A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Indi: megbeszéltük Apával mégis megcsináltatjuk az autót, mert muszáj, hogy legyen egy járgányunk. ÚGyhogy a közeljövőben csak el tudok menni majd hozzátok Kép

Légy'szi mondd el akkor, hogy hogy kell kusz-kuszt csinálni, mert a dobozra nem ez volt írva. Én egy Pasta Zara márkájút vettem a Kaiserba.
Szóval, mik a lépések, hogy ehető kusz-kuszt csináljunk?? Köszi Kép

Barbi: nekem a mandula nem tett jót a babónak. Hasmenése volt tőle és kicsapta a pofiját is. Ezért aztán el is hanyagoltam az olajos magvakat, és sajna a reggeli kakaómról is le kellett mondani.

Rylie
rylie

TALI, TALI, TALI:
Ma 14.30-kor a Fonyód utcai játszóházban! GYERTEK!!

Kép
Kép
denizsa

Sziasztok, hétvége középszar volt, elkapott valami takonykór, köhögök-prüsszögök, akkora a fejem, mint egy lufi, remélem, tegnap volt a mélypont, és most már csak kifelé jövök Kép Voltam börzén, vettem néhány naggggyon pici dolgot, olyan fura volt Kép

Ma talira inkább nem megyünk, mert nem szeretnék senkire sem ráragasztani semmit Kép

vera (30 Kép)
kisün

Szóval ismét az a szabály hogy nincs szabály Kép Köszönöm a hsz-eket.

Jobbulást Vera!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Sziasztok!

Mi tegnap egész nap kint voltunk Kép Jól ki is merültünk.

Bogárka: nem semmi kispasid van Kép

Moose: nálunk úgy volt, hogy elmondtam, nagyon szeretnék 2 nap után hazajönni a kórházból... Elmondta, hogyha felmerülne a sárgulás vagy a fiúk betegek itthon, akkor nehogy hazajöjjek, de egyébként igen, és a védőnő megadta a mobilszámát, amin azonnal csörgetnem kellett, mikor hazajöttünk, és akkor beosztották, mikor ki jön ki. Így naponta látta valaki Lizát az első napokban. A kórházból meg simán hazaengedtek Kép A papíron valami olyasmi állt, hogy vállalja 48 óra után a pici figyelését vayg valami ilyesmi.

A tegnapi nap nagy élménye: tesómnak nézték Lizát Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Fibi! Mész ma dokihoz?

Moose! Hogy vagy?

Cory! Látod milyen jól nézel ki?!?! Kép

gödibarbi

Szasztok Csajok!

Ma már megint csodás napos idő van, úgyhogy nyomás ki a rétre legelni! Kép

Hol is van ez a Fonyód utca? Mondjuk BKV-vel hogy kell oda menni?

Barbi,
már a pocakosság alatt is figyeld magad, nekem nem volt jó a hagyma, és nagyon nem volt jó a káposzta, ez utóbbi iszonyúan felfújt, persze, hogy csínján bánok vele most a szopi alatt is. De nagyon érdekes, hogy mindenkinél más, csak vannak nagy általánosságok, amikre figyelni kell. Aranyszabály az, hogy mértékkel szabad mindent. Na, most aztán megmondtam a tutit. Kép
fic
ficánka

Fic! Ezen gondolkodtam, hogy vajon ugyanazokra kell-é figyelnem amire mostanság vagy teljesen új dolgok lesznek? Ha jól értem nagyjából marad a mostani?

gödibarbi

Ficánka: nem tudom, honnan mész, de bkv-val: 47-es, 14-es, 114-es busszal Fonyód utcai megálló vagy 7-essel szintén Fonyód utca.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Barbi!
még egy eszembe jutott: gomba. úúúújujujjj hogy ez ilyen puffasztó. (szopi első heteiben)

ancsipancsi

Ancsi! Gomba?!?! Pont tegnap ettem egy jó fincsit belőle! Kép

gödibarbi

Barbi!
de ne vedd kp-nek! nálunk mikor Lencsi megszületett, 1 hét múlva főztünk gombapörit, két fajta gombából. szegény Lencsi bicajozott utána, mint a gép. node ő hasfájós volt rendesen.

ancsipancsi

SziiiiijjjjasztokKép

BarbiKép Nekem nem voltak korábban emésztési nyavalyáim, terhesség alatt kétszer fordult elő, hogy édeskömény-olajjal kellett magam kúrálni: brokkoli volt a bűnös - de se előtte, se azóta nem volt gond belőle, kis halacskámnak pedig most mindentől nehéz a kakilás, sajnos.

RylieKép kuszkusz: forró vízzel (még jobb, ha húslevessel vagy zöldséglével) leöntöd és picit állni hagyod. Vagy ha van otthon egy gőzölő vagy valamiylen sűrű lyukű szuűrő, azt a készülő leves vagy pörkölt fölé állítod, és annak a gőzénél megpuhul(attól függ, milyen étel készül belőle) - mindkét módszert használják az arabok. A kuszkusz akkor jó, ha elég puha, de még harapható textúrájú, finom saláta készülhet belőle olivaolajjal és borecettel és mindenféle friss zöldségekkel és zöldfűszerekkel. Az arabok mentát használnak hozzá, én azt nem bírom megenni, úgyhogy korianderzöldet illetve petrezselymet használok, de jók még: zsálya, kakukkfű és egyéb elérhető zöldfűszerek is.
És de jó, hogy mégis lesz autódKép

Tegnap elmentünk sétálni az unokatesókkal és vittük Dominót is egy baby-bagban, útbaejtettük közben a szavazóhelyiséget is. Kis nyulacskám aranyosan végigaludta az utat, nekem viszont a féloldalas cipeléstől fél óra alatt nagyon megfájdult a derekam, úgyhogy ez a táska nem az igazi... marad a kendő és a kétvállas keresztezett megkötés, úgy tűnik - illetve egy babakocsi is jó lesz majd, ha már végre ideér.

Boldogságos napot sok sétával mindenkinekKép

Jaj de jó, hogy már megint taliztok! De tessék feltenni képeket is rólaKép

indianyo

Sziasztok,
megint olvashatok vissza egy csomót, közben meg megróbálok válaszolgatni is Kép
Pénteken csavarogtunk egyet Bécsben - Apának az ottani irodájukban volt dolga, mi meg addig Schönbrunnban csavarogtunk, s majdnem napszúrást kaptunk, olyan hőség volt. De azért tök jól sikerült kirándulás volt.
Hétvégén meg végre együtt volt a család (március vége óta először...).
Kinéztem a virágvásárba is, összefutottam Ancsival is, s felismertük egymást, annak ellenére, hogy rajtam szép Peking Egyetemes baseball-sapka volt napsütés ellenKép Én csak egyedül kódorogtam ott - a fiúk bealudtak a kocsiban, apjuk elvitte őket gey nagy körre, én meg nem is bántam, hogy olyan tömegben és hőségben nem kell még őket is cipelni, nem élvezték volna. És jól felpakoltam muskátlikból, most már csak az időjárás-jelentést kell figyelni, nehogy legyenek még hajnali fagyokKép

Zuzmo,
aztán írd meg, hogy mi a helyzet!Kép Mi még mindig nem tudjuk, hogy fiú vagy lány, s meglepetésnek is akarjuk tartogatni. Pont azért, mert már van két fiúKép Ugyanis mi mind a ketten fiúkat szerettünk volna, s azt se bánnánk, ha a harmadik is az lenne, de nem akarunk telhetetlenek lenniKép Valószínűleg túl sok hisztis lányt láttunk ismerősöknél, s ez az elején kicsit elbizonytalanított minket a lányoktól, de két báty már csak helyreraknáKép
A dokimat meg nagyon szeretem, mindegyik gyerek az ő segítségével született.

