Bogárka!
nyilván a bömbi utáni vígasztalás miatt, de lelkifurim nem lehet a jövőben, ugyanis aúzhatok én bárhogy, egész este tépte a húsomat és a szeme sarkából nagyon figyelt...

, viszont már nem hatotta meg a nyögdécselésem. most a legújabb, hogy levegőt nem vevős üvöltésbe kezd, ha vmi nem úgy van, ahogy akarja. (távirányítót nem kap, láncot, órát nem téphet, nem ülünk, hanem állunk, vagy nem állunk, hanem ülünk

, elhúzom a lábam, hogy ne tudja tovább karmolni...stb.)
Petra született tehetség. mind a tündöklő hold, mind a szép mamikás szösszenet szívet melengető. jegyezd fel őket a naplóba!
és most megint eszembe jutott egyik főnököm három gyerekének legkisebbike, aki hetekig azt hitte, hogy én nekik fogom szülni a babát, már az óvodában is elmesélte,hogy lesz kistesója.
Zuzmó!
nana! egyes akadálypályákon meg kell állnod, és különböző versenytársakkal - többnyire az áruház alkalmazottaival - megküzdened, valamint az akadályverseny során az elveszett alkalmazottakat is meg kell találnod, különféle trükkös helyeken.

gyerek nélkül azért nyugisan menjél!
Dóra!
és mi lett a neurológusnál? vagy mittomén, hova vittétek Katit. szóval mit mondtak a forgásra?? a "szülessze vissza" az kafa.

kár, hogy szegény tesód ilyen szituban van, én nem tudom hogyan oldanám meg.
Lencsi mások bőgésére nem érzékeny, sőt, korábban ha ütött vert, néha csináltam úgy, mintha bőgnék, de semmi, csak nevetett rajta.
TÕLEM MINDENKI AZT KÉRDEZI, HOGY LENCSI HOGYHOGY NEM ÜL...? miért? 8 hónapos lesz 15-én. kellene ülnie? ilyenkorra az összes gyerek ül már? vagy én rontom el, hogy még mindig az ölemben félig fekve etetem, ilyesmi?
ülni nem ül, de ma a járókában négykézláb állva a kezével elkezdett felkapaszkodni, és csüngött egy felakasztott jószágon. lehet, hogy előbb térdel fel, mint felül?