A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Üje babanet

Kép
Kép Kép
sildike

akkor is megmászom!Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

LepedőzsonglőrKép!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

LepedőzsonglőrKép!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Képtényleg hüle babanet!Kép

Benianyu,
Dani nagyon fifikás!Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Duda,még én se tudom így becuppantani a számat,mint NatiKépKépKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

...és akkor az úgy volt kedves Nyúlné!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

hm....ez érdekesen hangzik!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

akkor ezt megbeszéltükKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Családi idill. Fiaim, menyem.

KépKép

Kép
Kép Kép
sildike

Nyúlné
Én szívesen meghalgatlak. Akarsz róla beszélni?Kép

Kép
Kép Kép
sildike

KépKépKép,na végre!
nagyon helyesek a porontyok!

és most közkívánatra Fanni combok!KépKépKép
KépKép
most jó húsika az a combi,de Shiffer és Cindy se kezdte másképp!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné,
Élvezettel olvasom a monológot! KépKépKép
Kisnyúl tüneményes és nagyon ügyes hegy(párna)mászó. Kép

Sildike,
Fiaid és menyed tüneményesen napoznak! Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Nyúlné,
A második sorozat a meztelenkedő lepedőszonglőrről szuper! Kép
Fanni combok nagyon gusztusosak! Kép

benianyu

Köszi Benianyu!
közben Kisnyúl felébredt és mindjárt jön a guszta combi gazdája és mamája!Képkicsit összerámolok....

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!
De jóóóók ezek a képekKépKépKép!
Talizós, telefon-megkóstolós, lepedőzsonglőrős, zsinór-becserkészős, menyes stb....Kép

Benianyu, AyseKép,
köszi az érdeklődést Trisztánnal kapcsolatban.
Kicsit megnyugodtam, mert nem kell műteni (4 fül-orr-gégész közül három elhajtott, hogy nem gégészeti a probléma, és csak 1 mondta, hogy lehet javulna a helyzet, bár nem az orrmandulája okozza az állandó taknyosodást). Úgyhogy tovább kell keresgélni, ami viszont nincs ínyemreKép.
Néha az az érzésem, az orvosok is sötétben tapogatóznakKép!

KuhaKép,
olvasom a kálváriádat a bölcsivel! Nagyon félelmetes a helyzet, de az ovival sem könnyebb sajna.
Mi ugye évközben szerettük volna Trisztánt beíratni (6 éves lesz a nyáron, tehát tanköteles - KÖTELEZÕ az ovi), de a közelben lévő ovikba csak várólistán vették fel (október óta nem jelzett vissza egyik semKép. Az önkormányzat pedig megjelölt egy ovit a város (Budaörs) másik végén, ahova járhat (ha-ha-ha). Hát nem kértünk belőle...
Nem tudom máshol mi a helyzet, de itt 100 fős oviba 127-en járnak. Az éppen egy csoporttal több, mint ahány terem van... nem is értem, hogy gondolják a családtámogatástKép!

Na leállítom magam, csak ezen a témán mindig marhán kiakadok!!!!
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek köszönjük a tegnapi dicsérő szavakat!

Bab!
Tofi sorozat nagyon aranyosKép! Nekem az utolsó ábrándozós tetszik a legjobbanKépKép!

Ayse!
De aranyosak Liliék, hogy felköszöntöttek a kerti virágokkalKép! Ne szomorkodj, tiszta szívből tették!!! S tényleg lesz még 2 kistesóTOKKépKépKép???

And!
Eszti baba hatalmasat nőttKépKép! S látom a fincsi bébiszendvicset már Õ is lecserélte a kábelekreKép! Nagyon-nagyon cukipofaKépKépKép!
Csíkos naciKépKépKép!!!

Andi!
Ébredezős Nati csodaszépKépKép! Nálam most az utolsó szekrény előtt csücsülős a favoritKépKépKép!
Kitartást a tornához!

Benianyu!
Hát igazán büszke lehetsz a FiadraKép, milyen kis firnájszosKép!!

Ja, és persze a talizós képek is mind szuperekKépKépKépKépKépKépKépKép!!!!

Sildike!
Osztom véleményed a baba fejlődésével kapcsolatban! Nagyon jól összefoglaltad a lényegetKép!
Srácaid, mint mindig most is nagyon helyesekKép! A homokozós képen azért Bazsika befeszít rendesenKépKépKép, látszik, hogy Õ az Úr (ha nem is házban, de legalább a homokozóbanKép)!!!!

Nyúlné!
Kisnyúl minden pózban, minden szögben, akadállyal és akadály nélkül is csúcsszuperKépKépKépKép!!!
Fanni baba combjai, pedig tényleg nagyon gusztákKép!

Jucc!
Köszi kérdésedet, Réka BCG-jét illetően. Hát az, hogy nyoma sincs, az enyhe túlzás, (majd este fürdésnél lefotózom) de már sokkal szebb, s így 3 hete elkezdhettük a babaúszást isKép!

C.

KépKép
cinka

Barbi!
LeonkánakKép jobbulást, remélem nem komoly!!!

Tünde!
Jól emlékszem, hogy Ti is tetőtéri lakásban laktok??? Megkérdezhetem, hogy hol rendelted a szúnyoghálót a ferde falon lévő ablakokra???

Többiek, bocs az OFF-ért!
C.

KépKép
cinka

sziasztok

eddig csak olvasgattalak titeket de most találtam egy -szerintem- prakikus dolgot amit szeretnék megosztani veletek.

az ebay.com -on vettem egy Fresh Food Fruit Safe Feeder -t. .azaz egy biztonásgos friss gyömölcs etetőt, szúrok be képet róla. ez pont a mi korosztályos babáinknak jó. (kb fél év)

36 dollárba van szállitással azaz 3600 Ft 2 DB.
nem tudom lehet e itthon is kapni ilyet, ha vki látott , irja meg hogy hol, légyszi, mert venne pár ismerősöm ha lenne itthon is...
Kép Kép
ildisz1

Cinka,
jól emlékszel. Kép
Hát az van, hogy én itt Győrben rendeltem, de biztos csinálják Bp-en is. Egyébként a Velux is csinál, de 3x ennyiért. Kép És nagyon élvezem, hogy nem repülnek be a legyek és a darazsak!
Ja, és aggódtam, hogy csúnya lesz, de nem lett. Kép
Vendég

csajok!
hol van az új baba-outlet?
az ugyanaz,mint ami a Soroksárin nyílt?
érdemes oda menni?
gyors válaszokat kérek!Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Tünde!
KösziKép, a Veluxosat ismerem, mert az árnyékolóink olyanok, de egy sz.. szúnyoghálóért nem fogok kiadni 30 000 Ft-ot. Tőlük u.is ennyibe kerülne darabonként a mi ablakainkraKép:
C.

KépKép
cinka

Tünde!
KösziKép, a Veluxosat ismerem, mert az árnyékolóink olyanok, de egy sz.. szúnyoghálóért nem fogok kiadni 30 000 Ft-ot. Tőlük u.is ennyibe kerülne darabonként a mi ablakainkraKép:
C.

KépKép
cinka

Sziasztok
Én a 2005 nyári babák topikból vagyok... de nem tudtam megállni, hogy ne írjam meg, hogy ezek a babák tüdériek... és nagyon ügyesek. Látom, hogy van olyan baba is aki már áll, meg mászik... Le a kalappal előttük. A én Leventém még csak most próbálkozik a felállássa, a felüléssel és a nyégykézlábazással... 9 hós, de mondjuk 10 kg. Sz'al nem csüggedek,mert nála ez a normális.

Remélem nem haragszotok majd meg,ha néha még bekukkantok.

