A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Votiv,BarbiKép

Nem tudom,hogy Panna fejében mi játszodott le ,nekünk csak a mosolytalansági reakciója jött át(alá Pély BarnaKép)
A mamánál jól érezte magát,este azért sírt.
ASzért ez elég rossz érzés volt és hiába tudtam hogy muszáj volt,lelkiismeretfurdalásom lett.
Én ez után még jobban mondom azt,hogy velük mindenhova ha csak tehetem.

Recca!

Ugye,hogy ugye!Kép
ÉS van gyerekfilm meg színdarab!
Jucus
20170114224602

Ja és voltunk Csiri-biri.Kicsit még szoknunk kell,de azért a végére már élvezte Panna.

Zuzmoka!

Még átgondolom Tücsökzene,most főleg anyagi meggondolásból,mert befizettem itt is a díjat ami ugyanannyi mint ott.

Juc
20170114224602

Votiv!

Mivel nálatok Zapa is amellett van,hogy hagyjátok mamára Istit,szerintem próbáljátok ki nélküle aztán majd ha sírva repültök haza akkor többet nem mentek kettesbe.Viszont ha mindenki jól érzi magát akkor meg megérte!Kép

Juc
20170114224602

Tök jó, hogy Indivel minden rendben!!

Bog Kép
Petra igazi kis költő Kép

Barbi Kép
10 óra alvás?! Nem emlékszem, hogy ilyen is van Kép Lenni most nagyon irigy-mirigy!

Zuz Kép
Sztem tegyél magasról a Metróra! Ha vhol ilyen a kereskedőpolitika, akkor oda jobb nem is menni Kép
Mi Lelle Felsőn szoktunk nyaralni, de Lellére is mindig bemegyünk. A Postás üdülőt nem ismerem, de az tök jó, ha közel van a vízpart! Nem tudom, hogy idén megyünk-e, mert még vacilálunk, ha találunk vmi nem túl drága és klassz helyet, akkor oda megyünk, ha nem, akkor Lellére. Tudod itt amolyan közös családi nyaraló van, aminek a fele a nagyimé, az ő részébe szoktam bekéreckedni, csak az ilyen közös dolgoknak az a baja, mint a közös lónak (hogy "túrós" a háta), szóval holnap szívesen mesélek róla bővebben.

Kép
Kép
denizsa

Repcsi és nyomáskülönbség: én azt hallottam, hogy olyankor szoptatni kell a gyereket (vagy itatni) és áthidalható a dologKép Talán még Indi irta annoKép

De örülök, hogy van tejcsije DominonakKépKép

Deni,
ez a Berekfürdö most már engem is érdekelKép Megyünk együtt?Kép És még Tapolca állitolag szuper és nem drága. Van barlangfürdö, miegymásKép Majd értekezünkKép

Zuz,
megértelek, hogy kiakadtál a Metron, sztem is diszkriminácio! és uugy veszélyes akkor felnöttekre is...
És küldöm Neked a körtés tejpépet, ma viszi be a zuram Deni férjénekKép

Barbi,
köszi, tök jot beszélgettünk hugommal az este, most itt vagyunk nála ZuglobanKép Ö épp szunyokál meg B isKép Pedig én aludtam kevesebbet éccaka...

És kiderült, milyen meglepit kapok hugomtol névnapomra: elvisz du. aurafotozásraKépKépKépKépKép Annyira jo ötletei vannak, tényleg régota vágyom erreKépKépKép

KépKép
fibi

B.Lellén én is sokszor voltam, nagybátyámnak van ott céges nyaralohelyük, tök közel van a vizpart... jajjj de sok szép emlék füz odaKépKép Amikor szingli voltam, sokat lementem IC-vel, és hallgattam Jewel-t a vonaton, és közben szemeztem a pasikkalKépKép

KépKép
fibi

Szerintem Indiék otthon vannak már,mert msn-re bejelentkezett!

Fibi!

Kiváncsi leszek az aurádra.
20170114224602

Fibi!
Köszi a pép-eljuttatás megszervezésétKép
Aurafotózás nagyon izgisen hangzik m ajd számolj be róla!!!!

Indiék otthon????Kép

Berekfürdőt hol lehet megnézni a neten?

