A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Reggelt!

Antirulez idő vanKépKépKép
És én azt se tudom hová kapjak....

Citroenemet viszem szervízbe, aztán piacra kell(ene) mennem, meg Corába, meg anyámhoz keresztelőruha-próbára...
Nem tudom mi fog összejönni...félek Léna befarcol az egész napos kocsikázástól...feltéve ha nem fogják ott a kocsit a szervízbe....

Keresztelő...
Anyós kérdezte:"Akkor most mégis étterembent tartjátok"????
Nem tudom mit gondolt...mondtam neki:
Soha nem is terveztük másképp...

Erre ő:Jó akkor majd ő süt délutánra egy kis töltött karajt stb...
Na király....ennyit arról hogy mi akkor feleslegesen verünk el egy csomó lóvét, ha még vacsoráltatjuk is a vendégeket....nem beszélve, arról hogy akkor nem csak a süteményestálakra lesz szükség....
Elegem van egy kicsit...KépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Jó reggelt mindenkinek Kép

Babafotók nagyon szépek ezen a héten is!Kép

Zsuzsa,Jucc Kép

Rulezről én is azt tudom,amit Cleo.Kép
Ne szép szó,én nagyon ritkán használom,csak ha valami kitörően tetszik.Kép

And Kép
Gratula Esztinek a helyváltoztatáshoz!Kép
A kis ügyes!Kép
A múltkor kérdezted,nálunk Apa és Dorka allergiás nagyon durván fűre-fára,szinte mindenre.....(
Az én családomban nem volt allergiás,így remélem Mazsinak van esélye,hogy nem marad meg nála a fehérje érzékenység.

Most leugrunk Anyukámhoz,nála hagyom Mazsit,amíg elmegyek valami jópofa állatka mintás sötétítőt vadászni az ablakára,mert nálunk is az a helyzet,mint Megannál és Lénánál.
A kelő napocska kiveri a szemünket.Kép

Ja,Megann,képeket majd csinálok a hzról,de még nincs fotózható állapotban...KépKépKép
Léna szobája nagyon szép lett!Kép
Én is most próbálom Mzsinak barátságoss tenni.

Rólunk:
Múlt hét előtti héten kóstoltunk almalét(ezt úgy ahogy megiszogatta9,aztán a hét második felében almapépet(anya reszelte bioalma)-na ez már nem volt siker,azok a pillantások,amiket kaptam!Kép
Ezután konzultáltam Dudával telefonon,mert emlékeztem,hogy Nati is hasonlóképpen állt hozzá az almácskához.Kép
Ezután múlt héten folytattunk a HIPP őszibaris almájával,amitől még ahideg is rázza.KépKépKépKép
Hát nem tudom........
hétvégén szünetet tartottunk,ma kéne megint kíálnom valamit,de már előre reszketek,hogy a sütőtökös alma sem kell majd...Kép
Akkor adjak krumplit meg répát?????

Jaj,utálom ezt a hozzátápit,a cickózás annyira egyszerű!Kép
Hallod Majola????
Szerintem Julcsika is így gondolja!Kép

Na megyünk,este jövünk!

Ja,és elájultam,milyen szuperapák vannak itt tarsolyban.....KépKépKép
Mi Apánkról sajna ez nem elmondható Kép,viszont nagyon sokat dolgozik értünk.Kép

Pussz: annamami
annamami

Jó reggelt mindenkinek! Kép

Olyan hűűűűvös lett sajnos..Kép
Megasztár: az előzőeket nem nagyon néztem, és ezt is csak azóta, mióta a lányom a gyerekszobában alszik. Kép Nekem nem tetszett, hogy azt kritizálta a zsűri pl. hogy miért nem emeli a tekintetét többet fel az énekes. Én biztos hagynám, hogy oda nézzen, ahova gondolja. Kép Épp ezért a napszemüveget is kár lenne kritizálni pl. Pressernél, mert lényeg a lényeg, hogy jó, amit csinál!
Azonban nem tudom, lehet, hogy az én zenei ízlésemmel vagy hallásommal Kép (abszolút hallásom van) van a baj, de amit én hallottam az Boogie-nál az az, hogy rettentő hamis volt. Nem emlékszem volt mely szám volt az, mert kb ennyire ragadott magával, de egyre konkrétan emlékszem, egy Maroon5 szám volt, a This Love. Na az volt a mélypont. És erre konkrétan emlékszem, mert maradandó élményt nyújtott. Kép
Vendég

Jó reggelt Lányok!

MEgjöttünk tegnap este, nagyon szuper volt a pihi Sárváron. Csak az volt a baj, hogy folyamatosan, éjjel nappal szakadt az eső, úgyhogy városnézéshez nem sok kedvünk volt.
Maradt a fürdő, ami így is csúcs-szuper volt.

Gergő tökéletesen elvolt ezalatt anyuméknál, semmi probléma nem volt, naponta kétszer "beszéltem" vele telefonon.
Mindig belekurjongott a telefonba, hogy: "hej!"

Ez a szavajárása, egyfolytában hej-ezik itt nekünk.
Ja, és kúszik ezerrel, ma már kétszer idekúszott a lábamhoz, ugyanis kiszúrta a számítógépen a világító kis ledeket.
Sikerült is mind a kétszer kikapcsolnia a számítógépet! Kép

Ja, és S.O.S.!!!

Gergő elég taknyos lett, be van dugulva az orra.
Kéne annak a taknyosság elleni homeós bogyónak a neve, ha valaki tudja, megköszönném.

Majd jövök még, egyenlőre megpróbálok visszaolvasni!

Kép
kuha

Lili-mondás:

Megkapta szülinapjára a János vitézt dvd-n, tegnap meg is néztük. Meséli a látottakat: A végén megtalálja Jancsi Iluskát Tündérországban és megöleli. Remélem ma csókolózni is fognak!!!

(hiába, romantikus lélek, kitől örökölhette?)Kép

ayse

Annamami! Kép
Majd csak megeszik vmit, titka a türelem, mást tényleg nem tudsz tenni. Kép

Viki sem ette az almát, kizárólag a Starkingot hajlandó (az a legédesebb) és teszek hozzá bio (Kép)banánt, így nagyon bejön neki. Egyébként most szombaton megkérdztem a csajszit mitől bio a banán, amit árul. Válasz: mert ez másfajta vegyszerrel van kezelve, mint a többi banán, de ugyanúgy Dél-Amerikából jön, és muszáj vmi gombaölővel fújni. Kép Kilója 800 Ft. 2 db banán meg 300 volt. Azt mondom még most bohóckodom vele az elején, de aztán marad a sima piaci cucc mindenkinek. Az ebéddel (főzi) van nálunk a nagyobb gáz, krumpli fúj, most biorépával vegyítem, több is a répa benne, így megeszi. Hülye védőnő mit mondott miikor rákérdeztem mit adjak neki, ha a répás cucc sem lesz nyerő? Cukrozzam meg egy kicsit! Ennek elment az esze! Kép

Gergő más volt, ő mindent megevett szó nélkül és tátogott azonnal, ha kanalat dugtam felé. Kép
Vendég

úúúúú,gors még azt akarom kérdezni,hogy akik már adtok krumplit meg répát a babácskáknak,ti bio-t vesztek és azt főzicskézitek vagy sima zöldségesből?????

és akkor most mondjuk főzzek egy krumplit héjjában és turmixoljam össze anyatejjel???

annyira béna vagyok ehez........Kép

Ja és a tegnapi eső meg hideg,nagyon kicsinált,hogy ki se tudtunk mozdulni!Kép
És egyedül voltam egész nap 5 gyerekkel.......estére kicsit hulla voltam.Kép
annamami

Dóri Kép!
Abszulút hallás KépKépKép
irígykedhetek egy kicsit?

ayse

Annamami!

Én biot használok, miint írtam fentebb. krumplit megpucolom, pici vízben a répával együtt megfőzöm kb 10 perc alatt, és összeturmixolom, teszek hozzá főzőlevet. Van aki anyatejet rak.

Másik dolog, csomóan javasolják a krumplt almával. Nekem nem jön be, mert később sem fogok almás krumplit főzni Kép, akkor meg minek szoktassam hozzá. Persze, ha vkinek egyáltalán semmit nem eszik meg a gyereke, akkor próbálja meg ezt is, de én utolsó lehetőségként hagynám.

Ayse! Kép
Nem olyan nagy kuriózum, csomó embernek van, és adottság kérdése, de fejleszthető. Tény, hogy sokkal könnyebben ment sok még kellemetlen dolog is (pl. összhangzattan, szolfézs Kép).
Vendég

Annamamai!Kép
Én bio-t vettem, a krumplit meghámozva főztem + répa + egy almát is belepároltam, mert Maja sem ette meg a frissen resztelt almát (és igy édesebb is). Ezt turmixoltam össze a saját főzőlevével és igy megette. Nem tudom, hogy Mazsi megeszi-e, próbálkozni kell.Kép

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Dóri,
eddig meg voltam győződve, hogy csak viccből írod, hogy bio banán. KépKépKép

Megyünk sétálni, csekket feladni, anyának epilálógépet venni, mert már majdnem olyan a lába, mint apának. KépKép/Kép
Vendég

AnnamamiKép. Én semmit se főzök, mert az én főztömre fanyalog a kis parasztlányKép. Csak az üveges jó neki, abból szinte mindegyik. A barack és a barackos alma jött be a legkevésbé, az alma banánnal, és az alma áfonyával meg nagyon (ezeket tejpéphez kavarva kapja legtöbbször). A főzik közül a vegyes zöldfőzi és a zöldséges rizottó a nagy kedvenc, abból egy üveggel is bepakol, utána még cicizik is egy csomót.
Mindenesetre ne izgulj, rá fog jönni, hogy a kanalas is kaja, és mint a kismadár szépen tátog (nekem 2 hónap kellett hozzá). Addig marad az etetés helyett a "vakolás", ahogy az egyik kollégám nevezteKép.

Puszi:

Dudukly
dudukly
Isaszeg

Tünde!
magamban röhögök rajta, de baba kedvéért sok hülyeségben benne vagyok egy rövid ideig. KépKép Ha saját szememmel látnám, hogy ismerős őstermelő learatja épp a banánt a fájáról itt Mo-on, és biztos lennék benne, hogy nem ver át a bio-szöveggel, akkor megvenném még valszeg sokáig. De az eladó csajnak is a megmosolyogtam a magyarázatát, és ő maga is elég hiteltelenül adta elő. Kép Állítólag még Mo. földje is alkalmatlan a biogazdálkodásra.. én ehhez nem értek, de azért az üvegesekből csak a biot vettem még Gergőnek is. Aztán vagy bio vagy nem. Kép
Vendég

Megann, te mázlistaKépKépKépKép
elmondom Eszti tegnapi műsorszámát: fürcsi után lefekvés, nehezen elalvás. fél óra múlva felsírás, nem lehetett visszaaltatni (apa próbálta). egyszercsak valami hatalmas bűz: egy nagy rottyantás. muszáj volt pelenkázni, ott meg annyira örült az egésznek, hogy majdnem leugrott. esély nem volt, hogy visszaaludjon, persze próbálkoztunk, de először sírt a kiságyban, utána meg bohóckodott. megkegyelmeztünk neki és kivettük az ágból játszottunk vele másfél órát (ezzel most biztos lesz, aki nem ért egyet, de inkább ezt, mint hogy sírjon kettőt az ágyban), nagyon édes volt. gondoltam úgy elfáradt, hogy alszik reggelig. erre kelt 2-kor, 3/4 4-kor (ekkor nem kapott szopit), fél 5-kor, majd végleg 3/4 7-kor. azóta virgonckodikKép

Annamami,
nekünk bejött átmenetnek a hipp bio almája, az kis üveges, és nincsenek benne kis darabok sem, mint amikor lereszeled az almát. én egyelőre igyekszem biot adni, nem mindig sikerál.
allergiaKépKépKép
nekem csak a terhesség hozott ki valamilyen pollen allergiát, de nem tudni milyet pontosan, egyébként nem tudunk róla, hogy lenne a családban, ezért reménykedem, hogy azért megússzuk, ami az Esztit illeti.

Ayse, LiliszájKépKép én a mai napig mindig remélem, hogy másképp fog befejezeődni 1-1 film, vagy rajzfilmKép

Kuha, Gergőnek jobbulást!

KépKép
KépKép
and

Ayse Kép

LiliKépKépKépKép
Imádnivaló a kiscsajod!Kép

Dóri,Cleo Dudukly Kép
KöszikösziköszikösziKépKépKép
Még mindig itthon dekolunk,mert Mazsi habtapizás közben elfáradt és bealudt.Kép

DuduklyKép
Az áfonyásat már én is adhatom?
Az elvileg hány hóstól van?Édes?
És a banános?
Szerintem az őszibaris is nagyon jó,mert ugye a végén csak én eszem meg!KépKépKép
Egyelőre még lehet hogy fogok főzicskézni,aztán lehet,hogy marad az üveges,meglátom.
Főleg ha majd már husisat is eszik.
Annyira változatosan úgysem tudnék,mint mennyi üvegesből lehet választani!
Dobhatnál egyébként egy képet a szépséges Pálma Pompóniádról!KépKépKép
Nagyon kíváncsi vagyok a kisasszonyra!Kép

DóriKép
Biobanán?
Én is azt hittem először,mint Tünde,hogy csak hülyéskedsz!Kép
annamami

na most jól kidőlt, pont akkora fog felébredni, amikor kellene mennem a kozmetikushozKép

KépKép
KépKép
and

AnnamamiKép, szerintem igen, az alma-áfonya (mildi) 4 hótól van. A banános almás (és a körtés almás) frutapure is.
Ha egyébként is párolsz valamilyen zöldséget, vegyél ki Mazsinak is. Mivel én nem szoktam kondérnyi leveseket főzni, és főleg fagyasztott kajcit csinálok magamnak (meg persze rengeteg salátát), már az elején úgy alakult, hogy egyszerűbb és gazdaságosabb üveges kajcival etetni, mint magam pacsmagolni.
A Te kedvedért: Pálma pacsit ad ApájánakKép.
Kép

D
dudukly
Isaszeg

DuduklyKép
Köszi.Kép
Pálma még mindig gyönyörű.Kép
És milyen nagyot nőtt Roki talija óta,kész kis nőci!Kép

A frutapure az tejes nem?
Mert szerintem mi olyat még jó sokáig nem ehetünk,tudod a tejfehérje-érzékenység miatt.Kép
De akkor próbáljuk ahéten az áfonyásat.
Hmmmmm,jól hangzik!Kép
annamami

Sziasztok!

Annamami
Először Marci sem csípte a kajátkat és kizárólag az üveges gyümölcsöket volt hajlandó nagy nehezen megenni.
Most már ott tartunk, hogy azokat a főzelékeket eszi meg, jó nagy adagot, amit én főzök.
Gyümölcsöt viszont mostanában nem kérKép
Bio
Találtam egy házhozszállítós biozöldségest.
Kb 12 kg zöldség házhozszállítva 5000. ft lesz.
Én kipróbálom.
Amúgy Magyaroszág földje valóban nem a legalkalmasabb a biotermesztésre. Pihentetni kéne a földet jó sokáig, hogy ismét feltöltődjön tápanyagokkal és a méreganyagok felszívódjanak.
Ezt nem teszik. A bio zöldség azért bio zöldség itthon, mert nem kap +dózist a méreganyagokból.KépKép

Dóri
Ha magad sem hiszed, hogy bio banánt veszel, akkor miért veszed meg drágábban?Kép

Kaptunk a dokinénitől beutalót végül vérvételre.
Nem vagyok boldog. Nem tartom indokoltnak a dolgot.
Marci sajnos köhécsel még mindig, bár a dokinéni hála Istennek tisztának hallotta a tüdejét. Legalább ennyi jó.

Mert én nagyon szomorú vagyok .A Nagypapám vasárnap meghalt.

Juci és MarciKép

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Zsuzsa
Köszönöm!

Tünde
Apa elolvasta az üzenetedet és rettentő büszke magára! (Jó ez nekem? Kép)
Kérlek írd meg nekem a napszemüvegrendelős oldal címét! Köszönöm!

Megann
Köszönjük! Tomi szerintem is inkább rám hasonlít, ami tök fura mert kicsinek (mert már olyan nagy) tiszta apja volt! Tomi készen áll a nemes feladatra, hogy meghódítsa Lénát, természetesen csak lovagiasan, hiszen Danigombóc volt az első.
A sárkányosodásomat Apa egy ilyen hétvégével csírájában elfojtja! Pedig néha igazán igyekszem.Kép
Apa Kép Legkésőbb nyaralás alatt majd felfedezi milyen fantasztikus kiscsajt hoztatok össze!
Léna nagyon managerasszonyos!

Judit
Apa valóban tuti, de nem tökéletes.
A sütés-főzés a szakmája és nagyon szereti.

Barbi, Sildike
Milyen volt a welness???

Legyen már újra jó idő plííííz! Tegnap kirándulni szerettünk volna, persze csak tegnap esett! őrjítő!

Kép
Kép
thomasanne

Juci!
Sokminden van, amiben én speciel személy szerint nem igazán hiszek, de a gyerekeim egészsége miatt mégis kipróbálom és megveszem. Ilyeb a biobanán is. Hiszem is meg nem is, de inkább nem. Kép Amíg megtehetem, hogy veszem, addig megveszem drágábbért is. Valószínúleg megvennék olyan gyógyhatású készítményeket is (no persze egyáltalán nem mindet, hanem amiben látok rációt) egy súlyos betegség esetén is. Szerintem a legtöbb ember megpróbálja, mert ha csak egy icipici esélye is van annak, hogy a gyerekem nem a legjobban vegyszerelt kaját kapja, akkor miért ne?
Egyébként a Hippnek is van alma-banán-őszibari bioja. Gondolom ugyanolyan bio az is, mint, amit én veszek a biopiacon. Kép

További jobbulást Marcidnak! És részvétem a tragédia miatt. Kép
Vendég

Juci Kép

Nagyon sajnálom a nagypapádat.Kép
Részvétem.
Marcikának gyors gyógyulást kívánok.
Gyógypuszik postázva.Kép

Én még zöldséget nem adtam Mazsinak,csak a gyümiket kezdtük próbálgatni.
De valószínűleg nem lesz rá erőm/időm,hogy még neki is külön főzzek (egyrészt főzök a családnak,másrészt magamnak tej-és tojásmenteset) esetleg néha a változatosság kedvéért.
Persze ha az én főztöm fog ízleni neki,akkor természetesen fogok neki készíteni,akkor max.én nem eszem meleget.Kép
Mert 3 felé főzöcskézni,tuti nem bírok + a több házimunka meg a gyerekek.

Mazsi még mindig alszik.Kép

Ja,és Megannak akartam írni,hogy én is paráztam ám a kiságyban,külön szobában altatástól és láss csodát,Marci az első alkalomtól kezdve szó nélkül egyedül alszik el az esti szopi után.Kép
Úgy látszik az én gyerekem ennyi ideig igényelte a testkontaktust és most érett meg rá,hogy egyedül aludjon.
Ja,és majdnem átalussza az éjszakát,az esti 1/2 8 -as szopi után egyszer kel szopizni olyan hajnali 3-4 között.Kép
De én azt már a másnapohoz számítom!Kép
Szóval örülök,hogy anno nem erőltettem azt,hogy "tanuljon meg" egyedül és külön elaludni.Kép
annamami

Szép jó napot!

Tényleg elég már a rossz időből! Tudom, hogy májusi eső aranyat ér, na de ez a zimankó???!!!

TündeKép Én minden alkalommal elmondom apának, hogy én is dolgozom itthon, valamicske pénzt is kapok / na, abból nem élnénk meg../, erre ő: cseréljünk, keressem én a pénzt, ő majd elbabázgat itthon...

ZsófKép Tegnap elfelejtettem válaszolni a szilárd kajás kérdésedre: nem hogy szilárdat, de semmit nem tervezek még adni Gergőnek anyatejen kívül. A terv az, hogy egy éves koráig, aztán majd meglátjuk. Az almára nagyon be van indulva, amikor én eszem, szoktam adni neki szopogatni belőle, és ilyenkor úgy képzelem, hogy ő mindent megenne. Amíg a szopival normálisan fejlődik, nem akarok sietni a hozzátápival, dokinéni is az egyéves kort javasolja, és iszonyat sok az allergiás a családban, így még bízom is benne, hogy ez csak jót tesz vele. Akinek nehezen indul a hozzátápi, annak sem kéne szerintem ezzel görcsölni, főleg, ha szopós babáról van szó. Majd fognak enni annyit, amennyi nekik kell.

AnnamamiKép Bocs, hogy belekotyogok, de az áfonya olyan, mint az eper, málna, déligyümölcsök, és sok társuk: másféléves korig ne add!!! Attól, hogy az üvegre ráírják, hogy 4 hós kortól, ez még nem igaz! Főleg akkor kell vigyázni, ha van valamilyen ételérzékenység, hajlam az allergiára.

KuhaKép Gergő milyen ügyes volt a hétvégén! Nátha: Nem tudom, melyikre gondolsz, van az Oscillococcinum, ami sok pici bogyóból áll, és influenza tüneteire való, illetve én a Pulsatilla-t szoktam adni Gergőnek náthára.

Juci, nagyon sajnálom nagypapádat. Mennyi idős volt?

Mindjárt elárasztalak Benneteket a hétvégi képekkel. / mentségemre: vagy három hete nem volt itthon a digigépKép /

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

babanet már megint a topon

ayse

Jucc Kép
Dehogy baj,én minden tanácsnak örülök,főleg,ha tapasztalt mami írja.Kép
Akkor az áfonya aprómagvasnak számít?Kép
Pedig olyan jó alternatívának hangzott,de akkor nem adom.
én is szeretném sokáig szoptatni mazsit,egyéves koráig gondoltam(én).Mivel fehérjeérzékeny,sokkal később és óvatosan fogom neki adni a tehenes cuccokat,így hát csak szopizzon.
De asszem Roki írta a múltkor,hogy a hozzátápira a vas és a fehérjepótlás(husi) miatt van szükség a szopi mellett hathós kor után.

Akkor most mi van????

Apa:babázgatás. Kép JA!KépKépKép
Ezt már a mi Apánk is mondta,én meg mondtam,hogy jó akkor cseréljünk,én majd csak szoptatni fogom,erre rögtön sürgős dolga támadt!KépKépKép
annamami

Így aludt a 7 hós szülinapján GergőKép
Kép
Sógoréknál a hintában:
Kép
Hát te ki vagy?
Kép
Vigyori:
Kép
Balázs betont kever apával:
Kép
Balázs koncentrál:
Kép
folyt.kövKép

jucc73
Érd

Annamami Kép!
Köszi Kép!
Meddig lesztek Anyukádnál?

JuciKép!
Részvétem a Nagypapa miatt Kép
Sajnos nekem már egyetlen nagyszülőm se él. Annyira, de annyira hiányoznak!!! Kép

ayse

AnnamamiKép A WHO ajánlása szerint is úgy szerepel, hogy fél éves korig csak szopi, de az anyatej a legújabb kutatások szerint egyéves korig is elegendő. Nyilván észre lehet venni egy gyereken, ha neki nem elég fél év után a csak tejecske. Igen, az áfonya is aprómagvas, de nem a magvak miatt veszélyesek, hanem a génjeik miatt allergizálnak ezek.

Újabb képek:
Megzabálom, amikor így legörbül a szájaKépKépKép
Kép
Itt meg huncut:
Kép
Balázs elmélyülten nézi a MicimackótKép
Kép

Egyelőre ennyi, de van ám még, majd apránként teszek fölKép

jucc73
Érd

Jucc Kép

Gergő annnnyira szép az alvós képen.KépKépKép
Csodaszép.Kép

Balázs meg nagyon édesen koncentrál.Kép

Hol van mindenki,mikor én ráérek gépezni??????Kép
annamami

Jucc Kép!
Gyönyörűek a gyerekeid!!! Koncentárlós Balázs, vigyori Gergő szívtipróKépKépKép

Annamami Kép!
Most lehet, hogy hülyeséget írok, mert még Lili szopizásának idejéből rémlik (ha így van, javítson ki valaki), hogy amíg főleg szopi van, addig az elegendő fehérje bevitel megvan.

ayse

Ayse Kép

Késő délutánig.
Úgy öt,fél hat körül jövünk haza,mert ha kapok valami jó kis vásznat,akkor meg is varrom Mazsi függönyét a Mama gépén,mert nekem nincs.

Nekem sincsenek már sajnos nagyszüleim és apának se,így a gyerekeknek nincs egy dédijük se,pedig ez olyan szép dolog szerintem.Kép
Kár,hogy ebből kimaradnak.Kép
Sétálunk a héten????
Én is bárhová tudok menni,de ti is jöhettek,akár hozzánk is.:9
Majd a Bertát bezárom.Kép

Jucc Kép

Elmélyült Balázs.KépKépKép
annamami

xxx

jucc73
Érd

Köszi Lányok, már érdemes volt mutogatni a gyerekeimetKépKedvesek vagytok!

jucc73
Érd

Sziasztok!

Csak most keveredtem a géphez.
Daninak 6 foga jön majdnem egyszerre. Kép Felül 4 már szétveti az ínyét, átlátszik teljesen és a két alsó is nagyon fel van dagadva. Kép Szegény nagyon szenved vele, éjjel sokszor felébred. Nappal egész jól viseli, de néha belenyilalhat, mert sokszor felsír. Kép Mindent töm a szájába, alvás közben a pelusát és ezerrel folyik a nyála.
De majd túl leszünk ezen is. Kép

Sis,
Gyógyfogvudu nektek is! Hasolnló cipőben járunk. Kép

Ayse, Tünde
Álom Kép Nekem megtisztelő, hogy velem álmodtok. A jelentését nem tudom, nem értek ehhez.

Ayse,
Remélem, a következő talin összefutunk. Kép

Tünde,
Vigyori Zita, zsiráfos pizsi és nem zsiráfos alvás nagyon rulez, hehehe Kép Kép Kép

Megann,
Léna szobája nagyon szép. Kép Csinosítva még szebb lesz! Kép A vezérigazgatónő zabálnivaló a székében! Kép Vagy apájéban? Kép
Dani is sokszor kelti a napot! Kép

Jucc,
Nagyon helyesek a fiúk! Kép Gergő egyre jobban hasonlít Balázsra. Kép
Apa nálunk is hasonlóan házias. Kép Kép A kávéfőzés nála is megy, aztán vége. És ugyanez a szöveg, hogy egész héten dolgozik. Kép

Thomasanne,
Apa tényleg nagyon jó fej lehet! Szépek vagytok Tomival a szigeten! Kép

And,
Gratula Esztinek a kúszáshoz! Kép Nagyon ügyes nagylány már! Kép

Kuha,
Örülök, hogy jól sikerült a pihi apával édes kettesben! Gergő hej-ezése nagyon édes lehet! Kép Jobbulást neki, remélem, nem lesz komoly!

Még nem olvastam végig vissza, de Dani nagyon hív. Most ezt elküldöm, aztán folyt köv. Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Sziasztok!

Tegnap este jöttünk meg a hosszú hétvégézésból Sildiékkel. Este már nem volt erőm írni, ma reggel meg megy a mosógép ezerrel, meg már főztem is, ill. tesómnak voltunk reggel telefonvásárlást intézni.Kép

A hétvége szuper volt, csak az idő volt fosKép
Egész nap esett az eső és 6 fok volt.
De a fiúkat nem zavarta, sőt még tetszett is nekik a sok pocsolya.....
Voltunk kirándulni, minden nap étteremben ebédelni, vacsizni, este meg buliztunk, megittunk egy csomó piát. Apák csak úgy keverték a bacardi-colákatKép
Pezsgőfürdő nagyon-nagyon jó volt, Lacika meg Leon is élvezte, de Bazsit meg Nolcsit alig lehetett a vízból kiszedniKép

Leon új nevet kapott Ilditól, a beceneve ezentúl LeonszióKépKépKép

Prüntyi!
Utólag is köszönjük a vendéglátást, nagyon jól éreztün magunkat!Kép

Képeket is próbálok mindjárt feltenni. Mondjuk nem csináltunk sokat a rossz idő miatt.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Dani is elaludt. Kép

Annamami,
Kitartás kaja ügyben. Majd marci is ráérez az ízére. Kép Először Dani sem kérte, talán a kiskanál sem tetszett neki, de mostanra már olyan jól belejött. Kép
Vettem főzőtököt, ma fogjuk először megkóstolni. Cukkinit akartam, de nem volt. Nem baj, azzal majd a jövő héten ismerkedünk meg. Kép Egyébként én nem bio zöldségeket használok. De felfújt, műzöldségeket, műgyümölcsöket igyekszem nem venni még Beninek sem.

Dóri,
Védőnő Kép Sőt Kép Kép Kép Még jó, hogy tapasztalt anyuka vagy és hozzá is olvasol. Lehet, hogy van olyan anyuka is, aki tényleg simán megcukrozza, mondván, hogy a védőnő javasolta. Kép
Nekünk bejön a krumpli almával, Dani szereti. Kép
Szintén főzőlével készítem, mert anyatejjel nem kéri. De még sokat szopizik, így nem baj. Csak azt bánom, hogy ott állnak a mélyhűtőben a lefagyasztott adagok és Dani nem kéri. Kép

Ayse,
Liliszáj Kép Kis romantikus Kép Ilyen fürtös szépség nem is lehet más. Kép
Nem reagáltam a múltkor, de én vettem az adás a szülinapi reagálásodnál. Kép Bírom a szóvicceket is! Kép

Dudukly,
Pálma nagyon helyes! Kép Milyen nagylány már! Kép

Thomasanne, Megann,
Kiállunk párbajra Léna kegyeiért! Kép

Juci,
Részvétem a nagypapádat miatt. Marcinak meg további gyors jobbulást. Vérvétel Kép De lehet, hogy megnyugtat majd az eredménye.

Jucc,
Megnéztem újra a képeket a fiúkról! Nagyon szépek! Balázsnak olyan értelmes tekintete van és igazán helyes kisfiú! Gergő meg tüneményes, főleg, ahogy alszik, a legelső képen! Kép Kép Kép

Ma én is fényképeztem reggel a fiúkat, ha Dani nem ébred fel hamar, akkor gyorsan letöltöm és teszek fel egy párat. Kép

Barbi,
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Kép Jól hangzik, ahogy leírtad, pedig az idő rémes volt. Gondoltam is rátok, hogy biztos nem ilyenre számítottatok.
Leonszió Kép Képeket várjuk. Kép

Mi tegnap futóversenyen voltunk, Apa és a nagyfia Ádi szoktak indulni mezei futóversenyen. Persze szakadt az eső. Kép Beninek be lett ígérve, hogy a cél előtti 50 métert futhatja majd ő is velük. Ültünk a kocsiban a szakadó esőben, Beni balhézott, hogy nem szállhat ki, Dani is sídogált, mert nem volt tere kúszni-mászni. Kép
Aztán 20 percre kicsit alábbhagyott az eső, gyorsan kiszálltunk, megnéztük a befutót, Beni futhatott. Kép Mikor indultunk haza, újra szakadt. Kép De legalább arra a kis időre ki tudtunk szállni. Kép

benianyu

Davallia,
Panda zabálnivaló! Kép Õ is feláll már magától? De ügyes!!! Kép
Gratula a babakocsihoz és az üléshez is! Kép

benianyu

.

ayse

Davallia Kép!
Ez tényleg szuper vétel volt Kép. Panda nagyon édes!

Benianyu Kép!
De jó, hogy futgatott Beni! Klassz, hogy Apa mezei futóversenyző, ennél nincs is jobb módszer arra, hogy a gyerekekkel megszerettessük a sportot.

AnnamamiKép!
Sajna-bajna Lilinek nem múltak el a pöttyei Kép. Holnap jön a doktornéni megnézni, mert a skarlátnak már el kellett volna múlnia. Nagyon érzékeny a bőre, és ráadásul a penicillin mellékhatása lehet kiütés is. (még a végén kiderül, hogy nem is skarlát, hanem allergia). Egy kissé aggódom azért Kép.
Holnap kiderül az igazság, de egyáltalán nem sértődöm meg, ha mégsem mertek találkozni velünk, mégha allergiának diagnosztizálják a kiütéseket. Jobb a biztinság. Azért majd megírom mi van. Csak azt hittem, hogy megint hosszabb időre mentek Anyukádhoz.

Ayse

ayse

Helló!

Na mindjárt visszaolvasok,csak először FIGYELEM,FIGYELEM:

OLTÁSTÉMA!!!!!!!!!!!!!!!!

A bu.i szkennerem nem kapcsolódik a számítógéhez (mondja ő), de majd apa este helyrerakja...tehát a lényeg:

A rossz oltóanyag gyártási száma:
A14CA037A

És hogy az újraoltás semmilyen kockázattal nem jár, mert nem lehet túladagolni és hogy a beadott rossz oltás sem jelent semmilyen veszélyt a gyermekeink számára...

Ennyi a lényeg és hogy mindenki keresse fel a rendelőintézetet hogy az újraoltást egyeztessük...

Este azért megpróbálom beszkennelni...Kép

M.

Kép

Kép
megann

Leonszió és Maja
KépKép

Jack
KépKép

Cinka és Réka
Kép

Nolcsi
Kép

Folyt. köv.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

...

jucc73
Érd

Nolcsi tele szájjal és álmosan
KépKép

Danigombóc
KépKép

Tüncsike
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi,
Szuperek a képek! Kép Köszi Kép
Nolcsi teli szájjal, azon ritka pillanatok egyike Kép

benianyu

Benianyu

Az hogy Nolcsi keveset eszik az csak Pesten igaz. Jóformán egész hétvégén többet evett, mint Bazsi.KépKép

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike, Barbi
Éljen!!! Kép Akkor sokat kell elutaznotok! Kép Kép Kép

benianyu

május 4-én 01:00 után 2 peccel és három másodperccel így fog kinézni az idő:

01:02:03 04/05/06

ilyen kb 400 generációnként szokott lenni...úgyhogy mindenki ünnepeljen Kép

Kép