MOST JAVULT MEG A NET!
sajna nem tudok visszaolvasni, mert nem látszanak az arhcívok.
LÉNYEG:
még régen leveleztem arról Moose-szal, hogy ő akarja-e egyáltalán, hogy bemenjen hozzá valaki, mert nekem ő olyan típusak tűnt, aki nem szereti a nagy felhajtást. és legnagyobb meglepetésemre igent mondott, hogy menjek majd be (valami ilyesmi, hogy "naná, hogy gyere"), úgyhogy emiatt még tegnap megdumáltam vele SMS-ben, hogy ma de. megyek. össze is futottam Bogárkával, Zsancival és Macskaanyuval.
Moose nagyon jól néz ki, nekem egyáltalán nem tűnik leharcoltnak, a kisbaba is édesded, szépen aludt a kiskocsiban, úgyhogy megy minden a terv szerint. ;-)
szerintem aki be akar menni hozzá, az egyszerűen hívja fel, hogy mit szól az ötlethez.
mikor én szültem első pár napban élveztem a látogatókat, de mikor jött a baby blue, nem akartam mást látni, csak a férjemet. de Moose már a Nagynyuszival se esett bele a baby blueba, és most is teljesen jó a hangulata.
úgyhogy ismétlem, szerintem Moose örülne, ha más is bemenne, egyszerűen beszélni kell vele erről!
Recca!
én annyit fűznék a dologhoz, hogy jobb, hogy nem volt netem, mert én akkor is bementem volna, ha olvasom, hogy már vannak küldöttek