Kép
Kép
zuzmo1

Fibi!
aura fotózás érdekel! Kép

EQ ill. SQ teszt itt figyel:

http://www.fn.hu/modules/teszt_sq/v1/iv1.ph

ancsipancsi

sziasztok,

BOgárka,
Petra egy művészlélek!!!Kép

Juc,
igen, Kókuszéknak ez egy igen komoly vállalkozás lesz...zsanci goes to hollywood...Kép

Kókusz,
mivel Liza csak egy vanKép, én nem is szeretnék az lenni...ellenben, Britney BÁRMIKOR!!!KépKépKép
könnyű és gyors sikerre vágyom...Kép

Vera,
húúúúú, de jó dolgotok volt!!!KépKép
ma voltam egy oviban nyilt napon a badacsonyi utcában. erősen gondoltam rátok...KépKép vmi gesztenyés ovi a neve. te biztos tudod melyik az...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Juc,
Kép Most biztos halvány lesz, mert álmos vagyokKép

Zuz,
szivesenKép most indulunk, majd mesélekKép

Ancsi,
okésKép

Indiiiii,
beszámolot kérünkKépKépKép

KépKép
fibi

Britney!

Én is tudom,hogy az melyik óvi!
Akkor most mi van a aXII-i ovikkal?Csak hülyíteszKép

Juc
20170114224602

Juc,
én olyan vagyok, h oda megyek, ahova erős anyukák elhúznak. Van itt a házban egy erős anyuka, és én mindig mindent úgy csinálok, mint ő...Kép Egy lúzer vagyok, de komolyan...
de tudod mit, most fogom magam, és megnézem azt a 12. kerületi ovit, és megnézem mikor lesz nyilt nap!!!Kép
és te mit hallottál erről a gesztenyés oviról???

britney, aki szeret együtt vezetni a gyermekével..Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Britney!
mi is közel lakunk ehhez a gesztenyés ovihoz. egyszer rejtélyesen az egyik eleddig nem használt oldalsó ajtóját megnyitották, és kiírták rá, hogy Waldorf Óvoda, meg valami rózsás izé. Kép

az oviról magáról semmit nem tudok, ámbátor igen tanulságos volt minap, mikor arra sétáltam. 3 kisfiú katasztrófásat játszott, és egy negyedik lánykának üvöltöttek, ha nem megy azonnal, száz ember meg fog halni. Kép közben lapátszám dobálták ki a homokot a járdára (mi kocsinkra is), járókelőkre. ovónénik meg szépen beszélgettek a túlsó végen.

ancsipancsi

Rózsátnevető Waldorf ÓvodaKép

Kép
Kép
zuzmo1

Ooo, mar nem is emlekszem, mikre akartam vagy kellene reagalnom... ugyhogy csak elmeselem, hogy velunk az tortent, hogy kisnyuszi penteken szepen fejjel lefele pozolt az UHn, ma meg keresztben fekudt, de aszontak meg nem kell megremulnom, mert barmikor megfordulhat, meg akar a fajasok alatt is, masreszt viszont, ha igy marad, akkor ha elmegy a magzatviz vagy elkezdodnek a fajasok, akkor fejvesztve rongyoljunk be a Hba es mar a folyoson kiabaljam majd, hogy "harantfekves"... o, nem akarom, hogy ki kelljen halaszni, en szulni akarok!! nagyon meg nem estem ketsegbe, mert egesz nap ossze-vissza forgolodik (a novere utolso honapban mar szepen fejjel lefele volt vegig, szoval meg nala is sokkal elevenebb lesz, hajaj Kép ), szerintem naponta tobb poziciot is felvesz. Doki magyarazta, hogy ha nem erzem odalenn, meg a poci alakjarol is latszik, mikor fekszik keresztbe, de en olyan bena vagyok, hogy altalaban lovesem sincs, mikor mije hol van... mostmar probalok jobban odafigyelni...
moose

Moose,
még sok idő van, ez alatt biztos befordul a megfelelő irányba, ne izgulj Kép

Kisün,
Sajnos csak ma tudtam elmenni a postára feladni a levelet, szóval lehet, hogy holnap nem kapod meg, de akkor pénteken tutira meg kell kapnod! Persze ez is még bőven időben van...

