A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Fibi! Hát akkor örülj neki, hogy kicsit még nosztalgiázik Kép

Panka! Én is BB apukájánál fogok szülni, de tuti hogy az egyik legjobb kezekben vagy!!! Személyes élményem vele csak előadáson volt, de az lehengerlő!

Den! Éljenek ezek a fantasztikus férjeink Kép

Rylie! Hááááát én inkább nem próbálkoznék...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Csiling (Petra)!

Az én dokim ilyen típus, hagy nyugodtan szülni! Dr. Balogh Tibor
ildi76

Hali,
csüt.óta a Balcsin voltunk, visszaolvasni csak a névreszólókat tudtam, bocsi.
De már azokra sem emlékszem.. Kép
Kéne egy ilyen hangosolvasós progi, hogy amíg teszek-veszek, ez itten olvasná hangosan a hsz-okat!! Na, spanyolviasz?

Juc,
bocs, h elraboltuk az álmotok, Eszter manapság 2 helyett alsz, lehet, hogy ez Panna és ő? 2 in 1?

Bog,
köszi, ha kiugrasz értünk 5-én, ha nem gáz, elfogadjuk a felajánlást. ELVILEG májusra kész a híd, és kész minden, de azt nem írták ki, melyik május... Kép

Kisün,
esténket nem sikerült elrontanotok, bár aznap 9ig kukorékolt a csaj, de sebaj, másnap aludt a vonaton is. Kép (Bocs, Panna... Kép)

MÁV újra rulez, bár most félórán át áztattam a csajom, h lemosódjon róla a vonatszag és a darabos anyag (fekete a körme alatt, retek a nyakban, stb), a végére egész babaszaga lett. Kép

Kutya: gumit el kell takarítani, és mindig ott lenni, ha ezek ketten akarnak játszani, mert ugye sose lehet tudni, a kutya mikor mire hogyan reagál. Pl a gyerek fogorvosost akar játszani, vagy farkincát trimmelni, stb, lehet, h a kutya egy ideig tűri, de aztán lehet, h megunja... egyébként semmi baja nem lesz tőle a gyereknek. (Kutyanyál és szőr pl kevésbé allergizál, mint a macskáé, vagy mint a por, állat- és babaorvos is alátámasztja ezt. Kézmosás, stb, a normál dolgok.)

A babaképek továbbra is szenzációsak!! Kép
Jajj, mi is volt még?
A nemnormális Cruz és neje? HOZZÁ SEM ÉRHET a babához... elvileg... ha betartja... ez most akkor normális?
neet
neet

Ja, és ha nézitek ezt a táncikálós műsort: hajrá Cseh-Szakál Tibi! Kép Egy ideig egy egyesületben rugdostuk egymás fejét, és egy barátném még járt is vele. Kép
neet
neet

Ja, és Moose,
én valami cisztaizé miatt nem lettem nagylány 18 és negyed éves koromig, mert enélkül már 17 és félévesen az lettem volna! Kép
neet
neet

Halihó Anyócák! Kép

Pénteken egész nap Adáékkal voltunk, nagyon klassz volt. Gyerekeink iszonyú édesek, ahogy figyelték, vizsgálgatták, szeretgették egymást, ahogy kommunikáltak, nagyon jó volt figyelni őket. Szerencsére a nagy zuhi itthon ért minket, épp akkor jöttünk föl ebédezni, mielőtt összegyűltek a felhők. Jó nap volt.

Ma pedig a nap nagy részét kint a szabadban töltöttük, és élveztük a napocskát, isteni volt!

Remélem mindenki jól van és élvezitek a tavaszt!

cupp,
fic
ficánka

Hahó Csajok!
Ahhoz képest, hogy szombat van és hétágra sütött a nap egész szépen termeltetek..Miért nem volt mindenki a szabadlevegőn, hm???? Kép

Neet!
Híd? De hát az minket nem érint...Mi is a hídon túl lakunk és Ti is a hídon túl laktok Kép

Zuz!
Hú de ismerős ez a habtapin való félálomban gyerekvigyázás...kettővel meg még izgalmasabb Kép

Fibi!
Álomkór??? Kép Még ez is??? Tesztet csináltál már??? Kép

Zsan!
Húúú, de magamra ismertem Kép Hát ilyenek vagyunk, mi Bikák Kép

És Ancsi!
Ha frászt kaptál attól, hogy Lencsi kinyitotta a szekrényajtót, akkor hallgasd meg a mai napom néhány epizódját Kép:
Délelőtt én kint a konyhában, gyerekek - elvileg - a szobában játszanak...nagy a csönd, odamegyek, hát Donikám nem a szobában van, hanem a gyerekszoba melletti fürdőszobában és épp nyakig behajolva a wc-be játszik azzal a beakasztható illatosító izémicsodával...ráadásul úgy, hogy a tartóról leszedte magát a tartályt, amiben a színes trutyi van, szóval a keze is olyan volt, a ruhájára is jutott...és több órán kerszetül azon paráztam, hogy vajon a szájába kerülhetett-e, és ha igen mennyi...
Délután pedig végre feltöltöttük vadiúj homokkal a homokozót, amiből Petra épített egy nagy várat...Doni odamegy és BELEHARAP a várba...mondanom sem kell, rohanás be, szájmosás...belülről Kép
Szóval pasim továbbra is tiszta életveszély, és ha olyan lesz mint az apja, akinek a nyári időszakban minden hétre jutott egy tetanusz, akkor fel kell kötnöm a gatyám...KépKép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Cicimatatás: ahogy olvastam, amiket írtatok, nekem is rögtön az jutott eszembe, amit aztán Bogárka is emlegetett, amikor el voltam olvadva az iciripiciri Vincsenzó éríntésétől, aztán Bog figyelmeztetése hatására elhárítottam a dolgot, most csak néha fordul elő, de szerencsére nem a szopi alatt, hanem, amikor felül, és hirtelen észreveszi, és akkor tanulmányozni szeretné, na, ezt nem engedem. Úgyhogy iszonyú hálás vagyok Bogárkának!!!!!! KÖSZI!
fic
ficánka

Bog,
ugyanerre gondoltam, de már lehet hogy csak bemagyarázom magamnakKép ha még elmesélném, hogy ma este a poréhagymát kivántam meg...Kép Kint piknikeztünk a füvön a kertben, és közben néztük a naplementét, király voltKépKép
Tesztet sztem még nincs értelme, max egy hete történhetettKép Apa aszondta, h ö nagyon örülne nekiKép

KépKép
fibi

Fibi! Lehet, hogy az okos fiad direkt kímél? Kép

gödibarbi

Bog,
pasid NEM SEMMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Fibi,
ok, megejtjük a számcserét! Kép

Votiv,
nem lehet most könnyű Neked, küldöm a ++++++++-okat, és csak nagyon halkan súgom, hogy kedden torna Kép

Pocak,
picit megkésve, de annál nagyobb szeretettel kívánok csillagszemű Marcidnak még nagyon sok boldog születésnapot! Kép igazad volt abban, amit írtál, hogy a szeretet egy gyereknél is hullámzó, én nem is félek attól, mi lesz, ha majd több gyerekem lesz, mert tudom, hogy milyen csodás lesz az! Kép
fic
ficánka

Neet, lehet, h lemaradtam valamirol, de elkoltoztetek v mi? mert egy evvel ezelott meg tok kozel laktatok Bogarkaekhoz, es (nagy lelkesen) gyalog mentetek...KépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Rec!
Nem teljesen gyalog Kép Csak a Szoborparktól...De sztem Neet most kicsit el van tájolva, mert azt hiszi, hogy a híd - ami még nincs - elválaszt minket Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Recca,
csak félúttól gyalog, odáig busszal, de az most nem jár. Kép Így az 5 perces buszból lenne kb ... nem tudom, egy óra biztos, 2 másik busszal.
neet
neet

Bog,
írtam mélt, csak még nem ment el... busz elterelve híd miatt. Tök máshol megy egy 5 méteres nemlétező híd miatt, mert nincs máshol út...szal a cél előtt nemsokkal letér a busz és bevisz az erdőbe, a szó szoros értelmében. Kamaraerdő. Kép
neet
neet

Neet!
Ja, tényleg, igazad van...onnan tényleg messze lenne gyalog Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Neet, ja bocs, akkor nem szoltamKép.
tenyleg, Neet, mar akartam kerdezni: ti hogy alltok hangyailag? ne kuldjek beloluk nehanyat?Kép v lehet, h te kuldted ide ezeket?Kép brrr... nem t'om, mi van. telen a szurkek, most meg ezek a soklabuak...Kép

Coolio
recca

Zsan!
Tényleg NEM SEMMI Kép De annyira imádom a vigyori fejét és a kis öntudatos arcát miközben ezeket csinálja, hogy haragudni sem tudok rá Kép
És a wc-s történetnél nem is meséltem, hogy annyira elmélyülten forgatta a kezében azt az izémicsodá, hogy mikor hirtelen beléptem a fürdőszobába úgy összerezzent, hogy beleejtette a klotyóba Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Rec!
Aha! Szóval ide is te küldted őket??? Kép Ma egész délután a kamrát takarítottam hangyátlanítás céljából Kép
Eddig még csak a szobában kóricált néhány, néha elnézegettük Petrával, hogy milyen lelkesen cipelik a véletlenül leejtett morzsát...gondoltam is, milyen kis buták, pár méterre ott lenne a kánaán (kamra)...hát ma be kellett látnom: mégsem olyan buták Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

jaj Bog, tenyleg nem en voltam!Kép
a postaladankba meg bekoltoztek a darazsakKép kinek kuldjek?Kép

Coolio
recca

Barbi,
Te azt kimélésnek nevezed, mikor fejbekolint egy franciakulccsal, miközben probálok szunyokálni??Kép Kép Lila foltos fejjel megyek holnap vendégségbe, az tutiKép Kép

KépKép
fibi

Rec: te nagy állatbarát lehetsz, ha ilyen szívesen egy fedél alá költöznek veled az állatok Kép

Indi: hát úgy néz ki, hogy a közeljövőben nem tudunk elugrani hozzátok, mert a szerelőnk keresztett vetett az autónkra. Illetve a javítás több manit vinne el, mint amennyit az autókám ér Kép Ezért lehet, hgoy nem csináltatjuk meg, igy viszont nem tudok mozgólódni semmere Kép Na mindegy...

Viszont abban segíts nekem légy'szi, hgoy ma csináltam kusz-kuszt és nem igazán sikerült Kép Szétázott valszinű, szóval hogy kell ezt pontosan csinálni?? Lepirítom, és mennyi vízzel kell feltenni főzni? MEddig?

gyalogkakukkrylie
rylie

Koszonom a megnyugatasokat. Jelentem, lakas atrendezve (Votiv, ne aggodj, probaltam egesz minimalisan kozremukodni, szegeny barataink egesz nap itt meloztak), ugyhogy ha amiatt renitenskedett a kisebbik kisholgyem, mert nem keszultunk az erkezesere, akkor holnaptol olyan szep fejvegu fekvest kell produkalnia, lehetoleg illeszkedett fejjel, hogy meg Kép Kép csak azt nemtom meg, Nyuszi hogy birja majd az uj agyban szuloknelkulalvast...

Erdekes, amit a testverkerdesrol irtatok, hogy a kisebbre jobban figyeltek, mert tobb, nagyobb valtozasokat produkal, mint a nagy. En epp forditva kepzelem, attol felek, hogy a kicsinel nem fogok ugy lelkesedni, hogy megfordult, ok, felult, mar epp ideje volt, jar, na vegre stb. mert a nagynal mar egyszer ateltem ezeket a csodakat es attol tartok, hogy masodszor mar nem fogok annyira figyelni meg nem ugy reagalok, ahogy kene... es tovabbra is csak a nagyra fogok figyelni, hogy je, mar miket tud rajzolni meg magyarazni, meg milyen bonyolult jatekokkal jatszani meg minden. Bogarka, ez normalis? es majd persze ugyse igy lesz, ugye? Kép

Panka, BB jo doki es tokjofej.