Kellemes, szép napot mindenkinek.
Kép
szilbee

brrrrrrrrrr. babanetKép

Nyúlné!
A Megatoys helyén (Soroksári út) nyílt Baby Outlet. Sztem ez igen gagyiKépKépKép.
A Soroksári Auchanban a Pasha helyén (ha minden igaz) Kenguru Gold van, s mellette a Buy-Way-ben Brendon nyílt.
C.

KépKép
cinka

Sziasztok!

Én is köszi nektek a tegnapi bulit, mi is nagyon élveztük és jó gyorsan el is telt a nap.Kép Nem is nagyon volt időm kattintgatni, de azért ami jó lett azt felteszem:

cukorfalat lovagunkKép
Kép

Kép

Kép

gyönyörű ez a lányKép
Kép

Kép

Kép

Kép

Bebörtönzött hősszerelmesKép
Kép

Kép

Itt már hazajött apa a kuttyal, akivel Julcsika egyből elkezdett haverkodni. Tündéri voltKép
Kép

Kép

Kép

Nyúlné!
Fantasztikus a ma reggeli sorozat.Kép Édes nagyon Kisnyulad.Kép Nagyon tetszik az a kép, amin háttal könyököl és a fején a pelussal meg a pucér popóval a napfényben. Egészen művészire sikeredett, mintha dirtkt pózolna.Kép

Duda!
Nati csücsöritős képe szédületesen aranyos.Kép

Benianyu!
Látom Dani is nagy zsákmányolóművész.Kép

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Sziasztok!

Tali képei nagyon jók lettek. Mi is szeretnénk már találkozni veletek, ha lesz valahol tali a közeljövőben. Rókihoz például szívesen benevezünk!

A holnapi szigeti sétában is benne vagyunk! Írjatok részleteket!

Saci kiabál utánam, majd még jövök...

Bodza (11+4) és Saci

Kép

Kép

Kép
bodza

Sziasztok!

Lányok, köszi a bíztatást, nagyon jólesik ám!
És ránk is fér!Kép
Nati ma nagyon ügyes volt, szépen csinált mindent, amit a gyógytornász elvárt tőle, de sajnos végig sírt.Kép

Sildike!
Azok közül, amiket leírtál, Nati mindent csinál!Kép Azt hiszem, ha a születése körül minden rendben zajlott volna, én sem aggódnék a mozgásfejlődése miatt. Igy viszont, hogy adódott egy kis probléma, bennem van a félsz!
Nem tudnék elszámolni a lelkiismeretemmel, ha nem tennék meg minden tőlem telhetőt annak érdekében, hogy Nati teljesen egészségesen élhessen. Ha ez nagy sírások árán megy csak, akkor úgy. Az eszemmel felfogom, csak a szívem szakad meg érte, amikor sír!

Nyúlné!
Kisnyúl még mindig zabálnivaló és Fanni baba combjai sem különben!KépKép

Talis képek szuperek!Kép Bátor Julcsika nagyon édes, ahogy farkasszemet néz a kutyuval!Kép

Leonkának jobbulást kívánunk!Kép

Szilbee!
Üdv. itt!Kép
Az én Natim is 9hós és ha olvastad, látod, hogy mi is küzdünk a kúszással-mászással!
Ebben a topikban egyébként turbó gyerekek vannak!KépKép

Ildisz1!
Érdekes ez az izé! Bele kell tenni a gyümölcsöt és a gyerek úgy szopogathatja? Sehol nem láttam még ilyet!

Nna, nyügi van, megyek!

Sziget, holnap délelőtt?????????

Andi&Nati

KépKép
duda

Akkor holnap délelőtt 10 - fél 11 körül jó lenne nektek, szigetesek?

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok.
Sajnos elég húzós volt az éjszakánk,úgyhogy nem nagyon van erőm visszaolvasni,de a képeket gyorsan végigfutottam!
Hát,mit is mondhatnék mást mint mindig.Egytől-egyig az összes baba édes,huncut,tüneményes stb.

