A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ancsi!
Van benne valami halizé, ez rémísztett el akkoriban Kép

Fibi!
Ezt a lenmagos tojáshelyettesítést másban is használod??? Doni a tojás miatt egy csomó finomságtól elesik Kép... De azért azzal még várnék kicsit...

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

HAAAAAAAAAL? az meg minek?
tojás sárgáját lehet már adni,ugye? húsvétkor összetörtem egy sárgát a kajájába.

ancsipancsi

Jó estét mindenkinek!

Jó hír: nincs kőőőőőőőőőKépKépKép

Rossz: Marci 40,2-vel csúcsot döntöttKépKép Hűtőfürdő, priznic, minden van már. Remélem éjjel nem lesz nagyon kakául...

Bog: fájt a jobb oldalon a bordaív alatt, nem görcsölt, csak tompán, de kellemetlenülKép mint kiderült lejjeb, mint az epe szokott fájni. Szerencsére semmit nem találtak sehol. Dokibácsi szerint a gerincemet érő megterhelés miatt fájogat.... Balut viszont ez nem izgatjaKép Na nem baj, ha Rampuszom meggyógyul, akkor a szombaton kapott görkorimmal edzésbe kezdek. Meg sztem vmi tornát is fogok csinálni.

Na jó éjt mindenkinekKépKépKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Pici Marci, gyógyulj meg gyorsan!!!!!!!!!!!!!!!Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Tetszett, amit ma Lynette mondott:
...és nem is panaszkodom! Állandóan!
igen, én sem!!!!!!!KépKép

De mi lesz velem szeptemberig?????????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Marcinak jobbulást!

Moose,
dejó, akkor jössz pénteken te is? Tökközel van onnan a H, ne parázz! Kép
És ha Barbi még nem vajúdik épp, ő is jöjjön! Kép
Milyen izgi lenne, ha Bogárkáéknál folydogálna el néhány hekto magzatvíz... Kép Kép Kép

Zsan, Bog,
méltem.

Eszter 8 hósan kapott először tejet, de védőnéni is a 3 év mellett voksol.... mármint, h addig ne. Persze, addig sört igyon?? Kép
Szóval vizezem, forralom, de néha már nem, ha sietünk, mert marha éhes... de ha Jucus, a te Pannád sem kapja már forralva, én mit erőlködök? Kép
neet
neet

Zsanci!Kép

Zapa most kiakasztott:azt kérdi,nyáron nincs valami sport tábor vagy valami ahova Soma mehetne?NORMÁLIS?!
Táborba egyébként sem megy a gyerek 32 éves koráigKép
20170114224602

Pocak!
Köszi! Nekem sajna eléggé úgy fáj, mintha epe lenne, ráadásul összefügg bizonyos ételekkel Kép

Ancsi!
Én a tojást úgy ahogy van nem adom 1 évig. Egyébként nem tudom miért terjedt el ez a nézet, hogy a sárgája adható hamarabb, ugyanis lehet, hogy furcsán hangzik, de a tojásban található fehérje nagy része a sárgájában van Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Juc,
Kép

Bog,
igen, mindenki azt hiszi a fehérje a bűnös, pedig a sárgája sokkal durvább!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan!
Az én mai kedvenc párbeszédem (SZF):
"és nem szoptatunk? - ha azt is meg tudod oldani minden elismerésem" Kép Kép Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsan!
Akkor örülök, hogy jól tudtam, attól féltem, hogy jön majd valaki okosabb és kijavít Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Juc!
Dehát Somus olyan kicske még Kép Hogy jut a Zapának ilyen eszébe???
De úgy tűnik apák ma ilyen kiakasztós formában vannak Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bog Kép
Bulást Neked, akár epe, akár nem!

Neet Kép
Hogy Te milyen izgalmakra vágysz! Elképzelem, amint folynak a m.vizek és jönnek a mentők és minden a feje tetején áll... Hát biztos emlékezetes buli lenne... Kép

Pocak Kép
Marcidnak bulást!! Neked meg kitartást! Tök jó, hogy nincs köved, de sajna, hogy fáj Kép

Én lemaradtam a SZF-ről, de felvettem, úgyhogy holnap bepótolom, úgy látom jó volt Kép
Jó éjt mindenkinek!!

