A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Barbi Kép
De jó, hogy jöttél és írtál, már nagyon izgultam érted, hogy mi van Veled! Mennek a drukkok ezerrel!!!

Kép
Kép
denizsa

Pocak,
jobbulást!!!!!!!!!!
és cici kérdés: hát, nem tom, sztem csak az idő segithet...Kép kináld neki gyakran!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsan!

Te tegnap bótoltál?Nem ér!miért csak kispasik vannak a társaságban?
20170114224602

Zsan: azt teszem, de mindig üvöltés a végeKépKép

Barbi: Smiley central, ne kérdezd hogy került a gépünkreKép Ott van és onnan mentegetem, meg egyéb más topikokból lopom:P

Pussz: Pocak
pocakpacni

Sziasztok !

Bár nagyon régen nem jártam erre ...azért irok , hátha emlékszik még ránk vki Kép

Ezúton is szeretném megköszönni Votivnak , hogy gondolt ránk és meghívott a talira !
Sajnos nem tudtunk menni , aznap voltam dokinál és úgy néz ki , Áronnak kistesója lesz . Bár még nagyon picike , reméljük minden rendben lesz . Karácsonyra várjuk . Szóval megyünk még a Szt. Imrébe Kép

Pusz mindenkinek !

Kép
Kép
greenolive

Milyen jó,hogy Magdinak még a hamis hangjaiért is oda vannak.
20170114224602

Bog, nagyon tetszenek a kepekKépKép

Pocak, jaj ez annyira rossz! de biztos, meg fogja gondolni magat, es nem vegleg hagyta abba a szopit!!!! es gyors gyogyulast nektek!Kép

Green, huha! gratulaKép (ezek szerint a szopi nem igazan jott be vedekezeskentKépKép)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Green: csak halkanKép gratulaKép

Moose, Barbi: drukk!!!

SIKERÜLT Balu szájába csempésznem a cicitKép Nem hiányzott volna a torokgyuszi mellé, egy mellgyulladás isKép
Tényleg, ha jól emlékszem, itt olvastam valami népi öblögetős gyógymódot, az miből áll, és egyáltalán erre jó-e???

Pussz: Pocak
pocakpacni

Green!

Gratulálok én is!

CSak gyűlnek a pocakosok megintKép
20170114224602

Sziasztok!
Küldök még jelszót bárkinek, csak légyszi írjatok emilt, mert így mire végigolvasom a fórumot már el is felejtem, hogy kinek kell, úgy meg egyszerűen csak válaszolok...egyébként érdekes, mert a linkre kattintva néha bejön jelszó nélkül is Kép

Green!
Nagy gratula Neked!!! Kép És még jó, hogy emlékszünk Rád!!! Kép És hallom unokatesó is érkezik hamarosan Kép

Pocak!
Jobbulást Nektek!!! Szopigond Kép...de ne add fel...bár te nem is vagy egy olyan fajta Kép

És képzeljétek...tényleg lehet valami igazság abban, hogy hármasával jön a baj Kép csütörtökön az én lázam, pénteken Petra szúnyogcsípéstől duplájára dagadt arca, ma pedig - le sem merem írni - nekigurultam Apa autójával a garázsajtónak Kép nem volt behúzva a kézifék, én meg csak lazán kuplung kinyom, gyújtást ráad...és én hülye nem húztam előre az ülést még teljesen, így mire elértem a féket már ott voltam a garázsajtóban Kép...a szerencse az egészben, hogy a garázsban lévő két autónak nem lett baja...viszont jó sok mani lesz megcsináltatni a kaput Kép De annyira édes az én Uram, mert ő ilyen helyzetekben csak mosolyog, megsimogat, és azt mondja, óóóó, semmiség, csak kicsit ki kell kalapálni, itt-ott megjavítani stb. - miközben én legszívesebben legyilkolnám magamat Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Juc,
annyira azért nem jártam jól, mert a ruhákat nem tudtam elboltolni...Kép ezek a cipellők szinte mind B cipői voltak...és egy kishölgy is kapott belőlük...Kép

Neet,
egyébként ma reggel mondta B, h játszott a Somával, és volt ott egy Eszti nevű kislány! Õt külön kiemelte...Kép

Green,
gratula!!!!

Ancsi,
én is extra nagyon kérem szépen a kroászon receptedet!!!!!!!!! Nekem csak egy jutott, az nagyon finom volt, de Igi még Lindiéktől is kunyizott, sőt, mikor Lindi egy pillanatra lerakta, Igi gyorsan el is rabolta magának...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jucus óvónéni!
Biztos tudsz nekem segíteni!!! Kép Hiányzik egy verssor: "reggel mikor felébredtem az jutott eszembe, anyáknapján legyen virág mindakét kezembe, az egyiket neked szedtem odakünn a réten"...és itt mi jön???? mert először azt hittem, hogy a "köszönöm, hogy ilyen sokat fáradoztál értem", de aztán rájöttem, hogy az az utsó előtti sor! Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

csajok,
a képen látható csaj ne tévesszen meg senkit!!!
azt szeretném megtudni, h azt a bigyót, amibe kapaszkodik (szines, műanyag) hol lehet kapni, és mi az angol neve...
előre is köszi!!!
Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan!
És miért írtad tegnap, hogy Petra egy angyal??? mert néha tényleg az, csak kíváncsi vagyok volt-e valami konkrét vagy csak úgy...Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

GreenKép Jaj de jó neked most és a karácsonyi angyal hoz neked egy kisbabát Kép Sok boldogságot! Akkor most már gyere gyakrabbanKép

Egyre jobban bánom, hogy Ancsi világhíres muffinjának még a színét se láttam Kép

PocakKép Elvigyem a notórius szopisztrájkoló Dominót hozzád? Hátha Balu féltékeny leszKép
Ha erre gondolsz, akkor én a langyos sós vizes gargarizélásra esküszöm torokfájásra - akárhányszor is lehet ismételni - ha undorordsz a gondolatól, akkor langyos vízbe néhány csepp zsályaolajat és azzal gargarizálni és gyógyulj meg!

BogárkaKép tényleg nagyszerű párod van!!!

indianyo

Pocak jobbulast Balunak!Kép Orulok, hogy cici problema megoldodott!
Engem a lany hat foggal csocsal, eleg gazul nezek ki.

Ancsi draga, kuldd at legyszi a szopis kepet! Koszi!Kép

Ildi, akkor legkozelebb!

Bogarka, auto-kapu.Kép Rendes ferjed van!Kép

Moose, mi ujsag?

GodiBarbi, menjel mar szulni!Kép

Green, gratula a pocaklakohoz!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Pocak, dejoKép akkor mostmar "csak" meg kell gyogyulnotokKép ja es torokfajasra: zsalyalevel tea! inni es/vagy gargalizalni! tenyleg joKép

Coolio
recca

Green Kép
Nagy gratula a pocilakódnak!

Bog Kép
Még jó, hogy neked nem esett bajod! És párod nagyon rendi Kép

Pocak Kép
Bulást! És remélem szopi-ügy megoldódik!

Kép
Kép
denizsa

Den!
Na azért nem száguldottunk olyan veszett nagy sebességgel! Kép...kb. 1,5 méter volt az egész út ráadásul a végére a féket is elértem...Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Indi!
Ilyen képzelt apás gyerkőcöt én ismerek párat...azért nem szívesen lennék a helyükben Kép

Juc!
Pedig Fibi tiramisujából még a negyede megvolt mikor elvitte, és azt mondta szomorúan, hogy biztos nem ízlett senkinek, mert akkor elfogyott volna...
Fibi!
Látod, pedig lehet, hogy csak el volt dugva...máskor kicsit több önbizalmat!!! Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Fibi,
nem vagy normális!!!!!! Kép Én 3 nagykanállal szedtem, és nem mertem többet, h ne legyek bunkó, de legközelebb az leszek. Kép Igaz, h kissé szétfolyt a melegben, de az ízén ez nem rontott, sőt. Kép Én imádtam! Mér vitted el te nőszemély??

Green,
hajráá!! Kép

Bog,
Kép. De aztán meg egyszerre múlik el midnen rossz és jön a jó periódus, ugye, Pocak??