Bogárka,
az a mélcímem működik, ami a profilomban található (legegyszerűbb "copy-paste" módban beírniKép ) Lécci írd meg a címeteket is, mert már nem emlékszem rá!

Altatás témához meg én nem tudok hozzászólni - mindkát srác 2,5-3 hónapos korától végigalussza az éjszakákat. Este nyolc körül szoktak lefeküdni, megvan a forgatókönyv: pancsi, öltözés, elénekeljük az Egyszer egy királyfi..-t (erre Zsombor szokott rá, bármi mással próbálkozunk, a végére ez is kell, Bendi még egyelőre nem rendel mástKép ), aztán jóéjtpuszi, fejest az ágyba, villany leolt, becsukjuk az ajtót és alszanak reggelig. Na, majd meglátjuk a harmadikkal...Kép

Pocak,
Marcinak boldog szülinapot!

Két gyerek: van egy olyan előnye is, hogy ha az egyik "kiakaszt", akkor még ott a másik, s hamarabb múlik a mérgelődés. Kivéve, mikor közösen akasztanak kiKép
Bendit meg tegnap rá kellett ültetnem a WC-re, mivel ezt látja ZsombitólKép S ha kárdezem Zsombortól, hogy kell-e neki WC-re menni, akkor Bendi is kap a pelusához és szalad a WC ajtóhozKép

Na, biztos egy csomó mindent kifelejtettem, de már nagyon nyúznak sétáért...KépKép
soosoo

<font color="0000ff">Klári baba, az egy fogával. Kép
Egy hét egy napja jött ki neki, pont 20 hetesen. Közben készülődik a második is. Anyum azt mondta, hogy ő úgy tudja, hogy akinek korán jött a foga, annak rossz fogai lesznek... Ti hallottatok ilyet? Ugye nincs ilyen összefüggés..?</font>
Kép

KépKépKépKép
proone

Proone!
Kép max több ideje marad romlani a tejfogaknak Kép, de szvsz ez nem tudományosan alátámasztott. olyan ez, mint aki korábban születik, korábban megy el.
nekem különben nem jött korán fogam, és sajna nem túl jó egyik sem. a kis fogacskához gratula!

Soosoo!
én felismertelek, de soványabbnak tűnsz! komolyan! az arcod olyan, mintha fogytál volna. vagy csak a baseball sityek tette??? Kép vagy csak a dög meleg? én ráadásul copfban virítottam, úgyhogy neked se lehetett könnyű dolgod! Kép
nem tennéd meg, hogy leírod az Egyszer egy királyfit??? én is szeretném énekelni!

ancsipancsi

Soosoo!
vagy ez az??
Egyszer egy királyfi
Mit gondolt magában,
Trallala, trallala,
mit gondolt magában?

Lehányta magáról
Királyi ruháját,
Trallala, trallala,
Királyi ruháját.

egyszerűen nem ugrik be a dallama, ill. félek, hogy hibásan. ha jön KÓKUSZKA, bekottázhatná nekem ide Kép (vagy te is, ha tudod! ha nem, akkor énekeld el nekem a bulin!)

ancsipancsi

ajánlom figyelmetekbe:

http://www.olvasnijo.hu/

ancsipancsi

Sziasztok!

Hazajöttünk a hosszú hétvégéről,nagyon jó volt.AZ idő is szuper volt,a gyerekek nagyon élvezték!
Visszaolvasni még nem tudok.Valami érdekesség történt a hétvégén vagy csak a szokásos női csacsogás?Kép

Jucus
20170114224602

JucusKép Isten hozott újra itthonKép

Most Moose-ért aggódunk picit, emrt a doktornénije ijesztgeti a kórházi befekvésselKép De ő meg majd jól nem hagyja magát, ugye MooseKép

Egyébként csak csacsogtunk meg örültünk a szép időnekKép hűűű remélem, nemfelejtettem, el valamit/valakit!!!

És írjál részletes beszámolót, Somáról úgyis olyan kevesen szoktál írniKép

indianyo

Indi: köszi a kusz-kusz segítséget! Még egy utsó kérdés: mennyi vízzel kell felengedni? Mondjuk úgy mint a rizst, hogy éppen ellepje? Vagy az sok? Meg kell pirítani előtte?

Ancsi: ez a honlap írtó szuper! Nekem is van egy csomó nóta amikre csak félig emlékszem, de én ált. hozzáköltök valamit. Jelenleg Kamillának tök mindegy mit énekelek, csak neki szóljon Kép
A királyfisnak nekem se ugrik be a dallama, de én kottát se tudok olvasni, úgyhogy hiába lenne lekottázva az rajtam nem segítene Kép

Proone: helyes ez a fogas kép Kép Én nem hallottam összefüggést a fogak kibújása és romlása közt. Ez úgy tudom inkább örökletes dolog, mármint a fogminőség.

Vasárnap Koppánymonostorban voltunk és megnéztük az erődőt. Nagyon érdekes volt és jól eltelt a nap. Babó nehezen viselte a meleget..remélem nem lesz ez mindig igy, mert akkor nyáron hogy megyünk el bárhová is? Ja és az erőd állapota olyan tipikusan magyaros = rengeteg lehetőség lenne benne, hogy úgy igazán szépen megcsinálják, de a jelenlegi állapota hát...nem túl jó. Ja és persze a rejtett zugokat klotyónak használják a kedves látogatók. Ráadásul nagy dologra! Na ez az európai viselkedés!
Át akartunk menni Komárnoba is, csak nem tudtam, hogy mivel igazoltam volna azt, hogy a bébi a mienk. Tényleg milyen doksi kell ahhoz, hogy ilyen pindúr jöhessen velünk külföldre? Akár EU-s országba akár azon kívűl?

Rylie
rylie

RylieKép Sajnos nem tudok mennyiséget mondani, szerintem nem kell annyi, mint a rizshez, mert ez egy gyorsan puhuló dolog. Én mindig csak érzésre adagolom a főznivalókatKép A csemetének - úgy tudom - útlevél kell - legalábbis repülőzni csak útlevéllel lehet. Enyémnek is lesz majd, ha már egyszer rendben lesznek a papírok. De most mondja sógornőm, hogy Lengyelországba mennek a hétvégén autóval, és nekik is kell az útlevél, úgyhogy nemcsak repülőnél nézik akkor...

indianyo

Barbi,
igen, kb. arra kell figyelni, amire most is, meg persze általában mindenre. Kép volt, hogy semmi baja nem volt Vincsenzónak, amikor napi fél lityó tejet megittam, mostanában viszont nem szereti. ahogy azt sem, ha csokit eszem. de azért nem hagyom ki teljesen ezeket (sem), csak keveset fogyasztok. ez amit írtam, mindent lehet mértékkel, és persze egy-egy dolgot el kell felejteni sajna, mint nekem a káposztát. vannak olyan babók, akik mellett mindent ehetsz, és vannak, akik hasfájósak, szóval tőlük is függ, remélem a tiédnek nem lesz pocak-gondja! az biztos, hogy amíg egész picike, jobban kell vigyázni, de amit megkívánsz, azt meg kell enni. Kép

Cory,
köszi a felhomályosítást Kép, én a pesti oldalon lakom a Petőfi hídhoz közel, most a hetes látszik a legjobbnak. bár ilyen jó időben nem sok kedvem van bent punnyadni egy játszóházban, csak persze a jó társaság csábít ... meglátjuk.

Rylie,
igen, útlevél kell, mi már csináltattunk is Vincsenzónak. két évre adják, mindkét szülő kell hozzá.

