! De, ráültettük, többször is, volt, hogy pont sikerült, akkor örültünk. De csak párszor, hogy tudja, mire való. Reméltem, hogyha eljön az ideje, magától fog szólni.
2006.04.21 22:15
! 2006.04.21 22:16
Olyan viccesen írtad le.
Biztos hamar belejöttök az evésbe is!
Így viszont egy kicsit több időt bír ki evés nélkül.
- ez nagyon édes! Akkor mégis van olyan, hogy tündérfiú?!?!

2006.04.21 22:16

2006.04.21 22:17

2006.04.21 22:20
! 

. (Egyébként megint nem kérnék).2006.04.21 22:22

2006.04.21 22:26
! 2006.04.21 22:26
Szokott kitéve lenni méz, benne fakanállal és azzal lehet eteni őket. 2006.04.21 22:28
! 
2006.04.21 22:30

Te szegény, szörnyű lehetett! 

2006.04.21 22:30
2006.04.21 22:35
szerintem is félreértés, Sis nem célzott senkire. Én is úgy vagyok ezzel, hogy aki a Mávban szült arra emlékszem, és esetleg véletlenszerűen még pár emberre, de ennyi kórházat és embert képtelenség párbaszedve fejben tartani!
Sokáig beszéltünk róla, hogy az érdi születésházban szülhetnénk / még akkor, amikor nem voltam terhes/, illetve otthon, attól függően, hol fogunk akkor lakni. Sok könyvet olvastam ezzel kapcsolatban, nagyon meggyőzőek, és egyáltalán nem elsősorban a szülő nő kényelme a lényeg, hanem bizony itt is a baba egészsége, lelke, nyugalma, stb. Lehet ezt divatnak is nevezni persze, de ezzel nem teljesen értek egyet. Mindenesetre az szerintem is tény, hogy Magyarország még nem alkalmas az otthonszülésekre. De nagyon sok ismerősöm szült már otthon, hálistennek csak heppiendes történeteket ismerek
De az biztos, hogy benne van a pakliban az otthonszülésnél is az, hogy egyáltalán nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy tervezzük, hiszen otthon is az ismeretlennek vágunk neki. / első alkalommal mindenképp/. Én eleve nem idegenkedtem a kórházaktól, ez könnyebbséget jelentett, és szerencsés is vagyok, hiszen mindkét srácot könnyen szültem / legalábbis gyorsan
/ De maximálisan egyetértek azzal, hogy a kórházakat, és az orvosok hozzáállását kellene mégjobban átalakítani, otthonossá tenni. / az én orvosom gondolkodását reformálnám meg legelőször.../
Nagyon helyes, állj ki Magatok mellett!
Te jó ég, mennyi hülyeséget kellett hallgatnom, amikor Gergőt vártam, és Balázs még szopizott! / a legjobb: a kicsi érdekében hagyjuk ezt abba, mert el fog sorvadni a méhemben!!!/ Az tény, hogy nekem rohadtul fájt terhesen a szoptatás, szorítok, hogy Neked ilyen ne legyen! És én azért is szeretnék kicsit később harmadik bébit, mert félek, hogy túl korán elapad a tejem az új terhességtől. / a negyedik hónaptól egy csöpp sem volt. Ez egyébként nem törvényszerű?/
Lehet, hogy én is áttérek erre...
Jó, hogy tudtál kicsit jönni!!! Gyere, ha csak ritkán is, senki sem felejt el! / Nekem Penna is sokszor eszembe jut, sokan nem ismerik, de a régiek biztos emlékeznek. Vajon mi lehet velük? A hónap elején küldtem neki SMS-t, de nem válaszolt
Ha lesz újra netük, lehet, hogy ő sem mer már jönni?/
Ha látnád Gergőt, ahogy szinte mindene csupa pötty, örülnél, hogy nem volt tali...
Szegény Lili
Remélem, hamar túl lesztek rajta, jól viseli, és Andris tényleg védve van!!!
Lecsaptam volna a felajánlásodra, de egyrészt Zsuzsa ügyesebb volt
, másrészt szerintem is túl késő már, mire én el tudnék indulni. Így asszem, ki kell hagynom

Ezek szerint nem tudunk találkozni Prüntyinél, hogy a korábban felajánlott Cerazette-t és Konakiont átvegyem. Gondolom, az én talim helyszíne kicsit messze van Neked, de ha mégsem, szeretettel várlak / 20. kerület/. Ha nem tudsz jönni, odaadhatnád valakinek, aki tervezi, hogy jön majd hozzám. / Hari, Sis, nemtom, ki megy még/.
Én akkoriban terveztem még, hogy fémvázas háti hordozót veszek, amikor többet jártuk a világot / városnézés, kirándulások/, de nem jutottam el idáig. Azt sem tudtam, hogy mennyibe kerül. A kendővel nagyon jól elvagyok, elöl a gyerek, hátul hátizsákban cucc, és még a nagyobbik kölöknek is tudom fogni a kezét
Szerintem a Nóra féle kendő egyáltalán nem meleg.
Boldog szülinapot!!!
Félóránként üvöltés volt egész éjjel, és igazából nem is tudtam segíteni neki a masszírozáson kívül, mert nincs itthon semmi hasfájós cucc
Remélem, mára már jobb lesz, nappal is nyűglődött néha, de már nem tűnt szörnyűnek. 2006.04.21 22:36
bár akkor nem kaptam röhögőgörcsöt. Na azért egy kicsit nevettem, de megpróbáltam - magamhoz mérten - borzasztó szzigorú arccal elmagyarázni Bazsinak, hogy ez nem volt okos dolog. 
2006.04.21 22:38
! 2006.04.21 22:45
2006.04.21 22:46
!

2006.04.21 22:47
Így azért egyszerűbb lesz odatalálnunk.
Most már biztos kiürül a szervezetésből!

2006.04.21 22:48
(Ma voltam) Nekem anyukám 3 dolgot mondott. A leg meggyőzőbb az volt, hogy bár biztos neki is fájt nem igazán emlékszik már rá.
A második az volt, hogy az erős fájás jó tágulást jelent.
A harmadik pedig az, hogy ne kiabáljak feleslegesen, mert magamtól veszem el az erőt. A végén úgy szóltak rám, hogy na azért legalább nyügjek már egy kicsit mert olyan lila a fejem mint egy cékla.
2006.04.21 22:51
! 2006.04.21 22:54
2006.04.21 22:54
2006.04.21 22:56
! 
2006.04.21 22:59
2006.04.21 23:31
Senki sem alszik? / én is elköszöntem már.../
Jó nap ez a február 2., nekem aznap volt a szalagavatóm, és akkor ismerkedtem meg Apával
Azóta semmi gond, az első napon összepisilt egy bioboltot
amúgy teljesen megbízható a dolog. Éjszaka viszont ragaszkodig a pelushoz
Beniszájak szuperek
2006.04.22 05:47
2006.04.22 05:52
Állítólag fel lehet ismerni (a baba jeleiből és az időbeosztásból), hogy mikor fog pisilni vagy kakilni a baba és akkor jó gyorsan valami edény fölé kell őt tartani, hogy abba menjen. Természetesen nem mindig sikerül. De ez nem arról szól, hogy a babát megtanítják bármire is, max arra, hogy edény fölött is lehet pisilni.
2006.04.22 06:21
2006.04.22 07:33

, más a fénybeállítás

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint