A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Nana, Lili,
biztos találkozunk majd hamarosan élőben is Kép

Bea,
annyira édesen alszik Lilla.

Dóra,
Eszti is tolat, a talin már teljesen felkenődött a szekrénysorra Kép.

Lina,
sajnálom az utatokat Kép. Hogy telt az éjszaka?

Mrege,
nem mondtam ám komolyan, hogy félek. Persze, hogy megmondom neki, hogy próbálkozunk, de nem jön össze. Majd idővel.

Ser,
mikor raktátok ki az udvarra a yukkát? Most már én is kiteszem, talán nem lesz olyan hideg...
balim

Nme tud valaki valamit Bepáról? Azonkívül, hogy rossz a gépük? Olyan jó lenne már hallani róluk!!!
balim

Bea,
végül meglett a cumitok, mert mi nem találtuk.

Kob,
majd csörögj rám, hogy mikor, hol talizzunk gyűrűátadás ugyilegKép Amúgy kocsival vagyunk, ha neked úgy egyszerűbb, el is tudjuk vinni Lilivel.

Ma már nem leszek, csak estére, aludni jövünk vissza.
Mindenkinek szép napot, jó sétát!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Mino,
most megkaptad az emilt?
balim

Jó reggelt

Bea
Nagyon jók lettek a fotók. Lilla kifeküdt. Kép Múltkor Adrit is letettem szopi után, és úgy is maradt, égbe emelt kezekkel aludt tovább.
A kocsi szellősségét úgy értettem, h kivan nagyon a baba és esetleg kieshet. Sokat vívódtam ezen, dehát kicsit luxus lenne most újat venni arra a pár hónapra. Azt találtam ki, h majd bekötöm az övvel, ami benne van.

Ma reggel nem tudom mi volt Adrival. Evett 5-kor, aztán úgy izgett mozgott, folyton visszajött a tej. Most is kínlódik, de közben alszik. Meg az volt tegnap, hogy akkorákat aludt, h este 9-ig csak 3* evett. Jól van ez így? Mindenesetre 9-kor felébresztettem, mert nem akartam, h éjjel ébredjen, és fürdetni is akartam, mert napközben alposan össze kakilta magát. Már rájöttem, ha hordozóban jön rá a kakilás, gyorsan ki kell venni. Kép

Lina

Köszi a mondókákat, amit feltettél. Én sokat énekelek is. Már tudja a rendet. Fürdés, öltözés közben nóta, tisztába tevéskor zenélő forgó. Már néz is rám, ha esetleg elfelejtem. Hihetetlen mennyire kell nekik a rendszer.
Anno Bence nagyon sokáig bukott. Eszembe sem jutott, h ez gond lehet. Aztán kinőtte, nem is lett baj vele.

Syg

Egyszer az egyik fotóra írtad, h mennyire vékony Bence. Azt hiszem, h egy kicsit azért csalóka a kép. Nincs ekkora vész, meg mostanában el is kezdett jobban enni. Tegnap este pörköltet adtam neki. Megegyeztünk vele, h főzök neki esténként vmi finit, mert útálja a sulis kosztot. Tudom, h ez nem lehet a végső megoldás, de muszáj tennem vmit. Férjem ellenzi a sok nyalánkságot, de szerintem, ha kap fini dolgokat (minden nap veszek neki vmi péksütit), akkor tágul a gyomra és megjön az étvágya.
Egy helyben ülő gyerkőcök. Hm. Lehet, h erre van szoktatva. Úgy értem nem foglalkoznak vele túl sokat. Vagy éppen túl fáradt volt, mert előtte viháncolt egy nagyot? Kép

Balim

Bence is mindig tolatott, úgy kellett kiszedni sokszor az ágy alól, mert beszorult és megijedt. Kép

Dettus

Nagyon sajnálom a betegségedet. Kép Nem elég a teher, még ez is.

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!

Lili,
Hol van új játszótér?

Bea,
Lilla nagyon kis édes! Kép
És köszönöm, vassal kapcsolatban megnyugodtam.

