Hú jól le vagyok maradva tegnap óta
Miszike szia!
Én nem hánytam, csak szédültem és hányingerem volt. Meg egyfojtában aludtam, de kb napi 12-15 órát és még mindig álmos voltam
Aztán olyan 13-14 hétig fokozatosan elmult. Kellemes babavárást
Ritasol!
Szia! Üdv itt a kismamik között
A táblázatba beirtalak és ha nem változik a helyzet(nem születik baba) akkor a 41. helyen vagy
Kellemes babavárást nektek is
Norkini, Ritasol, Miszike, Fodbetti!
Egy pár hónapja megbeszéltük a lányokkal és mindenki egyetértett abban, hogy a jelszót csak fényképért cserébe adjuk oda! Mindenki aki a képtárban szerepel csak akkor kapta meg ha küldött képet... Vannak a képtárban olyan kismamik akik az ötletet felvetették, akik nem szivesen mutogatják magukat (csúnya kifejezés jön!!!) fünek-fának ezért van jelszó. De a valamit valamiért nagyon szivesen

Lányok ugye nincs harag????? Ez nem bántás volt, csak ebben már megegyeztünk. Gondolom a lányok nem tudták hogy elmondani...
No meg már páran átköltöztek "az elsõ napok, hetek-be"
Lányok!
Ne hallgassatok, tessék megerõsiteni!!!
Képeket nekem is lehet küldeni, ha gondoljátok felrakom és küldöm a jelszót cserébe, csak jelezzétek itt a forumon, mert nem biztos hogy mindig megkapom!!!! Moni!
Amikor megfeszül és furcsa, kissé fájdalmas és kicsit "meggörnyeszt" az a keményedés. Legalábbis én igy tudnám leirni
puszi
sasha
27+6

Ha keményedik akkor azonnal vizszintes!!! Pihenj sokat, nehogy teljes ágynyugalom legyen belõle. Forti mesélhetne! Nekem szerencsém van, mert használ a magnézium és nem keményedik, ezáltal nem rövidülök tovább, de a doki képét 2 hetente kell látnom