Végre megvan ez a hülye babanet! Kitettem parancsikonnak a korábbi linket és nem hozta be már napok óta. Van egy kész levelem szerda estéről, csütörtök délelőtti módosítással. Még aktuális valamennyire.

Felrakom, ha már megírtam.
Súly,
Dani hétfőn volt 7 hónapos, 7920 gramm és 67 cm. Jó dagi még mindig, de az utolsó hónapban csak 130 grammot hízott, az előző kettőben pedig 200-200 grammot. Tehát három hónap alatt alig több, mint fél kilót. Ez a sok mozgásnak köszönhető. Őszintén szólva nem bánom, hogy lelassult a hízása.

Még mindig sokat szopizik, éjjel is kétszer, nappal is. Nincs még nagy rendszer a kajálásban, mert, ha nagyon éhesen ébred, nem kéri a főzeléket, túl lassú neki. Akkor kap cicit és a következő kajálásnál jön a főzelék.
Tünde,
NAGY NAGY GRATULA A KISTESÓHOZ!!!

Jó kis karácsonyi ajándék lesz!
Zita tényleg nem soványka. Érdekes a rokonok véleménye

Kajálása
Dóri,
Én is csak saját készítésűt adok Daninak, kb. ugyanazokat, mint te Vikinek. Ma készülünk megkóstolni a spenótot, jövő héten meg majd a brokkolit. Viszont Dani imádja a körtét.
Vikinek gratula az első fogacskához.
Megann,
Ha Léna magától áll, akkor nincs gond. Ne izgulj, megérett arra, hogy megtartsa magát. Dani is állandóan állni akar, sőt, ma Beni alacsony ágya mellett végigment, mert meg akart szerezni valamit. Most a mászás és kúszás között félúton vagyunk, a keze már nem a földön van kommandóskúszásban, de a lábát még húzza. Fel tud állni négykézlábra, de még nem jött rá a mászás technikájára.
Emlékszel, hogy Dani pont ugyanakkora súllyal született, mint Léna? Csak kicsit jobban belehúzott az elején.
Kati,
Nagyon helyesek a fiúk! Én az első képen már azt hittem, hogy Trisztán haja le van vágva, aztán láttam csak, hogy tényleg megkopasztottad.

Helyes így is, de én valahogy annyira idegenkedem a „nullás-egyes” géptől.
Sildike,
Bazsinak is nagyon jól áll az új frizurája

Babakocsiból majdnem kieső bundazsákos Lacika

Hogy bírja ezt a meleget, mikor Barbi fiai a medencében pancsoltak.
Barbi,
Fűtépő

Leon a szexi popsijával nagyon helyes. :

Meg Nolcsival a medencében is nagyon aranyosak.
Nyúlné,
Megint nagyon jó a sorozat Kisnyúlról. Szuperédes! A kommentár is király.
Ayse,
Remélem, Andris valamelyik új szerzeményedet jobban fogja kedvelni. Én is úgy gondolom, hogy a védőnő nincs a helyzet magaslatán. Ha jól szopizik, felesleges a tápszer.
WET
Csillam,
Én is emlékszem!

Dávid nagyon helyes kisfiú! Szépek vagytok a képeken.
Daninak is két vámpírfoga van felül.
Borzasztó, ami az ismerősöddel történt.
Mea,
Remélem, semmi komoly! Jó lenne, ha Ayse beletalált volna és csak valami tollpaca lenne. Közben olvasom, hogy Ayse egész jól tippelt, szerencsére.
Duda,
Remélem, jobban vagy! Alvás
Majola,
Julcsi a ringben

Alvás

Drukk, hogy ne legyenek rosszulléteid!
Folyt. köv. jönnek a képek
Benianyu