Jövőhéten megyek a 32 hetes vérvételre. Remélem nem is kell vas. Olyan fittnek érzem magam. Kép nem olyan szédelgős-ájulosnak mint Danussal, bár ebben biztos közrejátszik az is hogy nincs akkora súly rajtam.

Tegnap voltam a védőnőnél eddig 10,5 kg-ot hiztam. Kép Danussal meg már ilyenkor...hú rengeteget. Pedig én nem vigyázok, lehet hogy ez mégsem kódolt?????

KépKép
KépKép
nana09

Nana, itt a Hunyadiban készítettek új játszóteret. Kép Nagyon szép, EU-s szabvány szerint készült. Mire felnő Zsófi, vihetem hintázni. Kép
Örülök a súlyodnak. Vagyis, hogy nem híztál annyit! Én kíváncsi leszek a másodikkal....Kép
birolili

Sziasztok!
Köszönjük a dícséreteket.Kép

Nana örülök,hogy jól érzed magad a bőrödben.Most ez a legfontosabb.KépCsini kismama lehetsz,tényleg nem híztál sokat.

Cukker sztem nem eshet ki belőle,de azért majd kösd be,az a biztos.Bár most ő még nem nagyon forgolódik a babakocsiban.

Lina igen meglett a cumink.Nálunk volt.KépLili pedig nagyon ügyi.Kép

Balim sajna mi nem tudunk Bepáról semmit.Kép

Lili épp a keresztfiamért mentem a bölcsibe,a telcsim meg Zsoltinál maradt.

Dora mi is csináltuk ezeket a feladatokat.Forgásra lehet,hogy azért nem mutattak már feladatokat,hogy inkább kússzon mint forogjon.Ha forog akkor lehet,hogy lusta lesz kúszni,mint pl nálunk Lilla.Kényelmesebb volt neki elgurulni,mint odakúszni.De aztán ráhangolódott arra is.Meg hát a kúszás egy sokkal összetettebb mozdulatsor,ami az izmokon kívül az agyféltekéket is jobban megdolgoztatja.(Gondolom énKép)

KépKép
KépKép
sbea

Annyira pang a fórum.... Kép
Mi van mindenkivel?
birolili

Én itt vagyok,
de tényl3eg ó
0riá
sdi a pan
gás.Itt kuksolunk Lillával a f.s idő miatt.

Ez a sok szóköz a leányzó volt.Kép

Többiek?????

KépKép
KépKép
sbea

Én itt vagyok,
de tényl3eg ó
0riá
sdi a pan
gás.Itt kuksolunk Lillával a f.s idő miatt.

Ez a sok szóköz a leányzó volt.Kép

Többiek?????

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok,én reggel írtam egy hosszút, de eltűnt,és bedühödtem. AZ idő nagyon f...s(nem beszélünk csúnyánKép).

Balim, vasárnap tettük ki a yuccát, már az sem izgat ha megfázik, de elegem lett,hogy mindig este 3/4 9-kor szedegette a virágföldet Hanna.Bezzeg a másik virágé nem érdekli,én nem tudom hogy van ezKép.

A babakocsiban Hanna is elvan az esetek 80%-ban, pedig amúgy nem mondhatom,h inaktív lenne. Egyszerűen csak megpróbálok úgy időzíteni,h Neki is stimmeljen,és ott a kiflicsücsök is,amit a kezébe adok, és általában beválik.

Cukker, sztem nem baj a péksüti, főleg ha tízóraira vagy uzsonnára kapja Bence!

Bea,Lilla angyon édesen beájult,a taxiján meg hát óriási!Épp az este gondolkodtam,h mindjárt itt a szülinapja! Hihetetlen!

Dora,sok-sok baba kezdi tolatva, mert okosak és tudják,h úgy könnyebbKép!

Erszényes, ne keress még rendszert! És ne hidd,hogy konganak a cicik,Janika mindig talál ott magának eleget!Kép

Kép
seriff

Na ez jó,most olvasom a gyerekgyógyászat könyvet, rákerestem a refluxra is. A terápiában a gyakori kis adagokkal történő evést írják,és pl.a szentjánoskenyérmagkivonattal való étel(ill. tápszer)sűrítést,pl Sinlac pép. Amúgy meg 24 órás Ph monitorizálás kell a dg kimondásához, 24 óra hány%-ban volt a pH 4 alatt(ha ez 8% feletti akkor beszélünk refluxról).

Bocs,eldugulok, csak ennyit akartam.

Kép
seriff

Lili

Hol van az a játszótér?

Kép

Kép
cukkermáz

Cukker, az előbb már írtam Nanának válaszolva Kép : Hunyadiban van.
birolili

Ser igen hihetetle,hogy már 23.-án 1 évesek leszünk.Olyan hamar megnőtt az én kisbabám.Kép

Holnap elutazunk anyukámhoz,aztán Lilla és én ott maradunk 1 hétig,apa meg jön vissza.Még lehet,hogy jövök,de nem biztos,úgyhogy kívánok mindenkinek jó hétvégét,napsütéses jövőhetet,és kellemes ünnepeket!Kép

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Mi most voltunk dr. Szepes Andreánál.
Danusnak ki kell venni az orrmanduláját. Kép Kép
Elő is jegyeztek minket mütétre. Amikor elmondta a doktornő hogy mi lesz...alig birtam visszafolytani a sírást. Én kérdeztem meg direkt, hogy tudjam mi lesz, de aztán magam előtt látam mi fog történi az én pici kisfiammal... Kép Kép Úgy érzem nagyon gyenge vagyok...
Lina te hogy birtad?

Remélem összekapom majd magam és ...nem megyek onnan a szomszédba szülni. Kép

A férjem nem engedi hogy én aludjak bent Danussal, hát nem tudom hogy fogom kibirni.

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
Marci 3,5 éves, Milán 20 hónapos volt amikor műtötték őket orrmandulával. Igaz, mi Pestre vittük őket. Én is nagyon féltem, de tényleg nem olyan vészes. Igazából akkor volt rossz egy kicsit, amikor az altatásból ébredtek. Este már úgy játszottak ott a kórházban, mintha mi sem történt volna. Tudom könnyen beszélek, de tényleg ne félj. Sajnos nekem van már tapasztalatom műtét ügyben Kép. Danus már nagy fiú, át tudjátok beszélni, hidd el.
balim

Bea,
jó pihenést Nektek és kellemes húsvéti ünnepeket! Mire visszajöttök, már lehet, hogy egyedül fog járni Lilla Kép.
balim

Lili,
bocsi, hogy eltűntem msn-en, de jött az asztalos Kép. A Hunyadinak melyik részén van új játszó? Hát itt a Petőfiben nem is lesz. Úgy vanak vele, hogy mindenki csináljon magának. Kép
balim

Balim nagyon köszönöm! Kép Ez most nagyon jól jött! Sajnálom szegénykéket hogy ők is átestek ezen, főleg Milán szegény mégcsak 20 hónapos volt

Majd észhez térek...ill már kezdtem, erre porszivoztuk az orrát és hirtelen elkezdett vér jönni! Kép Ilyen még soha nem történt.

Igen a doktornő is mondta hogy az ébredés utáni 1-2 óra lesz rossz, de szerinte Dani nagyon ügyes érett gyerek, ő is ezt mondta hogy meg tudjuk vele beszélni.

KépKép
KépKép
nana09

Nana, nagyon sajnálom. De biztosan jobb lesz Daninak! Erősek vagytok, biztosan meg fogja érteni Dani, h. miért kell ez a műtét. És ha tudja, h. mi miért van, akkor talán könnyebben tudja majd viselni a műtétet.

Bea, jó pihenést kívánok! Kellemes ünnepeket! Kép

Balim, nincs semmi gond, Zsófi úgyis lefoglalt. Teljesen felébredt az alvásából. Így ilyenkor teljes anyát igényel. Kép
birolili

Nana,
tudom, hülyén hangzik, de én kértem, hogy ne kelljen ott lennem, mikor Lilinek csinálják a dolgokat, dugják le a gyomorszondát, aztán mondták, hogy nem is engednék, mert durvábban néz ki, mint amilyen. Erős voltam, mikor átadtam a nőnek mondtam, hogy legyen ügyes, kapott két puszit, és azon kevés gyerek egyike volt, akit nem sírva kaptam vissza. Talán mivel én is nyugodt maradtam, őt sem viselte meg annyira, most már szurira is símán elviszem.

Nekem 5 évesen vették ki a mandulámat, ébren. Csak beinjekciózták. Négyen fogtak le, az ötödik műtött. Gyorsan kész volt, még nevettem is közben, mert a doktorbácsi azt mondt, hogy a felesége melltartógumijával szorítja el a sebetKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lina,
Nagyon ügyes, erős mami vagy. Kép Hát igen a férjemnek is kivették, szintén még ilyen drasztikus módszerrel. Kép

Dani mostmár lázas is, és továbbra is véres-barnás váladék jön az orrából Kép...ami nekem olyan ijesztő.

Viszont volt ma vmi nagyon derűrefakasztó is...
Reggel rajzolt... lerajzolta a családját is... és az "anya" rajz pocijába berajzolta Botondot.Kép Szépen szabályosan ott fekszik kistesó a hasamban. Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
sajnálom, hogy belázasodott Danus Kép. Mikorra kaptatok egyébként időpontot? Rajz... nagyon édes Kép. És próbálj erős lenni, Dani előtt ne mutasd ki, hogy félsz, mert rá is átragad! Neki most egy erős mamira van szüksége.

Lina,
azért ha így emlékszel rá, akkor elég meghatározó esemény lehetett Kép
balim

Köszi Balim,
Oh ebben már profi vagyok, mármint a nem kimutatásban, de amikor nagyon aggodok vmin ugyis megérzi, nem lehet becsapni.
De nem félek már annyira. A mütétre leghamarabbi időpont ápr.24. ill akkor kell befeküdni, de csak másnak műtik.

Tegnap már elmondtam neki mindent, persze az ő kis szintjén és várja mikor megy apával a korházba. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Bocs hogy ritkan irok ,de mostanaban ha szabad idom van tanulok a vedesemreKép nem mintha sok kdevem lenne...
Ha valaki setat tervez a varosban a jovo heten szoljon. Szivesen csatlakoznank. Mi szinte minden nap megyunk a foter fele valamit intezni.

Lili,
Irj sms-t ha a varosba keszultok, es lehet csatlakozni.
mvirag

Nana, olyan jóóóóóóó ez a rajz! Kép Milyen jó, aranyos fiúcska Dani! Kép

Mvirag, majd akkor küldök sms - t a jövő héten, jó? Ha jó idő lesz, akkor mi is sokat fogunk arra sétálni. Kép

Balim, rendelsz ruhát? Én úúúúgy szeretnék, de apának még nem mondtam....
birolili

Nana,
az nincs is olyan messze, szerintem jobb is ha gyorsan túl vagytok rajta. Ezek szerint két éjszakát kell bent tölteni? Kép
Nálunk Marcinak vérzik nagyon sokat az orra. Mi már szinte automatikusan cselekszünk ilyenkor, sőt már ő is tudja hol szorítsa. Nagyon vékony a nyálkahártyája Kép.

Ja, képzeljétek, Eszti tegnap evett egy kis banánt. De nem ám pürésítve, hanem kis daraboban. Lehet, hogy ez a megoldás? Hiszen már fogai is vannak, miért ne használná? Kép
balim

És, képzeljétek! Kép
Zsófi csak fél 12 - kor kelt enni, és utána csak 3/4 7 - kor. Kép Kép Kép Már bementem hozzá, hogy mi van. Kép Mindig ő szokott miket ébreszteni. Most fordítva volt. Kép
Az előző éjszakánk is ilyen jó volt.