Kép
Kép
denizsa

Den!
Köszi! De ez nem olyan folyamatos dolog szerencsére...kb. egyszer egy héten valamitől kiakad ott bent valami, és akkor olyan negyed óráig nagyon nem jó...de ennyi Kép
És köszi tegnap a játszóházas mélt, amint látod kihagytuk...nem volt elindulós hangulatom...két bazinagy herpesszel a számon ébredtem Kép

Jóéjt!

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ancsi, attól még sajna nem biztos, hogy nem lesz gondja Lencsidnek a tejjel, hogy nemHA tápt eszik, mert még az se látott tejet hírből seKép Isti mai napig (nemHA) követőtápot kap tej helyett (durva reakciók miatt), ez van. de ezt is megcsinálom kakaónak vagy gabonaKV-nakKép

votiv 8)
votiv

Pocak gyerkőcöknek javulást, és minden kis és nagybetegnek szintén!

Zuzi, tegnap épp azzal nevettetem meg szingli barátnejeim, hogy mióta pocakos lettem, már nem is flörtölök, mert olyan megalázó, hogy ha valakit megnézek, az már nem néz visszaKép vagy gyorsan elkapja a fejétKép

Indi, ezen a házióvoda-prodzsekten gondolkodni kéne még!Kép annyira tetszik az ötletKép

na, nem pofázkodom, még csak most állok neki a munkának, kész öngyilkossági merénylet. ma már megállás nélkül panaszkodok, ÁLLANDÓAN!! ki vagyok purcanva, le vagyon robbanva, az agyam ki lett hipózva.
erre apafej csak a annyit bír mondani, hogy 2 éve ezt hallomKép püff neki

votiv 8)
votiv

Ildi, Timinek boldogotKép

Zuz, Lindi valaszanal szukszavubban nekem sem ment volnaKépKép

Pocak, sajnalom, h nem josszKép. fiacskadnak gyogyulast!!!! es szuper, h nincs kovedKép

Macs, sajnalom azt is, h te sem josszKép. ezt a haz dolgot meg nem ertem egeszen. ez most epul v mar kesz nagyjabol? es ki epitteti v mennyi beleszolasotok van? nem akarok hulyesegeket kerdezni, ugyhogy inkabb te mondd, hogy is van ezKép

Soosoo, azt is, h te semKép

Juc, eljen a ciszta-nelkulisegKép

Moose, szuper, h nem kell befekudnod (v te mar sajnalod?). de meg mindig nem ertem, miert remisztgetett ezzelKép
a macska-mentesitest meg ennyire komolyan gondolod?KépKép

ja igen, es Indi vezette waldorf-ovi nagyon-nagyon csúcsszuper lenneKép foleg ha meg Juc is beszallna ovoneninekKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Votiv, ajaj, te tenyleg nem kicsire vallalkozolKépKép

Coolio
recca

Juc, de aranyos vagy Kép 32 eves koraig Kép aszittem csak en gondolkodom igy ilyesmikrol Kép

Neet, beprobalkozom megegyszer apanal, de asszem nem sok eselyem van. Es az oke, hogy a H 10 perc Bogarkaektol, de napkozben, ebben a szuper forgalomban, amit mostanaban elvezunk, Bogarka 2 ora tolunk... ne tudd meg, milyen kerulokkel jarunk NSTre... szal H este nyolc korul tolunk is negyedora, de napkozben masfel-ketto...

