A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Pocó,
szia Kép szerintem tőlünk senki nem szült nála sajnos Kép Miért kell feküdnöd? Első baba lesz? Kép

Fibi,
zápor remélhetőleg azt jelenti, hogy miután degeszre tömtük, meg jól kibogárkaparkoztuk magunkat, Bogárkáéknak már nem kell locsolniuk Kép

Moose,
kocsik nálunk is nagyon mennek Kép egyik érthető szava az "autó" Kép Kedvence a tűzoltókocsi. Dóci most épp kizárt az előszobából, hogy nyugodtan szétszedhesse a hátizsákom... megyek romtakarítani Kép

v
kisün

Juc,
kiváncsiságból felpróbáltam m&s fürdőrucimat, és képzeld, még így pocakosan is jó Kép és elfedi nemkispocakom is Kép vigyázz, balaton, jövőőőők Kép

v
kisün

Kisün,
uuugy ámKép

Juc,
akkor joooKép ajánlom is neki, hogy ne essenKép

Pocomoco,
itt még Greenolive érdi, ha jol emlékszem, de ö nem tudom, kinél szült. És ritkán szokott jönni irniKép

KépKép
fibi

V!Kép

Ez tök jó hír,enyém felős meg felpöndörödik a hasamon,ezért oda is adom a kerszetlányomnakKép
20170114224602

Juc,
felös=felsö?Kép

KépKép
fibi

Fibi!

IgenKép
20170114224602

Ezek a 11.ker-i gyogyotarak közül melyik a legjobb homeos cuccokat arusito?

Karinthy F. út 2. Szent Imre Patika
Zsombolyai u. 8. Zsombolyai Patika
Gazdagréti tér 6. Gazdagréti Patika
Villányi út 109. Villányi Gyógyszertár

KépKép
fibi

Sziasztok!
Köszönöm a gyors reakciókat, jólesett!
Na sebaj, végül is a dokibácsi is aranyosan elmond mindent, csak vannak olyan kérdések amit nem tesz fel az ember a dokinak, Pl.: mennyire jól császároz. De lehet, hogy ez amúgy is buta kéréds.
Mégegyszer köszi, és néha majd bekukkantok hozzátok.
Szia Kisün!
Igen első babánk. Feküdnöm egyrészt azért kell, mert le van rögzítve a gerincem egy fejlődési rendellenesség miatt, és így egy kicsit nehezebben bírja a pocakosodással járó változásokat, másrészt pedig a kis mocorgónk már egészen apró kora óta sokat feszít és ezért bekeményedik a hasam, és nehogy megnyíljon a méhszáj. Meg a legutolsó Uh-n kiderült, hogy egy kicsit több a magzatvíz, de hál Istennek nem talált semmi okát, de azért a héten megyünk egy 4d-re, hogy még alaposabban megnézzék. Nagyjábol ennyi az oka, és persze még az, hogy apája még a széltől is megóvna bennünket most. (Meg amúgy is)
Köszönöm, hogy válaszoltatok!
Üdv: Pocó (a rendes nevem Andi.)
pocómocorgó

Fibi!

A Gazdagréti a legjobb,de a Móricz Zsigán lévő is jól fekszerelt!Angelika patika a neve és a 7-s busz megállójában van.
20170114224602

sziasztok

Nagyon régóta olvasom ezt a topicot és nagyon tetszik és nagyon jó társaságnak tartom. Én ugyan nem a Szent Imrében szültem, de van egy 10 hónapos kisfiam és csomó olyan kérdés foglalkoztat engem is ami titeket.Kép
Szóval vettem a bátorságot és írtam nektekKép
Csatlakozhatnék a társasághoz?KépKép
Zsuzska
zsuzska75

Zsuzska, naná!!!

MENNYI ÚJ EMBER, MIND LÉGYEN ÜDVÖZÖLVE!! Kép

ancsipancsi

Juc,
kösziKép

Zsuzska,
persze, gyereKép És hogy hivják a kisfiad? És hol szültél, milyen élmény volt a szülés? És hol laktok?Kép

KépKép
fibi

Hu de jóóóó

Akkor mesélek. A kisfiam Laci, II. női klinikán szültem.
A szülés nekem nagy élmény volt így visszagondolva mert viszonylag simán ment. Másfél óra alatt meglett Lackó.Én sem gondoltam volna...Tényleg jó élmény volt.Mi Máriaremetén lakunk.