Holnbap lagziba megyünk....hát, kicsit félek...ott is alszunk. Zsófit ott is hagyom anyuéknál a vacsora idejére....szorítsatok, h. minden rendben legyen, légyszi....
birolili

Nana: sajnálom Danit Kép De jobb lesz igy neki gyerekkorban nem viseli meg őket annyir és el is felejtik hamar Kép, nekem 18 évesen vették ki a mandulámat és iszonyatos volt felnőttként átélniKép

Lina: én sem tudnék egy olyan vizsgálatot végignézni amit Lilinél csináltak, már hallani is rossz. Kép
Azért ti mindketten nagyon ügyesek voltatok!! Kép
Én már az első szuritól is előre félek amit Janika kapni fog 3 hét mulva, már előre sajnálom szegényt... Kép Mondtam is apának hogy ő is jön velünk!

Kipróbáltam hogy nem adok Janikának 1,5-2 óránként cicit amikor nappal ösze-visza jkéri és most megint átállt a 4 óránkénti evésre. Mindig 2, 6, 10 az időpontok amikor eszik. És azóta a kaki sem zöld és rendesen sokáig szopizik nem ugy mint eddig hogy félgőzzel és szopi után még fejni is tudok szép adagot Kép. Szóval ez a rendszeresség jobb mindkettőnknek! Kép

Nagyon szép idő van ma és olyan jo hogy süt a nap!!! Kép Asszem ma megyünk is hosszu sétára, már amennyire itt Heténben lehet.

Szép napot!!

KépKép
erszényes

Lili,
nézelődtem még a neten, nagyon reális árak. Szerintem 2-3 darabot rendelni fogok, de lehet, hogy nem 74-es méretet. Ha gondolod, rendeljünk együtt és felezzük meg a postaköltséget. Kép Ne offoljuk a topikot, majd msn-en megdumáljuk Kép.
balim

Szia Lili!

Balim honnan, milyen ruhát rendel? Figyelmetlen vagyok?
Engem tényleg érdekelne pontosan hol van a Hunyadiban ez a játszótér?

Dani tényleg olyan jófiú, én meg a saját hülyeségeim miatt rengeteget veszekedtem vele az elmúlt pár napban. Kép Kép Hú tegnap volt is lelkiismeretfurdalás! Kép

A doktornőnél olyan ügyesen csinált mindent, hogy még a hallásvizsgálatot is megcsinálták vele, mert idősebbnek nézték. Kép
A vizsgálat persze nem sikerült, amin jót nevettek mikor kiderült még csak 2 hónappal múlt 3 éves.

Gyönyörűséges Zsófi hogy van? Kép? Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana, majd válaszolok, most megyünk sétálni. Kép
www.angolruci.hu-ról akarunk rendelni Balimmal ruhákat.
birolili

Szia Erszényes,

Jó hogy benéztél.Kép szerintem is jobb ha van egy kis rendszeresség. Engem Dani gyerekorvosa (akit mindannyian nagyon szerettünk) erre tanitott és nekünk bevált. Aztán majd most meglátjuk...

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek az együttérzést,jól esik!De nemsokára vége és én most már egyre jobban izgulok!!!El szeretném nektek is újságolni,hogy tegnap délelőtt megszületett nővéremék kisfia,GergőkeKép!Szép nagy és egészségesek,csak szegénykém több,mint 30 órát vajúdott vele,amivel éppen nem nyugtatott meg.Õ márc.végére volt kiírva,de jól elhúzta a kislegény,így nem lesz sok idő kettőjük közt,hát nem tudom majd anyukámék hogy oldják meg.

Nana én is sajnálom Danit,de biztos jobb,ha inkább ilyen fiatalon esik túl rajta!A rajz nagyon aranyos lehetKép és az együttséta tényleg jó lenne!

Balim,igen járok nst-re,azzal minden ok,hol mutat fájástevékenységet,hol nem,a babó szerencsére annyit hajlandó megmoccani,hogy ne kelljen ismételni vagy rázogatni őt.

Kép Kép

Kép
dettus

Szia Dettus!

