Dani is elaludt.
Annamami,
Kitartás kaja ügyben. Majd marci is ráérez az ízére.

Először Dani sem kérte, talán a kiskanál sem tetszett neki, de mostanra már olyan jól belejött.
Vettem főzőtököt, ma fogjuk először megkóstolni. Cukkinit akartam, de nem volt. Nem baj, azzal majd a jövő héten ismerkedünk meg.

Egyébként én nem bio zöldségeket használok. De felfújt, műzöldségeket, műgyümölcsöket igyekszem nem venni még Beninek sem.
Dóri,
Védőnő

Sőt

Még jó, hogy tapasztalt anyuka vagy és hozzá is olvasol. Lehet, hogy van olyan anyuka is, aki tényleg simán megcukrozza, mondván, hogy a védőnő javasolta.
Nekünk bejön a krumpli almával, Dani szereti.
Szintén főzőlével készítem, mert anyatejjel nem kéri. De még sokat szopizik, így nem baj. Csak azt bánom, hogy ott állnak a mélyhűtőben a lefagyasztott adagok és Dani nem kéri.
Ayse,
Liliszáj

Kis romantikus

Ilyen fürtös szépség nem is lehet más.
Nem reagáltam a múltkor, de én vettem az adás a szülinapi reagálásodnál.

Bírom a szóvicceket is!
Dudukly,
Pálma nagyon helyes!

Milyen nagylány már!
Thomasanne, Megann,
Kiállunk párbajra Léna kegyeiért!
Juci,
Részvétem a nagypapádat miatt. Marcinak meg további gyors jobbulást. Vérvétel

De lehet, hogy megnyugtat majd az eredménye.
Jucc,
Megnéztem újra a képeket a fiúkról! Nagyon szépek! Balázsnak olyan értelmes tekintete van és igazán helyes kisfiú! Gergő meg tüneményes, főleg, ahogy alszik, a legelső képen!
Ma én is fényképeztem reggel a fiúkat, ha Dani nem ébred fel hamar, akkor gyorsan letöltöm és teszek fel egy párat.
Barbi,
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!

Jól hangzik, ahogy leírtad, pedig az idő rémes volt. Gondoltam is rátok, hogy biztos nem ilyenre számítottatok.
Leonszió

Képeket várjuk.
Mi tegnap futóversenyen voltunk, Apa és a nagyfia Ádi szoktak indulni mezei futóversenyen. Persze szakadt az eső.

Beninek be lett ígérve, hogy a cél előtti 50 métert futhatja majd ő is velük. Ültünk a kocsiban a szakadó esőben, Beni balhézott, hogy nem szállhat ki, Dani is sídogált, mert nem volt tere kúszni-mászni.
Aztán 20 percre kicsit alábbhagyott az eső, gyorsan kiszálltunk, megnéztük a befutót, Beni futhatott.

Mikor indultunk haza, újra szakadt.

De legalább arra a kis időre ki tudtunk szállni.