A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sziasztok!

Holnap mi is elnézünk a Brendonba sportkocsinézőbe, a Bebe és a Graco Citysport között vacilálunk, végülis a súlyuk majdnem ugyanaz, bár a Citysport nem esernyő, de talán jobb a rugózása. HmmHmmm.

Tofi nagyon aranyos a kék szemeibvel, a gondolkodó kép tényleg csúcsKép.

Duda, kivácsian várom Natit Babybanzben!

A pelenkázás nekünk is ügyességi játék, át is költöztünk a pelenkázóról az ágyra, mert Jack ugrik. Itt egy régebbi popsitörlő reklám sorozatKép.
Dobolok rajta..........................................Megkóstolom jobbról
KépKép
Megkóstolom balról........................................(V)egyen ön is dobozos popsitörlőt!
KépKép

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Manka, Kép
de jó ez a sorozat Jack-ről!

Zita ma séta közben felfedezte, hogy van lábunk. Előrehajolt a kocsiban, rátámaszkodott a italtaróra, és onnan sasolta a lábunkat, ahogy tesszük egyik után a másikat. Felülről úgy nézett ki, mintha éppen becserkészni akarna vmit, és lehúzná a nyakát annyira, amennyire csak lehet.
Elég vicces volt. KépKépKép
Vendég

LÁNYOK!

Valaki hivatott elő Photo frame show-s képet?
Honnan lehet tudni, hogy mekkora a kép?
Vendég

Sziasztok!

Megérkeztünk húsvéti balatoni hétvégéről. Kép Látom az esernyőkocsi a téma. Anyukám a Kikában vett egy no-name darabot, függőlegesből vízszintesbe dönthető, ötpontos öv, esőkupola (nem jut eszembe mi a rendes neve), esernyőre csukható, 5-6 kg lehet, de nem mértem le, mindenesetre Zsuzsánál könnyebb, bolygósítható kerekei vannak. Egyetlen hibája van (szerintem): nincs benne bevásárlóháló. De szerintem a 12e forintot megérte.

Most megpróbálok visszaolvasni. Addig is itt egy kép Zsuzsáról amint a ma délutáni sétára készültünk, csak hogy ne felejtsetek el. Kép

Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Andi, MankaKépKép
Köszönjük!

Andi,
Mi is nagyon várjuk napszemcsis Natit!!!

Manka,
Oltári jó ez a reklámsorozat Jackről! Nagyon helyes kissrác!!!

Tünde,
Ahogy így nézem a saját lementett keretes képeimet, mindegyiknek más a méretaránya és merőben eltér a fotóelőhívásnál használt képarányoktól. Így vagy levágnak a szélekből, vagy megnyújtják a képeket, egyik megoldás sem az igazi. Ha nem szeretnéd, hogy találomra vágjanak le a képeidből, akkor a Picasa-ban esetleg Te is beállíthatod a kívánt képméretet, és annak megfelelően hívatod elő.

Kép
Bab és Tofi
bab

Tofi de édes! És micsoda virgonc, pedig nagyon szendének tűnt az elejénKép

Manka, Jack képei haláliak, elküldhetnéd őket igy feliratozva a Huggies-nakKép

Zsuzsa meg micsoda bájosan nézKép

Julcsival ma egész nap kertészkedtünk, nagyon élvezte.

Zsuzsa (aki még mindig nem érti, hogy lehet ilyen szép aláirást gyártaniKép)

KépKép

KépKép
majola

ZsuzsaKép

Köszi!!!

Milyen színű aláírást szeretnél és pontos milyen szövegezéssel? Zsuzsa vagy Zsuzsa és Julcsi?

Kép
Bab és Tofi
bab

Sziasztok Csajok!

Utólag is Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok!Kép

Annyira sok volt a probi az elmúlt három-négy napban, hogy most van egy szusszanásnyi időm írni.
Nem csak a húsvét miatt, hanem Noelnek a szülinapja miatt is. Ma 2 éves!Kép
Tegnap Gabi szüleinél voltunk ünnepelni, ma az enyéméknél.
Majd rakok fel képeket is.