Csilling, majdnem minden doki es szuleszno ilyen, adj meg tobb parametert. Ha viszont mar felidos vagy, igen nehez lesz dokit talalni.

Zuz, rosszullet es alomkor detto ez volt. En is igy vigyaztam eleinte Nyuszira... nagyon veszelyes a masodik pocak! Kép

Cory, banyat elkuldhetted volna melegebb eghajlatra is, mit remisztgeti a gyerkocoket a szegyentelen. Ha meg meg is csipkedte volna az arcukat, akkor meg minimum le kellett volna rugnod Kép es jol emlekszem, hogy te irtad korabban az orvosi igazolast (gyerekdokitol es akkor hamarabb hazaengedtek a Hbol) vagy nem jol emlekszem? szal ha lemegyek es kerek, akkor ad, ha megigerem, hogy idoben szolok neki, hogy tenyleg gyorsan ki tudjon jonni a babamhoz, ha hamar hazanyargalok a Hbol?

Kokusz! Te hogy birtad ki Beni nelkul egy honapig a Hban?!
moose

Fibi! Zavartan mosolygó smile.

Recca! Én is harcolok a hangyákkal Kép Ha valaki felfedezi a hatásos fegyvert szóljon! Én csak azt szeretném, ha nem jönnének be a házba Kép

gödibarbi

Moose!
nálunk a kórházi gyerekdoki engedélye kellett, hogy hazamenjünk. mivel Lencsi nem hízott elejében + császáros voltam, nem mehettem, de a 4. napon csak hazakönyörögtem magam. zárón az állt: jól szopik. Kép

Bogárka!
Doni olyan aranyos! Kép

ancsipancsi

Fibi Kép
Látom továbbra is a barkácsszerszámok a fiad kedvencei Kép

Bog Kép
Wc-ben matató Doni nem semmi! Kép Múltkor Bálint is felderítette a klotyót, a karimába kapaszkodva feltérdelt és ble próbált nyúlkálni, na azóta a f.szobaajtót is csukva tartjuk...

Kép
Kép
denizsa

Barbi!
hatásos fegyver = ÁNTSZ. régi cégnél (egyben főnök kertesháza) sokat szenvedtem, rengeteg volt, még a konnektorból is jöttek!!!! drága cégeket hívtam, mígnem ráakadtam, hogy a Duna Plaza melletti ÁNTSZ-nek van hangyairtó cége, ahova be kellett vinnem egy-két hangyát, majd a megfelelő szerrel lefújták a lakás egyes részeit. (+ udvart) olcsóbbak voltak és szakszerűbbek. egész nyáron nem volt hangya!

ancsipancsi

RylieKép

Autódat sajnálomKép Akkor egyszer majd, ha nekem sikerül autós embert kerítenem, meglátogatunk, valahogy csak nyélbeütjük, ha már ilyen közel laktokKép

A kuszkuszt NEM KELL főzni! Gőzölni vagy forrázni szokták Kép

Ha nincs biobolt a közeledben, akkor a DM-et próbáld meg, ott is lehet zabkorpát kapni. Ha egyik sincs, ajánlom a zabpelyhet, abban azért láényegesen kevesebb, de mégis használható zabkorpa-tartalom van.

MooseKép ezek a csemeték az utolsó pillanatig bírnak gimnasztikázni Kép

CoryKép Tudom már, neked akartam írni a homokozós sztoridhoz. Borzasztó, milyen emberek vannak ténylegKép Erre most írod a nyanyát, hááát... tényleg jó, hogy nem taperolt össze benneteket (erről jut eszembe, amikor a pocakomat akarták vadidegen emberek fogdosni az utcán brrrrr...)

VotivKép tegnap írtam egy hosszút mindenféle nyelvtanulási csalódásokról - azaz amikor elkezdtem angolul tanulni, jöttem rá, hgoy a Beatles szövegei milyen gagyik - na az egy életre szóló csalódás volt nekem. Ja, és hogy miért rólad jutott eszembe? Mert hogy te tegnap - ha minden igaz - Ramazzotti-koncerten voltál.. és annak idején milyen sokat adtam volna egy ilyen koncertjegyértKép Aztán rájöttem, hogy vannak nála százszor jobban az olasz mezőnyben, azért ma se zárok el a rádiót, ha megszólalKép

Most a többi tegnapiakra már nem is emlékszem, boldogságos vasárnapot mindenkinekKépKépKép

indianyo

AncsiKép nekem is az volt a zárón, hogy Dominó jól szopikKép ami azért vices, mert az 5 nap alatt kábé 15-ször szaladtam be sírva segítséget kérni, és mindig próbálkoztak is velünk aranyosan - különféle módszerekkel.

Hangyákhoz nem tudok szólni, de csótányt tudok irtani kellemes, alkoholista módszerrelKép Egy szűknyílású palack aljába kis sört teszünk és azt a megfelelő szekrénybe, szobába elhelyezzük, hamarosan rájárnak a beste dögök, és soha többé nem is kerülnek elő! Ez remélhetőleg egyikőtöknek sem problémája, nekünk ott Indiában annál inkább Kép

indianyo

Ancsi! El se hiszem!?!?! Õk tényleg foglalkoznak ilyennel? KÖSZI!!! Utánanézek Kép

gödibarbi

Sziasztok!
Megint csak 2 percre ugrottam be tesómékhoz, de ha minden igaz, ma este már megyünk haza (vagy holnap délelőtt).

Fibi! Bocs, elfelejtettem a tel.számot elküldeni, holnap megnézem és átküldöm. Remélem még nem adták el, 1 hete még kinn volt a tábla.

Gréti 14,5 hónapos, de ő már 10 hónaposan mondta az alap dolgokat, mint apa, mama, tata, va-va, baba. Aztán leragadt ezen a szinten, és kb 1 hónapja kezdett el 3 szótagú szavakat is mondani. A kedvencem a zümzümzáj, ami a méhecskét jelenti.
De egy csomó olyan szava van, amiről tudom mit jelent, d nincs köze magához a szóhoz. Pl: gaga=lufi, koko= villany vagy lámpa.
A pelenka függetlenül ttól, hogy pisis vagy kakis, az mindig kaka.
Most a legújabb szava az a hakka, ami halacska. és a labda az abla, pedig régen az la volt, furcsa, hogy most nem mondja az l betűt.
Ja, és az utcán mindnekinek kiabál, hogy néni, ácsi vagy baba.

Bogárka! Doni nagyon édes lehetett Kép Már neknk is egy párszor a budiban végezte a tekercs wc papír, meg a szenynesládából kihalászott bugyi, zokni, így én már mindig lehajtoma tetejét.

2 gyerekes anyukák (főleg 3) előtt le a kalappal. Én most nehezen tudom elképzelni 2 gyerekkel az életet, és nem csak a fizikai dolgoktől félek, hanem főleg a lelki dolgoktól. Hogy tudom -e úgy szeretni a másodikat, mint Grétit, és hogy Grétit is tudom -e ugynúgy szeretni, mint azelőtt. A szeretetnél a figyelmet is értem.

Jó vasárnapot mindenkinek!

KépKép
KépKép
lindicita

Indi! Imádom az indiai konyhát, s úgy gondoltam lusta leszek, s inkább téged kérdezlek mint utánanézzek: milyen fűszerekkel kell vigyázni szoptatás alatt?

Mindenkitől szeretném kérdezni,hogy a k betűsökkel mennyire kell vigyázni szopi alatt?
Tudom, hogy mindenkinél más, de inkább felmérem a helyzetet Kép

No megyek szavazni Kép

gödibarbi

Moose,
abban igazad van, h a figyelem nem olyan, mint az elsőnél!!! Már csak azért sem, mert kettő van. De én is sokszor nem figyelek rá annyira, mint B-nél. ezért fordulhatott elő már 2x is, h kihúzta a konnektorból a dugót, pedig ilyen B-vel elképzelhetetlen lett volna. Vhogy úgy vagyok vele, h őt (Igit) nagyobbnak gondolom, mint anno a tesóját. Lehet, h nem érthető. Õt már csomószor egyedül hagyom a gyerekszobában, ha hagyja, ez szintén elképzelhetetlen lett volna B-vel...
szóval, a figyelem azért lanyhul. Viszont a felülés, állás, beszéd uolyan örömforrás, mint elsőnél, főleg, mert nem úgy csinálják a dolgokat, mint anno tesó, és ez olyan érdekes tud lenni. Pl. B egy évesen már elég sokat vakerált, Igi meg 3 szót hajt állandóan, és ezzel is tök jól megérteti magát...Kép Sokat mutogat!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

BarbiKép Szerintem mindenféle fűszert kerülni kell... én legalábbis még a zöldekkel is vigyázok, pedigugye a napi 10-20 ml tejcsiben aztán tényleg nem számottevő a mennyiség. Indiai kaját én halasztnám egyelőre Kép

indianyo

Lindi,
nem semmi ez a Gréti csaj szokincseKép
Köszi elöre is a teloszamotKép

Zuz,
hova tüntél? ugye nincs baj?

Most ennyi, mert egész nap uton voltunk, és kidöltünkKép De ma is a kertben vacsiztunk, jeahKép

KépKép
fibi

Fibi Kép
Méltem Kép Ma már valszeg nem leszek, én is kidőltem... és még hátra van a fürdetés Kép

Kép
Kép
denizsa

Zs Kép szoval masodszorra mar sokkal lazabb az ember? azt hinnem csak azert, mert addigra mar gyerekbiztos a lakas. Mi egyre jobban haladunk, harom szobabol most kb ket es fel mar nyulbiztos.

Atrendezett lakas uj dolgokkal nagyon rulez, majdnem olyan jo, mintha elkoltoztunk volna Kép apa meg is dicsert (mert egyebkent szerinte csupa ertelmetlen hulyesegen agyalok allandoan). Vegre van gyerekszoba es tokjo Kép (de flexa agyhoz meg mindig nem jottek meg a leesesgatlok, jovot heten asztalt borogatok abban a hulye kikaban...) Ugyhogy asszem mostmar elkezdem a teat meg a masszazst es ideje osszepakolnom a Hi taskam, meg elokotorhatnam es kimoshatnam az 56os es 62es babaruhakat Kép

Ja, Neet, a 17 ev is piszokmazlistasag lett volna! 13hoz kepest pl 4 meguszott ev...
moose

üdülési csekkröl hasznos cikk:

http://www.kisalfold.hu/cikk.php?id=188&cid=165071

KépKép
fibi

Indi! Nem arra gondoltam, hogy ezzel kezdem rögtön, de inkább felkészülök, hogy egy ideig ne is gondoljak rá Kép De biztos vagyok benne, ha majd eljön az ideje, akkor majd ő is értékelni fogja azt a csodás ízvilágot! Kép

