2006.05.10 10:30

!
,
.
!
,
. Az önkormányzat pedig megjelölt egy ovit a város (Budaörs) másik végén, ahova járhat (ha-ha-ha). Hát nem kértünk belőle...
! 2006.05.10 11:14
! Nekem az utolsó ábrándozós tetszik a legjobban
!
! Ne szomorkodj, tiszta szívből tették!!! S tényleg lesz még 2 kistesóTOK

??? 
! S látom a fincsi bébiszendvicset már Õ is lecserélte a kábelekre
! Nagyon-nagyon cukipofa

! 

!!! 
! Nálam most az utolsó szekrény előtt csücsülős a favorit

!
, milyen kis firnájszos
!! 

!!!!
!
! A homokozós képen azért Bazsika befeszít rendesen

, látszik, hogy Õ az Úr (ha nem is házban, de legalább a homokozóban
)!!!! 

!!!
!
! 2006.05.10 11:42

2006.05.10 12:41
2006.05.10 12:55
Nem is nagyon volt időm kattintgatni, de azért ami jó lett azt felteszem:
Édes nagyon Kisnyulad.
Nagyon tetszik az a kép, amin háttal könyököl és a fején a pelussal meg a pucér popóval a napfényben. Egészen művészire sikeredett, mintha dirtkt pózolna.

2006.05.10 15:23
Azt hiszem, ha a születése körül minden rendben zajlott volna, én sem aggódnék a mozgásfejlődése miatt. Igy viszont, hogy adódott egy kis probléma, bennem van a félsz! 
Bátor Julcsika nagyon édes, ahogy farkasszemet néz a kutyuval!

2006.05.10 15:49
Figyelni kell nem-e lesz láza,mert akkor vissza kell vinni.Nagyon remélem hogy csak javulni fog szegénykém.Úgy sajnáltam éjszaka,hiába szivtam az orrocskáját nemsokára megint tele lett!

2006.05.10 16:33
, köszönjük, adtam nagy cuppanós puszit a nevedben is.
. A Zsinórrajongófelfedező az én lánykámra is passzolna. Csúcs jól elkaptad a pillanatokat
. A párom tudósított, hogy a fehéredések ellenére még Zsuzsának sincs fogacskája. Nos, tudom, hogy Pálma fiatalabb de még neki sincsen. 2006.05.10 17:42
!az idilli etetős képből inkább egy hanyatvágódott béna anyuka és peches gyermeke kép lett,de tetszik
!
!meg az,hogy :JUlcsa!Hol a bugyig kulcsa

!

2006.05.10 17:43
!az idilli etetős képből inkább egy hanyatvágódott béna anyuka és peches gyermeke kép lett,de tetszik
!
!meg az,hogy :JUlcsa!Hol a bugyig kulcsa

!

2006.05.10 18:12
Julcsitól még mindig el vagyok olvadva
Kitartást a tornához, nagyon sajnálom Natit, de minden rendben lesz, és tényleg nem is fogtok ezekre a hónapokra emlékezni
Gondoltam, ha már főzni nem tudok, majd vasalgatok, netezek. Rá kellett jönnöm, hogy ezek sem mennek áram nélkül. Így lehúztunk a játszóra. Ekkor jött az a felismerés, hogy lift sincs villany nélkül. Három emelet csupán, de a huszonvalahány kilós batárnagy kocsit nem volt könnyű lecipelni, főleg azért, mert alig fértünk el a lépcsőn. Nem tudom, mi lenne velem áram nélkül... 

az egyik képen üvegezik Kisnyúl. Nem szopik már?
Pálmának mi is boldog névnapot kívánunk! 
2006.05.10 18:14
2006.05.10 18:28
aztán öklendezett, fintorgott, úgy sajnáltam. aztán úgy tűnt, hogy elmúlt, mert elkezdett elégedetlenkedni, mint amikor éhes (ami egyébként már nagyon esedékes volt). mivel ilyenkor nem szopit szokott kapni, hanem gyümit, gondoltam akkor csinálok neki sima krumplit. na attól kirázta a hideg, úgyhogy adtam neki almát. be is nyakalt egy kis üveggel, úgy ahogy szokta. az uccsó falat után egy k...a nagyot hányt megint, kijött belőle minden
az a baj, hogy nem akar semmit inni. az első hányásnál még azt gondoltam, hogy túlette magát, mert sütőtök után kapott cicit, amit szépen lezabált
holnapi sétát ettől teszem függővé, remélem csak ennyi volt.
remélem nem is lesz még...2006.05.10 19:43

2006.05.10 20:17
. Ilyenkor jön rá az ember, hogy nem is lehet áram nélkül létezni. Babakocsicipelés
. Én is cipeltem volna, pedig mi a hatodikon lakunk, emiatt nem maradtam volna otthon én sem.

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint