Sziasztok!
Látom, megy a pörgés ezerrel, hát igen, ez a szép idő kedvez a topicnak

Üdv minden kedves új tagnak!
Kicsit jobb a kedvem, kezdek reménykedni, nagyon köszönöm, hogy volt hozzám néhány kedves szavatok, nagyon sokat segített, és a tanácsokat is köszönöm. Az az igazság, hogy a múlt éjjel akcióba lendültünk gyereknevelés terén, és megállapodtunk a férj-urammal, hogy lesz ami lesz, Bazsó nem kap szopit, és sikerült betartanunk!!! Bevetettük Beet tippjét (a játszóházban mesélte) és odafeküdtünk a kiságy mellé

Mondanom sem kell, a fél éjszakát ott töltöttük, de nem vettük ki a kiságyból, és sikerült mindig visszaaludnia. (nem hittem, hogy ez tényleg működik!!!) Amikor elkezdett nyekeregni, elkezdtem hozzá beszélni, és egyből abbahagyta, és nézte, hogy mi a fenét csinálunk mi a földön

, aztán lefeküdt és elaludt

Szóval most ezzel a módszerel próbálkozunk, hátha nekünk is bejön, bár tudom, hogy kitartónak kell lenni, Meg persze szörnyű rossz anyának éreztem magam, hogy nem kapom ki Bazsót az ágyból és nem szoptatom meg,(bőgtem is ezerel) de ma éjjel kiderült, hogy nem éhes, és igazából csak megszokta. Remélem, hamar túl leszünk ezen a nehéz időszakon, és aztán sokkal jobb lesz!
Ancsi! Igazad van, és látod, ki is próbáltuk a dolgot. A párom egyébként nagyon sokat segít, vasal, főz, takarít(magától!!!

), szóval számíthatok rá bármiben, de hét közben úgy gondolom, hogy neki a melóhelyen is helyt kell állnia, ezért nem ébresztem fel. És úgy gondoltam, megfogadom MOose tanácsát, mármint, hogy kényeztessem magam, szóval nekem is elküldhetnéd a fincsi kroásszan receptedet
Zsuzska!
Én is Zsuzsa vagyok, de itt Zuzi

Van egy nagyon édes, aranyos, gyönyörű, alvászavaros

kisfiam: Bazsó, május 8-án lesz egy éves! Üdv it köztünk!
Pocó!
Nagy feladat áll előtted, kitartást és erőt hozzá!
Indi!
Bazsó is imádott kocsiülésben lenni, és én is sokszor beraktam magam mellé az ágyba

Egyébként azt olvastam valahol, hogy azért is jó, mert abban az ülő helyzetben folyamatos nyomás van a pocakon, és ez segít a szelek távozásában, hátha segít Dominón is! Anyukádnak jó locsolást
Fibi!
Egyértelműen a Gazdagréti patika! Ott külön sorszám megy a homeós patikushoz, aki azonban elég mufurc
Hú, de sokat írtam, és tuti, hogy egy csomó mindenkit kihagytam!