Indi,
hogy haladsz a szopival? próbálod mellre tenni a kismukit?
fic
ficánka

Rylie! Kép
én így emléxem, most furulyáztam le Kép

dó dó dó dó dó szó, (ez a dallam)
ti ti ti ti tá tá (ez a ritmus)

mi mi mi mi mi dó
ti ti ti ti tá tá

ré ré ré szó szó szó----> de ez totál rossz
ti ti ti ti ti ti

szó szó lá ti dó dó
ti ti ti ti tá tá

lehet, hogy ez absz nem annak a dallama. várjuk Sooso megfejtését.

ancsipancsi

Szia Lányok!

Mi már túl vagyunk egy 2 órás játszótéri murin úgyhogy Lillus durmolKép Ha minden jól megy fél 4 körül mi is ott tudunk lenni a játszóházbaKép

Denizsa, most olvastam csak, hogy írtad a börzés fuvart. Bocs, hogy nem reagáltam, de nem olvastam babanetet. Voltunk kint egyébként, de csak Manókával mentünk gyerek nélkül és elég korán. Már 9-kor ott voltunk. Én mindent tudtam venni, amit akartam átmeneti kabátot, ruhácskát, nadrágot.Kép

Egyébként a hétvégénk jól sikerült. Apa meggyógyult és mi nem kaptuk el. Gyorsan lekopogomKép Sétáltunk a Dunánál, voltunk állatkertben, meg játszón. Egyébként én arra konklúdáltam, hogy Lilla ugyan 20hónapos, de még azért az állatkert túl sok neki, nem bír annyi állatot "befogadni". Szerintem neki már az is nagy élmény volt magában, hogy lehetett almával elefántot etetniKép Egyébként jó sokan voltak, majd 20 percet álltunk sorba csak a jegyért.

Úr Isten ennyire elszállt az idő, hogy Mosse mindjárt szül? Döbbenet.

Én Bogárka talijára arra gondoltam, hogy valami salit vinnék, gondolván a kilókraKép persze szívesen megcsinálom a répatortámat is ha valakit az is érdekelKép
beetrix

Rylie,
sajna, kell az útlevél!! ÉS a két szülő, h kiválthasd!!! 14 éves korig kell az útilapu!!!Kép

Juc,
csak csacsogás!!!Kép Mesélj, milyen volt!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!

Játszóba ki jön ma???
Lehet, hogy eljutunk, bár Timi még durmol!

ILdi
ildi76

FicKép Akkor mi jó közel lakunk egymáshoz, lassan kell egy talit errefelé is szervezni, tekintettel a nagyszámú dél-pesti és még annál is délebbi népekre! VAlami jó kis parkot vagy játszóteret kellene találni, azrét a benti talik tényleg nem annyira klasszak már ebben az időben...
Szopi nem megy, és sajnos a tej is már csak 5 csepp naponta Kép (pedig még mindig háromszor egy órát küzdök)... de holnap majd Sarlai doktornő remélhetőleg megmondja a frankót Kép

AncsiKép a ritmus ugyanaz azáltalam ismertben is, a szolmizálás az én változatomban más egy kicsit:

ti ti ti ti tá tá
DO DO DO RE DO SZO
ti ti ti ti tá tá
SZO SZO SZO FÁ MI RÉ (EGY OKTÁVVAL FEJJEBB)
ti ti ti ti ti ti
DO DO DO RE RE RE (EREDETI OKTÁV)
ti ti ti ti tá tá
DO TI LÁ TI DO DO

De simán lehet több változat is egyébként, ez mégiscsak egy népdalKép Ja, és kétféle refrént is ismerek: hihihi és trallalaKép

Ha esetleg eljutunk a Fakopáncs boltba holnap, akakor veszek egy C-furulyát én is -a régim kölcsönbe adódott és soha nem kapom már onnan visszaKép Nem mintha furulyán nagyon ász lennék... de szeretnék az lenniKép Úgyhogy AncsiKép Majd csapunk egy nagy zenélést és jól bevesszük Jucus gyerkeit, ők már úgyis lelepleződtek a furulyás fényképükönKép

indianyo

Sziasztok!