A nővérednek hatalmas Gratuláció, sajnos a 30 óra is benne van a pakliban, nekem egy kicsivel még több is volt, de ezt ne ugy képzeld el hogy végig borzalmasan fáj, az eleje még "csak" 8-10 perces fájások, de a nővéred biztos elmeséli. Kép

Tegnap délután láttam a velünk szemben lévő házból egy kismamát taxival elmenni. Eszembe jutott hogy lehet hogy te vagy. Kép nem te voltál? Kép

KépKép
KépKép
nana09

Itt vagyok. Kép

Nana, megnézted az oldalt? Olyan szép rucik vannak....nagyon tetszik. Kép

A játszótér a Természet Háza mögött van. A Daróczi Közön. És a Mátyás Király Ált. Iskola mellett. Nagyon jól körülírtam.....Kép
birolili

Egy kép Zsófiról. Kép És anyáról. Kép Ez reggeli úgy nézzétek. Kép

Kép
birolili

Elobb irtam, elszallt!Kép

Lili, nagyon szepek vagytok!

Nana, sajnalom, hogy Danusnak ki kell vennie a mandulajat! Talan annyi vigasztalasul, hogy a gyerekek gyorsabban felepulnek, remelem par nappal utana mar el is felejthetitek az egeszet!

Balim, jot nevettem a szekrenyre felkenodott Eszteren!Kép

Bea, egyik ismerosom kisfia (9,5ho) is inkabb gurul mint maszik. Azert nem lenne jo, ha kimaradna a forgas sem, ugyhogy osztokelem a csajt arra is.Kép

Cseh rajzfilmfigurak kedveloinek:
www.kep.tar.hu/kensho
Bob es Bobek, Hurvinyek, Rumcajsz, Manka es masok.Kép
Seriff innen vettetek a Vakondot?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Nekem is elszallt amit irtamKép
mvirag

Nana, az index szuloi munkakozosseg foruman van egy orrmandulas topic, ha erdekel, bemasolom a linkjet.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Tegnap nem voltunk itthon, jó nagyot csavarogtunk, meg délután felszaladtam Pestre Szláváért, de úgy látom, nagyon halódott a babanet.

Szerintetek hogy adjam be Lilinek a savkötő port? Most egy kiskanálon teában feloldom, de látványosan rázza tőle a hideg, és kihányja. Ha meg a kis gyógyszeres cumisüvegbe rakom, akkor egyszerűen nem szívja, hát hülye lenne, biztos nagyon rossz.
Tegnap az őszibarackot persze nem tudtam olyan gyorsan adni, hogy jó legyen, csak nem mertem sokat, de úgy néz ki, semmi baja tőle.

Még nem is mondtam, lefoglaltam a házassági évfordulós nyaralásunkat, megyünk öt napra Harkányba, Lili kap kiságyat, etetőszéket, mindent, és nem is kell neki fizetni, mi meg a Dimenziós egészségpénztáras keretre megyünk, szóval ingyennyaralásKép

Lili,
nagyon aranyos a kép, na meg élőben is azok voltatok, kicsi Zsófi hogy basáskodott a kezedben, azért nem lehet egyszerű cipelniKép

Mino,
Andrisnak még egyszer köszi, hogy elment anyuékhoz, most tiszta boldog anyu, két éve próbálja meggyőzni az élettársát, most a Lili miatt belement a dologba. Na meg azért, hogy milyen kedves, aranyos és persze jóképű fiút vittem én oda nekiKép

Dettus,
az a 30 óra rémesen hangzik. Mondjuk nekem csak 3 volt, meg annyira vészes sem, na de azért 30...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok,
hol van mindenki? Vagy csak kiszabadultatok a természetbe? Holnap mi is megyünk barátokkal a hegyekbe, tuti jó lesz Kép.

Lina,
én úgy adom be Esztinek a gyógyit, hogy egy pillanatra befogom az orrát és akkor önkénytelenül nyel egyet. Aztán persze gyorsan kap cicit Kép. Látom egyre jobban megy az autózás egyedül, szuper.

Nana,
az nlc-n is van orrmandulás topik.

Lili,
jó bulizást estére, próbáljatok meg kicsit kikapcsolódni. Aztán kérünk képet Zsófiról, biztos nagyon szép lesz. Reggeli kép nagyon jó.