Dóri!
Nagyon sajnálom szegény Vikit, remélem már sokkal jobban van!
Egyébként ha Leon megkaparint valamit Nolcsi játékaiból, Õ azzonnal felkiállt, hogy NEMMMM! és ha Leonka a szájába is gyömöszöli a kiszemelt darabot, akkor után Nolcsi mondja, hogy "Anya, nyálas"Kép

Sis!
Részvétem Apa papája miatt, nagyon rossz lehet most Neki.Kép
Meg persze Nektek isKép

Benianyu!
Örülök, hogy jobban vagytok!Kép
Képek nagyon tutikKép

Cleo, Manka!
Jobbulást Nektek is mind taknyozás, mind gyomorrontás miatt!Kép

Bab!
Tofi nagyon édes az új manósapiban!Kép

Manka!
Jack nagyon vagány az utcsó képen, ahogy kiabál!Kép

Cleo!
Cuki Maja a kocsibanKép

Roki!
Zsuzsa nagyon csábos a fodros sapijában!Kép

Fiúk jól viselték a három napos busójárást, csak ma este Leonka elaludt a cumisüvegen és úgy fejezte be a vacsorátKép
Nolcsi is nagyon felpörgött, három napja csak kapja az ajándékokat, sok a rokon, ugye.Kép
De az elalvással nem volt gond szerencsére.
Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Barbi,
NOELNEK BOLDOG MÁSODIK SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!! Kép Kép Kép

Bab,
Köszi a bókot a fiúkról. Kép
Tofi olyan szép kisfiú sapkában is és anélkül is. Nekem is az alsó gondolkodós kép tetszik nagyon! Kép

Duda,
Várjuk natiról a napszemüveges képeket! Kép Biztos édesen áll rajta! Kép

Manka,
Jack popsitörlő reklámsorozata csúcs! Kép Tényleg elküldhetnéd a Huggiesnak. Kép

Benianyu

benianyu

Barbi,
Azt hittem, megelőzlek! Emlékeztem Noel szülinapjára a táblázatból. Kép

benianyu

Bab, olyan betűket szeretnék, mint a tiédben, pirosat. Szeretnék rájönni, hogy kell, a leirás biztos pontos volt, csak nem értettem, mi az első lépés. Leirnád még egyszer?

Annamami, hol vagy???? Remélem, nincs semmi baj.

Zsuzsa és Julcsi

KépKép

KépKép
majola

Barbi!
Boldog második szülinapot a nagyfiúnak! KépKép 2 szál gyertya.. istenem, de rég volt és milyen soká lesz.. Kép

Viki jobban van szerencsére (kopp kopp kopp), sokat hapcizik és ki is jön nkei, aminek ki kell. Persze azonnal résen kell lenni, hogy ne dörgölje szét, így rohanok mindig. Kép Jó lenne, ha nem ébredne fel éjjel.

Manka!
Nagyon jók a képek Jackről a Huggies-os dobozzal! KépKép

Na megyek fürdeni, Apa meg lefoglalja a gépet. Kép

De jó lenne a gyógyulás útjára lépni, el sem merem hinni! Kép

Dóri&Viki
Vendég

Havtünde:

Volt egy jó nagy kutatás pont ezzel kapcsolatban, hogy mi történik azoknak a gyerekeknek az érzelmi fejlődésével akiknek az anyukájának vissza kellett mennie dolgozni. A végeredmény, hogy ami a gyerek emocionális fejlődésének és egészségének szempontjából meghatározóbb, mint maga a tény, hogy nem az anyuka vigyáz rá, (legyen ez bölcsi, nagymama, apuka, babysitter, stb), az az, hogy az anyának milyen kapcsolata van a gyerekkel. Tehát azok a gyerekek, akiknek az anyja odaforduló, odafigyelő, érzelmileg stabil, ezek a gyerekek mind csecsemő, mind totyogó, mind kisgyerek korban kiegyensúlyozottabbak, mint ahol anyuka nem ilyen, attól függetlenül, hogy anyuka dolgozott-e vagy sem. Ami viszont kis mértékben befolyásolta a gyerekek érzelmi fejlődését, az a gondozás milyensége volt: mekkora csoportok, mennyi időt töltött ott a gyerek, és milyen a gondozó nevelési stílusa. Ezenkívül több kutatás is alátámasztotta, hogy a fiúk könnyebben sérülnek érzelmileg mint a lányok, ha nem anyuka gondoskodik róluk.

Bölcsit egyébként most abbahagytuk, mert mióta átrendezték a beosztásomat, nincs értelme odavinni őt. Csak azért utaztatni egy órát tömegközlekedésen oda, egy órát vissza, hogy ott legyen 1-2 órát, mikor nem is esik útba nekem és valószínűleg másnak kéne érte mennie, ez tök felesleges mindannyiunknak. Anyu és David osztozkodnak most Zsuzsán amíg én nem vagyok otthon. Ez most hétfő-szerda-péntek délelőtt van. Nem ideális, de így legalább a kedd-csütörtök teljesen szabad.

And!

Nálunk is volt egy jó hosszú nyűgis periódus, aztán egyik napról a másikra mosolygós lett Zsuzsa. Persze most is van nyűgi, de a nap túlnyomó részében vigyorog vagy legalábbis csendben van. Kép

Összebújás:

Zsuzsa is izeg-mozog állandóan, összebújni akkor lehet vele ha szopizik vagy alszik, és szopi alatt is csak úgy nyugis, ha altatószopi. Különben akkor is állandóan forog, lecuppan, ide néz, oda néz, tépi a hajam, marcangolja a húsom, tekereg, stb. Ezért szeretek vele együtt aludni, mert ha alszik, főleg éjjel, akkor lehet őt húzni-vonni, nem ébred fel. Akkor szoktam odahúzni magam mellé és összebújni vele. Kép De mostanában éjjel is azt csinálja, hogy "bevándorolja" a kiságyat amit a mi nagy ágyunk mellé raktam. Néha nyöszörög, akkor visszahúzom magam mellé, aztán megint elvándorol. De szeretem az elalvós ceremóniánkat is, amikor összebújunk szopizni, és ő vagy álomba szopizza magát, vagy lecuppan és nézelődik. Ilyenkor megpuszilom, elköszönök tőle és kimegyek a szobájából. Nem mindig sikerül így végleg otthagyni, általában 5-10 perc múlva "szól" de reményeim szerint majd megtanul így is elaludni. Aztán mikor éjjel ébred, akkor amelyikünk előbb felébred rá, áthozza a nagy ágyba.

Mostanában egyébként néha már előfordul hogy játék közben rámdől, hozzámbújik ha ébren van akkor is, de ez csak egy-két másodpercre köti le. De tanítgatom neki ezt is, meg a puszit is. Kép Előbb utóbb csak megtanulja. Kép

Alvás:

Zsuzsa este 8-tól van kb reggel 7-ig éjszakai üzemmódban, amikor csak szopizni vagy inni ébred fel. Napközben nagyon változó hogy mennyit alszik, van olyan is hogy csak 2-3x 20 percet, és van hogy délelőtt is alszik 2 órát meg délután is. Szóval tök változó, hogy hogy alszik napközben, az is hogy mikor és az is, hogy mennyit. Az egyetlen amit nagy valószínűséggel ki lehet jelenteni, hogy ha melléfekszem, akkor több valószínűséggel alszik 1-2 órát, ha egyedül van, akkor ilyen 20-45 percet szokott egy-egy alkalommal aludni.

Sisotris:

Õszinte részvétem. Kép

Dóri!

Remélem Viki már jobban van! Ez a véres orrszívás nagyon durva! Én is szívbajt kaptam volna. Végülis akkor azért nem mentetek be a kórházba, mert azt mondták ott se tudnak vele mit csinálni? Egyik doki néni mondott egyszer valamit ezzel a mélyen levő szörcsögéssel kapcsolatban, csak nem jegyeztem meg, és nem akarok hülyeséget írni... szóval valami olyasmi volt a lényege, hogy az egyik orrlukán a Sterimárt fújkálni, a másikon szívni. Vagy az egyiket befogni és a másikat szívni? Látod, nem emlékszem, hogy szólt a tanács, de valami olyasmi volt a lényeg, hogy azt a jó mélyen levő trutyit csak úgy lehet megmozgatni, ha egyik oldalról szívod, a másik oldalról meg a lötty lazítja.

Megann!

Gratula Lénának a felüléshez! Kép Zsuzsa éppen odáig jutott, hogy négykézlábra vergődik pár másodpercre, de aztán kinyújtja a lábait, és újra hason van. :-/

Tejmentes blog
Életkör
rokica

DE! Annak ellenére, hogy négykézláb még nem tud mászni, sikerült mobilissá tennie magát:

http://smg.photobucket.com/albums/v684/rokica/zsuzsababa/?action=view&current=HP IM0856.flv

Ugye ezt még nem raktam fel? Totál szenilis vagyok, tudom, hogy fel akartam dobni, de arra már nem emlékszem, sikerült-e. Szóval ha másodszor mutatom, ezer bocsánat...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

RókiKép Már felraktad egyszerKép De még mindig jóKép
Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Zsuzsa!

Hát nem égő hogy ennyi memóriám nincs? Borzasztó.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Zsuzsa,

A profilodban van egy aláírás menüpont, oda bemásolod a következőt (azzal a különbséggel, hogy a visszafeleperjelek után nem hagysz közt) és elmented:
\ font{Curlz MT,\ 2{\ red{Zsuzsa és Julcsi}}}

Barbi, BenianyuKépKép
Köszönjük szépen!