Előbbi írásom elveszett.Kép

Megyünk mi is játszóházba, ha a kisasszony egyszer felébred.Kép

Tegnap első felindulásból kimentünk Surányba az unokatesókhoz. Nagyot sétáltunk, megnéztük a mi nyaralónkat is, hogy rendben átvészelte-e a telet, aztán elsétáltunk a Dunához is, ahol megcsodáltuk, hogy milyen magasan állt a víz. És utána még fagyizni is voltunk. Nőm lazán eleszi előlem a sütit.Kép

Indi, Fakopáncs? Baross u-iba jönnétek?
zanza

Sziasztok,

Újra jelentkezem, egy kicsit eltűntem, mert tele vagyok sulis dolgokkal, házi dogák, szakdolgozat, jogi vizsga... stb.
Viszont az embert mindig feldobják az uh-s dolgok. Képzeljétek, már a 12 hétben vagyok és most már mindenét rendesen láttam :-))) A kis lábait, kezeit, a noziját... Hihetetlen:-))))) Egyébként most Urbán Márta vizsgált és nagyon szimpinek tűnt, kedvesen, türelmesen végig mutogatott mindent.
Még egy-két dolgot azért nem tudok értelmezni, nincs tippetek arra, hogy a BPD minek a rövidítése? Meg veletek is aláírattak a leleten egy olyan szöveget, hogy tudomásul veszem, hogy az uh-val nem lehet minden rendellenességet kiszűrni blabla...
Ez a dolog egy kicsit megijesztett és a nődokihoz csak jövő hét szerdán megyek. Szerintetek???

Kép Kép
curse

Furulyázosók!

Én alt és szopránon is nyomtam de mostanra kaki a tudásom.

Indi!

Fakopáncsban szereztem ritmushangszereket dedeknek és annyira jók vagyunk ,hogy csak na!Dominónak is vegyél valami cuccostKép

Moose!

Mit akar dokinéni?Mi nem tetszik neki?Na most jól visszaolvasok akkor amig a családom kipiheni a hétvégétKép

Kép
KépnapfürdőKép
20170114224602

ZanzaKép Igen, drága Votiv holnap elszállítmányoz bennünket a nyóckeri önkormányhoz utána pedig az István Kórházba. kettő között esetleg a Fakopáncsba... arra járnál te is? Tudom, közel laksz, jó lenne látni, Isti biztos nagyon örülne RékánakKép

indianyo

Curse!

BPD:fejkörfogat
De itt:http://www.babaszoba.hu/topics/9month/help
meg itt is:http://www.inetcom.hu/andrea/babasmamas/adatok.htm
megtalálsz sok minden más rövidítést is.

Az aláíratás meg megint a dokiknak egy bebiztosítás arra az esetre ha nem vesznek észre valamit és születéskor ez jelentkezik a babánál.

Jucus
20170114224602

JucKép
Mondom én, hogy zenekart alakítsunkKép De jó képeket raktál felKép

CurseKép Ez a papíraláírósdi új dolog a Bártfaiban, utolsót már nekem is alá kellett írni. Szerintem ne aggódj miatta túlzottanKép

indianyo

Jucus, Indi
Nagyon köszi, megnyugtattatok!

Curse

Kép Kép
curse

Sziasztok Lyányok!

