Ancsi!
Nem tudom, hogy jó lenne-e neki, mert még nem tudjuk kipróbálni, majd ha lesz fogunk. Én bizti ki fogom próbálni.
Tünde!
Kb. 2 hete nem szedjünk a vasat, saját döntés alapján. Igaz, le is telt a két hónap, amit a doki előírt. Viszont volt még egy kis vas, azt már nem adtam oda neki.
Csütörtökön voltam a dokinál, mondtam, hogy akkor most mi legyen, letelt a 2 hónap.
Megvizsgálta, nézegette Gergőt, erre: "hát igen, már nem olyan haloványka a bőre.Akkor ne szedje tovább".
Persze , hogy nem haloványka, mert megfogta a nap.
Megkérdeztem, hogy nem kéne-e egy vérképet csinálni, áááááá, nem szükséges. Anyád!!!!!
Most mi a büdös francot csináljak? Szívem szerint átmennék másik dokihoz, de itt ebben a porfészekben nincs másik doki. Max. Gödöllőre vagy Fótra tudnék menni, de ugye kocsim nincs, a közlekedést meg már részleteztem korábban.
Ja, és a legjobb, nem is meséltem, hogy ugye tüzetesen megvizsgálta, és a kukiján a bőrt is jól hátrahúzta. Jelzem, Gergő 7 hónapos, és úgy tudom, 1 éves koráig nem nagyon kéne neki piszkálni. (Fiús anyukák, szerintetek?????)
KÖzölte, hogy egy picit le van tapadva, de óvatosan én is húzogassam néha neki hátra.
Hát én már akkor tudtam , hogy nem fogom egyenlőre, és estére ez meg is erősödött bennem.
Ugyanis estére tök piros lett szegénynek, és csak másnap reggel vettem észre, hogy 4!!!! helyen is be van neki repedve a kis fügyijén a bőr.
Gondolom, biztos nagyon jó érzés lehet így pisilni.
Felhívtam a védőnőt, hogy most mit csináljak?
El volt képedve, mondta, hogy még nem nagyon kellett volna piszkálgatni az a fütyköst, és hogy Sudocrem-mel kenjem, vagy kamillás borogatással törölgessem.
Nem gondoltam volna, de vasárnapra Sudocrem-mel szépen rendbe jött.
Prünyti!
Mit vigyünk a pián kívül? Vigyünk valami hamit is, vagy majd megint rendelünk olyan fincsa pizzát?
Mea!
Lívi csuda vagány a hintában! Úgy ül benne, mint a nagyok! Régen láttam már ilyen közelről, szerintem egy kicsit változott a pofija.
Olyan nagylányos lett, ha érted, mire gondolok, nem pedig olyan bébi pofikája van!