Voltunk a doktorbácsinál.Hál istennek még nem olyan komoly a dolog,de Melikének éppen elég ez.Iszonyatosan folyik az orra,meg elég csúnyán köhög!KépFigyelni kell nem-e lesz láza,mert akkor vissza kell vinni.Nagyon remélem hogy csak javulni fog szegénykém.Úgy sajnáltam éjszaka,hiába szivtam az orrocskáját nemsokára megint tele lett!Kép

Na megyek,mert jön nemsokára anyukám kicsit pátyolgatni az imádott unokáját!Kép

ancsi26

DavalliaKép, köszönjük, adtam nagy cuppanós puszit a nevedben is.

Róki, Cleo, Annamami, Hari, Nyúlné... és a többiek, szenzációsak a taliképek. Olyan szépek a csajszik és a kispasik egyre csábítóbbak.

AndKép. A Zsinórrajongófelfedező az én lánykámra is passzolna. Csúcs jól elkaptad a pillanatokatKép

RókiKép. A párom tudósított, hogy a fehéredések ellenére még Zsuzsának sincs fogacskája. Nos, tudom, hogy Pálma fiatalabb de még neki sincsen.

Jó egészséget mindenkinek, nagy puszi:

Dudukly+Pálma (kb. 7,5 hó)
dudukly
Isaszeg

köszönjük mindenkinek az infókat,azóta meg is jártuk,tényleg nem egy nagy durranás,de vettem habtapikat,aminek Kisnyúl nagyon örült!Kép
a dicséreteket is Fanni és Kisnyúl nevében is(mamik meg dagadnak)!Kép
Cleo,nagyon jó képeket csináltál Kisnyúlról,aki mindig pózolKép!az idilli etetős képből inkább egy hanyatvágódott béna anyuka és peches gyermeke kép lett,de tetszikKép!
Julcsi nagyon bátor a cuki kutyátokkal és Majola!!!!azért JulcsÁzom Julcsit,mert a párom nővére Julcsa,bocsika,de ez áll a számraKép!meg az,hogy :JUlcsa!Hol a bugyig kulcsaKépKépKép!
na befejeztem!Kép
Szilbee,Ildisz!sziasztok,jó hogy ti is itt vagytok!Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

köszönjük mindenkinek az infókat,azóta meg is jártuk,tényleg nem egy nagy durranás,de vettem habtapikat,aminek Kisnyúl nagyon örült!Kép
a dicséreteket is Fanni és Kisnyúl nevében is(mamik meg dagadnak)!Kép
Cleo,nagyon jó képeket csináltál Kisnyúlról,aki mindig pózolKép!az idilli etetős képből inkább egy hanyatvágódott béna anyuka és peches gyermeke kép lett,de tetszikKép!
Julcsi nagyon bátor a cuki kutyátokkal és Majola!!!!azért JulcsÁzom Julcsit,mert a párom nővére Julcsa,bocsika,de ez áll a számraKép!meg az,hogy :JUlcsa!Hol a bugyig kulcsaKépKépKép!
na befejeztem!Kép
Szilbee,Ildisz!sziasztok,jó hogy ti is itt vagytok!Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Zsuzsa!
nekem igen!Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Sétálós, vagy fűben heverős tali lesz???Kép
Úgy készülök, csak azért kérdem!

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Végre idejutottamKép

Nagyon jók a talis képek, és a többi kép is! Tényleg nagyon ügyesek a bébik, és gyönyörűekKép Julcsitól még mindig el vagyok olvadvaKép

AndiKép Kitartást a tornához, nagyon sajnálom Natit, de minden rendben lesz, és tényleg nem is fogtok ezekre a hónapokra emlékezniKép

Úgy mennék én is a srácokkal a Szigetre, de már meg van beszélve a bébisintérrel, hogy holnap takarítok, ő gyerekezik, és teljesen így készültem. Általában a csütörtök ilyen, de ha időben tudom, át lehet szervezni. Majd legközelebb talán tudok rugalmasabb lenni.

Ma délig nem volt villany nálunk karbantartás miatt. Még kávét sem tudtam reggel inniKép Gondoltam, ha már főzni nem tudok, majd vasalgatok, netezek. Rá kellett jönnöm, hogy ezek sem mennek áram nélkül. Így lehúztunk a játszóra. Ekkor jött az a felismerés, hogy lift sincs villany nélkül. Három emelet csupán, de a huszonvalahány kilós batárnagy kocsit nem volt könnyű lecipelni, főleg azért, mert alig fértünk el a lépcsőn. Nem tudom, mi lenne velem áram nélkül...
Délben álltam neki főzni, ebéd után Gergő aludt, Balázs meg kitalálta, hogy Bambit akar nézni, én is nézzem vele. Így nem neteztem, de a vasalnivaló teljesen elfogyottKépKépKép
/abba most ne menjünk bele, hogy a Bambi kicsit még korai neki... Amúgy imádnivaló, sokat lehet nevetni rajta, de sírni is. És meglehetősen félrevezető, ugyanis a bébi-szarvast őzikének hívják a filmben, holott a szarvas és őz két külön faj. Gyanítom, hogy nem fordítási hiba, mert nekem a könyvből is ez rémlik, és erdész unoka létemre én is mindig azt hittem, hogy a bébi az őzike.../

NyúlnéKép az egyik képen üvegezik Kisnyúl. Nem szopik már?

DuduklyKép Pálmának mi is boldog névnapot kívánunk!

Vannak megint új képeim, mindjárt kicsinyítek belőlükKép

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Nekem is jó! Hol találkozunk?

Zsuzsa! Te hogy bírod az első trimesztert? Nekem fizikai rosszullét nincs, viszont ma is elbőgtem magam a telefonba, ahogy beszéltem férjjel, pedig csak megkérdezte, hogy vagyok...
Tiszta gáz. Én nem szoktam ilyen labilis idegállapotú lenni! Kép

Sacinak már van 3 foga, és továbbra is iszonyúan nyáladzik.

Dudukly! Pálmának boldog névnapot!

Teljesen szétesett vagyok ma, bocsi, megyek is...

Bodza és Saci

Kép

Kép

Kép
bodza

már elkezdtem visszaolvasni és reagálni is akartam, de aztán Eszti közbeszólt...
2 óra alvás után hányással ébredtKép aztán öklendezett, fintorgott, úgy sajnáltam. aztán úgy tűnt, hogy elmúlt, mert elkezdett elégedetlenkedni, mint amikor éhes (ami egyébként már nagyon esedékes volt). mivel ilyenkor nem szopit szokott kapni, hanem gyümit, gondoltam akkor csinálok neki sima krumplit. na attól kirázta a hideg, úgyhogy adtam neki almát. be is nyakalt egy kis üveggel, úgy ahogy szokta. az uccsó falat után egy k...a nagyot hányt megint, kijött belőle mindenKépKép
én egy pillanatra úgy megijedtem, de persze nem mutattam kiKép az a baj, hogy nem akar semmit inni. az első hányásnál még azt gondoltam, hogy túlette magát, mert sütőtök után kapott cicit, amit szépen lezabáltKép
most már hál'istennek jó a kedveKép holnapi sétát ettől teszem függővé, remélem csak ennyi volt.
tudjátok, Eszti még sosem volt betegKép remélem nem is lesz még...

KépKép
KépKép
and

Jucc
Bazsi is nagyon szereti a Bambit. Nem tudom, hogy korai-e, mert az állatok nagyon aranyosak és tetszenek is neki. Amikor meg a mamát lelövik azt úgysem mutatják. Amúgy nekem pont a filmből jött le, hogy Bambi nem is őzike, hanem szarvas. Nem tűnt fel, hogy őzikének hívnák.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

DILEMMA!!! Dani nem aludt délután, mert rövid ideig voltunk a játszótéren, hazazavart minket az eső. Kép De nagyon fáradt volt és fél 7-kor elájult! Felkeltsem szerintetek? Kép De akkor mikor fog újra elaludni? Kép

benianyu

Benianyu!
Én hagynám aludniKép

And!
Szegény Eszti, remélem jobban van már!

