. KépKép

Dóri
Vendég

Mi a franc volt már megint ezzel a Babanettel?

Lányok!

Komolyan mondom, én besz...rok a gyerekemen. Már azt hittem, rég elfelejtette , hogyan is kéne megszökni a hordozóból, erre tessék.
A sorozatot az elmúlt 5 és fél percben készítettem, íme:
Kép
Kép
Kép
Kép

Direkt nem nyúltam hozzá, kíváncsi voltam, mi lesz ebből az egészből. Persze, ugrásra készen figyeltem az eseményeket, hátha baj lesz. De nem. Emiatt a következő mozdulatból kimaradtam, de rögtön "ülésbe ment"
Kép

Majd térülök-fordulok, nagyjából annyi idő alatt, míg bedugtam a kábelt a fényképezőbe, hogy feltehessem ide a képeket, már ezt látom:
Kép
Kép
Kép

Eszméletlen... És közben hallanotok kéne azokat a hangokat, amiket produkál. Szó szerint nyögve küzd a szabadulásért. Persze - mint ahogy a 3. képen is látszik - , ahogy észreveszi, hogy figyelem, rögtön vigyorog ám.
"Nehogy má' mérges legyél rám, Anya!!!"

Kép
kuha

Sildike, Thomasanne, Cleo,

Köszi szépen az információt!!! Sildike, ha megadnád a dokid elérhetőségeit, azt is megköszönném. Most felmerült bennem, hogy összeszednék egy listát angolul tudó szülész-nőgyógyászokról, és beizzítanék angol nyelvűeknek egyrészt egy terhescsoportot másrészt egy baba-mama csoportot. Csak hát mikor?

Prüntyi!

A tali mikor lesz? Mi is mehetünk rá?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Így ízlett Zsuzsának a rizses-zöldséges-csirkés kaja amit ebédre kapott:

Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Lányok!

Sajna úgy néz ki, hogy mi nem tudunk holnap talira menni.Kép
A kocsin a szervúszivattyú tönkre ment és holnap viszem szerelőhöz, vagy viszi apa, lényeg, hogy nem lesz kocsim.

Fütyi:
Nekünk mindkét fiúnál azt mondta a doktornéni, hogy 5 hónapos kortól fürdés után, amikor a melegvízben egy kicsit megpuhul a bőr vissza kell húzni. Mindig egy picit jobban és jobban. Bazsikánál fogalmam sem volt, hogy a cuccnak úgy kell járni ilyen pici korban is, mint az apáénak, úgyhogy én azt hittem tuti jól csinálom. Ennek a vége az lett, hogy nyáron, amikor Bazsi sokat volt meztelenül bement alá a kosz és begyulladt a fütyije vége. Egy hétig kenegettük és utána a doktornéni profi módon visszarántotta rajta a bőrt. Pár napig sírt Bazsi, amikor pisilnie kellett, de nagyon hamar elmúlt, és azóta is húzogatja szépen minden este és nagyon ügyesen tisztántartja magának a szerszámot.
Lacinál, már tudom mit kell csinálni, úgyhogy neki már szépen megindult visszafelé, mondta is a doktornéni, hogy nem lesz vele gond. Néha pirosabb és én lis látok pici repedést rajta, de olyankor bekenem Tetránnal és a következő pelenkázásra el is múlik. Lacit szemmelláthatóan nem zavarja, mert egyáltalán nem nyűgös, amikor pisil. Én tudom a különbséget, mert láttam, hogy milyen az, amikor egy gyereknek fáj a fütyije pisilés közben.Kép

Kuha
Ha már a doktornéni megindította én nem hagynám, hogy újra visszatapadjon, fürdés után mindig húzogasd egy kicsit vissza a bőrt.
Sokkal rosszabb, ha később kell megcsinálni. Ráadásul nem is minden háziorvos vállalja és olyankor un. gombos szondával fejtik le a bőrt a makkról. Na az sokkal brutálabb, mint ezek a pici repedések.

Kép
Kép Kép
sildike

AyseKép Dejó, hogy Te is jönnél minitalira! Kép Ha mostanában összejön egy, de Nektek nem jó, sebaj, majd lesz máskor is!Merre laknak anyukádék?

Ez a babanet már megint topon van Kép
J.

jucc73
Érd

Márti.
Hű,én is ott szoktam egy-két pillanatra hagyni,de ezek után inkább viszem magammal.
Nagyon édes a kisfiad,örülök,hogy jól vanKép

Jucc.
Tündériek a fiúkKép

Dori.
Gergőnek jobbulást.Kép

Kuha.
Hát ez a sorozat!!KépNem semmi a kissrác.Õt se igen lehet már magára hagyni!

Rokica.
Zsuzsa jól megnevettetettKépKépHaláli!Kép

ancsi26

Barbapapa, Kuha, Mea, Sildike...szerintem csak piát hozzatok, nasik vannak, és ha komolyabb kaja kell akkor rendelünk fini pizzát!

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Wow!!!!
Bejutottam végre a topicba!!! KépKépKép

Jucc Kép!
Anyukámék a pesterzsébeti csarnokon túl laknak a családi házas övezetben.

ayse

Prüntyi!

Rendben, akkor csak piát viszünk. MÁr alig várom a holnapot!!!

Sildike!
Sajnálom, hogy nem tudtok jönni. Hogy ráéreztél a hét elején, még mondtad is, hogy reméled, nem pénteken kell vinni a kocsit a szervízbe.
Sebaj, majd legközelebb.

kuha

Kép
kuha

Na, visszaértünk a mázsálásról. Réka 3 dkg híján 7 kg. Hát "hosszúcombú" Fannit nem fogja letúrni a dobogóról az biztos, de szerencsére Brünhilda sem leszKép. Mondjuk az anyja sem egy manöken alkatKépKépKép! A dr. néni szavaival, nagyon erős, izmos, "gusztusos" kisbaba.

Jucc!
GergőKép nagyon édes a hintában, s milyen jó látni, hogy a Te Fiaid is, hogy szeretik egymástKépKépKép
Tali: ha lehet, inkább kedd v. péntek mert szombaton mi megint megyünk haza a nagyszülőkhöz.
Ayse! Nektek csak péntek lenne jó??
LiliszájKépKép!

Ancsi!
Melikéd nagyon édes KisnőciKép!

Dóri!
De jó, hogy vissza tudtad tornászni a tejcsit! Ügyes vagyKép!
Gergőnek mennek a gyógypuszik!

Rékának ma extra nyűgösKép napja van, megyek is.
C.

KépKép
cinka

MI A FRANC VAN EZZEL A BABANETTEL?????KépKépKépKép

Kuha!
Haláli ez a sorozat GergőrőlKépKépKépKépKépKépKépKépKép!!!

Rókica!
Jól lakott, maszatos Kép Zsuzsa lányod is nagyon édes!!!
C.

KépKép
cinka

Lányok, akiket érint esetleg:

Most láttam a babaszobán: 8-án Veresen babaruhabörze lesz a művházban 9-13 óráig!

AyseKép A tátra téri piachoz elég közel lakunk/két buszmegálló/. Arra gondolsz?

CinkaKép holnap nem jó, de a jövő kedd akár lehet is, vagy péntek. De ha jól értem, a tavaszi szünet jövő pénteken már aktuális.

Még valami: nem használ valaki Tomi Kristály mosóport? Páromat még Gergő születése körül elküldtem vásárolni, kértem, hogy kipróbálásra vegyen ilyet, de fehér ruhákhoz. Erre vett két 9 kilósat színes ruhákhoz! Kipróbálni ekkora mennyiséget!!! Én gélt használok színesekhez, nem szeretem a port/nincs túl jó mosógépem/, de az egyik zsákon lassan túl vagyok, a másodikat viszont szívesen eladnám mondjuk féláron, ha valaki szereti Kép

J.

jucc73
Érd

Sziasztok!

AyseKép,
szerintem mindenkivel történik ilyen, vagy ehhez hasonló baleset 1szer, aztán többet biztosan nemKép! Nálunk Trisztán esett ki a hordozóból úgy, ahogy a lányok is leírták... nem volt beakasztva a fogója, és hát rendkívül "gondos" anyukaként nem kötöttem beKép! Persze, még olyan picike volt, ahogy kizuhant, és semmi reflex, hogy a kezét maga elé tegye, így a buksija koppant (szerencsére a szönyegen). Aztán többé tényleg nem fordult elő, hogy ne ügyeltem volna erreKép.