És ti rólatok mit lehet tudni?
Gyerekek?És merre laktok? Minden érdekelKépKép

Zs
zsuzska75

Zsuzska,
hol van az a Máriaremete?Kép
Nekem van egy 16 hos Bálintom, és piszok hosszu szülésem volt. És Szadán lakunk (Veresegyház és Gödöllö között). És éppen áruljuk a házunkatKép

KépKép
fibi

Fibi

Hidegkúthoz közel, Nagykovácsihoz is közel. És ti merre felé néztek házat? És terveztek még babát?
zsuzska75

Szia ZsuzskaKép
Jó, hogy jöttélKép
Én ugyan Szent Imrében szerettem volna szülni, de végül - felsőbb utasításra Kép - a II. Nőin kötöttem ki. Dr. Valent Sándor volt a jótündér, aki világra segítette a kisfiamat - miután a fél világ értünk drukkolt hetekig. Õt pedig egy itteni anyócától, Blaye-tól kaptam ajándékba - lévén az ő jóismerőse. Szóval így kerek a világKép
Solymárra jártam főiskolára és Hidegkúton tanítottam egy darabig, a remetei nagytemplomban pedig sokat énekeltünk a főiskolai kórussal.

indianyo

Zsuzska,
akkor szép helyen laktokKép Oda is szivesen költöznénkKép Tkp legszivesebben Budára mennénk, csak ott nagyon huzos árak vannak. Igy szoba kerülnek a Buda közeli kisebb települések isKép
Igeeen, szeretnénk még egy kishugit majdKép És Ti?Kép

KépKép
fibi

Szia Indianyó

Olvastam a történetedet végig és én is azok közé tartoztam aki nagyon drukkolt értetekKép
Valent dokit én is ismerem de csak az ultrahangból mert sokat ultrahangozott.Tényleg nagyon kedves.És most ő lesz az orvosod?
És hogy van a kis Dominó?
Igen erre felé lakunk. Imádom a környéket. Most szép zöld lesz minden mert esik.
Zs
zsuzska75

Szia PocóKép
Hű... jó nehéz dolgod van, nem mondom! Sok erőt és türelmet kívánok a végéig és jó, hogy jöttél!

indianyo

ZsuzskaKép Köszi a drukkokat neked isKép
Dominó édes drága kis csillag - bár meggyőződése, hogy a kiságyban hasfájásra hajlamosító tényezők miatt előnytelen az alvás, így többnyire a kezemben és a pocakomon múlatja az időt, ill. kompromisszumos megoldásként az autós hordozó még szóba jöhet Kép

Édesanyám eredeti ötletét valósítja meg: a zuhogó esőben virágokat locsol a kertben KépKépKép

indianyo

Indi!

Anyukád jó fej!Kép
20170114224602

Fibi Kép
Szerdával kapcsoplatban kiderült vmi?

Barbi Kép
Mennek a nagy drukkok! Pocakfeszülgetések vannak már?

Pocó Kép
Kitartást a sok fekvéshez! Dokid nem ismerem, másnál szültem. A 4D-s UH nagyon király, mi is csináltattunk, nagyon nagy élmény volt Kép

Zsuzska Kép
Üdv itt! A másfélórás szülésed irigylésreméltó Kép Van egy hasonló korú (9,5 hós) kisfiam, mint Lacid, és engem is Zsuzsának hívnak, meg még jó párunkat a topikon Kép

Kép
Kép
denizsa

Denizsa

Meglestem a kisfiadat, mintha csak az enyémet látnámKépKépNagyon édesKép
Mit tud már?
zsuzska75

Indi, a legjobb ido viraglocsolasraKép mint ahogy bogracsolashoz sem lehetne jobbat kivanniKép keszul is mar a birka-porkoltKép nyami

Poco, sok-sok turelmet es kitartast nekedKép

Zsuzska, sziaKép en pont ma egy eve, h csatlakoztam a csapathozKép
hat igen, ma egy eve gyonyoru napsutes volt, es mi a hathetes Benkevel kint ucsorogtunk a Tabanban, hallgatva az ilyenkor szokasos koncerteket. most vajon miert nem vagyunk ott...KépKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Lányok!

Adóbevallok,de olyan nagyon nincs hozzá kedvem.valakinek nem ez a hobbija véletlenül?Megcsinálhatná nekem,igazán nem vagyok bonyolult!Kép
20170114224602

ja es mint Moose is irta a Nemzetkozi Ba'banap alkalmabol ez lesz penteken (maj 5) a Margitszigeten: http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?id=58&cid=48544 es itt: http://work.netrix.hu/szuletes7/ lehet szavazni az "Ev Ba'bajara". ha valakit erdekelKép

Coolio
recca

Rec Kép
Mi is kirándulni akartunk ma, de az idő közbeszólt Kép

Indi Kép
Anyukád biztosra megy Kép De legalább nem felejti el meglocsolni a virágokat, mint néha én...

Zsuzska Kép
Bálint pár hete kezdett mászni és térdelni, nagyon aktív és minden érdekli, imádja nyitogatni a szekrényajtókat és fiókokat, szóval állandóan szemmel kell tartani, de gondolom ezt nem kell Neked mondanom Kép Nálatok is hasonló a helyzet? Lacid is szopizik még?

Kép
Kép
denizsa

sziasztok,
Zsuzska és Pocó isten hozott itt benneteket!!!!
Pocó, kitartást a pocakossághoz, nem lehet könnyű!!!
Recca,
épp tegnap olvastam a wiwen,h lesz united koncert a Tabánban...hehehehe...
Indi,
nekem is tetszik az anyukád! Ja, és Reccáék pörköltje is!!!
én meg igazi, hard-core május elsejei buliban vettem részt!!!KépKépKép mintha 20 évet időutaztam volna vissza!!!!!!!!!!
nem is mesélek többet, döbbenet volt!!! már túl vagyok rajta...Kép

VEra,
Dócinak van m&s-e??? ez igen!Kép

Recca,
te már szavaztál az év bábájára???KépKép

Vio,
jelenleg egy pocakos Balogh Tiboros sincs itt...ha csak Ildi nem titkol vmit...Kép
de gyorsan belevágtok a harmadikba!!! Igazatok van, bátraké a szerencse!!!KépKép gyerekek hogy vannak???

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Fibi, asszem szerdan kiderul, hogy be kell-e fekudnom. Amilyen szornyeteg mostanaban a nyulam, feludules lesz az az egy het a Hban... apa meg is jegyezte az elobb, hogy amilyen peches vagyok, vegig itthon maradhatok majd Kép

Poco, kitartast a sok fekveshez. Asszem en ket het mulva allatira irigyelni fogok mindenkit, akinek csak fekudnie kell...

Zsuzska, ha mar regota olvasol minket, akkor szerintem mar mindenkirol mindent tudsz... amilyen szofoso banda vagyunk Kép

Juc, adobevallashoz pont ez a legmegfelelobb idojaras Kép az embernek az eletkedve is elmegy... nekem lovesem sincs sajnos, de talan ha csokival, sutivel es jegkremmel csinalod, biztosan jobban fog menni Kép
moose

Moose!

Sütivel csináltam és megvilágosodtam,hogy nem igényelhetm vissza a biztosítás után járó lét,ezért abba is hagytamKép

nyami barackos sütit sütöttem !
20170114224602

Fibi! Táskából csak tehénke hiányzik, akit minden este pocira rakunk. Kaja,pia sincs benne, de ezeket gyorsan bedobálom. Vagy ha nem akkor sem gáz Kép
Természetes Bach-ot fogunk hallgatni. Emlékszel még régebben írtam, hogy a gyerek nagyon beindult rá Kép

Vio! Harmadik? Ejha! Sok sikert!

Pocómocorgó! Amit kérdeztél arra nem tudok reagálni, mert nem ismerem, de nekem is ez az első levelezőoldalasregisztrációm. Eleinte idétlennek éreztem magam, s az egész szitu furi volt, de nagyon hasznos " idejárni " Kép
Kitartás a fekvéshez!
Én keddre vagyok kiírva, s végig sok volt a magzatvizem. Mindenhol azt mondták, hogy ez még jó is, mert így jobban tud mozogni a baba Kép

Kisün! Nagyon jól megfogalmaztad az oldal fontosságát. Nekem tetszik Kép Hajrá Balatonba! Kép

Den! Te Zsuzsa vagy?! Nem tudom, mit hittem, s azt sem tudom miért lepődtem meg Kép
Mozgások rendszeresen Kép Főleg este szeret gyakorolni

Indi Anyu és Recca pöri Kép

Zsuzska! szia

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Zsuzska,
szia! Gyere Kép Nekem egy 20 hós kislányom és egy 31 hetes pocaklakóm van Kép

Pocó,
nem irigyellek a fekvés miatt, én nem bírnám ki, és a lányom mellett nem is lehetne Kép És még jó sok hátravan! Kitartás!!! Kép

Zsanci,
mondom, kondicionlását nem lehet elég korán kezdeni Kép De 900pénzért akkor sem hagytam volna ott, ha kicsi neki, legfeljebb neked adtam volna a majdani lányodhoz... na majd így is megkapod Kép

Moose,
ha befektetnek, kegyetlenül meglátogatlak Kép

Barbi,
képzeld, eszembe jutott, és küldtem neked képet magamról Kép

vera
kisün

Recca,
extrémbográcsozás Kép

Indi,
anyukád KépKép
kisün

Zsan, united? brrr... az annyira nem is hianyzik. finoman szolvaKép es te meg merre jartal?Kép

pori rulez lettKép meg B is elnyammogott belole, mersekelt lelkesedesselKép

Coolio
recca

Sziasztok!

Én nagyon örülnék, ha elállna végre az eső, és lehetne kicsit sétálni! Mi is a Tabánban voltunk tavaly, nagyon klassz volt. Akkor történt, hogy a nagy pocakommal leültem a dombon, és őríztem a rámbízott söröket, kettőt a kezemben, kettőt a lábamnál, jól néztem ki ... Kép

Ellenben az united nekem sem hiányzik annyira, most népzenét vagy rockot hallgatnék szívesen! De azt nagyon!

Tényleg, Csajok, megnyitott a zp, nem kellett volna ott lennünk a megnyitón? Kép

Zsuzska,
hali, én is Zsuzska, nekem 10,5 hós Vincsenzóm van. Kép

Valakinek van horvát szállás tippje?
fic.
ficánka

Fic,
majd ha jobb idő lesz, csinálunk egy utó-megnyitót!!!!KépKépKépKép és azon tényleg ott leszünk!!
Recca,
még mindig a vidéki kampány körúton vagyok! Annyi dolgom van!! Kép
este már otthon tartok egy kampány-záró-kampányt!!!

Vera,
köszi a felajánlást, majd élek vele, ha itt az ideje. Kondicionálni JÓ!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vera,
erre a csokira gondoltam:
Kép

szerettem...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bogarka, mit gondolsz, ha most ennyire kezelhetetlen a csajom (nem eszik rendesen, nem alszik rendesen, nem hagyja a pelenkajat kicserelni es ugy altalaban semmi sem jo neki es egyfolytaban ellenkezik es ha valamiert raszolunk, akkor meg csakazertis csinalja es rohog), akkor milyen lesz, ha itt lesz a kistestvere?? es milyen legyek en? mar ha lesz erom odafigyelni meg onfegyelmet gyakorolni, hogy ne uvoltsem le a fejet... Kép

ja, apa vegre tovabbolvasta az utonevkonyvet (E-tol L-ig) es olyan furak is tetszettek neki, hogy mostmar nem is ertem, miert fujt az en javaslataimra...
moose

Zsanci,
csak látásból ismerem, még nem ettem Kép sajnos engem az osztrák csoki kondicionált Kép

Moose,
és névnek marad az, amit mondtál? Kép

vera
kisün

MOose,
sztem előre ne parázz ezeken, h mi lesz akkor...ráérsz akkor szomorkodni rajta...nem lesz egyszerű, sztem sok alvás, és sok sok segítség a rokonoktól segít önfegyelmet gyakorolni...Kép
más valszeg nem segít. nekem legalábbis nem segített...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Juc!
mondjuk tőlem megszokhattátok, hogy nem vagyok normális, de én bevallom, hogy szeretek adóbevallást csinálni. mondjuk kicsit nehéz nekiülni, de az egész családét én csinálom. (kivéve anyukámét, mert ő messze lakik, és nem szedte össze hozzá a papírokat, mikor otthon voltam)
szóval szívesen segítek.

ancsipancsi

Sziasztok!
Ma még egyszer ide ülhettem a géphez, mert nagyon "jók vagyunk ma", és nem igen feszengtünk. Á nem olyan borzalmas az egész mint ahogy hangzik, ha mindenki így viselné a pocakosodást szerintem nem lennének nemzedékről nemzedékre szálló rémtörténetek. Pl.: mocorgó olyan jó babó, hogy az elejétől fogva tudja ami kaja egyszer bekerült annak benn is kell maradnia, nem pazarolunk. Meg néha ha nem feszengene el is felejteném, hogy babát várunk, se kívánósság, se hangulatingadozás, se semmi hasonló rémség.
Amúgy a fekvés is csak rosszidőben vacak, mikor egyedül be van zárva az ember lánya a lakásba, de nekem még abban is szerencsém van, hogy a férjem itthon dolgozik az udvarban a műhelyében, (Na ez szép magyar mondatra sikerült) így többször bejön megnézni nem unta-e még szét magam. Ha pedig szépen süt a nap kifekszünk a teraszra könyvvel, zanével felszerelkezve és máris gyorsabban telik az idő. Na mostmár mindenki irigyel, úgyhogy be is fejezem. Persze ha már lenne nekünk is nagyobbacska gyermekünk is, úgy már igen izgalmas lenne megoldani, hogy neki is és a pocaklakónak is jó legyen.
Gödibarbi!
Köszi a bíztatást, valóban elég bénán mozgok a levelezősök között, de az egész neten, mert nem olyan sokat használlom. De azért ez a fogadtatás amiben itt részesül az ember az csúcs!!!!!! Teljesen felbátorít! A kedd az a holnapi kedd???? Ha igen, ha nem, nagyon sok jót kívánok nektek az első igazi találkozáshoz!
És mindenki másnak is aki mostanában szül, én egyenlőre őket irigyelem, de csak egy kicsit.
Egek már megint teleírtam az egész topikot, mostmár csitulok!
Szebb napot holnap mint ma van, az időjárást tekintve!
Pá-pá mindenki!

Pocó
pocómocorgó

Vera! Direkt nem említettem Kép
Már meg is néztem Kép Édesek vagytok Piroskák Kép

gödibarbi

Sziasztok, jó reggeltKépfelébredtünk LászlóvalKép

Dezsina
Szopizik még a kicsikincsemKépMár feláll és kapaszkodva jár.1 perc nyugtom sincsKép

Moose
Hát...sajna mindenre nem emlékszem de pontaz tetszik hogy ebben a topicban pörög az élet.Tényleg a neved a Mózesből származik?

Gödibarbi
SziokaKép

Kisün
Gratu a gyerekekhezKépA pocaklakófiú vagy csajszi?
És hogy vagy?

Ficánka
Hali.Jó neve van a babódnakKépEz nálunk is szóba jöttKép

Lányok
Ha egy kullancsot lehuzok a wc-n az ugye elpusztul?
zsuzska75

Zsuzska!

Azt mondják,hogy az a tuti ha elégeted a kullancsot.Még nem próbáltam.nem tudom,hogy a vízzel és a WC-vel milyen viszonyban vannak.

Ancsi!

Azt hiszem letudtam adóbevallást,de nekem nem okozott különösebb élvezetetKéptényleg furcsa egy hobbid van.
20170114224602

Kedves Poc! Igen a kedd az a holnapi kedd Kép
Köszönöm a jókívánságot!
Igen így már jobban hangzik a fekvés, de azért érződik, hogy te nagyon jól állsz hozzá! Nyűghetnél is és sajnáltathatnád magad, de TE NEM!
Én is - a fekvést eltekintve - ugyanígy éltem meg az állapotosságot. Semmi hányás, nyűg, vizesedés és egyéb nyalánkságok. Már csak direkt ellentmondok mindenfajta riogatásnak Kép Bár a hormoningadozást éreztem (szerintem nem voltam vészes), s a k betűs kajákkal kellett vigyáznom. Ma meglátogatott a fél család, s mindenki el van képedve, hogy hogy rohangálhat valaki aki elvileg holnap szül Kép
Kulcsszó: pozitív hozzáállás. Szerintem Kép

gödibarbi

Sziasztok!
Látom, megy a pörgés ezerrel, hát igen, ez a szép idő kedvez a topicnakKép Üdv minden kedves új tagnak!Kép

Kicsit jobb a kedvem, kezdek reménykedni, nagyon köszönöm, hogy volt hozzám néhány kedves szavatok, nagyon sokat segített, és a tanácsokat is köszönöm. Az az igazság, hogy a múlt éjjel akcióba lendültünk gyereknevelés terén, és megállapodtunk a férj-urammal, hogy lesz ami lesz, Bazsó nem kap szopit, és sikerült betartanunk!!! Bevetettük Beet tippjét (a játszóházban mesélte) és odafeküdtünk a kiságy melléKép Mondanom sem kell, a fél éjszakát ott töltöttük, de nem vettük ki a kiságyból, és sikerült mindig visszaaludnia. (nem hittem, hogy ez tényleg működik!!!) Amikor elkezdett nyekeregni, elkezdtem hozzá beszélni, és egyből abbahagyta, és nézte, hogy mi a fenét csinálunk mi a földönKép, aztán lefeküdt és elaludtKép Szóval most ezzel a módszerel próbálkozunk, hátha nekünk is bejön, bár tudom, hogy kitartónak kell lenni, Meg persze szörnyű rossz anyának éreztem magam, hogy nem kapom ki Bazsót az ágyból és nem szoptatom meg,(bőgtem is ezerel) de ma éjjel kiderült, hogy nem éhes, és igazából csak megszokta. Remélem, hamar túl leszünk ezen a nehéz időszakon, és aztán sokkal jobb lesz!
Ancsi! Igazad van, és látod, ki is próbáltuk a dolgot. A párom egyébként nagyon sokat segít, vasal, főz, takarít(magától!!!Kép), szóval számíthatok rá bármiben, de hét közben úgy gondolom, hogy neki a melóhelyen is helyt kell állnia, ezért nem ébresztem fel. És úgy gondoltam, megfogadom MOose tanácsát, mármint, hogy kényeztessem magam, szóval nekem is elküldhetnéd a fincsi kroásszan receptedetKép

Zsuzska!
Én is Zsuzsa vagyok, de itt ZuziKép Van egy nagyon édes, aranyos, gyönyörű, alvászavarosKép kisfiam: Bazsó, május 8-án lesz egy éves! Üdv it köztünk!

Pocó!
Nagy feladat áll előtted, kitartást és erőt hozzá!

Indi!
Bazsó is imádott kocsiülésben lenni, és én is sokszor beraktam magam mellé az ágybaKép Egyébként azt olvastam valahol, hogy azért is jó, mert abban az ülő helyzetben folyamatos nyomás van a pocakon, és ez segít a szelek távozásában, hátha segít Dominón is! Anyukádnak jó locsolástKép

Fibi!
Egyértelműen a Gazdagréti patika! Ott külön sorszám megy a homeós patikushoz, aki azonban elég mufurcKép

Hú, de sokat írtam, és tuti, hogy egy csomó mindenkit kihagytam!

Kép
Kép
zuzmo1

Zuz! Ügyi vagy Kép Kitartás!!!

gödibarbi

frankó! Elszállt a HSZ-em, amit Barbinak írtam! Szóval:
Én máju 4-re voltam kiírva, és aznap még voltam Mona Lisán. Persze doki bácsi direkt rákérdezett, hogy mikorra is vagyok kiírvaKép
Aztán 6-án még angol órán voltam, a tanár(egy huszonéves srác) rendesen be volt szarva, hogy mit fog majd csinálni, ha beindulnak a dolgokKép Aztán 8-ra lett meg Bazsó!
Azért most már tényleg nagyon izgi, értesíts ám minket minden apró részletről!

Kép
Kép
zuzmo1

Zsuzska Kép
Gratula Lacinak a járáshoz! Nem csodálom, hogy nincs egy perced se Kép A nevedben a szám, a szül. dátumra utal, vagyis Te is 75-ös vagy?

Zuz Kép
Tök ügyesek vagytok!! Bevallom, én is nehezen hittem volna, hogy működik, de bevált és ez a lényeg! Bár valszeg lesz még néhány nehéz éjszaka, de sikerülni fog! Kép Bazsó hogy van? Jobb már a hangja és az étvágya?

Pocó Kép
Ez aztán a pozitív hozzáállás! Kép De jó, hogy férjed otthon dolgozik, tud Rád vigyázni! Mit csinál?

Juc Kép
Ezek szerint a kullancsnak több élete van? Kép

Kép
Kép
denizsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?