Bogárka,
csak most láttam, hogy május 5-én milyen nagy esemény lesz. Mi is nagyon magy örömmel mennénk a Bogárka Parkba, sőt, mivel Lindiék most már (sajnos) nem jönnek velünk, mert ott laknak közel Kép, valakiket még tudnánk odaszállítani autóval, ha valaki szívesen jönne velünk lehetőleg Budáról, mert azért Pestre nem szívesen mennék át, tegnap is 30 percet álltunk azért, hogy az Árpád hídra feljussunk. SZóval ha a valakit érdekel a fuvar, akkor szóljon!

Sziasztok
Blaye
blaye

Öcsém annyit írtok, hogy két napomba telt mig vissza tudtam olvasni?? Komolyan Ti ilyenkor hova teszitek a gyermeket???

Zsan-Britney: Annyira irigy vagyok a Liza miatt!!!!!!! Mesélj még: tud még az -öreglány- úgy igazán énekelni meg táncolni? Hihetetlen élmény lehetett! Örülök, hogy jól érezted magad!

Nekünk a Depeche Mode jegy figyel itt a szekrényen, úgyhogy mi arra megyünk Kép Kép

Ancsi+Bogi: Horvátországi szállások érdekelnek! Meg tudnátok adni a címeket?
Bár idén szeretnék Rodoszra menni. Volt már valamelyikőtök ott? Szép zöld sziget vagy kopár? De ez egyenlőre csak terv, mert nem tudom, hogy Kamilla nem fog-e éppen fogzani vagy ilyesmi. Úgyhogy majd szeptemberben kiderült! De nagyon jó lenne kimozdulni, tavaly se voltunk nyaralni sehol Kép

REpülő: amúgy én is úgy olvastam, hogy nem gáz a babának a repcsi. Cicre kell tenni le meg felszállásnál. Talán az egyik Kismamában írta egy nőci akinek a férje valami világjáró és ment vele mindenhova az egész pici babával.

EMlékeztek a jó múltkor már dicsekedtem, hogy Kamilla megfordult (hasról hátra). Nos azóta nem hajlandó megismételni a mutatványt! Ez nálatok is igy volt?
Viszont ma reggel felfedezte a jobb kezecskéjét és olyan furán nézte, mintha egy teljesen idegen tárgy lenne. Vicces volt Kép

Örülök, hogy Indi jól van és, hogy már otthon lehetnek (?) Bármilyen szuper egy kórház otthon a legjobb Kép A férjura mikor fogja látni Dominót? Akkor lesz csak öröm!

Proone mi a helyzet Klárival, rég nem olvastalak! És Fülöppel Macs?

Ja meg amikor még Kamilla pociba volt, volt egy Reneé nevű lány is itten. Vele mi lett? Gondolom megszült már...

Rylie
rylie

Moose Kép Remélem kisebbik Nyuszi is megtalálja a kivezető utat! Bálintom a 30. héten fordult irányba, aztán még párszor irányt váltott, meg a 38. héten ismét haránt feküdt, másnap mentem a dokihoz, már majdnem kiírt császárra, de amikor megvizsgált, már újra jó irányban volt B., úgyhogy az utolsó hetekben állandóan UH-ra kellett járnom, meg győzködtem a picit, hogy melyik a megfelelő póz, és szerencsére hallgatott rám, mert jó irányba indult Kép Nekem azt mondta a dokim, hogy nagyon figyeljem a magzatmozgásokat, és ha nem mozog, akkor sürgősen kórház, mert rácsavarodhat a köldökzsinór. Egyébként tényleg egyszer a nyaka köré volt csavarodva születésekor, de nem volt belőle probléma szerencsére. No nem akarlak ijesztgetni, csak azért írtam, mert tényleg vannak ilyen kis nyüzsgő babák és figyelni kell rájuk már a pocakban is Kép

Ancsi Kép
Érdekes ez az óvoda...

Fibi Kép
Köszi a mélt Kép Sztem is jól hangzik ez a Berekfürdő, meg a Tapolca is, megéri körbenézni. Lelléről nekem is vannak hasonló szép emlékeim, amikor még szingli voltam... Kép

Zuz Kép
Berekfürdőt kérdezted:
http://www.termalhotelpavai.info/

Kép
Kép
denizsa

Den!
Köszi!!!!

Képzeljétek, idén ma láttam előszőr teknősöket a Feneketlen tóban!!!Kép

Rylie!
Reneé megszült azóta, sajnos nem minden úgy alakult, ahogy szerette volna, de jól vannak, és ez a lényeg. A törénetét márc. 14-e körül megtalálod!

