A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Csajok köszönöm a jókívánságokat,de sajnos még elég ramaty a helyzetKép

Indi:
szegény kicsi Dominó,remélem csak rossz éjszakája volt!!!

Soosoo:
gratulálok én is a vizsgához!
Minden elismerésem a Tiéd,2+3/4 gyerek mellett...Nagy vagyKép

Zuzmo:
persze,nyugodtan írj!
Elég rutinos vagyok BS. ügybenKép

Fic:
engem is érdekelnek a kollégák"okosságai"!
Tuti pasikról van szó.

petergabi

Gabi,
egyszer már tényleg gyere/gyertek el egy talira, én is szeretnék Töled pár dolgot kérdezni BS ügybenKép Kép Nincs olyan messze az az EsztergomKép

KépKép
fibi

Fibi!
Most aztán jó hosszú mélt írtam ám Neked!!!!Kép

Indi!
Azért nálatok semmi komoly ugye??? Csak egy kis esti műsor!!! Nehogy lebetegedjetek!

Fic!
Most már én is kíváncsi vagyok! Imádom, amikor a pasik a háztartás megszervezéséről értekeznek. Abból mindig csuda jó dolgok sülnek kiKép

Kép
Kép
zuzmo1

a Barbi-csaladnak sok boldogsagot!!!!KépKép

Soosoo, nagyon ugyi vagy! tenyleg le a kalappalKép

Fic, tejoeg, mivel etettek a parodatKép

a latogatashoz en is szeretnek meg annyit hozzafuzni, h nekem (meg ugy latom masnak is) nagyon rosszul esett ez a szonyeg alatti, onkijelolo (es mast gyakorlatilag teljesen kizaro) szervezes. nem valami elegans megoldas. lehetett volna ezt nyiltan, es akkor se mentek volna huszan! viszont senki nem erezne magat ugy, h o egy zavaro betolakodo, csak mert egy masik idopontot javasolt... sajnalom. Moose-hoz szivesen bementem volna...

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Sziasztok!

Barbinak nagy-nagy gratula!KépKépKép

Soosoo!

Te hogy vagy? Hányadik hétben is vagy?
ildi76

Zuz,
én meg még hosszabbatKép dejo, hogy ennyit alszik BálintKép

Recca,
abszolut egyetértek!!!!

KépKép
fibi

még annyit, hogy engem nem zavart, hogy páran "titkos" akcio keretében mennek be Moose-hoz, hanem az esett rosszul, hogy a végén ugy jött le, mintha mi nyomulos látogatok akarnánk lenni... pedig ahogy Zuzmo is irta, ez a csütörtök már mult héten felvetödött, és többen jelezték hogy mennének... és igy furán jött ki ez a "másik" látogatási terv...

KépKép
fibi

Kép

Kép

Kép

SoosooKép
GRATULALOK A VIZSGAHOZ!!

IndiKép,GabiKép
Jo bulast a gyerekeknek!!!

Moosepapa,Barbipapa
Varjuk am akepeket a lanyokrolKépKép

Pusz
Kép

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Fibi, sztem egyre gondolunk

Coolio
recca

MOST JAVULT MEG A NET!

sajna nem tudok visszaolvasni, mert nem látszanak az arhcívok.

LÉNYEG:
még régen leveleztem arról Moose-szal, hogy ő akarja-e egyáltalán, hogy bemenjen hozzá valaki, mert nekem ő olyan típusak tűnt, aki nem szereti a nagy felhajtást. és legnagyobb meglepetésemre igent mondott, hogy menjek majd be (valami ilyesmi, hogy "naná, hogy gyere"), úgyhogy emiatt még tegnap megdumáltam vele SMS-ben, hogy ma de. megyek. össze is futottam Bogárkával, Zsancival és Macskaanyuval.
Moose nagyon jól néz ki, nekem egyáltalán nem tűnik leharcoltnak, a kisbaba is édesded, szépen aludt a kiskocsiban, úgyhogy megy minden a terv szerint. ;-)

szerintem aki be akar menni hozzá, az egyszerűen hívja fel, hogy mit szól az ötlethez.
mikor én szültem első pár napban élveztem a látogatókat, de mikor jött a baby blue, nem akartam mást látni, csak a férjemet. de Moose már a Nagynyuszival se esett bele a baby blueba, és most is teljesen jó a hangulata.

úgyhogy ismétlem, szerintem Moose örülne, ha más is bemenne, egyszerűen beszélni kell vele erről!

Recca!
én annyit fűznék a dologhoz, hogy jobb, hogy nem volt netem, mert én akkor is bementem volna, ha olvasom, hogy már vannak küldöttek Kép

ancsipancsi

Fibi!
én úgy kalkuláltam, hogy Moose lehet, hogy csütörtökre már haza kéri magát, + lehet, hogy a Bikásos csapat bemegy hozzá, + kért vmit, úgyhogy ezért ma mentem.

ancsipancsi

Na, látom, most mindenki rám haragszik...Kép...de ha figyelmesen olvastatok volna, akkor láttátok volna, hogy Zsan megemlítette tegnap délután, hogy megyünk be, úgyhogy semmi titkos szervezkedés nem volt Kép....és azt meg nem értem, hogy múlthéten honnan tudtátok, hogy Moose és Barbi épp bent lesznek és majd meglátogatjátok őket a Bikás kapcsán...na mindegy, hagyjuk, hülyeség volt írni az egészet...de sztem hívjátok fel Moose-t, és kérdezzétek meg, hogy mehettek-e...vagy írjatok neki sms-t, ne itt puffogjatok...Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

...és annak ellenére, hogy egy éve ismerem SZEMÉLYESEN Moose-t pár hónappal ezelőtt félve mertem Tőle megkérdezni, hogy bemehetek-e majd hozzá...,mert ő tényleg ilyen...Mivel akkor igen választ kaptam, sőt a kihagyott tali miatt a sütit is beígértem neki, és mivel nekem a holnap nem jó, ezért bementem ma...

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!
nekem tök jól esett, hogy Petra ilyen okosan megismert engem, és velem akart lemenni a lépcsőn! már nálatok is többet dumáltam vele, olyan édes az a lyány!
szerinted majd lesz a lánynak még ilyen bodyja? most perpill nagyon sok bodynk van, de később beszereznék tőle pár nagy méretet.

ancsipancsi

De hogy valami jót is írjak: Kisnyuszi (a felfedett nevek ellenére én maradnék ennél Kép) gyönyörűséges édes baba, és Moose is nagyon fitt és jókedvű volt Kép Kisnyuszi igen erőteljesen szopizik, sokat próbálkoznak, és a csecsemősök szerencsére segítenek is neki, mert szólt nekik, hogy az elsővel voltak problémák...de amit most Kisnyusziról elmondott én remélem nem lesznek..Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ancsi!
Köszönjük Kép
Igen, fog majd még hozatni, de talán már csak ősszel. Ismerőse dolgozik a PO nagykerbe ő küldi postán...

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!
Kép én is tök félve mertem megkérdezni! Kép Kép rettegünk tőle? Kép Kép Kép mikor még volt pár hónapja hátra, akkor többen írták, hogy megyünk-megyünk-megyünk, de ő mintha nem írt volna semmit rá. ezért én is emilben kérdeztem meg, és finoman, hogy ne vegye tolakodásnak. nem zavart volna, ha finoman megmondja, hogy inkább pihenni akar, v. ilyesmi, valójában elcsodálkoztam a válaszán.

most esett le egy vicces dolog. írtam neki SMS-ben, hogy Kisünnel megyünk majd be ma. erre Lencsire aszondja Moose: "ő nem Kisün!" Kép Kép Kép

őszig teljesen kitartanak a bodyjaink, sőt!

ancsipancsi

Bogarka, hm. hat tenyleg hulyeseg volt irniKép. de mostmar mindegyKép

Fibi, meg akit meg erint, Moose, azt irta, h ok, mehetunk, de egyutt!Kép hm?

Coolio
recca

Rec!
Nem arra értettem, hogy azt volt hülyeség írni, hogy bemegyünk, hanem azt, hogy nem kéne ennyiszer és ilyen sokan zargatni....Mert ezt tényleg Moosenak és annak kell megbeszélni, akit érint...nekem semmi közöm hozzá, úgyhogy bocs mégegyszer, hogy beleszóltam Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bog, en is arra ertettemKép es reszemrol nincs haragKép (mar elmultKép)

Coolio
recca

Rec!
Méltem Neked! Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka,

ti nem fotóztátok le Kölyöknyulat? És én is várok egy mélt Kép A PO-sok tök jók lettek, mégegyszer KÖSZIKép

És Hatalmas Gratula Barbinak és Angéla babának Kép
macskanyu

Zuz:
válasz ment!Kép

Fibi:
a találkára én is készülök,egyszer...
Addig nyugodtan írj e-mail-tKép

petergabi

sziasztok,
végre sikerült a végére érni az olvasásnak!

Barbi,
NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT ANGÉLÁHOZ, aki szintén Bika, és nagyon nagyon jó természete lesz, majd meglátod!!!!KépKépKép

szóval,
Kinyúl nagyon édes, anyukája úgyszintén, és nem is haragudott Moose apura, amiért kikotyogott itt mindent...KépÉn örültem, h Ancsi is jön, mert nekem meglepetés volt, és sztem nem a látogatók egyszeri nagy száma a fárasztó, hanem a sokszor kevés...Kép De látom, itt nem is erről volt szó...
És ahogy Bogárka is irta, nem titkos magánakcióról volt szó, mint ahogy arról néhányan beszéltek. Már több hónapja lezongorázott volt a dolog, beigérve fű-fa, ha ha bemehetünk hozzá...és mivel mehettünk, vittük a fűt is, meg a fát is...Kép

Macs,
sajnos nem fényképeztük le, mert nem volt gép, és majd Moose felrak képeket, mégiscsak az ő kicsi babája...Kép

na, léptem is, itthon áll a bál, keringőzik a kanál...és hamarosan pofon is repül asszem...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Bogárka:
nem tudsz részleteket Moosetól?
Persze csak ha publikusKép

Csajok,ne veszekedjetek,végül is örömteli dologról van szó,nem?
Egy felvidító kép,a kissé haragos topiklakóknakKép
Kép

petergabi

VOTIV,
MIT SZÓLSZ, HOGY A VARGA FERI ÖSSZEBÚTOROZOTT A VOKALISTÁVAL, ÉS VÁLIK A FELESÉGÉTÕL??????????????????????????????????????????????????
fel vagyok háborodva...én már a Magdira szavazok ezek után!!!
http://index.hu/velvet/celeb/varga0510/

Kép

ZsanciKép
zsancikant

BARBINAK ÉS CSALÁDJÁNAK GRATULÁLOK! sok boldogságot nekik, tejjel-mézzel folyó kánaántKép
Kép

én is beszéltem Moose-szal, és nekem is azt mondta, nem bánja a látogatókat, csak egyszerre özönöljenek beKép a holnapi csapat pontosan mikorra szerveződik?
és vszínű pénteken jönnek hazaKép

Zuzi, félig vagyok csak természetes szépség, mert vettem epilátort, de csak a lábamra bírtam használni, a többi maradt ősasszonyosKép

votiv 8)
votiv

Huuu, még Macska is bent volt Moose-nál, kész összeesküvés elmélet Kép Kép Kép

Na, viccet félretéve, én sem haragszom senkireKép miért is haragudnék?

Bog, Ancsi,
tök érthetö, hogy mélben lebeszéltétek korábban vele, hogy mentek be hozzá. Csak erröl ugye mi nem tudhattunk, ezért esett rosszul az a néhány beszolás tegnap este. Lehet hogy én is tulreagáltam kicsit, hogy esetleg nyomulos-zaklatos lennék... ugyhogy bocs.
És igazatok van, ezt vele Moose-zal kell megdumálni, ezért is akartam javasolni Reccanak, hogy kérdezze meg sms-ben, csak addigra elment a kedvem az egész látogatástol. De tényleg nem akarom ragozni, mert irásban félreérthetö sokminden. Boritsunk fátylat az egészreKép

Recca,
okés, én ott leszek délelött mindenképp. Te mikor tudsz jönni? Délután is jo nekem, ha B felébred (1 ora felé). Mélben is megirhatod, és akkor nem fárasztjuk a többieketKép

KépKép
fibi

Zsanci: vazze, rugdosom az államat. és rá szavaztam hetekig.... vissza a pénzt!!!

votiv 8)
votiv

Votiv, jossz te is?Kép de. lenne jo!

Coolio
recca

mi az a PO?? nem érteni...Kép

KépKép
fibi

Kivasaltam, megebédeltünk, elmosogattam, a rendrakással azt hiszem, megvárom apátKép
A gratulációkat meg köszönömKép

Ficánka,
kollégáknak mi közük a te háztartásodhoz? Szerintem ezen ne húzd fel magad, nem éri meg Kép

Ildi,
33.hét végeKép Eddig jól bíromKép

Recca,
hozzád meg van egy kérdésem, amíg el nem felejtem: azt hiszem, rajtad láttam olyan hordozókendőt, ami vékonyabb fajtának tűnt. Milyen fajta ez, és hol vetted? S tényleg nem túl vastag?
Nekem egy Nandu nevezetű van, csak én ezt túl melegnek találom, meg egy nagy bumszli lesz rajta, amikor megkötöm. Szeretnék egy vékonyabbat, csak nem tudom, hol kapható.
soosoo

Rec,
de. még Zanza is akart jönni. irjak neki sms-t? nem sürün olvassa sztem a forumot.

KépKép
fibi

Tökre örülök, hogy ilyen jó hírek vannak Moose-ékról, hogy jól vannak és hogy Kisnyuszi lelkes szopizó és még a csecsemősök is segítenek, ha kell! Kép Kép Én is nagyon kíváncsi vagyok Kisnyuszira, de majd megvárom a képeket. Esetleg vki készít holnap vagy várjuk meg Moose saját képeit?

Ma Bálint nagyon rendes volt, tök jól elügyködött a konyhában, így alkalmam volt sütni egy kis csokis muffint Nektek holnapra, csajok. Kép (Csokikrémes töltelékkel és természetesen csokibevonattal, hogy nehogy hazazavarjatok Kép )

Kép
Kép
denizsa

most mennem kell, jön a hugom (itt is alszik). még este benézek a fejlemények miattKép

KépKép
fibi

Fibi!
Én nem mélben beszéltem vele, hanem itt a topikon, mindenki láthatta....és én nem hiszem, hogy "beszóltam" volna Neked tegnap...Na de tényleg hagyjuk, hülyeség ezen vitázni, inkább örüljünk Kisnyuszinak és Angélának!!!! Kép

És...vessetek a mókusok elé...de nélam volt gép ma, csak hol az egyik gyerek után mentem, hol a másikat szedtem le Ancsiék babakocsijáról, hogy fel ne ébressze Lencsét, hol Moose-ra próbáltam figyelni, hogy miket mesél...így ez kimaradt...bár nem biztos, hogy fel mertem volna tenni..majd jön Moose, és ő, ha akar Kép

És Fibi!
A PO Prince Oliver...Kép
Ja, és Macs nem jött fel Moose-hoz, csak a H kapujában üzeleteltünk a PO bodykkal Kép

Den!
Húú, ennek a csokis-csokis-csokis muffinnak átdobnád a receptjét? nagyon jól hangzik!!! Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bog!
én nem mertem vinni gépet, mert tudtam, hogy Moosék nagy fotósok, és lesz nekik számtalan jobbnál jobb kép, és ki tudja, lehet, hogy nem is akarnak feltenni belőle. szóval egyre járt az agyunk!

az előbb akkora szél volt, hogy az egész szárítót elvitte a kertben, és a szomszédok szóltak, hogy lógnak a cuccaim a bokrokon. a szárító meg eldőlt a frászba.