Barbi,
Sok boldog 2. szülinapot Nolcsinak!!!

Kép
Bab és Tofi
bab

Tünde, Bab, Zsuzsa, Barbi, Benianyu, Dóri, köszi a dícséreteketKép.

Dóri, nagyon örülök, hogy Viki jobban van.

Barbi, Boldog szülinapot Nolcsinak!
Kép

Manka

manka7

Bab!

Mi az a Picasa?????
Mert engem is elgondolkodtatott már, hogy hogy lesz ebből előhívott kép???

Havtunde!
Te mit tudsz erről a Picasa-ról??
Én semmitKép

Rókica!

Köszi a dícséretet!Írtó büszke vagyok a kis Lénára, ma megint megmutatta anyukámnak az uj tudományát és most sikerült is neki a felülésKép
Olyan ügyi voltKép
Szerintem Te is számíthatsz rá, hogy hamarosan Zsuzsa is felcsücsül magától.
Léna a négykézlábra állás után 1 héttel felült magátólKép

Egy kérdés:Jól veszem ki az írásodból hogy Zsuzsa még éjjel szopizik egyet??
Mikorra saccolod hogy leszokik az éjjeli evésről?
Van valami módszered a leszoktatásról, vagy ebben is naturális módon a természetre bízod a dolgot???

Fodros sapiKép

Dori!
Jóhírek VikirőlKép
HurráKép

Benianyu!

Megszemléltem Gombócartúrt és megakadt a szemem a combjainKépKépKépKépKépKép, olyan kis pufókKépKépKép
Tiszta cukiKépKépKépKépKépAz egész baba egy nagy habcsók, szinte beleharapna az emberKép
Sokszor félek hogy Lénát is agyonpuszilgatom, mert olyan kis finom, puha és párnásKépKépKép

Lányok!
Tiszta dili vagyok, egyre inkább irigy vagyok a barátnőmre aki most szültKépKépKépKép.
Komolyan szülném én is a kistesótKép
De anyu lebeszélKép és tudom hogy csak jót akar nekem és igaza lehet, de rettegek hogy Léna megnő és már nem lesz ilyen babaKép

Megann

Kép

Kép
megann

Megann!
A picasa egy tök jó kis képszerkesztős progi, itt tudod megnézni:

http://picasa.google.com/intl/hu/

Én is szívesen szülnék, jó sokat gondolok erre! Vagyis úgy lenne jó, ha csak összehoznánk Apával, és utána a kezemben tartanám mázasan. A 9 hónapot és a szülést kihagynám. KépKépKép
Bab!
Köszi az infót, közben rájöttem ám, hogy a win képnézegetőn is meg tudom nézni a méreteket. Hát tényleg elég hülye adatokat kaptam. KépKép

Az előbb írtam, és nem látom, pedig esküszöm, el is küldte. Kép
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek köszönjük a részvételt, és a kívánságokat.
Beszéltem Apával, bátyója lefotózta az apjukat, az ágyban feküdt, mikor rátalált, békés, nyugodt arccal. Valószínűleg a szíve vitte el, álmában, mint az ő édesapját anno, ugyanabban az ágyban.

Evezzünk más vizekre.

Képzeljétek, Máté ma feltérdelt a járókában, azt hittem, megzabálom Kép Pont nem volt nálam a gép, mire megtaláltam, már megint hason volt, de sebaj, ez innentől kezdve sorozatos lesz azt hiszem Kép

Holnap remélem már itt lesz a többi kép is, egyelőre ezt küldte át apukám:

Kép

Holnap jövök bővebben.

Pusztok

Sisotris és Máté
26+5

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Megann:

Igen, Zsuzsa még szopizik éjjel. Hogy hányszor, azt nem tudom, mert első ébredés után mindig visszük be a nagy ágyba, és onnantól kezdve nem igazán emlékszem, mi történik. Van, hogy arra se nagyon ébredek fel, mikor átkerül, mert David ébred fel és ő hozza át.

Néha felmerül bennem, le kéne szoktatni róla, pl kaphatna vizet éjjel ha felébred, nem szopit, de mindig oda lukadok ki, hogy a tej az mégiscsak jobb neki mint a viz, és ha már amúgy is felkelek hozzá, akkor miért ne szoptatnám meg? Egyébként már most is mindig odakészítem neki a cumisüveget vízzel, mert van hogy szomjas, és nem a cici kell neki. De van hogy fordítva a cici kell neki, és nem a víz.

