<font color="0000ff">Anita
Megjöttem, mint éjszakás!
Látom, Boti is ilyen keveset alszik napközben. Marci is ilyen, jó ha összesen alszik 2, max. 3 órát.
Lányok,ti milyen gyümölcsöt esztek? Mert ugye a vitaminok miatt illene, de:
van az alma, ez eddig ok.
Lehet még most kapni narancsot, nekem azt mondták, ne egyem, mert allergiát okozhat a babánál, mert citrusféle. Így ez kizárva. Banán fogja a székletet.Õszibarackot nem lehet még kapni. (Vagy van már?)Epret nem lehet enni szintén allergia miatt. Kiwi? Az allergizál?
Keksz Szilvi
Marci 2-3 hetes lehetett, amikor elkezdte cumizni a hüvelykujját.Azóta is cumizgatja időnként, bár tény, hogy nem mindig jön neki össze, ő is sokszor az öklét cumizgatja, marha hangosan tud vele cuppogni. És milyen mérges tud lenni, amiért nincs meg az ujja!

A cumit utálja, nyűgös pillanatában megpróbáltuk, de kiköpi. Jobb ez így. A nagyobbik fiam cumizott sajnos, hát nem volt egyszerű leszoktatni róla.
Sajnos én is allergiás vagyok, gyakorlatilag mindenre. A legrosszabb nekem az augusztus, akkor a szemem is annyira gyulladt, állandóan ömlik a könny belőle, az orrom folyamatosan folyik, és viszket a torkom. Allergiás vagyok a parlagfűre, feketeürömre, nyírfára, a poratkára, a szójára, a dióra, a tejfehérjére egy kicsit, és még van néhány, amit kimutattak, de azokkal együtt lehet élni. A poratkára a nnyira, hogy kislány koromban évekig járnom kellett heti kétszer injekciózásra, hogy nehogy kifejlődjön az asztmám. 9 alkalommal volt tüdőgyulladásom emiatt. Szegény anyukám, állandón takarított, portalanított. Ja, és kedvenc allergiám a fémallergia. Mert még a farmergombtól is tiszta seb lesz a hasam, csak az aranyat bírom, bár újabban volt, hohy már attól is begyulladt a fülem. Azért ezekkel együtt lehet élni, csak azt remélem, hogy a gyerekeim nem lesznek ennyire érzékenyek.
No, de sok voltam! Remélem nem untatok nagyon senkit!
Szandra, aki épp éjszakai műszakát tölti
Van még itt valaki?</font>