Barbi,
de jó lenne holnap....!!!! Kép

Zsan,
Borisz édes. Kép És a cipője, már ha hordta is, nagyon jó (kék, tengerjáró, azaz Balcsijáró), Eszter le sem akarja venni, pedig nem voltam biztos benne, hogy az tényleg kell majd neki. Kép

MSZ: Magdi döntős, éljen! Kép

Bog, ha beírod csak a felét ennek a google-be, mindent kidob fél perc alatt, az tuti.

Kisün,
kutyu remélem hamar lábraáll, Dóci meg átvészeli ezt a 2-3 napot, és újra a régi lesz, hidd el! Tudom, h milyen rossz ilyen elesettnek látni, Eszter is épp a 15 hós környékén lett taknyos, de aztán midnen elmúlik, és marad a tündér baba! Kép
2 nap láz (főleg este) egy nap pötty és hiphop jön Vuk..
neet
neet

Juc,
Gábor pedig rá volt állva a tésztasalira, és kiakadt, h neki nem jutott. Kép Na, abból konkrétan 3x szedtem... És most ő kéri a receptet, és esküszöm, felvésem a falra és belátható időn belül megcsinálom. Kép

És annak a görög(??) salinak is kéne a recipéje, plíz...
neet
neet

I love takaritasKép

Coolio
recca

Bogárka!

Donászy Magda: Nagyanyónak

Édes-kedves Nagyanyókám!
Anyák napja van ma!
Olyan jó, hogy anyukámnak
is van édesanyja.
Reggel, mikor felébredtem
az jutott eszembe,
anyák napján legyen virág
mind a két kezembe.
Egyik csokrot neked szedtem,
odakünn a réten,
Te is sokat fárdoztál
évek óta értem.
Kimostad a ruhácskámat,
fésülted a hajamat,
jóságodat felsorolni
kevés lenne ez a nap.
Köszönöm, hogy olyan sokat
fáradoztál értem,
és hogy az én jó anyámat
felnevelted nékem.

ÉS az autós storydról saját magam jut eszembe,17 évvel ezelőtt egy ilyen kis affér vette el a kedvemet és a bátorságomat a vezetéstől.Csontra így voltam,kézifék no behúzva,pedálok messze csak kapu helyett egy másik autó állt előttem.Kép

Drága férjed nagyon toleráns,bár mi mást is lehetne ilyenkor mondani?Ha már megtörtént a baj ,hiába okoskodna az ember.Kép

Zsan!

AKkor mégis csak menjünk börzézni valamikor!

Neet!

Hétfőn megkapod ,most nincs kedvem hozzá.

Tiramisu Kép
20170114224602

Recca!

Ne is mond!Holnap én isKép
20170114224602

Sziasztok!

Bogárka!
Én is kérnék jelszót, és némi magyarázatot is, hogy hol és hogyan tudom megnézni a képeket!
Szuper pali a férjedKép

Ancsi képeit láttam, nagyon tetszettek, és látszott, hogy mindenki nagyon szuperül érezte magát! AZ a csúzdaás játék nagyon klassz lehet! Bog képe a tavalyi pocakosokról és az idei babásokról! Szuper!!!Kép

Ancsi!
receptet már ígérted nekem is, légyszi, küld el! Köszi!

Pocak!
Kitartást! Én egy gyerekkel is alig bírok, ha beteg, el sem tudom képzelni, mit csinálnék a helyedbeKép Én kérdetem a dokit, mit ajánl immunerősítőnek, és a Normaflore-t és a Protexint ajánlotta, mert amellet, hogy a bélflórára hatnak, bebizonyították, hogy nagyon jó immunerősítők! Mi is ezt nyomatjukKép

Greenolive!
Szívből gratulálok!!!!Kép

Vera!
Dócinak jobbulást!Kép Végül mi sem mentünk játszótérre, csak este apával, mert úgy elromlott az idő!