Rec, sajnos ennyire komoly Kép nem varhatjuk meg, amig komolyan megsebezi nyuszit... van valami otleted?
moose

Ha egy egyebkentis aktiv baba hirtelen megtobbet megjobban es megerosebben mozgolodik, az mar jelent valamit? Ugy erzem, mar nem birjuk sokaig egyben, szetrugja a mindenfelem... hu, gyorsan le is fotoztatom a pocakom apaval... meg elramolom rendesen a korhazi cuccom (Nyuszi tegnap benyomta a bimbovedo krememet apa fekpadjanak femvazaba - miutan probalta alaposan osszevissza kenni magat vele - es sehogy sem birjuk kiszedni... meg jo, hogy vettem egy tartalekot is)
moose

Zsanci, apafej még régen 1x kapott Bach-virágterápiás szert, és szent meggyőződése, hogy nincs ennél nagyobb kuruzslásKép viszont azt is mondja, hogy tökmindegy, ki mit hisz, mert hatottKép elmúlasztotta a csúnya, hosszan húzódó vállfájását. egyébként meg azt mondja, kb olyan volt, mint egy konyakot bedobniKép
és ha esetleg érdekelne ilyen szer, megadom az egészségrovatos kolléganőm emiljét, ő a főkuruzsló ismerősöm, és foglalkozik Bach-esszenciákkal!Kép

na, ezt már rég akartam írni, csak mindig elfelejtem. még a homeopátiás dokim se vagyok képes felhívni, pedig kéne, mert mióta szert váltott viperáról csörgőkígyóra, megint vannak "kontrakcióim"Kép, valami ilyesmit érzek, de ez lehet hogy csak a delíriumos fejemKép

votiv 8)
votiv

Moose, Nyuszi akciójáról jut eszembe, hogy Isti meg ma a rántotthúst nyomta be nagyatyja videomagnójábaKép

és plízplíz beszéld rá apát!!Kép ebéd után talán még nincs olyan óriási forgalomKép naaaa, léciléci gyertekKép

votiv 8)
votiv

Ancsi,
igen, komolyan jol fejbekolintott azzal a kulccsalKép Igazi rosszcsont lett belöle az utobbi pár hétbenKép mindenütt azt szemléli, hogy mit lehet szétszedni, összezuzni Kép

Bog,
igen, lenmagos cucc pl palacsintában is tök jol müxik, igy Bálint is kap belöleKépKép
Aztaaa, tényleg a tojássárgája sem jo?, ezt még nem hallottam.

Tábor: barátaink csak ugy tudják megoldani a nyarat (amikor nincs ovi meg suli), hogy néhány hét szabit vesznek ki, aztán 1-2 hétre táborba küldik a gyerekeket. Nagyszülöi segitség nincs nagyon. Mondjuk, ott már 5 és 10 évesek a köcök. Háááát, határeset...

KépKép
fibi

Moose,
én is szeretném, hogy gyere pénteken!Kép Még sosem találkoztunk, és ez az utso esélyem, hogy lássalak pocakosan isKép És mégegy érv: mi még messzebbröl megyünk, egész SzadárolKép Ti legalább BudárolKép

KépKép
fibi

JÓ REGGELT!

Utólag is ISTEN ÉLTESSE A TIMIKETKép

Barbi:
drukkolok nagyon,jó lenne tudni valamit már!!!!

Indi:
én is támogatom az óvidat,habár kicsit körülményes lenne nekünk reggelenteKép

Pocak:
gyors gyógyulást kívánok kicsi fiadnak!

Moose:
annyit gondolok rátok mostanában.Főleg amikor Dorka hozza a formáját egész nap,hiszti,akaratosság stb.Legjobb példa erre az újabb szava:bibi.Mivel annyi seb van rajta,hogy elég hamar megtanulta a nevétKépKép
Szóval ilyenkor nagyon tudlak sajnálni...KépEl sem tudom képzelni,hogy ezt hogy bírnám pocakkal?

Votiv:
nálunk is a video volt a soros tegnap,csak ceruzaelemekkelKép
De még az volt a mázli,hogy a 4-ből 1 kilógott,így időben észrevettükKép

petergabi

Fibi,
ne is mondd. Én sem tudom, hogyan fogom majd, a nem is túl távoli jövőben megoldani a nyarakat Kép Nekem családom nincs, a Zapáé messziben, vidéken és a Drága,Kedves Pocak ugyan mindig mondogatja, hogy hagyjam nála Dia-babát, ha olyan intéznivalóm van, de nem visz rá a lélek..az, meg, hogy majd dolgoznom kell és nyáron mi lesz a gyerek(ek)kel, arról dunsztom sincs egyenlőre.. Kép

Recca,
Most pénteken vesszük meg a telket Fótligeten, ahol is még idén elkezdik felépíteni a házat. És ha minden jól megy, jövő ilyenkorra, már ott is fogunk lakni. A péntek egyébként is sűrű lesz, mert a tervezővel és a kivitelezővel is aznap köll tárgyalni, így nem tudok menni Bogárka-parkba..
macskanyu

Zsan:
sajnos mi sem tudunk menniKép

Ancsi:
képzeld tegnap befejezték az alapok kiásását isKép
Majd próbálok valami terveket felrakni,ha sikerül.
Mi van a lakásotokkal?A miénkel semmi...KépViszont anyósé már elkelt,legalábbKép
Ja és képzeld,teljesen ledöbbentem,mikor közölték a bankban,hogy a szoc.polt csak a lakhatási után kapjuk meg,utólag!Kép
Nem tudod véletlenül,hogy mikortól kezdik visszaküldeni végre az adóvisszatérítést?

petergabi

Bogárka,Moose!

Képzeld mi táboroztatjuk a kiscsoportosainkat is az ovival és semmi gond velük,de hogy az én egyetlen,kicsi fiam nélkülem bárhova is na azt NEM!ÉS Zapa azért gondolta mert hogy foci sincs már ettől a hónaptól és legyen valami rendszeres mozgás.Erre mondtam,hogy rendszeresen megmozdul a játszótéren meg még ahova viszem.

Recca!

De kedves vagy,de talán túlzott a belém vetett bizalmadKép

Moose!

Juj,lehet,hogy nyuszinkó készül kifelé!?
20170114224602

Zsana!
Én is le vagyok törve, hogy őszig szünet!Kép Egyébként nagyon király ez a Gabi, hogy a gyerekülést nem rakja be a MaseratibaKép Na meg a szoptatás és éjszakai kelések! Nekem is valamivel meg kellene zsarolni AppátKép Ja, meg kellene vennem egy MaseratitKép
Mondjuk ez viccnek tök jó, de sajnos sok csaj tényleg így gondolkozikKép A Kismama hátuljában van egy olvasói levél, és ott írja egy csaj, hogy az ismerettségi körében mennyire nem foglalkoznak az anyukák a gyerekeikkel. Az egyik pl. közvetlenül szülés után tejelapasztót szedett, és meg se próbált szoptatni. Minek az ilyennek gyerek???
Na, erről meg egy vicc jutott eszembe. A gyerek az anyukájával boltban van, és mindenre mondja, hogy anyuuuuuuuuuuu, vegyük meeeeeeeeeeeg!!! És anya mindenre azt monja, hogy nem vesszük!!! Erre a gyerek: Minek az ilyennek gyerek!!!KépKépKép

Bog!
Remélem, nem köved vanKép

Poc!
De nagyon jó, hogy neked nincs! Kicsi fiad gyógyuljon! Gondolom rémes éjszakátok voltKép

Votiv!
flörtKépKépKép az mi az????KépKépKép

Barbi?????

Moose!
Szerintem is gyertek, legalább kikapcsolódsz még egy kicsit szülés előtt. És legalább a kórházba vezető út nagy részén is túl lesztek!Kép

Kép
Kép
zuzmo1

Pgabi,
nekem a munkaügyisem tegnap telefonált, és elvileg egy hó és küldik a lovettát! I love Apeh. Kép

Juc,
jé, megdöbbentem a hsz-odon, ami a tábort jelenti. Mondjuk ilyen fiatalon én sem küldeném a lányom táborba, de majd ha iskolás lesz, és ő akarja, akkor biztos. Én 8 évesen mentem először 3 hétre, SZOT üdülőbe Kép tanultunk is, mert februárban volt, és jó volt!! Persze, hiányoztak anyuék, de ott is nagyon jól éreztem magam. Sztem ez gyerekfüggő. ÉS azért is jó nekünk, pedagógusoknak, mert szünetünk akkor van nagyjából, amikor a gyerkőcöknek. Yess. Kép

Moose,
hú de izgi! Kép
És mi van Barbival? Any news??