Kép
Kép
zuzmo1

Sziasztok, sajnos mostanában ritkán tudok babanetezni, de most pont olvastam, hogy Votiv lehet, hogy repülni fog a gyerkőccel. Nekem vannak tapasztalataim, mert a lányom 3,5 hós volt, amikor repültünk vele. A felszállásnál én szoptattam, aztán rögtön bealudt és a 3 órás utat végigaludta. Még a leszállásnál sem ébredt fel úgyhogy akkor nem is erőltettem a szoptatást. Viszafelé szintén szopizott a felszállásnál, aztán félútig aludt, utána már fent volt, de egy hangját sem lehetet hallani. Leszállásnál szintén nem szopizott, mert nem akart. Én úgy vettem észre, hogy nem nagyon hatott rá a nyomáskülönbség, direkt figyeltem, hogy amikor nekem pl. nagyon bedugult a fülem, neki még csak az arcizma sem rezdült. Amúgy a gépen volt rajta kívül még vagy 5-6 különböző korú gyerek (néhány hónapostól úgy 4-5 évesig) és egyikkel sem volt semmi gond. Mielőtt elutaztunk kérdeztem a gyerekorvost és a védőnőt is, és egyikük sem mondta, hogy ne utazzunk ilyen kicsi babával.
porcsin

Blaye!Kép

Mi betársulhatunk hozzátok május 5-én? Bogárka leírta nekem, hogy jutok el BKV-val, de félek, hogy Bazsó nem nagyon élvezné a hosszú utat! Hazafelé már megoldom, Apa értünk jön, de odafelé nagyon jól jönne a segítség!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Sziasztok!

Reg irtam...

Votiv, szerintem nem gaz picivel a repules. Szemelyes tapasztalataim nincsenek. A hazban van egy baboca, Katinal egy honappal fiatalabb es mar megjarta Del-Afrikat. Anglia kozelebb van.Kép

Nem tudom eljutok-e Bogarka parkba, pont aznap megyek rakszuresre ( 3/4 4-re). Kép

Tegnap turkaltam Szt. Imres dokik utan a neten, mire ket oldalt is kiadott a forumbol. Jot vigyorogtam rajta. Bogarka akkor irta az elso hsz-t, de az eredeti neven ( 2003. aug. 10. ), a masik oldalon Moosejaw a 14-et irta, Neet meg a 4-et ( 2004. júl. 16.). Kép

Mi jol vagyunk, Kata no mint a bolondgomba, igyekszunk minel tobbet kint lenni a joidoben.

Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Juc,
szerencsés, hogy gyerekekkel is tudsz üdülni, nekem azért Dóci nélkül is jólesett Kép

Zsan,
köv. utcában lakunk!!! És ez a Műszaki Egyetem óvodája (Badacsonyi-Diószegi sarok, bejárat a Diószegiről)? Mert ha igen, akkor annak a hátsó kertje a mi kertszomszédunk Kép vagy a másik, ami a Dávid Ferenc sarokhoz van közel? Mert oda jártam, és uuuuuutáltam, de az óvónéni miatt, és ő már nem valószínű, hogy ott lenne Kép

Blaye,
köszi még 1x, jövő hétig úgyis ráér, addig meg csak ideér Kép

Moose,
drukkolok, hogy beforduljon Kép és tökéletesen megértem az érzést, én is megijednék, ha császár kerülne kilátásba Kép főleg úgy, hogy Dóci állandóan fejjel lefelé tombolt, megnéztem, az összes uh-n így volt (persze tudom, hogy közben összevissza forgott, de uh-s néninek mindig szépen irányba állt Kép). Ja, és írd meg légyszi mélben kisnyuszi lehetséges nevét... vagy meglepi lesz? Kép

Zuzmo,
na végre, itt a tavasz, előjöttek a teknősök Kép

vera
kisün

Kisün!