Ancsi,
szolmizálni saja nem tudok, a furulyámat meg nem találom (azon el tudnám fújni, aztán úgy már kottázás is menne). Szerintem egyébként van több változat is, mivel mi a Kolompos együttest hallgatjuk, az ő előadásukban használt dallamot meg szöveget énekeljük. De majd talin összehozzukKép

Curse,
ne aggódj, ez a szöveg mostanában került az uhu lelet végére, eddig nem volt (még februárban sem). Valószínűleg ISO, vagy EU vagy akármi követelménye, vagy mert esetleg valaki pert indított, vagy valami ilyesmi oka lehet. Az UH tényleg nem tud mindent 100%-osan kiszűrni, viszont még az is lehet, hogy olyan miatt is elküldenek további vizsgálatokra, amiből a későbbiekben semmi gond nem lesz. Most aztán jól megnyugtattalak, mi? Kép Szóval a lényeg: ha azt mondják, minden rendben, akkor örülj neki, s ne aggódj nem létező dolgokonKép

Mindenkinek,
Én most két hétre valószínűleg eltűnök, nagyon tanulnom kell a vizsgámra. Bogárka talira azért készülünk, ha azzal kapcsolatban van új info, lécci emilben írjátok meg. Meg ha valakinek sürgős kérdése lenne hozzám, akkor is emilben vagyok megtalálhatóKép

Legyetek jók!

Kata
soosoo

Köszi az útleveles infókat. Mondtam én Apának, hogy nem elég, hogy hasonlít rá Kép

Ancsi, Indi
Ti ilyen pengék vagytok szolmizálásba???Én szép sorban el tudom énekelni, hogy dó ré mi fá stb de ha a sorrend egy picit is meg van kavarva akkor már nem megy Kép mert mindig újból kell kezdenem fejben és mire elérek a megfelelő hangig addigra elfelejtem a többit Kép Szóval nekem ezt hallani kell(ene), én olyan audovizuális típus vagyok Kép

Indi: lesz ami lesz akkor a maradék kusz-kuszt leforrázom egy fele annyi mennyiségű vízzel. végülis a szétfőttet is megettük Kép

Curse:
Jé, ilyen papír van már a Bártfaiba?? Nekem még nem vót januárba. De szerintem se parázz, csak magát óvja a kórház az esetleges perektől..

Kérdés:
Ilyen napsütésben kenitek valamivel a babó pofiját? Mert Kamillának vasárnap is úgy megkapta a nap az arcocskáját, piros is lett. De úgy tudom, hogy sima babanaptejet nem lehet még rá kenni, mert még nagyon picike. Tudtok erről valamit?

Rylie
rylie

Ja és jó játszózást aki odafelé tart! Majd ha lesz valami kültéri játszózás akkor majd már oda mi is csatlakoznánk. Bár Kamilla még nem tud hintázni vagy homokozni, de legalább tud "beszélgetni" a gyerkőcökkel Kép

R
rylie

Sziasztok!
Mi is hazajöttünk.

Proone! Klári baba nagyon édes az 1 fogacskájával. Hülyeség, hogy akinek hamarabb jön ki a foga, hamarabb romlik el, ez csak a génektől és a táplálkozástól függ. Mit számít az a + pár hónap, amennyivel korábban kibújt, mint másnak. Ennyi erővel az első fogaknak kellene hamarabb kilukadniuk, mivel azok hónapokkal hamarabb kibújtak.

Jucus! Min röhögnek ennyire a gyerekeid? Annyira aranyosak.

Gödibarbi! Nekem Gréti a kígyóuborkát nem bírta és a müzlit (azt a hagyományos, igazi müzlit, valószínűleg a különböző gabonaféleségekmiatt). Minden mást ehettem, és sajnos ettem is. Kép

Rylie! Útlevél kell minden országba, eu-ba is, mert a gyerekeknek ugye nincs még személyijük. De pár nap alatt megcsinálják, csak személyesen be kell menni mindkét szülőnek az okmányirodába. 1500 ft, 2 évig érvényes.

KépKép
KépKép
lindicita

Itt egy barna hajas, szerelmetes kép:
Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi!

