A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Szívesen beszerzek másnak is fafurulyát ma, ha van rá érdeklődés: int4erneten 12-ig, teleofnon 2-ig fel tudok venni megrendeléseket kábé 1000 pízbe kerül (a Yamahának nemszeretem a sipítós hangját)

JucKép A te furulyaiskolád érdekelne engem...

Nekem van 5 lyukú pentaton és 6 lyukú pásztorfurulyám - utóbbin nemigen tudok játszani, előbbin pedig más technikával kell, mint a hagyományos C-furulyán. Alton pedig csak szeretnék játszaniKép
ÉS én is mindenféle kórusban nyomtam és hegedültem is Kép

indianyo

A lyme-ellen nincs oltás, de miután 2 éve nyáron a Margitszigeten sikerült begyűjtenem egy lyme-os kullancsot, fiúkat azonnal oltattam, mert a lyme legalább gyógyítható.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Juc,
kösz!!! Azt hittem, februárban kell adatni az elsőt, és ha ez kimaradt, akkor már csak a köv. évben lehet. Hogy honnan szedek ilyeneket..?
Mindenesetre ma megyünk a bölcsi nyíltnapjára, ami a doki-védőnéni szomszédságában van, úgyhogy beugrunk oda is. Na, most jobban érzem magam. Kép Komolyan köszi!
neet
neet

Sziasztok,

Den: köszi a játszóház megszervezését. Mi is jól érezetük magunkat. Minden baba és mama nagyon helyes volt. Kókusz két picikéje annyira édesen aludt, teljesen egyformán.

Fanni itt alszik az ölemben, igy csak fél kézzel pötyörészek...

Fibi: köszi a bókot... persze el tudom vinni.. Ja és a linket is köszi. Lehet mi is rontjuk az esélyeidet, bááááááááár nekem semmi igazolásom nincs, hogy gyeden vagyok, az oepnél meg nem akarok sorban állni, főleg, hogy már eléggé vége lehet az akciónak. Szóval mi esélytelenek vagyunk, de azért hátha. :-)

Barbi: akkor holnap....

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Rylie,
Hajam nekem is hullott, akkor kezdte, amikor Bálintom 3 hós volt, és kb 2-3 hónapig tartott, most már vannak "kicsi hajaim" Kép Szóval majd Neked is abbamarad, ne aggódj!

Játszóházazás nekünk is tuti volt, tök jó, hogy ilyen sokan voltunk Kép

Zanza,
Cukrászdákat felderítem Kép Tádét mégegyszer köszi! Elnyerte a család tetszését Kép

Fibi,
Én is rossz menüpont alatt néztem a pályázatot, de most már megtaláltam a "Gondtalan pihenést", megpróbáljuk mi is, veszteni nem veszthetünk semmit, max. postaktg-et. Köszi a tippet Kép
Akkor jövőhéten Ti is jöttök szerdán? Lehet, hogy oda kéne szólni, hogy megyünk még többen? És aztán hozzánk is jöttök? Ha nem kell a muffinom, akkor nem sütök Kép de akkor mit szeretnél?

Ildi,
Tök jó, hogy tudtunk végre talizni, még ha röviden is Kép

Kép
Kép
denizsa

Ancsi! Indi! Fic! Zuz! Nagyon köszönöm mindenki hozzászólását a szopisétkezéshez!!! Kép

Micsoda zenei társulat!!!Én énekelni tanultam, de azt inkább nem bocsátanám a band szolgálatára Kép

Lindicita! Nagyon édesek vagytok képen Kép és az a bringa?!?!? Õ a legmenőbb csaj a környéketeken, ugyii?

Proone! Az egyfogas kép halálos Kép

Indi! Írj hogy ma mit okosodtál a dokinőnél!!!

Moose! Hogy vagy? Kártyapartynkat kitűzzük Kép?

Johi! Igen holnap Kép

Fibi! Méltem pár sort. Holnapról is kérdeztem

Ahogy olvasom akkor mindegy is hogy milyen légyriasztót használsz gyerek mellett? Nálunk általában inkább a szúnyog a bosszantó.

Mióta állapotos vagyok nem hullik a hajam! Kép Előtte - ugyan nem csomókban - , de sokalltam néha.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Denizsa!
nekem a GYED bankszámlára jön. milyen igazolást tudok nekik benyújtani? egy bankszla másolatot?
és ha nyerünk, de valami oknál fogva nem tudunk elmenni, akkor az önrészem ugrott? vagy azt csak akció esetén kell kifizetni?

ancsipancsi

jól látom, hogy üzemanyagra is fel lehet használni az üdülési csekket??????????

ancsipancsi

Magam alatt vagyok, mostmar az sem erdekel, ha bevisznek a Hba...
moose

Mooooooooooooose! No ne légy ilyen Kép Gyere írd ki magadból Kép

gödibarbi

Johi, Oepnél igazolásért nem kellett sorbanállni, betelefonáltam, kinyomtatták az igazolást, és el kellett csak hozni, személyesen/ meghatalmazott útjánKép csináld te is így!Kép

Neet, mindjárt előbányászom, 1-2 hete volt 1 nagy cikk a lapunkban erről a kullancs-oltásról, és abban olvastam, h van gyorsított oltási rend is! és bár nem szeressem az oltásokat (még a 15 hóson se vagyunk túl...) de ezen a kullancsoson én is gondolkodomKép

ahogy Ildi, Jucus és Cory is írták, az oltás a kullancs által terjesztett agyhártyagyulladás ellen véd (ilyen volt a Monspart Sarolta tájfutónak, aki újra kellett tanulnia beszélni meg járni isKép, sőt, az is csoda, hogy végül egész jól felépültKép)
a Lyme-kórt pedig antibiotikummal pár hetes kúrával lehet gyógyítani, bár ettől is mentsen meg minket az ég

sajnos a Mo.-i kullancsok (főleg a Dunántúl, Alpokalja, Õrség, Kis-Balaton stb) nagyon erősen fertőzöttek (lyme-mal és encephalitissel), az árvíz miatt meg 10x annyi van, mint tavaly, brrrKép
közben megtaláltam:
http://www.vasarnapihirek.hu/archive.php?id=619&page=16
alul középen: A tavasszal kezdődik a kullancsszezon című cikkKép
és azért is tanulságos, mert leírják, hogy kell eltávolítani a kullacsot, mert nálunk ebből mindig balhé volt, anyám fogkrémet akart rákenni, apám kitépni, akkor beleszakadt a feje stbstbKépKép

mindenkinek szép napotKép legalább olyan szépet, mint a tegnapi!

és tegnap du. Piruséknál voltunk, és Szabi édes kis mosolygós bébi, és tényleg súlyos egyéniség!Kép Zsoma pedig igazi nagyfiú, és szépen játszott Istivel! a kedvencem az volt, hogy Isti elbotlott és lehuppant a fűbe, mire Zsoma komoly arccal rámnézett: "Ez meg mi volt?"KépKépKép

és Isti megkóstolta a homokot isKépKép aztán sírva fakadt, szerintem többet nem eszikKép és lesültünk, jól elfáradtuk, Isti a vacsoránál feküdt az etetőbenKép aztán zuhanyozott, és alig bírtam felöltöztetni pizsibe, na nem mert nagyon ellenkezett, hanem tiszta rongybaba voltKép mikor leraktam este fél8-kor, már laposakat pislogott, és azóta se kelt fel!!Kép

votiv 8)
votiv

MOOSE!
MI A BAJ?

ancsipancsi

Moose!

DE why?

Üdülésicsekk:én már januárban beadtam és nem kaptam meg.Mindenféleképpen ajánlva adjátok fel,mert így van nyoma.Én nem ezt tettemKép

Ancsi!

Igen,lehet tankolni is belőle és elég sokáig fel lehet használni.ÉS bankszámlakivonat jó nekik.
És ha megkapod akkor előbb küldenek egy csekket 10.000-ről amit be kell fizetned záros határidőn belül és ezután kapod csak meg a csekket.

Juc
20170114224602

csatlakozom, Moose, mi baj?

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Juc!

Remélem tudunk menni Bogárkáékhoz! Attól függ, hogy párom szabad lesz-e és tud-e segíteni tömegközlekedni!

És mennyi mani ez a kullancsoltás?

Neet!

Képzeld voltam Timit beiratni bölcsibe! Januárra várólistán vagyunk! Jó mi?Kép
De nekem pont fordítva mondták, mint ahogy Te írtad...hogy nem jó úgy, ha csak egy héten 2-3 napot viszem, se a gyereknek, se a bölcsinek! Viszont úgy vihetem, ha délutánra megyek dolgozni, hogy déltől estig lesz ott! Ezek szerint bölcsije válogatja!

Recca!

Írok mélt!

ILdi
ildi76

TALISOK!!!!!