Kép
20170114224602

Koszonom a megnyugtatasokat. Hulye baba valaszolban csak farfekvesrol irnak, neten is rakerestem harantra es kb csak annyi van mindenhol, hogy hat igen, ez igy kivitelezhetetlen, tehat mutet Kép Allati sokat ficankol, most hogy elkezdtem rendesen odafigyelni, mar attol elfaradtam... egyszerre harom-negy kulonbozo helyen is kepes dudorodni a kis virtuoz... nem tudom, hogy birja Kép ez biztos duracell nyuszi, hiszen mar a 2.0-as verzionk Kép de nem azert csinalja, mert valami nagyon nem jo neki, vagy allati kenyelmetlen vagyok meg minden, ugye?? ma aszonta doki es UH, hogy minden oke, csak keresztben van...

... es Balatonbol nekem is eszaki kornyek tetszik egyebkent, de ha lehet valasztani, akkor inkabb Alpokba megyek

... es majd irok meleket kis kivancsik, ha el nem felejtem, de meg nincs vegleges verzio, mivel nem olvastuk vegig az utonevkonyvet, csak elfogadtuk Nyuszi javaslatat Kép

... metro aruhaz tenyleg fura, targoncak miatt van allitolag, de inkabb ne engedjenek be, minthogy elussenek.

Votiv, a helyedben en is ugy csinalnam, mint Kisun, hogy eloszor probahetvege nagyieknal, aztan utazas gyerek nelkul. A sajat helyemben viszont vinnem magammal mindenhova, mint Juc meg Rec Kép de Istinek valszeg tenyleg jobb lesz itthon, csak te fogsz bankodni utana.
moose

hahóKép
megjöttünk az egyhetes ikrektől, nagyon-nagyon tetszettekKép komolyan kísértésbe estemKép és unokatesómék tök mázlisták, mert a babákok csak esznek és alszanak, 3-4 órákat, és éjjel is csak 1x kelnekKép minden ikresnek ezt kívánomKép
sajna a mamájuknak csak 1 baba számára van teje, így etetésenként felváltva szopiznak, a másik akkor tápit kap. de mondtam neki csomó tejnövelő praktikát, amiket kipróbál majd, hátha.

Juc, apafej azt mondta, csak egy szavamba kerül, és Isti is jön. rám bízta a döntést. az én eszem meg azt mondja per pill, hogy nagyobb "kínzás" lenne Istit ott húzni vonni, mintha itthon maradna. a legújabb verzió szerint a nagyi és a dédi ideköltöznének arra a pár napra, hogy a megszokott környezetében legyen a gyermek.

votiv 8)
votiv

Votiv,
ikrek: így könnyű Kép unokatesódék ritka mázlisták Kép

Bogárka,
tegnap akartam írni, csak elfelejtettem, hogy a "tündöklő hold" csúcs Kép

v
kisün

Votiv!
Ez lehet, hogy első hallásra jónak tűnik, de mikor én szültem Petra pl. kifejezetten azért volt Anyukáméknál - és nem Anyukám költözött ide -, hogy olyan legyen az egész neki, mint egy nyaralás...attól féltem, hogy ha itthon marad mindenhol engem keresett volna...

Dora!
Igen, vicces, de az első hsz-em tényleg eredeti néven ment, mert akkor még olyan furi volt valahogy a regisztráció, hogy ahová a nicket kellett volna írni ott azt kérte, hogy teljes név, és emlékszem akkoriban mások is beleestek ebbe a hibába Kép
Sajnálnám, ha nem jönnétek...Rákszűrés nem áttehető?

Na megyek, jönnek ki a kőcök a fürdőkádból Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ancsi!
velem is előfordult már minkét gyerkőcnél, hogy egy-egy érzelemkitörésemre sírással reagáltak, de olyankor napokig lelkiismeretfurdalásom volt, hogy milyen "traumát" okoztam nekik Kép Szóval sztem fontos, hogy érezze, hogy ez Neked fáj, de ha Lencsi ilyen érzékeny az ilyesforma megnyilvánulásokra, akkor próbáld ezeket ilyenkor mérsékelni...szóval inkább nyugodt, de határozott hangon tudasd vele, hogy fáj és kész...