Ezek a kölkök mindig röhögnekKép
Nem tudom pontosan,hogy itt éppen min.Valszeg a szüleikenKép

Juc
20170114224602

Apukám ilyen bringával várta az unokáját:
Kép
Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Juc! Ja, akkor már értem, hogy miért is ér fülig a szájuk Kép

KépKép
KépKép
lindicita

<font color="0000ff">Ancsi!
Rylie!
Lindi!
Köszi szépen a választ! Kép

Az Egyszer egy királyfi...-t szolmizálgatjátok? Kép Nekem még megvan az ált. iskolai énekkönyvem, na meg tanítónéni is vagyok. Kép</font>

KépKépKépKép
proone

ProoneKép Csodaédes egyfogú leányod van! Ja, hát akkro elő az iskolai megoldással (lehet, hogy az egy harmadik féle leszKép)

RylieKép Én is tanítónéni vagyok, meg énekelgetek is (illetve -tem, míg nem indultam el IndiábaKép ) Nem nagy kunszt ám! A furulyálás azért már nem megy, jól elfelejtettem, azt gyakorolni kell, szolmizálást nem felejti el az embör lánya.

LindiKép Barnahajúan is nagyon szép vagy - lánykádról is csak hasonképpen tudok nyilatkozniKép

indianyo

Sziasztok!

Bocsánat, hogy offolok egy kicsit. Igazából segítséget szeretnék kérni a Tesómnak. Õ Érden él és évek óta van nőgyógyászati problémája, helyi sztk-s dokihoz jár. Szeretne váltani és a Szt. Imre közel lenne neki.

Ha tudtok segíteni, nagyon megköszönöm! Olyan doki (akár magán-) elérhetősége kéne, aki onkológus is. A tippeket privát üzenetben várom (aagassi@freemail.hu). Köszi: Andi Bajáról
Vendég

Sziasztok!

Végül nem jutottunk el játszóházba, itt bandáztunk a környéken. Meséljetek, milyen volt?!

Nem tudok sokat írni, mert Vincsenzó itt nyervog mellettem. Ma csak egyszer aludt, és már nagyon elfáradt, úgyhogy megyünk pancsizni, aztán szunya. Kép

Indi,
semmi baj nincs akkor sem, ha végül nem sikerül a szopi, hisz nagyon szuper tápiókat lehet már kapni, korszerűek, professzionálisak. Persze én utolsó percig drukkolok, hátha. Kép Persze, jó lenne összehozni minitalit a délieknek, gondolkodom játszó-ügyben! Kép

Lindi,
barna hajjal is nagyon csini vagy! Kép és ez a bicó, hááááááát, nem semmi! látszik a képeken, hogy Gréti hogy élvezi! Kép

cuppantás,
fic
ficánka

Hello Csajok!
Na, látom ma szépen mindenki kint volt a szabadban, nem tartott sokáig a visszaolvasás Kép

Juc!
Jééé, csak nem VG? Kép Vagy írtad hogy hová mentek, csak én nem figyeltem? Kép

Lindi!
Nem semmi a járgány!!! Kép És csak nem ezzel furikáztatok erre ma 5 és 6 között??? Kép Bocs, de már csak most este láttam, hogy hívtál, mert a telóm bent lógott a töltőn...és gondolom csöngettetek is, csak mi meg kint lógtunk a homokozóban, így nem hallottuk meg...de utólag visszagondolva hallottunk egyszer babahangokat kintről, talán P. még meg is kérdezte, hogy ki az, de én annyira el voltam mélyülve a homoktorta készítésben, hogy eszembe se jutott, hogy esetleg Ti...Még szoknom kell a gondolatot, hogy itt laktok a közelben Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Juc!
A gyekőcök irtó helyesek Kép Milyen nagylány már Pannikó is Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Juc!
Soma mekkora méreteket hord? Mert egy 110-es drapp/vajszínű elegáns kisfiúnacira lenne szükségem júniusban egy napra Kép...Vagy esetleg nincs tipped, hogy hol lehetne ilyet beszerezni?
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?