gödibarbi

Moose!
Érdekes, amit Zsanci ír, én valahogy sokszor épp az ellenkezőjét érzem (csak, hogy jól megkavarjunk Kép), azaz azt, hogy Donit kisebbnek képzelem, mint Petrát ennyi idősen...én pl. a kaján látom ezt, Petrának már ennyi idősen sokkal több mindent adtam, Doninál olyan szép lassan haladunk...persze ez talán azért van, mert másodszor már tudom, hogy semmiről sem késik le ha nem 8 hanem mondjuk csak 10-11 hósan eszik sajtot Kép...Viszont más dolgokban meg tényleg lazább vagyok, Doni már teljesen felderítette négykézláb a kertet, már ivott sima csapvizet, homokozott (lásd tegnapi hsz Kép)...és még sorolhatnám. A múltokor meg az járt a fejemben, hogy a másodiknak mennyivel jobb abból a szempontból, hogy tök sok mindennel hamarabb találkozik, mert a nagytesónak már van olyan...pl. Doni hamarabb ült hintában, vagy pl. amióta fogni tud imádja a legot (duplo), mostanra meg már tök ügyesen szétszedi a darabokat, sőt összerakni is próbálná persze az nem sikerül, de a szándék megvan benne...Petra meg 15 hósan kapta az első készletét...szóval emiatt talán ügyesebbek is sokmindenben Kép

Ja, és Doni végre "mamá"-nak hív Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ja, és a ma este két legjobb lány keresztneve: Tea és Zöldike Kép Mind a kettö remekül passzol a vezetéknévhez Kép

Na, joszakálltKép

KépKép
fibi

Barbi,
én k betüs problémákra nem is emlékszemKép talán a káposztát kihagyhattam volnaKép

KépKép
fibi

Fibi!
És ezek tényleg anyakönyvezhetők??? Kép De azért ne csesszetek ennyire ki leendő leányotokkal!!! Kép

És látom a jószakáll szállóige lesz, mint a szagoja Kép (Petra a nyelvújító Kép)

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Fibi! az Almát is be kellett volna tenni a sorba! Kép

Alkotó álmokat mindenkinek!

gödibarbi

Fibi! nekem a K betűs dolog az egyetlen ami bejött a rémisztgetésekből állapotosság idejére. Ezért vagyok kiváncsi, hogy hogyan tovább... Kép

gödibarbi

Barbi!
Én a broKKolinál Kép vettem észre, hogy valami nem tetszik Doninak...Petra mellett bármit ehettem Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

én meg a foKhagymánál Kép

voltunk ma is a virágkiállításon és találkoztam Soosooval!!!!!!!! láttam a pociját!! Kép

dögmeleg szép nap volt.

Bogárka!
ekkora gyerkőc már nem nyeli be a legot? mert én is agyaltam a férjem régi legoján, hogy majd mikor adhatnám oda, de Lencsi egyelőre mindent befal. mitöbb! újabban engem is etet, pl. a ruhám madzagjával Kép. vagy gyereke válogatja?
csapvizet már L. is kapott...vagyis végig abból kapta a tápot, de ,ár 1-2x forralás nélkül is. rá akarom szoktatni a vízivásra, én nagyon szeretem a sima vizet. kb. 5 éve exkolléganőm 10 éves gyerekén elképedtem, aki állítólag soha nem ivott üres vizet. vagy cukros teát, v. szörpöt, v. gyümlét iszik. nem tudom azóta változott-e a helyzet...

ancsipancsi

Fibi!
üdülési csekkes cikket köszi, átolvastam, de mivel nincs adóazonosító jele Lencsinek, így bele se vágok. pedig ha jól értelmeztem, egyedül is pályázhatnék (+1 gyerek), mert nekem alacsony a jövedelmem. (a férjemé nem)

ancsipancsi

Ancsi!
Ez duplo lego, a legkisebb darabja se fér be a szájába Kép
A csapvizet pedig forralás nélkül értettem én is, eddig is azt ivott, csak forralva...és ugyanúgy mint a nővére úgy néz ki ő is nagy vízfun lesz Kép Szerencsére nálunk szóba sem jön semmifél cukros lötyi: tej és víz ez a sláger Kép Ha vendégek vannak akkor max cukornélküli üdítő...meg mostanában párszor kis kétdecis szívószálas, de az is szigorúan a jobbik (cukormentes) fajtából Kép...ezt nem tudtam megúszni, csiri-birire a gyerekek fele ilyennel a szájában érkezik Kép

Na, elhúztam aludni...jószakáll Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?