Denizsa!
nekem az a múltkori sütid receptje kéne, ami olyan, mint egy muffin, csak alacsonyabb, és csokis a teteje. hogy kell ilyen csokitetőt gyártani? nekem sose megy!
holnapra is kéne vinnem sütit? most nem vállalok be semmitKép, de útközben vehetek vmit Kép

SÜTICSERÉLÕ PROJEKT:
Bogárkáéknál felmerült bennem az ötlet, hogy néha össze kellene jönnünk süticserélő randira. mindenki sütne valamilyen sütit, vinné a randira, és betenné a közösbe, majd a közösből mindenki vinne haza, minden fajtából. így itthon ezer meg ezer féle süti lenne, jobbnál jobbak. tök olyan, mint egy lakzi után. ennyi fajtát úgyse süt az ember egyszerre, ilyen jó házi sütiket meg nem lehet kapni a boltokban. nem jó ötlet?

ancsipancsi

Den,
triplán csokis süti, disznóság!!!KépKép De a recept engem is érdekelne, pár hét múlva már süthetnékKép

Ancsi,
süticsere is disznóság!!!KépKépKép Majd nyáronKép

Diétázó Pocakos
soosoo

Oké, mindenkinek a receptigényét ki fogom elégíteni, de valszeg kicsit később, mert mindjárt indulunk egy volt oszt.társamhoz (ő is kap a mufikból).

Ancsi Kép
A süticsere projekt nagyon rulez Kép Kép Neked milyen jó ötleteid vannak!
És nem kell holnap hoznod semmit, csak mivel úgyis sütöttem a vendégség miatt, hát gondoltam Rátok is és nagyobb adagot csináltam. Szóval ez senkinek semmilyen kötelezettséget ne jelentsen!! És ha ezen fogtok parázni, ahelyett, hogy elpusztítanátok a mufinjaimat, akkor jaj lesz Nektek, mert többé nem sütök Kép

Soosoo Kép
Később bepótolhatsz mindent, és ez már nincs is olyan messze Kép Kép

Kép
Kép
denizsa

Rec, nekem a de. sajna nem jó, 10-re állásinterjúra megyekKép de Ti menjetek csak nyugodtan.

Soosoo, még nem is gratuláltam a sikeres vizsgádhoz! szuper vagy, hogy ezt és a srácokat is győzöd!Kép

votiv 8)
votiv

Votiv:
hova mész holnap?
Váltani akarsz v. még valamit bevállalni,hisz így is olyan keveset tevékenykedsz?Kép

Indi:
mi van Dominóval?

petergabi

Gratulálok Barbinakés Angélának!

Soosoonak is gratulálok!És Te most mi lettél?

Irtam Feriről egy doktori értekezést de kitöröltem.Röviden:gusztustalan.
20170114224602

Votiv, mi? hogy? meselj!Kép

Fibi, persze kuldjelKép

Soosoo, igen nekunk tenyleg egy vekonyabb fajta van, es pontosan azert jobb a vastagabbnal, amiket irtalKép. abban sajnos nem tudok segiteni, hol tudsz venni veknyabbat, mert ezt en varrtam (na, nem kell hozza nagy tudomanyKép) de van itt a babneten egy hordozokendos topik, ott biztos tudnak segiteniKép

Coolio
recca

Gabi, elmegyek, meghallgatom, mit/mennyit ajánlanak, és eldöntömKép
elvileg lesz szabad kapacitásom, mert ma már volt takicám!Kép szóval elvileg elvállalhatok még valamitKép de ma majdnem berosáltam, hogy a takica 1300-at kér óránként (és helyi). perpill kénytelen vagyok kifizetni, mert örülök, hogy van, de majd kacsingatok jobbra-balra, hátha találok kedvezőbb árfekvésűtKép de "vicces", hogy többet keres, mint egy tanárKépKép

Juc, engem érdekel a disszertáció, fejtsd ki léciKép

votiv 8)
votiv

Istvánka 13:45 óta szunyál... szegénykét úgyse tudnám kivinni, elfújná a szél.
Ancsi, a mi szárítónk is majdnem elhagyta a teraszt, de a cserepesek megfogtákKép

votiv 8)
votiv

Ficánka, végül találtatok Horvátországban szállást?

ja és elb...tam, mert ahogy leírtam, hogy mit csinál, máris hallom a hangját!KépKép

votiv 8)
votiv

Votiv!

Nem mondjuk ki pont ezért ,hogy gyerek mit csinálKép
Majd értekezem ,de este.
20170114224602

Sziasztok!

Nagyon sok boldogságot Angélához!

Soosoo, gratula az államvizsgához, lassan én jövök.Kép
zanza

Zanza,
igen, ez tényleg szomorú...merthogy NEKEM kéne jönnöm...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?