Tegnap láttam ifjabb Kisünt rugdalózni videon, pocakban, és bár sokszor összekevertem a kezét a zsinórral meg a lábát a méhfallal, azért nagyon élvezetes volt a film. Kép
És drága Kisün, olyan jól lefárasztottátok Dorcival a lányom, hogy ma negyed 8ig aludt!!!! Kép Kép Kép

Mindjárt nekikezdek az almáspitéteknek. De Bogárka, nem akarod hajszárítózni a kertet? Kép
neet
neet

Sziasztok!

Jobb reggelt mindenkinekKép

Sajnos Marci nagyon rosszul volt éjjel, már komoly megoldásokon gondolkoztam (ügyelet) de aztán sikerült lejjebb vinnünk a lázát!
Házióvoda tuti lenneKép Majd Votiv elintéziKép....

Moose, Barbi: hajrááááááááááááKépKépKép

Fibi: nem akarlak elszomorítani, de Marci már két éves és semmi jelét nem látom javulásnakKépKépKép
A mai éjszaka pláne rossz volt (igaz, a betegség miatt) mert amikor Balu cicizett, Marci ordított értemKép és féltem, hogy feljebb megy a lázaKép Viszont Balu sem hagyta magát megnyugtatni apa általKépKép
kettő is kevés lett volna belőlem (néha mg az egy is sok:P)

Macs: KépKépKép Pedig hidd el, hogy jöhetne Dia, vigyáznék ráKépKép
Elküldöd nekem a gerinctornát?

Gabi: tök izgi az építkezés, én rájöttem, hogy nekem túlságosan is az, főleg, ha egy fillér kezdőtőkénk sincs. És videónk semKépKépKép

na megyek tovább zombulni...

pocakpacni

Neet!

Én is mindig és rendszeresen táboroztam és imádtam!De enyém kicsi fiam?!NEM adom!Kép

ÉS lehet kuncogni de amikor én hallottam a Bach virágterápiáról akkor úgy képzeltem el,hogy Bach zenehallgatás közben különböző virágok illatát kell szagolgatniKép

Én is megyek beszerzem tésztasalihozvalókat,meg egy pár hajszárítótKépKép,csak Panna még nem ébredt fel.
20170114224602

Úgy látom skarlát lesz MarcinakKép Piros a testeKép

Tábor: lányom 5 évesen volt először lovastáborban, nagyon élvezteKép Mi is...Kép

Zuz: én is készültem még az augusztusi talira, de aztán szülés lett belőeleKépKépKép sajnos senki nem hozott utána madárlátta (Bogárkaparklátta) sütikétKépKép

pocakpacni

Minden Timinek, Móninak boldogot és hétfőre visszamenőleg Fülöpkének is. Kép

Virágterápiáról és SZF-ről már nem is kérdezek, így is tökhülyének tűnök... Kép
neet
neet

Pocak,

Rampusz Kép Kép Kép

egyébként meg,
dobd el nyugodtan a telefonodat! Kép
macskanyu

Neet,

hogyaszondja Diána nap: szept.18, Filippa nap szept.20 tehát mi szept 19.-én névnapozunk KépKépKép
De azért köszönjük Kép
macskanyu

Macs!
ha van az embernek pénze, egész jó nyári "tábort" talál, ami valójában napközi. van ebből sok fajta, teniszestől kezdve a sima játszós, és este hazamegy a gyerek.
de jó lenne közösen nyári felügyeletet csinálni, így 2 hét itt, 2 hét ott Kép, főleg Indi óvodájában lenne jó Kép .

Indi!
a waldorf-tanító mit jelent?

Gabi!
elvileg csak máj. 22.+30 naptól küldik, de valaki már megkapta!

Pocak!
drukkolok a javuláshoz!

éjjel kint hagytam a "száradó" ruhákat, és minden rommá ázott. most mosom őket újra.

ma, mikor Lencsi megkaparintotta a cumisüveget, megint mondta, hogy: "tetej" "tej". lehet, hogy hamarosan ez lesz az első szavunk, ha majd már mindig mondja. Kép

ancsipancsi

Sziasztok!

A pénteki találkára lehet hogy én is elmennék (már persze ha nem baj) Kép
Hogyan szokott működni? Mindenki visz valami enni vagy innivalót? Én mit vigyek?
Szerintem csak 5 körül (vagy picit később) tudok menni. Az nincs még későn?

Dorka

Kép
szdorka

Sziasztok!

Bogarka, lehet, hogy mi sem tudunk menni hozzatok.Kép Eleg zsufoltnak igerkezik a nap, nem akarom elkiabalni, de holnap szerzodeskotes - eladjuk a lakast es a nogyogyit sem akartam lemondani, olyan nehezen kaptam idopontot.

Dori

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Jó reggelt, kedveseim!

Az az ovi nagyon jó lenne... akkor msot gyorsan lotózzunk, hgoy Bogárka telkére felhúzzunk egy épületet és máris indulhat a nyári táborKép

GabiKép Fürtöske majd felpattan a mocijára és iderobogKép A hitelügyintézés és pézkezelés egyangy horror, tesóméknál néztem végig, hogyan utalnak - előre midnent ki kellett fizetniük és benyújtani a számlát az ótépének, az meg hosszan bírált..Kép De azért a szépséges ltelekért ott Dömösön megériKép

DorkaKép De jó, hogy te is jösszKép

AncsiKép Waldorf-tanár az, aki elvégezte a Waldorf-tanárképzőt és Waldorf-iskolában tanítKép viccet félretéve ez egy életforma. Én már 3 éve nem tanítok W-suliban, de ez nem jelent semmit, és a hajléktalanokat is ugyanúgy tanítottam Indiában, mint a pesthidegkúti elitiskolában. És látod, mégiscsak komolyan gondolja Lencse ezt a beszéd-dolgotKép

Egyébként most éppen jó lenne egy ovi, mert én sem adom ki a gyerekekmet a kezemből, az tuti! Éljen JUCKépKépKép

Ne higyjetek Votivnak, ő egy szépséges nőszemély és a múltkor a saját fülem hallatára-szemem láttára kezdett udvarolni neki egy naaagyon fiatal aranyos fiú - nagyon kedves volt az egész dolog.

És különben is flört az nem küllem kérdése, igaz, egy idő után emelkedik az udvarlók korhatára Kép

MooseKép Én is nagyon-nagyon szeretnév Veled találkozni - ha ez nyom valamit a latbanKép -, úgyhogy pénteken gyeeeereKép Persze, ha addig Nyuszid nem indul el a nagy útraKép

Zsan és ZuzKép Ki ez a Gabi és az ő Maseratija? megint lemaradtam valami jó kis pletyóról!
És hogy vagytok, Bazsókád és Te? És miért hívja Ancsi Pajinak Bazsódat?

Kérés-kérdés: Lakik-e valaki közületek II. kerület Bérc utca környékén? Van ott egy kismamakolléga(szintén Szent Im rében szült két hónapja), aki feljánlotta Dominónak az ő lefagyasztott anyatej-készletét, de én nem tudom megszervezni most az utazást.

És itt már beindult az égi hajszárítóKépKépKép

indianyo

hehe, jól tele van a hsz-em iszonyatos gépelési gikszerekkel - msot biztos nem kapnék még hármas se a helyesírásomra, ha egy tanár elolvasná...

NeetKép Te milyen szakos is vagy? Angol-valami(kommunikáció?)

PocakKép Skarlát???????????????? Te szegény, fel van neked adva a lecke ezekkel a nyavalyákkal Kép És hogy tudsz te mindig mosolyogni, amikor a gyerkőceid ilyen kevés pihenést hagynak neked?

DóraKép És hová költöztök, ha eladjátok a lakást? Jó lenne veletek is találkozni...

indianyo

Indi,
első körben nyelvtanár lettem, most a kiegészítőt csinálom, de csak "sima" angol szakon. Nincs szakpár, így is eléggé utálom.. Kép
neet
neet

Indi,
ugyanezt akartam kérdezni Zuzmotol, csak még pluszban azt is, hogy mi az a Maserati??? Kép egy kocsimárka?
tudatlanfibi

KépKép
fibi

Gabi,
nálunk sincs semmi házeladás ügybenKép szocpol helyzet, de durva...

Macs,
hasonlo a helyzetünk. Én rokonságom live in Baja (200 kmKép), anyosék Gárdony, de ott meg van már 6 unoka, nem vihetem akármikor B-ot, ráadásul nyáron mindenki a toban akar fürdeniKép. De ha nem tudjuk majd eladni a házunkat itt, akkor majd hozd ide Fülöpkét 1-2 hétre, és majd cserébe Te is megkapod Bálintot Kép

Neet,
Barbi este irt utoljára, hogy feszülget a hasa és teázgatKép Azota semmi...

KépKép
fibi

IndiKép az jó sztori volt!Kép

Ültünk a kocsiban a Hungária körúton, Pocakéktól haza Indi felé, hátul a két ded édesen szunnyad. a lámpánál szórólapot osztó tizenéves srác benyújtja a papírt, aztán azt mondja: ha adok mégegyet, ráírod a hátuljára a telefonszámod?Kép
mire azt mondtam, hogy előbb nézzen be hátulraKép
hát azt a döbbent arcotKép
aztán még megkérdezte, hogy tényleg az én gyerekeim-e?
mire mondtam, hogy naná, mind a kettőKépKép

utána jót nevettünk, igaz, Indi?Kép

ovin még gondolkodom, bár az agyam helyén nagy fekete lyuk tátong, 3-kor jutottam ágybaKép

Pocak drága Marcikádnak javulást!

votiv 8)
votiv

Dorka, ha hozol valamit, akkor olyan dologra gondolj, amit szoptatós mamák és esetleg pici gyerekek is fogyaszthatnakKép pl. cukormentes gyümilé (én ezt viszek meg bubimentes vizetKép)

votiv 8)
votiv

Votiv, hát igen, még szoknom kell Kép Valamit azért viszek magammal, már csak azért is, mert az első benyomás fontos tud lenni Kép

Most jut eszembe, holnap délben megyek fodrászhoz, aki a Daubner mellett dolgozik. Esetleg onnan valami? Tökmagos pogácsa? Kép

Viszont akkor fodrász után, jó kis beállított frizurám lesz Kép

Kép
szdorka

wiw-off

szerintem nagy kövér hoax van terjedőben a wiwen ezzel az aktiválós emailkörbeküldéssel. mit szóltok?

votiv 8)
votiv

Fibi,
okés Kép alapísuk meg a Hátrányos Helyzetű De Gyerekeiket Imádó Anyák Önsegélyezési Egyletét Kép És akkor egy csapat gyerkőc lesz egy-két napokat mindig másnál és mindenkinek lesz legalább egy szabad hete Kép

Indike,
most vettem egy pakk pelust és csak itthon, a kibontás után láttam, hogy a 4kg-s gyerekre valót sikerült venni..Kép Kép
ha tudod használni, akkor megpróbálom vkivel elküldeni neked. Kép
macskanyu

Moose, hat sztem Nyuszival kellene valahogy megertetni, h a macska az szent, es keretik nem piszkalni! okos kislany o, ennel joval bonyolultabb dolgokat is megertKép. de nem szeretnek okoskodni, ha te ugy latod, h jobb, ha megy a macsek, akkor ugy van jol! tenyleg a kulon szobaban alvassal hogy alltok? nem irtal rola semmit. sikerult?

Juc, en komolyan gondolom, es nem hiszem, h tevedekKép. taboros hozzaallasod nagyon teccikKép

Macs, szoval ures telket vettetek, es ti epitkeztek ra, ill. megbiztatok tervezot meg kivitelezot. akkor ez azt jelenti, h a ti elkepzelesetek szerinti haz fog epulni? ez tok joKép vmiert ugy ertelmeztem, h ez egy ilyen kiskertes, kishazas, lakopark-szeru buli. de akkor nem, ugyi?Kép ja es mar eladtatok a fejetek felul a lakast????

Oxinak Boldog Nevnapot!Kép

ja es B tegnap olyan szinten kiutotte magat nagypapinal, h vegigaludta az ejszakatKépKépKép hehe

Coolio
recca

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?