Készen vagyunk a lényeggel, a takarítás meg az elpakolás még hátra van, de egyszerűen nem győztem ma megcsinálni, úgy hogy mindkét gyerek itthon volt+főztem is+fürdőt és vécét is festettünk, azt is festeni is és takarítani is kellett. Na a lényeg hogy a szekrények visszakerültek, és a festés, bordűr, laminált elkészült...

A kupit ne nézzétek
Ez a Bogim ágya:
És ez a Violáé:
És majd ha minden a helyére kerül, akkor is teszek fel egyet
Ha nem baj...... Zitacicu: Gratula az ikrekhez és a nagytesóhoz is természetesen!
Nehéz lehet most vele, nálunk 2 hónap híjján 3 év volt a különbség. Csakis úgy tudtam megoldani a féltékenységet, hogy igyekeztem a lehető legtöbbet foglalkozni a naggyal és a kicsivel pedig csak annyit amennyit feltétlenül szükséges! Nincs is kézbeszoktatva a kicsi

Nem volt nekem arra időm...... Ha pl Viola sírt és Boginak pl pisilnie kellett akkor a kicsi le az ágyra had ordítson, de ogit megpisiltettem.... Ilyenkor a nagy úgy érzi valaki(k) átvették a helyét a szívedben és az életedben, ezért nem szabad állandóan a kicsikkel lenni. Próbáld meg őket lepasszolni apára,nagyikra te meg csinálj közös programot Mátéval. Nekünk ez bevált Bogival! Bogi akkor még nem járt oviba, itthon volt egész nap, az volt a mázlim, hogy Viola nagyon nagyon jó baba volt, csendes és jó alvó.... Nem tudom te ezt ikrekkel, hogy tudnád megoldani, kemény! Nagyon nagyon sok kitartást és erőt kívánok hozzá..... nagyon drukkolok!++++++++++++++++++
Merre fele laktok??? Sztem az idei nyár pont megfelelő lesz arra, hogy Mátét legalább nappalra leszoktassad a palusról (ha ő érett rá természetesen, és úgy érzed menni fog)!
Nálunk egyik napról a másikra történt a szobatisztaság, és akkor nappalra is és éjjelre is szobatiszta lett a Bogim! Tök hirtelen
Lehet nálatok is egyszercsak beüt
Timi: Még várom ám a leveled
Zsu: Hogy állsz a tanulással?
Zozo: Hogy vagytok?? Vivi gyarapszik szépen?
Puszka hulla vokk
Pá
Enikő