A mostani koncepció az, hogy egyszer majdcsak végigalussza magától az éjszakát, és akkor majd nem kelt minket éjjel, nem hozzuk át, és az egész szépen megoldódik magától. De per pillanat jó így, aztán majd meglátjuk. Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Köszi Bab! Soha nem jártam még a profilomban, talán ezért nem is értettem, mit kell tennem. Most, hogy tudom, megirnád megint, hogyan szerkeszthetem meg én magam?

KépKép

KépKép
majola

Bab, én is köszi, jó fél órát elszórakoztam az aláírássalKép

Sis, Gratulálok a szépszemű Máté térdelő gyakorlatáhozKép

Manka

manka7

Hiába várok, nem lett meg az üzi, amit észrevételem szerint elküldtem!

Dóri,
örülök, hogy Viki jobban van!

Barbi,
Nolcsinak boldog 2. évfordulót!

Rokica,
köszi a választ!

Sis,
Máté nagyon ügyes, és már milyen nagyok a fogai! Zitának is kb. ekkora. Kép

Megann,
az előbb lemaradt, Léna is nagyon ügyes!

Mi még csak ott tartunk, hogy Zita már kiteszi a kezét, ha dőlni akar, és így megtartja magát.
Vendég

Mi hirtelen eltűntünk vidékre anyósékhoz. nem terveztük, de férj mondta, hogy kérdezték, hogy mikor megyünk, mondtam, hogy most. nem semmi, hogy én beszélem rá, hogy menjünk... de még egyáltalán nem voltunk náluk (200 km-re laknak), a dédik nem látták még Esztit.
nagy volt az öröm. Eszti annak ellenére, hogy kicsit jobban elfáradt, túlnyomórészt élvezte. úgyhogy rájöttem, hogy mi a baja a gyereknek: még kb 8 embert igényel, aki folyamatosan gügyögne hozzá és szórakoztatnáKép kb ennyien vették folyamatosan körül.

visszaolvastam, nem tudok mindenre reagálni, bocsi.

örülök, hogy Viki jobban van! az a véres cucc tényleg rémísztő lehetettKép most már kifelé lábaltok belőle, hajráKép

Sis, én is nagyon sajnálom, ami történtKép Kép nagyon fájdalmas hirtelen elveszíteni a szerettünketKép
Máté tekintet gyönyörűKép

Léna felüléséhez nagy gratula!

anyukám ma csinált nekem olyan sütit, amiben nincs tej és tojásKép a tejmentes diétát kezdem unni, még csokit sem ehetek, most jöttem rá, hogy tul.képp én függő vagyok, mert most hiányzik az édesség. a tojást meg magamtól vállaltam be, mert úgy emlékszem Annamaminak is ezt mondták, amikor tejallergia miatt elkezdett diétázni. a joghurtok és a kefir hiányzik piszkosulKép
Annamami, merre is vagy???

muszáj mennem vasalniKép
ja, most megnéztem a némó nyomábant, nagyon tetszett, persze volt kis sírás a végénKép

and, eszter

KépKép
KépKép
and

Zsuzsa,
A Babanet-Társalgó-Dokumentáció-Formázás alatt vannak leírva a szövegformázási lehetőségek, onnan lestem. Az egész szerkesztés hasonlóan működik, mint amikor Excel-ben használsz képleteket.

Néhány példa:

\ font{Harrington,\ 1{\ red{Zsuzsa} \ yellow{és} \ purple{Julcsi}}}

\ font{ Harrington,\ 2{\ red{Zsuzsa} \ green{és} \ orange{Julcsi}}}

\ font{Curlz MT,\ 2{\ gray{Zsuzsa} \ orange{és} \ cyan{Julcsi}}}

\ b{\ font{Curlz MT,\ 2{\ red{Zsuzsa és Julcsi}}}}

\ i{\ b{\ font{Curlz MT,\ 2{\ red{Zsuzsa és Julcsi}}}}}

\ i{\ b{\ font{Curlz MT,\ 2{\ red{\ blink{Zsuzsa és Julcsi}}}}}}

A visszaperjel után tettem mindenhova közt, hogy lehessen látni a képletet, egyébként csak oda kell, ahol a szövegben ténylegesen közt szeretnél.

Néhány formázási lehetőség:
Betűméret: \ 2{Szöveg}: lehet még 1, 0, -1, -2 betűméretet használni
Szín:\ red{Szöveg}Szöveg: lehet még: orange, yellow, green, cyan, blue, purple, white, gray színkódot használni
Betűtípus: \ font{Betü típus,Szöveg}: itt bármilyen a Word által támogatott betűtípust lehet használni.
Villogás: \ blink{Szöveg} <blink>Szöveg</blink>
Félkövér szöveg: \ b{Szöveg} Szöveg
Dőlt szöveg: \ i{Szöveg}Szöveg

Remélem érthető voltam!Kép

MankaKép

Kép
Bab és Tofi
bab

Megann,
Nem tudom, hogy azóta sikerült-e letöltened a Picasa-t, ha igen, akkor úgy tudod megfelelő méretre kivágni a képet, hogy rákattintasz a képre, és akkor felajánl több szerkesztési lehetőséget a progi, Te pedig kiválasztod a "Képkivágást" és azon belül a kívánt méretet.

Kép
Bab és Tofi
bab

Manka!
Jack tényleg képernyőre termett. Én pl. most ellenállhatatlan vágyat érzek, hogy megkóstoljam a reklámban szereplő dobozt. Hol lehet rendelni?KépKépKép
Jacknek van a világon a legszélesebb mosolya.Kép Tüneményes.Kép

Roki!
Zsuzsa nagyon bájos a fodros-bodros kalapban.

Sis!
Na, erről a Máté vigyorról beszéltem. Esküszöm ez a gyerek mindjárt megszólal, zabálnivaló.Kép

Én is kreativkodtam aláirásügyileg:

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Jóreggelt.

Látom én vagyok az első... Zsuzsa már fél hatkor ébresztett. Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

jó reggelt!

Köszi midnenkinek Viki nevében is! Kép
Reggel 5.30-kor ébredt (éjjel aludt), úgyhogy most olyan vagyok, mint aki végigbulizott egy teljes éjszakát, mert persze Gladiátort néztem késő estig tegnap. Kép

Mivel ilyen korán sikerült felkelnünk, ezért 2 kocsival elmentünk a Schiller Opelhez, gari szervízre vittük a kocsit, így Apának is könnyebb volt így. Viki úgy látszik újszülöttest játszik a nátha miatt. Kép Remélem visszaáll a régi rend, mert ez így strapás, non-stop szolgálat. Kép

Dóri
Vendég

Na, elaludt a kis koránkelőm. Kép

Davallia!
Gergő 32 kiló és elsős. Kép (És nem dagadt, hanem erős.) Nekünk 18 kilóig van a gyerekülésünk és utána már csak az ülésmagasítót használtuk. Nekünk Gergőnél ez bevált.

Hordozót Viki is lassan kinövi. Kép

Vendég

Davallia,
Szerintem elég a 9-18 kg-ig. Én nem vennék 36 kg-osat. Beni nyáron lesz 5 éves, de még nincs 18 kiló. Most fogunk neki ülésmagasítót venni. Kép

Sis,
Máté nagyon édes a képen, Daninak is kb ekkora a két kis egérfoga. Kép

Dóri,
Örülök, hogy jobban vagytok! Kép

Megann,
Dani tényleg egy puszilgatnivaló puha gombóc. És olyan bújós! Kép Szétpuszilgatom! Kép
Egyébként ő is (és még sok-sok baba itt a topikban) szopizik még éjjel. De a napokban egyre jobban elkényeztet alvás téren. Ma 8-tól 1/2 5-ig aludt, aztán tovább 1/4 8-ig. Kép

Benianyu és Dani

benianyu

Jó reggelt Kép

Máté fél kilencig aludt Kép
Na jó, közben háromszor keltünk szopizni, azaz csak én, ő alszik közben Kép
Én nem bánom, hogy szopizik, valóban, ha teát vagy vizet adnék neki, akkor ott ácsoroghatnék a kiságy mellett, így meg bebújunk a jó meleg ágyba, és van, hogy én előbb elalszom, minthogy ő befejezné az "éjjelijét" Kép

Manka, Tünde, And, Cleo, Davallia, Benianyu,
Máté köszöni szépen a dícséreteket! Most épp félseggen ücsörög a kezével támasztva magát, és a egy oroszlánt vagdos a földhöz Kép

Jajaj, beszarás van, de ami még szemet szúrt:

Barbi,
add át kérlek Noelnek, hogy:

Kép

Sisotris és Máté
26+6

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok Lányok!

Újra itthon vagyunk, tegnap nagyon későn értünk haza.
Visszaolvasni csak nagyon-nagyon felületesen tudtam, de a képeket megnézegettem.
Babók tündériek, nem is dícsérnék külön senkit.

Barbi!

Noelnek nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok!

Sis!
Kép Sajnálom, ami Máté nagypapájával történt, nagyon sok erőt kívánok Nektek!