Dóra,
hogy haladtok a kicsi Kati mozgatásával?

Roz, Mino, Ser, Kecsóné, Pille, Quill és többiek? Remélem feléled a topik.
balim

Sziasztok!

Mi nem vagyunk túl jól. Kép Dani egész éjjel lázas volt, az orra tele van és vérzik, a hallása egyre rosszabb.
Reggel elvittük gyorsan a gyerekdokihoz, kapott antibiot, mert eddig nem, hisz az elmult 3 hónapban ez már az 5. kúra. Kép Kép
Azt mondta hétfőn rögtön hívjuk a Szepes Andreát, előre kell hozzni a mütétet és sürgősen ki kell venni a mandulát, meg persze tubust is kap. Kép

Már nem vagyok ideges a műtét miatt, a hirtelen romló állapota miatt annál inkább. Kép

Gyógyitsák meg, csak ezt szeretném!!! Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
szegény, nagyon sajnálom Danit. De most azért még meg kell gyógyulnia, nem? Lázasan nem műtik meg vagy tévedek? Nekünk is volt tubusunk mind a két fülében. Legalább addig nyugodt voltam, hogy nem gyullad be neki. Csináltak neki dugót az audiológián, így még strandra is mehettünk. Kb. egy év múlva estek ki maguktól.
balim

Balim,
tegnap Lili nélkül mentem Pestre, addig anyu vigyázott rá. Aztán fél órát vártam, mert még én felértem Pestre, Szláváék nem értek el Solymárról az Árpád hídig. Az jó esetben 20 perc.

Nana,
szegény Dani, de legalább hamarabb túl lesz rajta. Az öcsémet mikor altatták, mondták neki, hogy akkor most űrhajósat játszunk, erre közölte, hogy úgyis tudom, hogy elaltattok. Hasonló korú volt, mint Dani.

Lili,
jó szórakozást estéreKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lili, Balim köszi az együttérzést.

Igen Balim, teljesen meg kell gyógyulnia, ezért is kapott antibiot, na meg a láz miatt (amit már nem bírtunk levinni). A gyerekdokink azt mondta jövő hét végére probáljuk lebeszélni a műtétet, addigra elfogy az antibio és elvileg meg kell gyógyulnia.
Viszont ha várunk, gyógyszerek nélkül újra rögtön lefog betegedni és akkor csak húzodik a mütét, ráadásul most egy ideig nem kaphat újabb antibiotikumot.

Remélem ti jól vagytok és a szabadban töltöttétek ezt a szép napot. Mi is sokat voltunk kint, amikor nem volt lázas, azért sajnos még nem volt olyan nagy meleg.

KépKép
KépKép
nana09

Csak egy gyors bekukk mert nagyon sok a dolgom.

Nana: nagyon sajnálom Danit! Kép Gondolok rátok és remélem mihamarabb túllesz Dani ezen a mandulaproblémán!

Mi jol vagyunk, sikerült beállnunk a 4, éjszaka pedig az 5 óránkénti evésre igy most a tejcsi is egyenletesen termelődik, Janika is jóllakik, a kaki nem zöld. Ennek most nagyon örülök!! Kép

Nagyon szép idő volt ma és sokat voltunk kint olyan jot aludt a kis drágám a terszon!! Kép

Többiek?Látom mindenki a szabadban... Kép

Pille: rég hallottam rólatok. Hogy vagytok, Orsibaba?

Na megyek is ébredezik épp...

szép estét!

KépKép
erszényes

Erszényes,
Janika már 4 óránként eszik? Nagyon ügyi. Lili még mindig 3 óránként, de van, hogy annyit sem bír ki, pedig elvileg többet eszik, mint az "adagja lenne". Éjszaka azért 4 óránként, sőt, tegnap fél kilenctől negyed négyig bírta.
Reggel mondjuk sokszor szopizik, ahányszor megébred mindig szopizik egy kicsit. Sajnos most cumival kell egy kicsit becsapnom, mert a gyógyszerét éhgyomorra kell bevenni, várni egy kicsit, hogy hasson, és utána jöhet a szopi...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?