De jó, hogy jöttél és írtál, már nagyon izgultam érted, hogy mi van Veled! Mennek a drukkok ezerrel!!!
2006.05.06 20:03

2006.05.06 20:22

(ezek szerint a szopi nem igazan jott be vedekezeskent
)2006.05.06 20:34
És még jó, hogy emlékszünk Rád!!!
És hallom unokatesó is érkezik hamarosan
...de ne add fel...bár te nem is vagy egy olyan fajta
csütörtökön az én lázam, pénteken Petra szúnyogcsípéstől duplájára dagadt arca, ma pedig - le sem merem írni - nekigurultam Apa autójával a garázsajtónak
nem volt behúzva a kézifék, én meg csak lazán kuplung kinyom, gyújtást ráad...és én hülye nem húztam előre az ülést még teljesen, így mire elértem a féket már ott voltam a garázsajtóban
...a szerencse az egészben, hogy a garázsban lévő két autónak nem lett baja...viszont jó sok mani lesz megcsináltatni a kaput
De annyira édes az én Uram, mert ő ilyen helyzetekben csak mosolyog, megsimogat, és azt mondja, óóóó, semmiség, csak kicsit ki kell kalapálni, itt-ott megjavítani stb. - miközben én legszívesebben legyilkolnám magamat 

2006.05.06 20:34
ezek a cipellők szinte mind B cipői voltak...és egy kishölgy is kapott belőlük...

2006.05.06 20:38
Hiányzik egy verssor: "reggel mikor felébredtem az jutott eszembe, anyáknapján legyen virág mindakét kezembe, az egyiket neked szedtem odakünn a réten"...és itt mi jön???? mert először azt hittem, hogy a "köszönöm, hogy ilyen sokat fáradoztál értem", de aztán rájöttem, hogy az az utsó előtti sor! 

2006.05.06 20:50
Jaj de jó neked most és a karácsonyi angyal hoz neked egy kisbabát
Sok boldogságot! Akkor most már gyere gyakrabban
Elvigyem a notórius szopisztrájkoló Dominót hozzád? Hátha Balu féltékeny lesz
tényleg nagyszerű párod van!!!2006.05.06 20:57
Orulok, hogy cici problema megoldodott!
Rendes ferjed van!

2006.05.06 21:24

2006.05.06 21:41
Én 3 nagykanállal szedtem, és nem mertem többet, h ne legyek bunkó, de legközelebb az leszek.
Igaz, h kissé szétfolyt a melegben, de az ízén ez nem rontott, sőt.
Én imádtam! Mér vitted el te nőszemély??
. De aztán meg egyszerre múlik el midnen rossz és jön a jó periódus, ugye, Pocak??
És a cipője, már ha hordta is, nagyon jó (kék, tengerjáró, azaz Balcsijáró), Eszter le sem akarja venni, pedig nem voltam biztos benne, hogy az tényleg kell majd neki.
2006.05.06 21:53

2006.05.06 22:00
Én kérdetem a dokit, mit ajánl immunerősítőnek, és a Normaflore-t és a Protexint ajánlotta, mert amellet, hogy a bélflórára hatnak, bebizonyították, hogy nagyon jó immunerősítők! Mi is ezt nyomatjuk
Végül mi sem mentünk játszótérre, csak este apával, mert úgy elromlott az idő!
Barbi, sokat gondolok Rád!
És Moose, ez szuper jó hír! Kis Nyuszid csak tudja, hogy kell helyezkedni
Biztos azért is, mert Bazsó születésnapja is közeleg
2006.05.06 22:01

2006.05.07 00:13
Mondasz néhány szót azokról, akiknek képzelt apa szerepel az ak. kivonatukban?
A bürokrácia diszkrét bája...
Én ma küldtem Neked - és mindenkinek, akinek tudtam a címét(25 kollága) - egy mélt a jelszóval. A képeket úgy tudod megnézni, hogy rákattintasz a linkre - 2006.05.07 06:49

2006.05.07 07:14
2006.05.07 07:33
Neked is elküldtem újra a mélt a jelszóval(tegnap valahogy kimaradtál, bocs
Bogárka
Képek csodajók!2006.05.07 08:00
garázskapu, és a párod tényleg nagyon rendes! irígylésreméltóan
de jóóóóóóóó! 2006.05.07 08:43
. de remélem lesz is!
még el is jétszottam lyánykoromban a gondolattal, George Cloony, Mick Jagger, Axl Rose
vagy ilyesmi
. amúgy Ildi férje tiszta Rosszdoki, nem?
baromi nagy volt a kínálat, így sok mindent észre se vesz az ember, csak az ut. pillanatban.
.
, igen barátságos és aranyos volt, csak úgy futkosott az unokái után.
sajnáltam szegényt, hogy nincs neki pasitárs, lehet, hogy legközelebb, ha hozod, akkor én is az enyémet (ha otthon lesz). és a pók miatt direkt csak a fotó után szóltam, gondoltam csak nem bánt egy katt erejéig. ;-) 2006.05.07 09:09
2006.05.07 09:54

2006.05.07 10:17

2006.05.07 10:19
köszi a receptet...sajnos anno nem jött meg a mélen, de igy még jobb!!!
és ez azért kár!!! Feri akármit is csinálhat. Ez a Magdi estéje lesz, asszisztál alá a Feri...
a falós-tömős.2006.05.07 10:28

2006.05.07 10:31

büszke anyai szivem...dobog!
viszont annyira cikinek érezte a dolgot, h elvitte a srácokat tropiba, h én itthon "nyugodtan tudjak takaritani, és ebédet főzni"...
Az egész család szervezkedik, még a legtávolabbi rokonok is jönnek a buliba, de mindez olyan nyilvánvaló, erre közölte, h szte azért jönnek a rokonok, mert akkor lesz a halászléfőző verseny Baján...És akkor elmondtam neki, h miért is jönnek az unokatesói meg minden, és akkor esett le neki, h most lesz 30! Pedig apja már elég béna megjegyzéseket tett, h lesz idén nagy buli, meg van e már elektromos borotvája 

, és a Levi ezeket is tök félre értette...
Jó kis meglepi lesz mi???
Meg vennék hozzá cipőt is, meg mezt is, amire csináltatok feliratot a decathlonban. Viszont palánk még nincs, azt a közös képviselőnek kéne felszerelni, de ő utál minket, mert mindig késve fizetünk, igy nem tom mi lesz. Pedig már 3 éve be van igérve...De ha nincs palánk, nincs értelme a kosárlabdának sem...2006.05.07 10:33
2006.05.07 11:08
Cica tegnap ismet mamamekhoz koltozott. Es hulye anyaknapja meg toksz.r, nyuszi meg apa megfurjak az utolso vasarlasomat, bruhuhuhu
gyere gyakran es tudosits! 

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|