Akkor jövő kedd bikás park????? Úgy emlékszem, Vera is a keddet favorizálta. Ugye jól emlékszem????
És ki tudja, mehetünk kórházba látogatniKép Barbi, sokat gondolok Rád!Kép És Moose, ez szuper jó hír! Kis Nyuszid csak tudja, hogy kell helyezkedniKép

Gabi!
Mélemet remélem, megkaptad!Kép

Bog!
Én csak egy anyáknapi verset tudok, és én mindig azt szoktam mondani anyukámnak, az "Édesanyám, virágosat álmodtam" kezdetűtKép

Ettől az anyáknapjától úgy megmelegszik a kis szívemKép Biztos azért is, mert Bazsó születésnapja is közelegKép

Kép
Kép
zuzmo1

Neet,
csak nem a megasztárt nézed?????KépKép

Votiv,
szavazol a Ferire???Kép

Bogárka,
hát csak azért mondtam, mert olyan aranyos volt, beszéltünk egy csomót, elmesélte, h a ronda szúnyog megcsipte, segitettem neki felmászni a csúszdára, megfogtam a innivalóját, stb, stb...olyan igazi kis angyal nekem...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!!!!!!!!!
Feri bent van a döntöben!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Feri rulez,de el van döntve,hogy Magdika nyer
20170114224602

Nagyon örültem Ferinek - persze vérzik a szívem Pókicáért - de hát az elejétől lehetett tudni, hogy Magdi nyer - és rendben is van ez így.
Milyen volt a párbaj? Én azt rendre átalszomKép

BogárkaKép Mondasz néhány szót azokról, akiknek képzelt apa szerepel az ak. kivonatukban?
Én persze nem találom a tényt viccesnek, hanem az egész helyzetet szürreálisnak, hogy az én fiamnak azért nem lesz apa az irataiban(ha azok lesznek végre egyáltalán), mert a szüleinek nincs pénze iratok lefordítására, míg egy ilyen képzelt apát be tudtunk volna jegyeztetni Kép A bürokrácia diszkrét bája...

ZuzmóKép Én ma küldtem Neked - és mindenkinek, akinek tudtam a címét(25 kollága) - egy mélt a jelszóval. A képeket úgy tudod megnézni, hogy rákattintasz a linkre -

http://pg.photos.yahoo.com/ph/babanet.szentimre/my_photos

jelszó csak ahhoz kell, hogy fel tudj tölteni az albumba képeket - amire mindenkit biztatok, olyan jó őket nézegetni és ott nincs formai és méretbéli megkötés.

Jójcakát!

indianyo

Jó reggelt!

Zuz:
nem kaptam megKép

Moose,Barbi:
hogy vagytok??????????????????????

Green:
én is gratuálok és kívánom,hogy gyögyörűséges karácsonyotok legyen majd!Kép

petergabi

gyögyörűséges=gyönyörűségesKép

petergabi

Sziasztok!

Nagyon jók Bogárka és Ancsi képei is!
Ancsi! Még a pók is látszik a lábamon, ahogy mászik!Kép

Moose, Barbi!

Megy a sok sok drukk!!! Jelentkezzetek időnként, hogy hogy vagytok!

Den!

Ari vagy!Kép

Azon filózom, hogy valahogy kimegyek ma Mátyásföldre anyukámat meglepni!Kép

Most csak ennyi, mert Timi felébredt!

ILdi
ildi76

Jó reggelt!
Réjöttem, mi a baj a fotókkal: van egy opció, ahol be lehet jelölni, hogy ki nézheti meg a képeket: ezt most átmenetileg átállítottam publikusra, így most már menni fog a link is - de persze ha bárkinek kifogása van a publikus album ellen, akkor állítsuk vissza.

GabiKép Neked is elküldtem újra a mélt a jelszóval(tegnap valahogy kimaradtál, bocsKép

AncsiKépBogárkaKépKépek csodajók!

indianyo

Jó reggelt!

Állatkert tegnap fantasztikus volt, Vincsenzó imádta az állatokat és a nyüzsi, minhárman jól elfáradtunk, pedig még sokmindent nem is néztünk meg, úgyhogy még visszatérünk! Kép

Pocak,
jobbulást Nektek, és drukkolok, hogy ne legyen több cicigond!

Bog,
Kép garázskapu, és a párod tényleg nagyon rendes! irígylésreméltóan Kép

Green,
nagy-nagy gratula!!!!! Kép de jóóóóóóóó!
fic.
ficánka

nyüzsit és mindhárman .... csak közben fél szemem a kőcön, tiszta stressz Kép
ficánka

Lindi!
lakáseladás lett volna Kép. de remélem lesz is!
örülök, hogy Grétinek csúszott a kroi.

