Panka! Én is BB apukájánál fogok szülni, de tuti hogy az egyik legjobb kezekben vagy!!! Személyes élményem vele csak előadáson volt, de az lehengerlő!
Den! Éljenek ezek a fantasztikus férjeink
Rylie! Hááááát én inkább nem próbálkoznék...
2006.04.22 18:53
2006.04.22 19:47
(Bocs, Panna...
)
2006.04.22 19:59
2006.04.22 20:14
Még ez is??? Tesztet csináltál már???
Hát ilyenek vagyunk, mi Bikák
:

2006.04.22 20:21
2006.04.22 20:22
ha még elmesélném, hogy ma este a poréhagymát kivántam meg...
Kint piknikeztünk a füvön a kertben, és közben néztük a naplementét, király volt
Apa aszondta, h ö nagyon örülne neki

2006.04.22 20:36
igazad volt abban, amit írtál, hogy a szeretet egy gyereknél is hullámzó, én nem is félek attól, mi lesz, ha majd több gyerekem lesz, mert tudom, hogy milyen csodás lesz az!
2006.04.22 21:02
.
v lehet, h te kuldted ide ezeket?
brrr... nem t'om, mi van. telen a szurkek, most meg ezek a soklabuak...
2006.04.22 21:04
De annyira imádom a vigyori fejét és a kis öntudatos arcát miközben ezeket csinálja, hogy haragudni sem tudok rá

2006.04.22 21:07
Ma egész délután a kamrát takarítottam hangyátlanítás céljából

2006.04.22 22:19
Ezért lehet, hgoy nem csináltatjuk meg, igy viszont nem tudok mozgólódni semmere
Na mindegy...
Szétázott valszinű, szóval hogy kell ezt pontosan csinálni?? Lepirítom, és mennyi vízzel kell feltenni főzni? MEddig? 2006.04.22 22:36
csak azt nemtom meg, Nyuszi hogy birja majd az uj agyban szuloknelkulalvast...
es jol emlekszem, hogy te irtad korabban az orvosi igazolast (gyerekdokitol es akkor hamarabb hazaengedtek a Hbol) vagy nem jol emlekszem? szal ha lemegyek es kerek, akkor ad, ha megigerem, hogy idoben szolok neki, hogy tenyleg gyorsan ki tudjon jonni a babamhoz, ha hamar hazanyargalok a Hbol? 2006.04.23 08:13

2006.04.23 08:19
2006.04.23 08:26
Akkor egyszer majd, ha nekem sikerül autós embert kerítenem, meglátogatunk, valahogy csak nyélbeütjük, ha már ilyen közel laktok
ezek a csemeték az utolsó pillanatig bírnak gimnasztikázni
Tudom már, neked akartam írni a homokozós sztoridhoz. Borzasztó, milyen emberek vannak tényleg
Erre most írod a nyanyát, hááát... tényleg jó, hogy nem taperolt össze benneteket (erről jut eszembe, amikor a pocakomat akarták vadidegen emberek fogdosni az utcán brrrrr...)
tegnap írtam egy hosszút mindenféle nyelvtanulási csalódásokról - azaz amikor elkezdtem angolul tanulni, jöttem rá, hgoy a Beatles szövegei milyen gagyik - na az egy életre szóló csalódás volt nekem. Ja, és hogy miért rólad jutott eszembe? Mert hogy te tegnap - ha minden igaz - Ramazzotti-koncerten voltál.. és annak idején milyen sokat adtam volna egy ilyen koncertjegyért
Aztán rájöttem, hogy vannak nála százszor jobban az olasz mezőnyben, azért ma se zárok el a rádiót, ha megszólal

2006.04.23 08:36
nekem is az volt a zárón, hogy Dominó jól szopik
ami azért vices, mert az 5 nap alatt kábé 15-ször szaladtam be sírva segítséget kérni, és mindig próbálkoztak is velünk aranyosan - különféle módszerekkel.
Egy szűknyílású palack aljába kis sört teszünk és azt a megfelelő szekrénybe, szobába elhelyezzük, hamarosan rájárnak a beste dögök, és soha többé nem is kerülnek elő! Ez remélhetőleg egyikőtöknek sem problémája, nekünk ott Indiában annál inkább 
2006.04.23 11:20
Már neknk is egy párszor a budiban végezte a tekercs wc papír, meg a szenynesládából kihalászott bugyi, zokni, így én már mindig lehajtoma tetejét. 2006.04.23 11:30

2006.04.23 12:11
Sokat mutogat!!!

2006.04.23 12:55
Szerintem mindenféle fűszert kerülni kell... én legalábbis még a zöldekkel is vigyázok, pedigugye a napi 10-20 ml tejcsiben aztán tényleg nem számottevő a mennyiség. Indiai kaját én halasztnám egyelőre 
2006.04.23 20:45
szoval masodszorra mar sokkal lazabb az ember? azt hinnem csak azert, mert addigra mar gyerekbiztos a lakas. Mi egyre jobban haladunk, harom szobabol most kb ket es fel mar nyulbiztos.
apa meg is dicsert (mert egyebkent szerinte csupa ertelmetlen hulyesegen agyalok allandoan). Vegre van gyerekszoba es tokjo
(de flexa agyhoz meg mindig nem jottek meg a leesesgatlok, jovot heten asztalt borogatok abban a hulye kikaban...) Ugyhogy asszem mostmar elkezdem a teat meg a masszazst es ideje osszepakolnom a Hi taskam, meg elokotorhatnam es kimoshatnam az 56os es 62es babaruhakat
2006.04.23 20:59
), azaz azt, hogy Donit kisebbnek képzelem, mint Petrát ennyi idősen...én pl. a kaján látom ezt, Petrának már ennyi idősen sokkal több mindent adtam, Doninál olyan szép lassan haladunk...persze ez talán azért van, mert másodszor már tudom, hogy semmiről sem késik le ha nem 8 hanem mondjuk csak 10-11 hósan eszik sajtot
...Viszont más dolgokban meg tényleg lazább vagyok, Doni már teljesen felderítette négykézláb a kertet, már ivott sima csapvizet, homokozott (lásd tegnapi hsz
)...és még sorolhatnám. A múltokor meg az járt a fejemben, hogy a másodiknak mennyivel jobb abból a szempontból, hogy tök sok mindennel hamarabb találkozik, mert a nagytesónak már van olyan...pl. Doni hamarabb ült hintában, vagy pl. amióta fogni tud imádja a legot (duplo), mostanra meg már tök ügyesen szétszedi a darabokat, sőt összerakni is próbálná persze az nem sikerül, de a szándék megvan benne...Petra meg 15 hósan kapta az első készletét...szóval emiatt talán ügyesebbek is sokmindenben

2006.04.23 21:59
. vagy gyereke válogatja? 2006.04.23 22:07
2006.04.23 22:12
Szerencsére nálunk szóba sem jön semmifél cukros lötyi: tej és víz ez a sláger
Ha vendégek vannak akkor max cukornélküli üdítő...meg mostanában párszor kis kétdecis szívószálas, de az is szigorúan a jobbik (cukormentes) fajtából
...ezt nem tudtam megúszni, csiri-birire a gyerekek fele ilyennel a szájában érkezik

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|