Lencsinek tegnap óta 38.5 fokos láza van , a doki este azt mondta, hogy vírusos torokgyULLADÁS AMI 2 HÉTIG LAPPANG szóval a talin szedtük össze! Azért szólok mindenkinek hogy ha ilyenn hirtelen láz lép fel azonnal menjetek el orvoshoz!! 3 napig tart

lábadozunk

Kókusz
kókuszdió

Jucus!
várlak ám Kép, ill. a hívásod. és nem adod be újra a pályázatot?

ancsipancsi

Ancsi!

Nem adom be,mert lusta vagyok bemászni melóhelyemre,de lehet,hogy mégis?Nem tudom,olyan bizonytalan vagyokKépAnnyira elment a kedvem tőle mert kakamatyik.

Juc
20170114224602

áááááááááááá Kép)
bántottak, vagy mi?
én meg itt hitegetem Henikét már reggel óta. ezzel kábítom Kép

ancsipancsi

Ancsi!

Lassan indulunk csak még "főzők"Képvároma futárt.

Jucus
20170114224602

Jó reggelt mindenkinek!

Moose! Mi fáj? Gyere mesélj!

KépKép
KépKép
lindicita

Juc!
csak nem mégis?
Lencsi k. álmos. szerinted elmenjek sétálni 1-1,5 órát és közben tudunk összefutni? vagy a futár kiszámíthatatlan?

ancsipancsi

Csajok!
Mennyi most a max. gyed? (bruttó) Jól emlékszem, hogy 87 ezer ft?

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!

Gyors bekukk, mert el vagyok havazva. De lenne egy kérdésem. Bendit vinnem kell az Ortopédiai Klinikára, Karolina utcába. És telefonban azt mondták, hogy nem kell időpontot kérni. Ez tényleg így van? Nektek sem kellett időpont amikor csípőszűrésre mentetek?

Amúgy azért kell vinnem, mert kicsit görbén állnak a lábai Kép valószínűleg azért, mert már 15 kg. Remélem ez csak átmeneti dolog, vagy helyrehozható.

Azt még megírom, hogy a KRESZ vizsgán átmentem!!! Kép Kép csak 4 hibám volt, meg az elsősegélynyújtó vizsgán is átmentem, ott is elég aggresszíven kérdeztek, de azért valahogy sikerült megmondanom a válaszokat Kép.

Május 2-án lesz Polgárjog vizsgám az egyetemen. Ha akkor ez a vizsga sikerül, akkor megyek a talira, ha nem, akkor sajna nem tudok menni, mert akkor készülnöm kell az UV-ra. Úgyhogy drukkoljatok! A rossz hír az, hogy elég valószínűtlen, hogy elsőre átmenjek Kép, de azért reménykedjünk. Kép Addig is minden jót, puszi.

ruz
ruzicsky

Lindicita: igen, jól emlékszel! Bruttó 87500Ft.

Moose: mi baj?

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Kokusz,
jaaaajKép jobbulást!

Johi,
okés, akkor rendelek mélbenKép

Deni,
igen, szeretnénk menni, csak tudod, nálunk utso pill-ban szokott kiderülni, hogy Zsoló be tud e vinni, van e tárgyalása reggel, stb. Igen, lehet h akkor oda kéne szolni, nekem is felirta a nö a teloszámot. Elözö nap elég bejelentkezni?
Sütijeidet mindet imádom!!!!!!!KépKép Csak azért irtam, hogy MIATTAM tényleg ne állj neki este dolgozni!!!Kép Ha legközelebb én viszek Hozzátok, az ugy jo?Kép Akkor kibirod, hogy ne készülj ennyit?Kép Fantasztikus vendégláto vagy, de mindig zavarba hozolKép

KépKép
fibi

Lindi,
akkor megirod az elado ház tel.számát majd? kösziKép

KépKép
fibi

Fibi! Olyan lyukas az agyam: 30/423-7238

KépKép
KépKép
lindicita

Cory! Köszi.
Akkor 2500 ft miatt nem leszek konkurenciátok az üdülésben Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi,
kösziKép mi az utca neve pontosan?Kép
én már gyesen vagyok, de lehet hogy már igy is lekéstem az üdülési csekkkkkkelKép

KépKép
fibi

Den!
Ha Fibit ennyire zavarja, hogy ilyen klasz háziasszony vagy, akkor máskor hozd el a talira a sütit, mi nem fogunk reklamálniKép, és akkor Zanzának sem kell cukrászdát keresnieKép

Moose!Kép Ez így nem ér! Most aggódjuk halálra magunkat? Mi van? Be kell menned a kórházba? Vagy megint emésztési problémák? Vagy miiiiiiii????????

Kép
Kép
zuzmo1

Kókusz!KépKépKép
Akkor most 2 hétig ne menjünk közösségbe???
Remélem, hamar meggyógyultok!

Kép
Kép
zuzmo1

Fibi! Nem tudom, melyik utcához tartozik, vagy Fenyőpinty utca vagy Kékcinke, mert pont a sarkon van, de az, amelyik eladó, a Fenyőpinty utcára néz.

KépKép
KépKép
lindicita

Fibi! Lehet, hogy nem Fenyőpinty, hanem Fenyőrigó, most már tényleg nem tudom. Madár, madár. Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Ancsi Kép
Juc már válaszolt is helyettem, ahogy olvastam Kép Én is bankszámlakivonatot fogok fénymásolni, meg még az Magyar Államkincstár határozatát is hozzámásolom nekik, amit a gyes kiutalásáról küldtek, sztem ennyi már elég kell legyen.

Ruz Kép
Kresz-vizsgádhoz gratula Kép Az ort. vizsg.-ra tényleg nem kell időpontot kérni, mi legalábbis nem kértünk, csak a megadott időben mentük, ott kell bejelentkezni és várni, amíg szólítanak. Előkerestem a papírost, azon az áll, hogy előjegyzés nincs és a rendelési idő H-CS 10-13h, csípőszűrés H és K, de van itt tel.szám is:466-6611 /141 Ha gondolod kérdezd meg!

Moose Kép
Ne ijesztgess minket!! Szóval mi a gond?

Kókusz Kép
Bulást Nektek++++

Zuz Kép
Okés, legközelebb viszek vmi finomat! Csak nem tudom mit szólnak majd a nénikék, ha nekilátunk sütit enni... De majd adunk nekik is Kép

Fibi Kép
Nekem szólhatsz előtte is, nekik nem tudom. Sztem amint kiderül, felhívhatod őket, ha nem veszik fel, nekem megvan az egyikük mobilszáma is, ha kell, átküldöm mélben! A sütik miatt ne aggódj, imádok sütni, főleg ha van rá időm Kép És különben is, Te is mindig hozol vmit, hiába mondom, hogy ne, úgyhogy kvittek vagyunk Kép Kép

Kép
Kép
denizsa

Miért jó ez az üdülési csekk??? Valaki össze tudja foglalni nagy vonalakban?

Kép
Kép
zuzmo1

Deni,
jo, de én aztat a bótban vettemKép Nem tudok sütniKép Kép Viszont ma olyan bolognai makaronit föztem, hogy Kép

Zuz,
azért jo a csekk, mert befizetsz 10 rugot, és ök adnak 30-at, igy egy 40et érö üdülési csekk a Tiéd, és pl Berekfürdön is felhasználhatoKép Amennyiben gyesen/gyeden vagy, és havi brutto 80 alatti a pénzed.

KépKép
fibi

Lindi,
lényeg hogy madár legyen Kép

Zuz, de engem nem zavar, hogy Deni jo háziasszony, csak zavarBA hoz, hogy miattam süt, az máásKép

KépKép
fibi

Fibi! majd jövőidőben érdekelne, hogy csak az egyikünk fizuját nézik az üdülési csekknél?

gödibarbi

Köszönjük

Zuz

Bár nem vagyok orvos de ha nem isznak egymás üvegéből és nem nyalják össze egymás kanalát akkor nem is fertőződhetnek meg. A bölcsos közeg nekem nagyon tisztának tünt, bár ki tudja előző nap milyen gyerköcök uralták a terepet.

mennem kell
kókuszdió

csajok,
próbáltam hívni moose-t és ki van kapcsolva és ez a tény nem nyugtat megKépvki tud mit róla???????én még pénteken hosszasan beszéltem vele telón és és és és nagyon aggódom érte mert...........na jó,ez már egy másik meseKép

kókuszka,
jobbulást nektekKép

és most mennem kell de remélem b alszik du és jövök visszaKép
Vendég

gigi! reméljük csak magányra vágyik...

gödibarbi

Ildi,
Esztert beírattam ma! Kép
Említették, hogy nem túl nagy ötlet hol vinni, hol nem, de sztem Esztert abszolút nem zavarná, most is 2naponta viszem ide-oda-amoda... és ha én heti 2 (fél)napot vagyok suliban, miért legyen ő másik 3at is nélkülem?? Persze, jó a rutin meg a megszokás, stb, de sztem az is megszokható, hogy pl h-k viszem, sz-cs-p nem. Ez persze órarendfüggő lesz... mindenesetre megoldható.

A bölcsi nagyon szuper, egymillió játék van, és nem azok a modern zenélő vijjogós micsodák, hanem élethű kalács/krumpli/stb-másolat, egy csomó háztartási cucc (mosógép, sütő, vasaló, stb), és persze babák, labdák, stb.
ÉS: nem nekem kell vinni ágyneműt meg wcpapírt meg gyümölcsöt ebéd utánra. A peluson, popsitörlőn, krémen kívül csak egy kis tisztasági csomag kell (szappan, szalvéta, stb), semmi más.
ÉS nem erőltetik a szobatisztaságot 3 év alatt. Egyáltalán semmit nem erőltetnek, de azért vannak korlátok, amikhez a gyerekek alkalmazkodnak, szívesen, és hamar megszokják az egész napirendet. Kép
Eszter lesmárolt egy kisfiút, a többiek elmenekültek. Kép
Alíg bírtam elhozni, maradt volna játszani.
És azok a miniatűr asztalok meg székek... zabálnivaló. Kép

Üd csekk: csak aki igényli, annak kell papírokat bemutatni, ha a párod milliomos, te meg csóró, akkor a te nevedre kell kérni. Asszem a csal.pótlékkal mi is lecsúszunk a buliról. Kép Mert azt az én fizumhoz csapják hozzá.

Oltás asszem 4000 ft per darab, ugye Juc?
neet
neet

Neet! köszi. aki milliomos az ne is igényeljen ilyet! szerintem Kép

Jó, hogy Eszti így élvezi a bölcsit, bár lehet hogy a smaci kicsit korai Kép

gödibarbi

juc,
neked akartam még meg nem tom kinek a bárányhimlő elleni oltással kapcsoltaban...vkinek írtad hogy 5 évig véd.én úgy tudom ez NEM IGAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!baranyhimlo.hu-n is többször cáfolják a nem tudni honnann felröppent hírt és nekem is azt mondta a gyerekdokink mikor oltott hogy nekem már öregkoromig védettséget adKépKépKép

kullancs ellenin filózom én is de apa azt mondta még ráérünk.......kaphat kullancsot a kertben is??????????????????????
Vendég

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy tudtok valami infot.
Dr.Bardóczy Zsoltról? Tudomásom szerint a MoM Parkban rendel.

Köszi.
lambada

Neet!

Én be se néztem a bölcsibe, ahol a gyerekek vannak! Mivel ez az 1 van a környéken, hiába is akarnék válogatni!
Oltásinfót köszi! Nagyon filózom, hogy beadatom Timinek, de félek, hogy sok lesz! 2 hónapja kapta a meningococcus oltást, most meg az MMR kellene megkapnia! És akkor még adassam be neki ezt is??? Á...még meglátom!

Kókusz!

Jobbulást Lencsinek!Kép Azthiszem pont vele csókolózott Timi a talin, azért hátha nem kaptuk el!Kép

ILdi
ildi76

Lambada!
igen, ő az én dokim. 1-8874333 a szám, amin be tudsz hozzá jelentkezni. a MOM Park földszintjén van a Medimom, ahol többek közt ő is rendel. nekem nagyon bevált, jobbat nem is képzelhetne az ember magának, de sajna éppen nyaralt, mikor szültem, úgyhogy szülési tapasztalataim nincsenek nála. viszont remélem 2008-ban lesznek ;-)

ancsipancsi

Neet!

Oltás 1140Ft/db.

Gigi!

évet virológusmókus doktornéni mondta a saját szájával a TV-ben amikor arról beszélt,hogy manapság már nem csak egy kis kakamatyi gyerekbetegség a bhimlő amin jó átesni.
És Te meg már mindjárt nyögdíjas korú leszel,biztos ezért mondta neked a dokibácsiKép
De én se nem vagyok doki se nem vagyok bárányhimlő oltás készítő ezért elhittem amit néni mondott.Kép
20170114224602

Fibi!
nektek bevált végül a Lurdys Okmányiroda? mert én ma voltam a XI. kerületiben, de elég pöcsök voltak. minden nap 6-ig van fogadás, és erre aszondja a nő, hogy legkésőbb 4-ig menjünk. meg persze csak hétfőn van 6-ig posta náluk. (persze felajánlottam, hogy befizetem azonnyomban az illetéket, és majd visszajövünk intézni, de elriasztott, mondván harmincvalahányan várnak, és nekem is előbb végig kell várnom az üi sorát, majd utána fizetni. :/) én úgy érzem, hogyha 6-ig vannak, akkor 17:30-ig minimum fogadniuk kellene. ezért kivenni szabit abból a kevés szabiból marhára felesleges. szóval úgy olvastam a Lurdyban este 8-ig van üf., meg hétvégén is 4-ig.

ancsipancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?