Neet!
azaz! köszi, Verával szoktunk találkozni, majd elugrom érte hozzájuk, a játszótérre menet pl. Kép

Indi!
rengeteg karamella maradt, nem lehet, h nem találtad őket?

én tudtam a képzelt személyről!! Kép még el is jétszottam lyánykoromban a gondolattal, George Cloony, Mick Jagger, Axl Rose Kép vagy ilyesmi Kép. amúgy Ildi férje tiszta Rosszdoki, nem? Kép

Juc!
volt még Tiramisu, mikor mi mentünk, gondoltam megkóstolom, de már nem volt idő Kép baromi nagy volt a kínálat, így sok mindent észre se vesz az ember, csak az ut. pillanatban.

Bogárka!
ajtó Kép.
már akartam is kérdezni, hogy Nyanyi ugye anyukád? mert nem anyósodnak tűnt Kép, igen barátságos és aranyos volt, csak úgy futkosott az unokái után.
Petra bizony angyal! simán beszélgetett velem, beszéltünk pl. az "utivitaminról" is, meg a szúnyogokról, és szépen leült, mikor fotózni akartam.
az Ancsi&Lencsi fotót kéretik törölni a yahooról! pls!

Zsanci!
neked már tök rég megküldtem a kori receptet. lehet, hogy te se kaptad meg? mi van már ezzel a freemaillel? Kép

Ildi!
férjed tök hasonlít George Cloonyra, nem? Kép sajnáltam szegényt, hogy nincs neki pasitárs, lehet, hogy legközelebb, ha hozod, akkor én is az enyémet (ha otthon lesz). és a pók miatt direkt csak a fotó után szóltam, gondoltam csak nem bánt egy katt erejéig. ;-)

MINDENKINEK SZÍVESEN MEGKÜLDÖM A NAGYOBB MÉRETÛ KÉPEKET IS, csak szóljon, file névvel együtt. (felül a címsorban látható, hogy ki van a képen, az a file név is)
(és ugye még a kicsikre is kattintottatok, mert eggyel nagyobb méret bejön, de még az se az igazi)

RECEPT:
úgy döntöttem, hogy lesz azon a honlapon egy receptes rész is, így bárki közkinccsé akarja tenni receptjeit, küldje nekem, én meg felteszem oda. ugyanígy járok el a croissant-nal is.

www.babanet.extra.hu a cím, hogy tudjátok.

KÉZFÁJÁS:
mostanában mindig meghúzom a kezem. hol babakocsi cipeléssel, pénteken szvsz a dagasztással. előbb csak fáj, majd nem hajlik az ujjam. nincs erre vmi gyógymód? ilyenkor még sétálni se tudunk menni, mert nem tudok emelni.

ancsipancsi

Na, kicsit helyre pofoztam a honlapot.

Megtalálható: croissant recept, nagyobb méretű fotók letöltési lehetősége. + pár új kép a végén, amit pénteken nem sikerült a net elromlása miatt feltennem.

ancsipancsi

Ancsi!

Most még nyúlkálsz a honlapon mert megint nézhetetlen a buli-sKép

Ja és azt láttam,hogy van még tiramisu de amire oda értem volna a kóstolgatásban,már eltünt.

Zsan!
Igi felállós hajú képe szuper!

Most belevetem magam egy kis anyák napi takarításbaKép
20170114224602

Juc!
péntek óta csak 5 percekre van netünk, UPC sux perpill felénk. úgyhogy próbálok nyúlkálni, de kevés sikerrel.

majd írjátok meg, hogy volt-e értelme betettem az összes marha nagy képet, és hozzá linkeket írnom, mert ha nincs, vagyis nem töltitek le, akkor inkább máskor nem szorgalmaskodom Kép

ancsipancsi

Na most végre sikerült újra megnéznem.