Bodza!
Én az Árpád-hídtól megyek 26-os busszal.

Jucc!
Köszi!Kép

Dudukly!
Pálmának boldog névnapot kívánunk!Kép

Megyek fürdetni!

Andi&Nati

KépKép
duda

Balázs füvet nyír anyóséknál:
Kép
Elkészült az ugrálóvárKép
Kép
Gergő is kipróbálja:
Kép
Kép
KopaszBalázs:
Kép
Blanka is megjött /unokatesó/:
Kép
folyt kövKép

jucc73
Érd

Ez hamar megoldódott. Dani felébredt magától! Kép Mit kell nekem itt dilemmáznom? Kép

benianyu

Benianyu
Én általában 1/8 körül szoktam letenni Lacit és reggel kel. Szerintem ha kevesebbet aludt délután, akkor ne keltsd fel. Bazsi is volt már, hogy egy fárasztóbb nap után kidőlt korábban és ugyanúgy kelt mint szokott.

Kép
Kép Kép
sildike

Balázs füvet nyír anyóséknál:

Elkészült az ugrálóvárKép

Gergő is kipróbálja:

KopaszBalázs:

Blanka is megjött /unokatesó/:

folyt kövKép

jucc73
Érd

Ez mi már megint???

Na mindegy, folytatom:
Balázs és Blanka:
Kép
"Te meg mit akarsz, hö?"
Kép
Vigyori:
Kép
Hárman hintáznak:
Kép
Ez már anyukámnál, Gergő az ágy alatt:
Kép
Ez jó buli volt:
Kép

Lesz még pár, ha nem baj, de most fürdünk.

jucc73
Érd

Az előbb még láttam az első adagotKép

SildikeKép Balázs attól, hogy Bambi kiabált mamájának, és ő nem jött, teljesen kiakadt, és fél órát bőgöttKép Amúgy csak ez az egy rész nem neki való.

jucc73
Érd

Ancsi
Nálunk is hasonló a helyzet... orrszívás ... már nem csak Levente van ki tőle de én is. Mondjuk szerencsére az éjjeli orrduguláson már túlvagyunk. Huhhhh... Tényleg nagyon pocsék dolod. Jobbulást a picúrnak és kitartást neked.

Sildike
Komolyan irigyellek, hogy a gyerkőc átalussza az éjszakát. Nálunk ez még mindig nem megy. Szopizik még a picúr?

Jucc
Jók a képek! Kép
szilbee

Jucc
Szegény Balázs.Kép Nálunk Bazsit nem hatotta meg különösebben, hogy nem jött az anyuka. Most nem tudom, hogy ennek örüljek, vagy kezdjek el gondolkodni rajta.

Szilbee
Már nem szopik, de 2 hónapos kora óta végigalussza az éjszakát.

Benianyu
Kép Kép
Danigombóc a Nagy Dilemmamegoldó

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike,
Dilemmamegoldó elaludt újra. Kép
Lacikád alvókáját sokan megirigyelhetnék. Kép

Ancsi,
Jobbulást Melikének!

And,
Remélem, nem lesz komolyabb baja Esztinek, csak túlette magát! Drukk-drukk!

Jucc,
Áramszünet Kép. Ilyenkor jön rá az ember, hogy nem is lehet áram nélkül létezni. Babakocsicipelés Kép. Én is cipeltem volna, pedig mi a hatodikon lakunk, emiatt nem maradtam volna otthon én sem.
Jók a képek, amiket feltettél, de csak a harmadik adag látszik. Kép Kép

Jucc, Sildike
Bambi nálunk is nagy kedvenc volt egy pár hónapja. Beni nem borult ki azon, hogy nem jött az anyukája, de őt is nagyon izgatta a téma, sokat kérdezett róla.

benianyu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?