Remélem, mindenkinek jól telt a húsvét. Mi nagyon jól éreztük magunkat anyuméknál.
Gergő felül magától, igaz, nem nagyon viszi túlzásba, hogy elkáprzátasson minket az új tudományával, és nagyon-nagyon megküzd a dologért.
Viszont ilyenkor, látja, hogy örülünk, és tök aranyos, elkezd tapsikolni.
Csak úgy csattan a kis tenyere, ahogy összeüti őket.

És a lényeg!
Pénteken a Baby Outletben vettünk végre sportkocsit, szerintem ugyanaz, mint amit Bkriszta is vett.
ABC Design, nagyon örülök neki, mert nagyon jó árban, 12.000 Ft-ért vettük.
Dobok is egy képet róla, most aztán már miénk a világ, lehet tömegközlekedni végre!!

Kép

Sildike!

Emléxel, milyen jól ücsörgött Gergő nálatok az asztali ülőkében? Pedig mondtam is, hogy én félek egy kicsit ezektől, de az nagyon stabil volt.
Na, szintén a Babyoutlet-ben vettünk egy ilyet, csak nem Chicco, hanem Brevi. Mondjuk ezt anyukámhoz vettük, hogy ne kelljen mindig utánfutóval mennünk. De nagyon jó árban volt ez is, 11.000 Ft helyett 4.000 Ft-ért vettük.

Erről is egy kép:

Kép

És még néhány, amit anyuméknál csináltam a hétvégén:

Kép
Kép
Kép

És Gergő a dédijével, az én nagymamámmal:
Kép
Kép

Kép
kuha

Sziasztok Lányok!

Először is mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket így utólag is.

Sis
Fogadd őszinte részvétem Ernő papa miatt.

Nekünk Barbiékhoz hasonlóanKép nagyon zsúfolt volt ez a három nap.

Szombaton Barbiék jöttek látogatóba hozzánk családostól. Megbeszéltük, hogy a május 1-i hétvégn együtt megyünk 3 napra wellneselni és most szombaton összeismertettük férjeinket is. A találka nagyon jól sikerült. Ugye Barbi?? A picik ismerkedtek a kicsik játszottak a nagyok pedig dumcsiztak. Először lementünk a Duna-partra ebédelni, utána pedig nálunk folytattuk a délutánt. Íme a képek, a többöt Barbi majd felteszi:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép

Bazsika hozta a szokott fotogén formáját:
KépKép
KépKép
Kép

A fiúk nálunk nem mentek locsolkodni, mert mindenkit elkapott a nátha. Mára szerencsére át is szaladt a családon, csak apa maradt itthon még egy napot kúrálni magát.Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Benianyu, Dóri, Bab, Manka, Tünde, Sis, Kuha, Davallia!

Köszönjuk a köszöntéseket Nolcsi nevében is!Kép

Sis!
Máté nagyon szép a képen, a fogai meg tuti édik!Kép

Dóri!
ÉbredésKép
De Viki javulásának azért örülök!

Kuha!
Szuper a kocsi, meg az ülőke is!Kép
Gergő nagyon ari a dédivel!

Zsuzsa!
Ne egyél meg, de ezt muszály leírnom!Kép

Ma Leonka 9-kor ébredt először és tegnap este 8-kor feküdt le!Kép
13 órát ő se szokott aludni egyhuzamban, de ennyire elfáradt a 3 napos húsvétolásban.Kép

Nagyon szép az idő, Apa itthon van szabin ma meg holnap így megyünk a játszira meg sétálni.
Majd ha a fiúk alszanak, dobok fel képeket!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi

Nolcsikának boldog szülinapot.

Ez már tényleg több mint egyforma. Apa ma nálunk is itthon maradt.

Kép
Kép Kép
sildike

Még gyorsan összeütok egy zöldborsó főzit, addig a fiúkat előreküldtem játszaniKép

Ildi!
Igen, nagyon jó volt a szombati nap, már alig várom a jövő hétvégét!Kép
Jobbulást mindenkinek!
Nálunk csak Leon volt taknyos egy kicsit, de már ez is múlóban.
Képeket majd délután átküldöm.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Noelnek boldog szülinapot kívánunk mi is!

Kuha!
Gergőnek nagyon tutik az új szerzeményei!
És a kendő nagyon jól áll nekiKép

Képzeljétek Marcit is elkapta a kórságKép
Már tegnap szörcsögött. Ma kihívtam a dokinénit. Hörgős sajnos mindkét oldali tüdeje és az egyik füle is kicsit fáj. Vettem neki melegítő sapit, meg kap köptetőt és persze ezerrel orrszívásKépKépKép
De legalább a kedve jó. És aludni tudott éjszaka meg most délelőtt is.