Van egy kedvenc képem:Bogárka,Zsanci,MAnó és természetesen énKép, mindannyian éppen a legnagyobb evés közepén vagyunk.Olyan vicces!Kép
20170114224602

erre gondolsz, ugye? Kép
http://www.babanet.extra.hu/images/Csajszik.JPG

ezen a képen a háttérben Dominó is éppen eszik ;-)

Zsanci!
remélem nem haraxol, hogy feltettem Igi képét a főoldalra. illik az imázshoz Kép

ancsipancsi

Ancsi,
volt értelme a nagy képnek, mert igy végre ki is lehet őket nyomtatni!!!Kép köszi a receptet...sajnos anno nem jött meg a mélen, de igy még jobb!!!

Juc, Indi,
tényleg le van játszva a meccs...Kép és ez azért kár!!! Feri akármit is csinálhat. Ez a Magdi estéje lesz, asszisztál alá a Feri...

Juc,
nekem is az a kép tetszik!!!Kép a falós-tömős.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jucus!
úgy bánom, hogy Somáról nem sikerült közelit csinálnom, de egyszerűen mindig elfutottak. akkor éppen kezemben Lencsi+ a fényképező, ők meg gurultak be a kertbe azzal a csősátorral, csak egy béna képet sikerült készítenem, amin Somát takarja egy fa. fel se tettem Kép

ancsipancsi

ANcsi,
nem haragszom Igi miatt, sőőőőőt! KépKép büszke anyai szivem...dobog!

És eléggé száksz, ha az ember lánya egy olyan pasihoz megy hozzá, akinek nincs anyukája, mert hát ilyenkor az ember lányának kell megmondania az embernek, h hát ugye ma van má' az anyák napja, vagy mi a szösz, mert ő ugye ezt nem jegyzi...Kép viszont annyira cikinek érezte a dolgot, h elvitte a srácokat tropiba, h én itthon "nyugodtan tudjak takaritani, és ebédet főzni"...Kép

Ja, és képzeljétek, lökött feje azt is elfelejtette,h idén lesz 30 éves!!!Kép Az egész család szervezkedik, még a legtávolabbi rokonok is jönnek a buliba, de mindez olyan nyilvánvaló, erre közölte, h szte azért jönnek a rokonok, mert akkor lesz a halászléfőző verseny Baján...És akkor elmondtam neki, h miért is jönnek az unokatesói meg minden, és akkor esett le neki, h most lesz 30! Pedig apja már elég béna megjegyzéseket tett, h lesz idén nagy buli, meg van e már elektromos borotvája KépKépKép, és a Levi ezeket is tök félre értette...
és B meg szépen kikotyogta, h anya vett egy kosárlabdát...Kép Jó kis meglepi lesz mi???Kép Meg vennék hozzá cipőt is, meg mezt is, amire csináltatok feliratot a decathlonban. Viszont palánk még nincs, azt a közös képviselőnek kéne felszerelni, de ő utál minket, mert mindig késve fizetünk, igy nem tom mi lesz. Pedig már 3 éve be van igérve...De ha nincs palánk, nincs értelme a kosárlabdának sem...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok! Bocsi, hogy csak igy ismeretlenül becsöppenek közétek, de annyi itt a tapasztalt Szent Imrés anyuka, remélem valaki tud segiteni. Szült valaki Majnár Zsuzsa szülésznővel, vagy hallottatok valamit róla? Mennyire híve a természetes szülésnek? Ha tudtok valamit róla, örülnék, ha megosztanátok velem. Köszi, Trixi
triximixi

Trixi,
én sajnos még csak nem is hallottam a nevét!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Somáról én is csak ezt az egyet találtam, a többin mindig elnéz másfele. ezért nem vagyok fotóriporter...Kép
Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kezd frusztrálni a gondolat,hogy a Bermuda háromszögben lakunkKépMost éppen Panna 3 napos tapadós zokniját nem lelem vagyis acsak az egyik flét.BRRRRRRRR
20170114224602

Szoval szivhang oke, magzatviz nem szivarog, fej lenn van, zart mehszaj (bar felpuhult, de tobbedik babanal ez ugyis elobb van). Ugyhogy egyelore meg vagyok nyugtatva Kép Cica tegnap ismet mamamekhoz koltozott. Es hulye anyaknapja meg toksz.r, nyuszi meg apa megfurjak az utolso vasarlasomat, bruhuhuhu Kép

Green, gratula, ez szuper Kép gyere gyakran es tudosits!

Barbi, elobb te jossz! Kép
moose

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?