Sziasztok,
megint olvashatok vissza egy csomót, közben meg megróbálok válaszolgatni is
Pénteken csavarogtunk egyet Bécsben - Apának az ottani irodájukban volt dolga, mi meg addig Schönbrunnban csavarogtunk, s majdnem napszúrást kaptunk, olyan hőség volt. De azért tök jól sikerült kirándulás volt.
Hétvégén meg végre együtt volt a család (március vége óta először...).
Kinéztem a virágvásárba is, összefutottam Ancsival is, s felismertük egymást, annak ellenére, hogy rajtam szép Peking Egyetemes baseball-sapka volt napsütés ellen

Én csak egyedül kódorogtam ott - a fiúk bealudtak a kocsiban, apjuk elvitte őket gey nagy körre, én meg nem is bántam, hogy olyan tömegben és hőségben nem kell még őket is cipelni, nem élvezték volna. És jól felpakoltam muskátlikból, most már csak az időjárás-jelentést kell figyelni, nehogy legyenek még hajnali fagyok
Zuzmo,
aztán írd meg, hogy mi a helyzet!

Mi még mindig nem tudjuk, hogy fiú vagy lány, s meglepetésnek is akarjuk tartogatni. Pont azért, mert már van két fiú

Ugyanis mi mind a ketten fiúkat szerettünk volna, s azt se bánnánk, ha a harmadik is az lenne, de nem akarunk telhetetlenek lenni

Valószínűleg túl sok hisztis lányt láttunk ismerősöknél, s ez az elején kicsit elbizonytalanított minket a lányoktól, de két báty már csak helyrerakná
A dokimat meg nagyon szeretem, mindegyik gyerek az ő segítségével született.
Bogárka,
az a mélcímem működik, ami a profilomban található (legegyszerűbb "copy-paste" módban beírni

) Lécci írd meg a címeteket is, mert már nem emlékszem rá!
Altatás témához meg én nem tudok hozzászólni - mindkát srác 2,5-3 hónapos korától végigalussza az éjszakákat. Este nyolc körül szoktak lefeküdni, megvan a forgatókönyv: pancsi, öltözés, elénekeljük az Egyszer egy királyfi..-t (erre Zsombor szokott rá, bármi mással próbálkozunk, a végére ez is kell, Bendi még egyelőre nem rendel mást

), aztán jóéjtpuszi, fejest az ágyba, villany leolt, becsukjuk az ajtót és alszanak reggelig. Na, majd meglátjuk a harmadikkal...
Pocak,
Marcinak boldog szülinapot!
Két gyerek: van egy olyan előnye is, hogy ha az egyik "kiakaszt", akkor még ott a másik, s hamarabb múlik a mérgelődés. Kivéve, mikor közösen akasztanak ki
Bendit meg tegnap rá kellett ültetnem a WC-re, mivel ezt látja Zsombitól

S ha kárdezem Zsombortól, hogy kell-e neki WC-re menni, akkor Bendi is kap a pelusához és szalad a WC ajtóhoz
Na, biztos egy csomó mindent kifelejtettem, de már nagyon nyúznak sétáért...