MártiKép,
Bendegúz tényleg állati menő a farmerjában + cipőbenKép. Ha lányom lenne....Kép

MeaKép,
Lívi nagyon szép kislány!!! Már eddig is nagyon tetszett nekünk, de tényleg sokat nőtt, és már nem olyan babás, inkább kiscsajszis.
Ja és rád hasonlít nagyonKép!

Kati
Vendég

KuhaKép,
tényleg nagyon jó ez a sorozat Gergőről!!!
Látom, Ti is még hordozót használtok... mi is, de már annyira kicsiKép. Az autóban a lába szinte függőlegesen van, lehet, ki kéne cserélni rendes gyerekülésreKép? Ki használ már olyat?

Fütyitéma: nálunk detto az, mint Juccnál. Trisztánnak születésétől kezdve huzogattam, de most a dokinéni azt mondta, hogy Kornélnak elég, ha már szobatiszta lesz! Ki érti ezt?
Én persze "tapasztalt" anyuciként neki is huzogatom, és úgy látom, kell is... aztán majd elválik, mert valljuk meg, én azt szeretném, ha majd tetszene a lányoknakKépKépKépKép, így ha kell, túlesünk a beavatkozáson is!

Teszek fel képet, ami tegnap eltünt:
Kép
Kép
Kép
Kép
ez az utolsó az egyetlen olyan kép, amin bömböl...
Kati + Kornél + Trisztán
Vendég

próba

ayse

Jucc Kép!

Igen és tudom is, hogy Ti melyik házban laktok!

ayse

Nemesek Kép!
Nagyon helyesek a fiaid! Kismackód de ügyesen ül, áll!!!
Sajnálom, hogy Trisztánnak még nem oldódott meg a problémája!

Ayse

ayse

Jucc!
Nekünk mindegy melyik nap, a tavaszi szünet még nem érint minketKép
Majd írd meg, mit vigyünk, s pontosan hol is laktok! (e-mail címem benne van a profilomban)
Mosáshoz sajnos én is gélt használok.

Ayse!
Akkor jönnétek Ti is?Kép Nektek melyik lenne jobb??
C.

KépKép
cinka

Kati!

Ezek a képek már voltak fent 1x, nem?
Mindegy, most is nagyon arik a FiúkKépKépKép!

C.

KépKép
cinka

Kati, Ancsi, Cinka! Kép
Köszi!

Kati!
Nagyon helyesek a fiúk! Kép Nekem viszont még remélem lesz lányom! Kép

Ayse!
Jó volt Keszthelyen, az orkán erejű széltől, meg egy enyhébb szénmonoxid mérgezéstől eltekintve! Kép
De a nagyik kényeztettek minket rendesen! Kép
A strand egyébként abszolút alkalmas kisgyerekekkel való nyaralásra, nagyon lassan mélyül, sokáig van pancsolóvíz.

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Ja,és senki nem akarja ápolni a fogacskákat?
Arra is csak Kuha válaszolt.
Ilyenkor úgy elkeseredek.KépOlyan mintha láthatatlan lennék!Kép

ancsi26

Ancsi! Kép
Bocsi! Én is észrevettem Melikét, nagyon cuki a kis rózsaszín kalapban, és nagyon ügyesen fekvőtámaszozik Kép.

A fogakhoz még nem tudok hozzászólni, Bendegúznak még nincs egy se. De én is kíváncsi vagyok a többiek véleményére, mikor kezdik el ápolni.

KépKép
KépKép
Márti
márti72

AncsiKép,
a fogakat nyugodtan lehet az első pillanattól "mosni"... sőt, van aki szerint már előtte is, az ínyét (én ezt nem csinálom).
Nálunk még nem aktuális, de én egyszerűen Gabi fogkrémet nyomok az ujjamra (csak egy nagyon picit) és azzal dörzsölgetem majd, amíg csak egy pár foga lesz, aztán előbb-utóbb jöhet a fogkefe.
Én Trisztánnak így csináltam legalábbis, de kiváncsi vagyok, hogy a többiek mit mondanakKép,
Kati
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?