Neet!
Ez talán a röhögésre is jobban bejön, mint az "aú-zás" Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Poéta lányomnak szóló dícsérő szavakat pedig köszönjük...ma a hajnyírásról beszélgettünk (úgy látszik még dolgozza fel a tegnapi frufru-vágást Kép), és kérdezte, hogy nekem mikor volt lenyírva a hajam. Mondtam neki, hogy hát emlékszel, karácsony előtt voltam a fodrásznál, akkor vágták...erre ő: "és így lett nekem ilyen szép mamikám" Kép Ugye nem kell mondanom, hogy elolvadtam? Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

BogárkaKépKépKép
akkor mégsem jó ötlet?Kép arra gondoltam, ha a megszokott, biztonságos környezetében lenne, talán könnyebb lenne neki, mintha idegen helyen idegen fények-szagok-szoba stb is "felzaklatnák"

votiv 8)
votiv

Votiv!
Úgy irigykedek! Állandóan pici babókat látogatszKép Egyébként az első két hónapban nálunk sem volt alvásgond, de bízzunk benne, hogy náluk így is marad!!!!

Metróval kapcsolatos hsz-eitekből kirajzolódott előttem egy akadályokkal teli túlélő-túra, ahol bevásárlókocsival kell szlalomozni a targoncák között időben elugorva a rámzuhanó tárgyak elől, és ha sikeresen végigérek a "pályán", fizethetekKép és kapok egy bónusz életet, majd átlépve a kettes pályára mindezt nehezítve is megtehetem hétvégén gyerekkel a kosarambanKép
Már nem is akarok odamenni!!!!KépKépKép

Bogárka!
Én is úgy várom, hogy Bazsó elkezdjen beszélni! Olyan édes dolgokat tudnak mondani!!! Szép mamikám!!!! Ez olyan édesKép

Akkor most Indik otthon vannak??? Szegény Dominó-papa, olyan messze izgulta végig ezt az egészetKép

Kép
Kép
zuzmo1

Votiv!
Igaz utána gondolkodtam, hogy Petra akkor már aludt ott többször, bár addig csak egy-egy éjszakákra. Mi úgy kezdtük, hogy először velem aludt ott (erre kapóra jöttek Apa küföldi útjai Kép), aztán először 15 hósan töltött ott egy teljes hétvégét (mondanom sem kell tök jól érezte magát Kép), aztán 21 hósan szintén egy éjszakát, és azután jött 24 hósan a kórház...És teljesen jól viselte...

Persze godolkodom tegnap óta ezen az egész témán és egyre inkább úgy érzem, hogy nincs igazság, vagyis van, csak épp az gyerekenként más és más...Nekem is nagyon hiányoznak mindig, még ha csak a Tescoba is ugrom le, de néha mégis érzem azt, hogy jó lenne kicsit kikapcsolni Kép...És nagyon szívesen megyek velük nyaralni (mint ahogy lesz is pár miniszünidő a nyáron Kép), de az nekem úgy nem kikapcsolás...Kép De persze ebben benne van az, hogy nekem van két izgága-kevesetalvó-folyamatosanakcióbanlévő-határozott gyerekem és vsz ezért érzem így..egy könnyebb gyerkőc mellett biztos könnyebb kikapcsolni egy nyaralás alatt...Mindezek ellenére a Petra 15 hós korában megejtett, Apával kettesben töltött miniszünidőnkön kívül nem volt több ilyen akciónk (és akkor is folyamatosan Petráról beszéltünk Kép)

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zuzmo!
Igen,Indiék otthon vannak csak nem tud még gépezni,gondolom bele kell szokniuk az itthoni létbeKép

Votiv!

Egyébként szerintem se vigyétek most el Istit.És akár nagyiék jönnek,akár Isti megy hozzátok, biztosan jól eltöltik majd az a kis időt nélkületekKép

Juc
20170114224602

Bogarka, remelem szorgalmasan irogatod P. aranykopeseit!Kép Edes!Kép
3/4 4-re megyek a dokihoz, 3-kor kezdodne a buli? Mert akkor kb. fel otre oda tudnek erne, ha a parom elvisz. Nem tudom meddig szokott tartani a kertiparti.

Tenyleg Indivel es Dominoval mi ujsag? Hazamentek mar?