Azt hiszem And kérdezte, hogy tetszett e a darab. De nem biztos. Igen tetszett.Kép bár Árpi jobban örült volna a Dzsungel könyvének.

Juci és Marci

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Na megpróbálom a képeket:

Noel így segít főzni:
Kép

Húsvét itthon:
Kép

Ildiéknél:
KépKép
KépKép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Húsvét és szülinap Gabi szüleinél:

KépKép
KépKép

Húsvét Anyuméknál:
KépKép

Nolcsi a hőn áhított lego vonattalKép
Kép

Leon Anyával és a Dédivel:
Kép

Torta:
Kép

Ajándékok közepén:
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Hú, Barbi!

Úgy látszik, ez nálatok öröklődik, hogy mindenki ilyen jól néz ki!!!!
Anyud is nagyon fiatalos, a Dédiről pedig meg már beszéltünk, hogy nagyon jól tartja magát!!!

Kép
kuha

Kuha
Na azért Ti sem panaszkodhattok. hogy elnéztem a képeket a wiw-en nálatok is öröklődik a jóképűség apa-fia vonalon is.

Gergőről édesek a képek.

Barbi
Mi is nagyon várjuk már a hétvégét. Apabazsi márt szólt is apunak, hogy 1 üveg meggy pálinkát feltétlenül tegyen félre.
Kit érdekel a wellness meg a gyerekek. Arra készül, hogy Gabival 3 napig jól kidumálják magukat.KépKépKép Persze mondtam neki, hogy az árban lévő masszás idejére nekik kell vigyázni a fiúkra.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Na, mi is megérkeztünk a nagy húsvétolásból.

Minden baba és mama+papa, kistesó és nagytesó, nagymama és nagypapa nagyon aranyosKépKépKép!

Megann!
Gratula Léna produkciójáhozKép, ügyes Csajszi!!

Sis!
Õszinte részvétemKép. Tudom, hogy Máté a legfontosabb, de most szerintem Apára is külön figyelj oda!

Barbi!
Noelnak boldog szülinapot KépKépKép!!! Nagyon klasszak a képek, tényleg jól érezhettétek magatokatKép!

Képzeljétek!
Réka először aludta át az éjszakátKépKépKépKép!!!!
Mondjuk nem akarom elkiabálni, de baromi jó lenne, ha ezt a demo-verziót meg is tartaná.
Este 9-től reggel 3/4 7-ig aludt.

ANNAMAMI HOL VAGYTOK???????????????????????????
C.

KépKép
cinka

Barbi!
Nolcsinak mi is boldog szülinapot kivánunk Majával.Kép Nagyon cuki tortája volt, biztos finom is. Jó mozgalmas hétvégétek volt, a fiúk nagyon élvezhették a sok pörgést, no meg a sok ajándékot, mert azért látom Leonka is kapott rendesen.Kép A képek nagyon jók.

Sildike!
Nálatok is jó buli volt, nagyon helyesek a fiúk.Kép

Kuha!
Gergő tündéri a kendőben, és az új szerzemények is nagyon jónak tűnnek. Gratula a felüléshez.Kép

Kép
CLEO&MAJA
cleo

ja és tényleg ANNAMAMI MERRE JÁRSZ???Kép

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Barbi, Sildike,KépKép
képek szuperek!
Barbi, az egyik képen tisztára olyan, mintha levágtátok volna Nolcsi haját.

Ildi, Lacika milyen sokat változott!

Nálunk Zita még mindig 1/4 9-kor kel órára, mármint én ébresztem, engem meg az óra. Vasárnap Anyukám volt egész nap Zitával, és 9 után gondolta, hogy akkor már felébreszti. Szóval ha rajta múlna, nem is tudom, meddig aludna, de 13 óra simán megy egyhuzamban.
Kivétel, amikor apa készülődésére felébred munkanapokon. Kép
Vendég

Sziasztok!

Most beszéltem Annamamival!

Jól vannak, csak költözés meg festés volt náluk, és rohan ezerrel Kép
Azt mondja, Marcira anyukája vigyáz, ő csak addig látja, amíg szopizik, aztán pörög is tovább.
Nemsokára befejezik, meg a két nagylánya is megérkezik a húsvéti szünidei pihenésből, aztán reszkessünk, mert visszatér! Kép

Ja, és nagyon puszil mindenkit!

Pusztok

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis!
Köszi az Annamami hiradót.Kép

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint