Jó reggelt
Bea
Nagyon jók lettek a fotók. Lilla kifeküdt.

Múltkor Adrit is letettem szopi után, és úgy is maradt, égbe emelt kezekkel aludt tovább.
A kocsi szellősségét úgy értettem, h kivan nagyon a baba és esetleg kieshet. Sokat vívódtam ezen, dehát kicsit luxus lenne most újat venni arra a pár hónapra. Azt találtam ki, h majd bekötöm az övvel, ami benne van.
Ma reggel nem tudom mi volt Adrival. Evett 5-kor, aztán úgy izgett mozgott, folyton visszajött a tej. Most is kínlódik, de közben alszik. Meg az volt tegnap, hogy akkorákat aludt, h este 9-ig csak 3* evett. Jól van ez így? Mindenesetre 9-kor felébresztettem, mert nem akartam, h éjjel ébredjen, és fürdetni is akartam, mert napközben alposan össze kakilta magát. Már rájöttem, ha hordozóban jön rá a kakilás, gyorsan ki kell venni.
Lina
Köszi a mondókákat, amit feltettél. Én sokat énekelek is. Már tudja a rendet. Fürdés, öltözés közben nóta, tisztába tevéskor zenélő forgó. Már néz is rám, ha esetleg elfelejtem. Hihetetlen mennyire kell nekik a rendszer.
Anno Bence nagyon sokáig bukott. Eszembe sem jutott, h ez gond lehet. Aztán kinőtte, nem is lett baj vele.
Syg
Egyszer az egyik fotóra írtad, h mennyire vékony Bence. Azt hiszem, h egy kicsit azért csalóka a kép. Nincs ekkora vész, meg mostanában el is kezdett jobban enni. Tegnap este pörköltet adtam neki. Megegyeztünk vele, h főzök neki esténként vmi finit, mert útálja a sulis kosztot. Tudom, h ez nem lehet a végső megoldás, de muszáj tennem vmit. Férjem ellenzi a sok nyalánkságot, de szerintem, ha kap fini dolgokat (minden nap veszek neki vmi péksütit), akkor tágul a gyomra és megjön az étvágya.
Egy helyben ülő gyerkőcök. Hm. Lehet, h erre van szoktatva. Úgy értem nem foglalkoznak vele túl sokat. Vagy éppen túl fáradt volt, mert előtte viháncolt egy nagyot?
Balim
Bence is mindig tolatott, úgy kellett kiszedni sokszor az ágy alól, mert beszorult és megijedt.
Dettus
Nagyon sajnálom a betegségedet.

Nem elég a teher, még ez is.