Ancsi, Kati is erzekeny az ilyen reagalasokra. Mondjuk nem bombol, de legorbiti a szajat es elkezd huppogni. Multkor Fic es Vince jatekan kampicsorodott el.Kép Ha siros arckifejezest lat, vagy a tanacsadason sir egy gyerek, akkor tuti, hogy o is razendit.Kép Mimoza a lelkem.Kép

Tesom kislanya nagyon ki van bukva az ocsire, pedig tesomek regota olyan szepen magyaraztak neki, hogy kistesoja lesz es orult is neki. Mar kerte, hogy dobjak ki az ocsit, meg szulessze anya vissza a hasaba. Tesomat is sajnalom, mert nincs egyszeru helyzetben.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora!
Tesódék kislánya mennyi idős? Szegények, biztos nem lehet könnyű, de csak hozzászokik az öcsikéhezKép

Kép
Kép
zuzmo1

Elso neten rendelos csalodasom: a Leo-Zoo bababoltban akartam venni par dolgot. Marc. 21-en rendeltem meg, 25-en irtak, hogy megkaptak a rendelest, es hogy masfel heten belul kuldik a szajret. Ezen mar huztam a szamat. Tegnap irtam nekik egy levelet, hogy visszavonom a rendelesem. Eddig meg nem reagaltak. Szoval nem ajanlom oket.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Jovo honapban lesz harom eves, raadasul fel eve hihetetlen dacos. Hiszti, foldon fetrenges, visitas.Kép Muszaj lesz hozzaszoknia, mert nem dobjak ki es nem szulesztik vissza.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Zuzmó Kép
Metros túlélőtúra nagyon király, sztem ajánlani kéne nekik, mint extrém bevásárlási formát és még plusz pénzt is szedhetnének érte Kép
Fibi férje átadta a papit a páromnak, ő meg nagy rohantában bent hagyta a munkahelyén, de a tücskök zenéje alatt megfordul és elhozza, úgyhogy utána át tudom majd adni! Bocsi, remélem ez még nem gond ! Aztán legalább hazafurikázhat minket, nem kell bkv-znunk hazáig, legalább ennyi jó van a dologban.

Kép
Kép
denizsa

Zúzmó, hihi, múltkor is láttam, hogy kikandikált egy láb egy raklap alólKép nekünk ráadásul ez van a legközelebb, és amilyen irtó nagy nálunk a fogyasztás, marhára megéri itt vásárolnunk nagy tételben, sőt, ha már ott vagyok, tankolok is, mert 15-20ft-tal olcsóbb literenként, minta városban. na, nem reklámozom őketKép szóval elfogadtama körülményeket, hétvégenként megyek, Istit betömöm a kosárba, és MINDEN alkalommal elviccelődik velem valaki, hogy hol ezen a vonalkód, és melyik polcról vettem le stbstbKép és néha összetalpal pár dolgot is, de ha veszek neki egy százasért egy labdát, akkor kibírja, amíg én fél óra alatt végigrohanok - ennyire fejlesztettem fel a szintidőt. már négy labdája vanKép

votiv 8)
votiv

jaj és bébicskéket nézegetni irtó jóKépKép ez is feltöltődés ámKép és a kisbabások ráadásul nagyon kellemes emberek, csak úgy ragyognak a boldogságtólKép és az is olyan aranyos bennük, hogy kicsit fáradtakKép és az is, hogy közben felidézem magamban, mikor én babáztam ígyKép és kicsit eljátszom a gondolattal, hogy mi lenne haKép
szóval ettől vagyok KépKépKépKépKép

votiv 8)
votiv

Den!Kép
Jaj, ekkora cécót csináltok értem!!! Nem kellene!!! Bálint nem eszi meg? és akkor párodnak nem kellene össze-vissza rohangálnia!

Votiv!
Ezek szerint gyűjtöd a pontokatKép
És olyan klassz, hogy ilyen Kép vagy!!!! A legjobb barátnőm hétfőre van kiírva, a második babáját szüli. Már alig várom, hogy mehessek látogatniKép

Kép
Kép
zuzmo1

Votiv!
És a metróban olcsóbb a pelenka, és van bébi étel is? Igazából csak ez érdekelt volna (na meg a párom akart nyári gumit venni).

Kép
Kép
zuzmo1

Dora!
Hát igen, ez az amiről írtam már többször is: a 3 év korkülönbségnél verbálisan jön elő rendesen a testvérféltékenység, meg ott már teljesen tudatosan éli a világát a gyerkőc, és tök jól felfogja, hogy mi az ábra: eddig hárman voltak és mindenki őt szerette, most meg lett itt egy tesó, és ez megbontotta ezt az idillt...Barátnőm kisfia (szintén 3 év kül.) is mondott kukába kidobást meg már hónapokkal később olyat, hogy minek kellett a tesó, ő nem kérte, sokkal jobb volt előtte hármasban. Sőőőt a terhesség utolsó hónapjában döbbenten kérdezett rá arra, hogy akkor most ennek a babának is az ő mamája és papája lesznek a szülei...
Petránál mindezek nem voltak, mert -bár már ő is egész szépen beszélt- nem fogta még ilyen tisztán fel, hogy mi is történik pontosan, és számára pár hét után olyan volt, mintha Doni mindig is lett volna. Bár néha még most is előfordul, hogy emlegetünk valamit és hozzáteszi, hogy akkor még Donika a pocakodban volt (olyan,hogy egyáltalán nem volt, számára szerintem nincs is, hisz 15 hós volt mikor a pocakba került Kép), de még sosem éreztem nála utalást arra, hogy akkor jobb lett volna...

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Megállapithatjuk, hogy nemcsak a férjem Zöld, hanem az aurám isKép

Na, mára csak ennyi, mert kipurcantam... Polusban is voltunk meg föztem is, mert holnap baba+mamája vendégeink jönnekKépKép

KépKép
fibi

Fibi!
És ez mit jelent? Mármint a zöld aura?
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Deni,
köszi a linket a Hotel Pávairol, Berekfürdön. Azt irja, hogy kezelhetö a gyogyvizzel a bechterew kor (ami Zsolónak van), ugyhogy most ugy néz ki, inkább oda megyünkKép És tényleg vmivel olcsobb.

KépKép
fibi

Bog,
azt jelenti, hogy szociálisan érzékeny vagyok, tanito tipus, közlékeny (ez mind igazKép), gyors felfogásu, kreativ (ezek nem annyiraKép). És: segitőkész, erős kötődés az Anyatermészethez, humánus természet, szereti a gyerekeket, állatokat, ezek is igazakKép
Viszont az energiaszintem a béka segge alattKép A csakra egyensuly nagyon alacsony lett, több pihenésre van szükségem, azt irjaKép Ugyhogy huzok is tényleg aludniKép

KépKép
fibi

Bogárka!
nyilván a bömbi utáni vígasztalás miatt, de lelkifurim nem lehet a jövőben, ugyanis aúzhatok én bárhogy, egész este tépte a húsomat és a szeme sarkából nagyon figyelt... Kép, viszont már nem hatotta meg a nyögdécselésem. most a legújabb, hogy levegőt nem vevős üvöltésbe kezd, ha vmi nem úgy van, ahogy akarja. (távirányítót nem kap, láncot, órát nem téphet, nem ülünk, hanem állunk, vagy nem állunk, hanem ülünk Kép , elhúzom a lábam, hogy ne tudja tovább karmolni...stb.)
Petra született tehetség. mind a tündöklő hold, mind a szép mamikás szösszenet szívet melengető. jegyezd fel őket a naplóba! Kép

és most megint eszembe jutott egyik főnököm három gyerekének legkisebbike, aki hetekig azt hitte, hogy én nekik fogom szülni a babát, már az óvodában is elmesélte,hogy lesz kistesója.

Zuzmó!
nana! egyes akadálypályákon meg kell állnod, és különböző versenytársakkal - többnyire az áruház alkalmazottaival - megküzdened, valamint az akadályverseny során az elveszett alkalmazottakat is meg kell találnod, különféle trükkös helyeken. Kép gyerek nélkül azért nyugisan menjél!

Dóra!
és mi lett a neurológusnál? vagy mittomén, hova vittétek Katit. szóval mit mondtak a forgásra?? a "szülessze vissza" az kafa. Kép kár, hogy szegény tesód ilyen szituban van, én nem tudom hogyan oldanám meg.
Lencsi mások bőgésére nem érzékeny, sőt, korábban ha ütött vert, néha csináltam úgy, mintha bőgnék, de semmi, csak nevetett rajta.

TÕLEM MINDENKI AZT KÉRDEZI, HOGY LENCSI HOGYHOGY NEM ÜL...? miért? 8 hónapos lesz 15-én. kellene ülnie? ilyenkorra az összes gyerek ül már? vagy én rontom el, hogy még mindig az ölemben félig fekve etetem, ilyesmi?
ülni nem ül, de ma a járókában négykézláb állva a kezével elkezdett felkapaszkodni, és csüngött egy felakasztott jószágon. lehet, hogy előbb térdel fel, mint felül?

ancsipancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?